μια κοπελα που ισως με γουσταρε τελικα..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 57
    Banned

Red face μια κοπελα που ισως με γουσταρε τελικα..

γεια σας! θα σας πω μια παλια ιστορια τωρα. καποτε ειχα γνωριστει με μια κοπελα που δουλευε σε ενα.. καθε φορα την εβλεπα με εκατο καραγυμνασμενους τυπους που τη συνοδευαν παντα..οστοσο επιδη τοτε ειμουν νεοτερος και απειρος την εβλεπα σαν ενα τροπο να βελτιωσω τους τροπους επικοινωνιας μου κατσικωθηκα διπλα της για μηνες της μιλαγα και μου μιλαγε και ετσι περασε ο καιρος.εμαθα πολα απο αυτη..μελετησα για χρονια το διπλωματικο της στιλ και ετσι εξελιχτηκα σαν ανθρωπος.ενω δε την ειδα ποτε ερωτικα αναρωτιεμαι τι συνεβενε με εκεινη ενω επεζε θεατρο παντου ειμουν ο μονος που καταφερε να διαπερασει το σκληρο της κελυφος και να αγγιξει τη ψυχη της.οστοσο αναρωτιεμαι ενω δεν εδιξε για εμενα ποτε ερωτικο ενδιαφερον καπια στιγμη μου εκανε ζωγραφια μια καρδια κλεισμενη σε ενα ρομβο και μου την εδωσε. τι σημαινε αυτο με γουσταρε και δε μου το ειπε ποτε αυτο σημαινε οτι ειχε αισθηματα για μενα? δε πηγε ποτε το μυαλο μου..

Banned
    Καμια εμπνευση,σεναριακη και σκηνοθετικη ικανοτητα..!Απολυεσαι!

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    χαχα κανεις μονιμως οτι τα ξερεις ολα χωρις να με γνωριζεις καν αυτο μ αρεσει.

Banned
    Δεν τα ξερω ολα και ευτυχως δεν σε γνωριζω..

Banned
    Τελος παντων..Για να απαντησω και σοβαρα,πιστευω οτι ο ρομβος δεν ειναι καλο σημαδι..Αν εκανε την καρδουλα σε πολυγωνο ισως να ειχες ελπιδες..

Banned
    Ποσα χρόνια δλδ?

μπορει να σε εξελαβε για "ακίνδυνο" (λες οτι ειχες απειρια σε τετοια) γι αυτο εκανε την κινηση, απο συμπάθεια δλδ και σε φιλικο επίπεδο. εκτος κι αν οντως σε γουσταρε σου κανε σημα με τον τροπο αυτο και εσυ, λόγω πάλι της απειριας, δεν αντεδρασες.
    ερωτικο απωθημενο, αυτο που λεμε οι καλες ευκαιριες που εχασα και τωρα τις αναπολώ.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    μπορει να σε εξελαβε για "ακίνδυνο" (λες οτι ειχες απειρια σε τετοια) γι αυτο εκανε την κινηση, απο συμπάθεια δλδ και σε φιλικο επίπεδο. εκτος κι αν οντως σε γουσταρε σου κανε σημα με τον τροπο αυτο και εσυ, λόγω πάλι της απειριας, δεν αντεδρασες.
    ερωτικο απωθημενο, αυτο που λεμε οι καλες ευκαιριες που εχασα και τωρα τις αναπολώ.
    χμμμ καπως ετσι πρεπει να ηταν βασικα αυτο που συμβενει ακριβως ειναι οτι κουβαλαω παντα μεσα μου να κοματι απο αυτη επιδη καθε φορα που επικοινωνω σκεφτομαι τις δικες της τακτικες και πατεντες και ετσι ειναι αδυνατον να τη ξεχασω αφου οτιδηποτε κανω η δε κανω στο τροπο που μιλω τον ξεσηκωσα απο αυτη σα να ειμαι κοπια της.αρα οσα χρονια και να περασουν δε μπωρω να τη ξεφορτωθω αν και τωρα εμεινα 7 χρονια με την ομοια τηςκαι δε μπωρω να πω οτι μου ηταν αποθημενο γιατι την αντικατεστισα απλα ωρες ωρες τη σκεφτομαι οταν επικοινωνω με τους αλλους και οτι και να κανω εμφανιζετε σα το φαντασμα μπροστα μου.αφου ολες οι τακτικες οι τεχνικες οι απαντησεις οι ερωτισεις και οτιδηποτε αλλα εχει σχεση με επικοινωνια δεν ειναι τιποτα απο ολα αυτα δικο μου ειναι μια απλη αντιγραφη πανω στο προτοτυπο...σα να βρισκομαι σε εξετασεις και καθε φορα που κομπλαρω κανω σκονακι ενω σκεφτομαι το μυαλο καπιου αλλου μπωρει να μη με εβλεπε ερωτικα επιδη μαλον ηταν λσβ (αυτη την εντυπωση εχω δε ξερω ακριβως)αλλα σιγουρα με εβλεπε σαν αδερφο της τελικα. ναι αυτο ειναι γουσταρε οτι ειμουν ακυνδινος ειχε βαρεθει να βλεπει πεφτουλες να της τη πεφτουν και τη γοητευσα ολο ελεγε σε ολους πολυ χουφτονετε ρε παιδια...αφου ηταν και ο θειος μου διπλα που τη καταχουφτωνε και ηθελε να τον χαστουκισει και του ελεγε ετσι θα τη φας και αφου τα εφτιαξα με τη συναδελφο της τη γοητευσα με τον ιδιο ακριβως τροπο αφου με εβλεπε ετσι αγνο παρθενο ελαιολαδο και ερχοταν ολο και πιο κοντα μου μεχρι που επεσε στην αγκαλια μου τελικα...
    Last edited by αλεξανδρος_77; 18-04-2013 at 11:08.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Έλα, έλα μη γκρινιάζεις, όσο πάει το βελτιώνει το σενάριο. Ανακάτεψε δυο - τρεις ταινίες που είδε χθες βράδυ και τσουπ, ξεπήδησε!

Senior Member
    Εγώ δεν κατάλαβα σε τι ένα... δούλευε η κοπέλα? Ή μάλλον κάπου πάει το μυαλό μου αλλά θέλω επιβεβαίωση. Γιατί αν δούλευε σε ένα... από αυτά που φαντάζομαι κι εσύ τα έφτιαξες με συνάδελφό της τότε όλα αυτά τα χρόνια η κοπέλα που δεν κάνετε τίποτα είναι μία...?

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Εγώ δεν κατάλαβα σε τι ένα... δούλευε η κοπέλα? Ή μάλλον κάπου πάει το μυαλό μου αλλά θέλω επιβεβαίωση. Γιατί αν δούλευε σε ένα... από αυτά που φαντάζομαι κι εσύ τα έφτιαξες με συνάδελφό της τότε όλα αυτά τα χρόνια η κοπέλα που δεν κάνετε τίποτα είναι μία...?
    Έλα μωρέ που πήγε και το μυαλό σου πού δούλευε η κοπέλα! Εδώ ο Αλέξανδρος δεν ξέρει πού δούλευε. Βλέπεις, ήταν η στιγμή που τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ.

Banned
    μονο μια ρε αλεξανδρε ? ολες σε γουσταρουν εσενα. ουρα εξω απ'το σπιτι σου κανουν οι κακομοιρες.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Έλα μωρέ που πήγε και το μυαλό σου που δούλευε η κοπέλα! Εδώ ο Αλέξανδρος δεν ξέρει που δούλευε. Βλέπεις, ήταν η στιγμή που τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ.
    χααχχαχααχαχαχαχαχ...........Α ρε Αλεξ

Banned
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    γυμναστηριο

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μονο μια ρε αλεξανδρε ? ολες σε γουσταρουν εσενα. ουρα εξω απ'το σπιτι σου κανουν οι κακομοιρες.
    να σε γουσταρουν ολοι αυτο αποκλειετε απλα πρεπει να διαλεξεις σε πιους θα αρεσεις και σε πιους δεν θα αρεσεις εκτος και αν θες να παιζεις θεατρο παντου και ετσι ισως σε αποδεχτουν ολοι αλλα και παλι δε νομιζω

Page 1 of 4 123 ... LastLast