Γιατί να μην μπορώ να την έχω; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 74
    Senior Member
    Δικε μου το τραγουδι αυτο κολλαει απιστευτα στην περιπτωση σου....

http://www.youtube.com/watch?v=AoHaDrifdbU

Ελπιζω να ξερεις αγγλικια :-)

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω την εντυπωση οτι η κοπελα σε βλεπει φιλικα και εννοει τετοιου ειδους "αγαπη".
    φυσικα και την κολακευει το ενδιαφερον σου και της αρεσει το ποσο ασχολεισαι μαζι της και την παρηγορεις στις αποτυχιες της.
    το θεμα ειναι ποσο καλο σε σενα κανει ολο αυτο.
    κατα την γνωμη μου μονο κακο σου κανει και ειναι ψευδαισθηση δικη σου οτι νοιωθεις ανακουφιση εστω και φιλικα να την συναντας.
    στην πραγματικοτητα γυρνας ενα μαχαιρι σε μια πληγη που δεν αφηνεις να κλεισει.
    ουτε αυτην εχεις με τον τροπο που θελεις, ουτε και καμια αλλη γιατι εισαι απασχολημενος να μαζοχιζεσαι μαζι της.
    ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ!
    πιστεψε με οτι ειναι η μονη λυση.
    αν θες απομακρυνσου μυστηριωδως να κανεις κι εντυπωση. αν δεν θες, μιλησε της ειλικρινα για τα αισθηματα σου και πες της οτι δεν μπορεις να συνεχισεις σαν φιλος αν δεν εχει κι αυτη αντιστοιχα αισθηματα για σενα.
    παντως φυγε.
    οσο μενεις τιποτε καλο δεν θα συμβει στην ζωη σου
    Το εχω προσπαθήσει να φύγω.. Αλλά δεν τα κατάφερα... Πριν μισό χρόνο περίπου έπαψα να της μιλώ ξαφνικά.. Αυτή είχε τσαντιστεί και νόμιζε ότι είχα θέμα μαζί της και δεν έκανε τίποτα.. Παρά έμαθα από κοινή μασ φίλη ότι της είπε πως μια ζωή εγώ έχω θέμα μαζί της και σταματήσαμε να μιλάμε όταν άρχισα να της μιλάω άσχημα...και να την αποπαίρνω..(δεν έχει άδικο καθώς κάπως έτσι προτίμησα να απομακρυνθώ).. Όλο αυτό το διάστημα όμως ήμουν χειρότερα. Δεν άντεχα που δεν μιλούσαμε....Ένα απόγευμα λοιπόν συναντηθήκαμε και πιάσαμε κουβέντα... Ε μιλούσαμε για 6 ώρες... και μετά από περίπου 3 μήνες αποφασίσαμε να τα βρούμ να της ζητήσω συγγνώμη που ήμουν απότομος..και πάλι τα ίδια....

Senior Member
    Πες της ρε μεγαλε οτι λιωνεις για παρτη της και να ξεκαθαρισει η κατασταση....

Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Δικε μου το τραγουδι αυτο κολλαει απιστευτα στην περιπτωση σου....

http://www.youtube.com/watch?v=AoHaDrifdbU

Ελπιζω να ξερεις αγγλικια :-)
    Probably she's cooler than me..? :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by soldier4 View Post
    Το εχω προσπαθήσει να φύγω.. Αλλά δεν τα κατάφερα... Πριν μισό χρόνο περίπου έπαψα να της μιλώ ξαφνικά.. Αυτή είχε τσαντιστεί και νόμιζε ότι είχα θέμα μαζί της και δεν έκανε τίποτα.. Παρά έμαθα από κοινή μασ φίλη ότι της είπε πως μια ζωή εγώ έχω θέμα μαζί της και σταματήσαμε να μιλάμε όταν άρχισα να της μιλάω άσχημα...και να την αποπαίρνω..(δεν έχει άδικο καθώς κάπως έτσι προτίμησα να απομακρυνθώ).. Όλο αυτό το διάστημα όμως ήμουν χειρότερα. Δεν άντεχα που δεν μιλούσαμε....Ένα απόγευμα λοιπόν συναντηθήκαμε και πιάσαμε κουβέντα... Ε μιλούσαμε για 6 ώρες... και μετά από περίπου 3 μήνες αποφασίσαμε να τα βρούμ να της ζητήσω συγγνώμη που ήμουν απότομος..και πάλι τα ίδια....
    ησουν χειροτερα, επειδη εκεινη σε εψαχνε, ηταν δυσαρεστημενη μαζι σου, τα εριχνε σε εσενα.
    αν της πεις τι ακριβως συμβαινει, της πετας το μπαλακι και δεν θα εχει καμια δυσαρεσκεια μαζι σου.αν οντως δεν μπορει να σε δει διαφορετικα, θα καταλαβει κι εκεινη ποσο σωστο ειναι να απομακρυνθειτε.
    μπορει ομως με αυτη την απομακρυνση να σκεφτει διαφορετικα για εσενα.
    δεν σου λεω οτι ΘΑ συμβει, αν ομως εχεις εστω και μια πιθανοτητα να σε δει καπως διαφορετικα θα ειναι μονο αν φερθεις ετσι και σταματησεις να παριστανεις τον ωμο για να κλαιει για τους αλλους
    Last edited by Remedy; 17-04-2013 at 19:29.

Member
    ησουν χειροτερα, επειδη εκεινη σε εψαχνε, ηταν δυσαρεστημενη μαζι σου, τα εριχνε σε εσενα.
    αν της πεις τι ακριβως συμβαινει, της πετας το μπαλακι και δεν θα εχει καμια δυσαρεσκεια μαζι σου.αν οντως δεν μπορει να σε δει διαφορετικα, θα καταλαβει κι εκεινη ποσο σωστο ειναι να απομακρυνθειτε.
    μπορει ομως με αυτη την απομακρυνση να σκεφτει διαφορετικα για εσενα.
    δεν σου λεω οτι ΘΑ συμβει, αν ομως εχεις εστω και μια πιθανοτητα να σε δει καπως διαφορετικα ειναι μονο φερθεις ετσι και σταματησεις να παριστανεις τον ωμο για να κλαιει για τους αλλους
    Μα αυτό που με φοβίζει είναι αν δεν πάνε τα πράγματα όπως εγώ θέλω. Τότε θα χαθεί τελείως από τη ζωή μου γαμώτο.. Δε θα το αντέξω...Το ξέρω...

Εχω ζησει κατι παρομοιο , και να ξερεις πως δεν υπαρχει " Happy End " σε τετοιες ιστοριες . Σταματα να την κυνηγας και μην την αφηνεις να σε εκμεταλλεύεται .

Senior Member
    Quote Originally Posted by soldier4 View Post
    Μα αυτό που με φοβίζει είναι αν δεν πάνε τα πράγματα όπως εγώ θέλω. Τότε θα χαθεί τελείως από τη ζωή μου γαμώτο.. Δε θα το αντέξω...Το ξέρω...
    κι ομως σε διαβεβαιω οτι ειναι ψευδαισθηση αυτο που σκεφτεσαι οτι θα συμβει.
    θα υποφερεις για λιγο και μετα θα την ξεχασεις και θα δεις ποσο πιο ελευθερος θα νοιωσεις και ποσο καλυτερα θα προχωρησεις στην ζωη σου.
    αν παραμεινεις σε αυτη την κατασταση θα μαζοχιζεσαι μεχρι να σε διωξει αυτη. κι αν δεν σε διωξει, για ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ..
    πιστεψε με κι ας μην το νοιωθεις τωρα. θα ευγνωμονεις την στιγμη που ξεκολλησες

Senior Member
    Υπαρχει και αλλη λυση, αφου ξερεις τι αντρες της αρεσουν, να μιμηθεις τους γκομενους που ειχε κατα καιρους.

Member
    Quote Originally Posted by GeorgeP View Post
    Εχω ζησει κατι παρομοιο , και να ξερεις πως δεν υπαρχει " Happy End " σε τετοιες ιστοριες . Σταματα να την κυνηγας και μην την αφηνεις να σε εκμεταλλεύεται .
    Άσε φίλε μου τόσο καιρό εδώ πέρα μόνο πίσω με πάει το όλο θέμα...Δεν έχω καν όρεξη να προσεγγίσω άλλες κοπέλες....Και αυτή πολύ απλά κάνει τη ζωή της....

Member
    κι ομως σε διαβεβαιω οτι ειναι ψευδαισθηση αυτο που σκεφτεσαι οτι θα συμβει.
    θα υποφερεις για λιγο και μετα θα την ξεχασεις και θα δεις ποσο πιο ελευθερος θα νοιωσεις και ποσο καλυτερα θα προχωρησεις στην ζωη σου.
    αν παραμεινεις σε αυτη την κατασταση θα μαζοχιζεσαι μεχρι να σε διωξει αυτη. κι αν δεν σε διωξει, για ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ..
    πιστεψε με κι ας μην το νοιωθεις τωρα. θα ευγνωμονεις την στιγμη που ξεκολλησες
    "θα ευγνωμονεις την στιγμη που ξεκολλησες" το πιστεύω και προσεύχομαι να γίνει... :/ ..Αλλά...Σκέφτομαι να πάψω να της μιλάω για ένα διάστημα έτσι ξαφνικά...

Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Υπαρχει και αλλη λυση, αφου ξερεις τι αντρες της αρεσουν, να μιμηθεις τους γκομενους που ειχε κατα καιρους.
    Δεν μου πάει να γίνω μαλάκας ρε κεράσι....Δεν το μπορώ αυτό..Ούτε αυτοκίνητο έχω(όπως αυτοί που ήταν/είναι μαζί της...)

Senior Member
    Τοτε θα σου προτεινα να φανεις συνεπης στο χρονο, θα αργησει αλλα πιστευω θα το σκεφτει μια μερα, αρκει να εισαι συνεπης, ευγενικος, να σαι διπλα της γενικοτερα. Δε λεμε να καταστρεψεις και τη ζωη σου αλλα μη το διαλυσετε. Αστην να φαει τα χαστουκια της ζωης απ τους διαφορους παπαρες και θα το καταλαβει μια μερα των ημερων. Μη της λες τωρα τιποτε εκβιαστικα πραματα και μετα δε μιλιεστε. Θες να αραιωσεις λιγο, αραιωνε αλλα οχι πολυ και να μη φανει επιτηδες. Μη τη γραψεις κιολας δηλαδη γτ θα σου γυρισει μπουμερανγκ.

Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Τοτε θα σου προτεινα να φανεις συνεπης στο χρονο, θα αργησει αλλα πιστευω θα το σκεφτει μια μερα, αρκει να εισαι συνεπης, ευγενικος, να σαι διπλα της γενικοτερα. Δε λεμε να καταστρεψεις και τη ζωη σου αλλα μη το διαλυσετε. Αστην να φαει τα χαστουκια της ζωης απ τους διαφορους παπαρες και θα το καταλαβει μια μερα των ημερων. Μη της λες τωρα τιποτε εκβιαστικα πραματα και μετα δε μιλιεστε. Θες να αραιωσεις λιγο, αραιωνε αλλα οχι πολυ και να μη φανει επιτηδες. Μη τη γραψεις κιολας δηλαδη γτ θα σου γυρισει μπουμερανγκ.
    Να το προσπαθήσω και ελπίζω να μου βγει... Πόσο ακόμη να περιμένω όμως γαμώτο..Άδικο δεν είναι; Ξέρω ότι δεν το αξίζω αυτό..Αλλά όταν είσαι τυφλός από αγάπη για την άλλη..... :/

Senior Member
    Μονο ετσι θα αποδειξεις οτι η αγαπη σου εχει θεμελια σοβαρα. Ολα στο χρονο αποδεικνυοντε φιλε.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast