ψυχάκιας ή.......κάτι αλλο? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    να αλλαζεισ ρουχα καθε μερα, να κανεισ μπανιο, μη λιποθυμησεισ πουθενα, σε πανε στο νοσοκομειο και σε λενε βρωμιαρη
    πατρικη συμβουλη σ δινω
    φιλικα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by MAMAVE View Post
    καλησπέρα και πάλι παιδιά.

τι παίζει με αυτό το άγχος ρε θα μας ξεκάνει όλους ,δεν μπορώ να το καταλάβω ,ώρες ώρες το μυαλό τρέχει με χίλια από σκέψη σε σκέψη (έχω αυτό ή έχω αυτό η μήπως αυτό η θα πάθω αυτό.....κ.τ.λ.) σκέτη τρέλα .

λοιπόν πριν μία εβδομάδα ένας συνάδελφος και φίλος έφυγε αδιάθετος από τη δουλειά πήγε στο νοσοκομείο και το χώσαν στην εντατική με έμφραγμα.αυτό γίνεται την προ περασμένη παρασκευή το μεσημεράκι ,εγώ έμαθα το συμβάν το μεσημέρι που πήγα για δουλειά αλλά χωρίς να ξέρω ότι είναι με έμφραγμα,κάτι πού έμαθα την περασμένη τρίτη και ομολογώ ότι τα'παιξα όταν το άκουσα.την επόμενη ήμουν νυχτερινός και χωρίς πολύ δουλειά οπότε χαλαρό και το μυαλό,και να σου την ώρα του καφέ μια καλή κρίση που με έστειλε στο νοσοκομείο με 18 πίεση και..........

απο τότε το μόνο που σκέφτομαι είναι το πότε θα το πάθω και εγώ.

βέβαια ο φίλος μου είναι καλά αλλά το δικό μου μυαλό κόλλησε εκεί,και γενικά αν ακούσω για κάποιον απλά γνωστό το ίδιο θα πάθω, α αυτό έπαθε αυτός εγώ πότε ?

πολύ τυραννία σας λέω. δεν υποφέρεται άλλο.

πώς με βλέπεται τι βγάζω ή όχι?

αχχχχχχχ αυτό το άγχος.
    πήγες στον γιατρό που έλεγες ή ακόμη ???? σε ψυχολόγο????
    Γιατί αν μένεις στο ''θα'' και στο ''φοβάμαι'' δεν ψάχνεις να λύσεις το πρόβλημα σου ουσιαστικά αλλά να το ποτίσεις να μεγαλώσει κ άλλο ...
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Member
    Quote Originally Posted by MAMAVE View Post
    καλησπέρα και πάλι παιδιά.

τι παίζει με αυτό το άγχος ρε θα μας ξεκάνει όλους ,δεν μπορώ να το καταλάβω ,ώρες ώρες το μυαλό τρέχει με χίλια από σκέψη σε σκέψη (έχω αυτό ή έχω αυτό η μήπως αυτό η θα πάθω αυτό.....κ.τ.λ.) σκέτη τρέλα .

λοιπόν πριν μία εβδομάδα ένας συνάδελφος και φίλος έφυγε αδιάθετος από τη δουλειά πήγε στο νοσοκομείο και το χώσαν στην εντατική με έμφραγμα.αυτό γίνεται την προ περασμένη παρασκευή το μεσημεράκι ,εγώ έμαθα το συμβάν το μεσημέρι που πήγα για δουλειά αλλά χωρίς να ξέρω ότι είναι με έμφραγμα,κάτι πού έμαθα την περασμένη τρίτη και ομολογώ ότι τα'παιξα όταν το άκουσα.την επόμενη ήμουν νυχτερινός και χωρίς πολύ δουλειά οπότε χαλαρό και το μυαλό,και να σου την ώρα του καφέ μια καλή κρίση που με έστειλε στο νοσοκομείο με 18 πίεση και..........

απο τότε το μόνο που σκέφτομαι είναι το πότε θα το πάθω και εγώ.

βέβαια ο φίλος μου είναι καλά αλλά το δικό μου μυαλό κόλλησε εκεί,και γενικά αν ακούσω για κάποιον απλά γνωστό το ίδιο θα πάθω, α αυτό έπαθε αυτός εγώ πότε ?

πολύ τυραννία σας λέω. δεν υποφέρεται άλλο.

πώς με βλέπεται τι βγάζω ή όχι?

αχχχχχχχ αυτό το άγχος.
    Τουλάχιστον το έμφραγμα είναι μπαμ και κάτω, εγώ φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό θα παρουσιάσω την νόσο που έχει και ο Stephen Hawking και θα μείνω ανάπηρος εντελώς και μετά θα αποδημήσω ... πέραν από την πλάκα όμως παρόλο που εγώ δεν μπορώ να το εφαρμόσω για κάποιο λόγο, εμπιστέψου τον γιατρό σου. Αν σου είπε ότι είσαι καλά μην το ψάχνεις παραπέρα γιατί θα αρρωστήσεις από το άγχος/θλίψη/εμμονή που θα σου δημιουργηθεί.

Senior Member
    Μελάνικ κ να θελες να άρρωστησεισ όπως ο χοκιν δεν μπορείς πρέπει να πάθεις ατύχημα κ να τραυματιστεί βαριά ο εγκέφαλος σου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μελάνικ κ να θελες να άρρωστησεισ όπως ο χοκιν δεν μπορείς πρέπει να πάθεις ατύχημα κ να τραυματιστεί βαριά ο εγκέφαλος σου
    Δυστυχώς είναι ασθένεια, λέγεται Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση ή ALS στα Αγγλικά. Είναι πάρα πολύ σπάνια σε άτομα κάτω των 40 αλλά ο Hawking διαγνώσθηκε στα 21 του.

Member
    Quote Originally Posted by The_Mechanic View Post
    Δυστυχώς είναι ασθένεια, λέγεται Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση ή ALS στα Αγγλικά. Είναι πάρα πολύ σπάνια σε άτομα κάτω των 40 αλλά ο Hawking διαγνώσθηκε στα 21 του.
    Βασικά διόρθωση, είναι πάρα πολύ σπάνια σε άτομα 40 - 60 ( 2 στους 100.000 ), σε μικρότερες ηλικίες είναι εκθετικά σπανιότερη σε μεγαλύτερες ηλικίες επίσης πιο σπάνια αλλά έχουν υπάρξει και περιπτώσεις που έχουν διαγνωσθεί μικρότεροι, τρανταχτά παραδείγματα Stephen Hawkin και ο κιθαρίστας Jason Becker. Μακριά από μας αυτά ...

Junior Member
    καλημέρα .............

ελπίζω χωρίς άγχος,και ψυχολογικά-σωματικά.

πήγα για εξετάσεις αίματος ,απλές βιοχημικές για αρχή όπως είπε και ο γιατρός ,και όλα δείχνουν οκ απόλυτα φυσιολογικά.
    ο γιατρός είπε δεν χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω ,όσο για ψυχολόγο ακόμα δεν πήγα αλλά είναι στο πρόγραμμα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12