απαίσια φίλη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    Οταν ειμαστε χαλια δε θελουμε σκαρτους ανθρωπους διπλα μας να μας κανουνε πιο "skata"
    Θελουμε γλυκους και τρυφερους ανθρωπους διπλα μας να μας κανουνε να νιωσουμε καλυτερα!

...να σε ρωτήσω κάτι?
    Αν αυτος ο άνθρωπος που περιγράφεις είναι φίλος σου, οι εχθροί σου τι έπρεπε να σου κάνουν?
    Να σου βγάζουν τα νυχια των ποδιων με πενσα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Οταν ειμαστε χαλια δε θελουμε σκαρτους ανθρωπους διπλα μας να μας κανουνε πιο "skata"
    Θελουμε γλυκους και τρυφερους ανθρωπους διπλα μας να μας κανουνε να νιωσουμε καλυτερα!
    να έχεις δίκιο...αλλά τους γλυκούς και τρυφερούς ανθρώπους που να τους βρω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...να σε ρωτήσω κάτι?
    Αν αυτος ο άνθρωπος που περιγράφεις είναι φίλος σου, οι εχθροί σου τι έπρεπε να σου κάνουν?
    Να σου βγάζουν τα νυχια των ποδιων με πενσα?
    έχεις δίκιο θα ξέκοβα αυτή την στιγμή αν ήμουν καλά όπως και είχα κάνει πέρσι...αλλά όταν είμαι τόσο χάλια και δεν έχω ούτε έναν άνθρωπο είναι δύσκολο

κοριτσακι ξεκολλα απο το προβλημα γλυκια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οποιο κιαν ειναι αυτο ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει δικαιωμα να φερετε ετσι!!!!!!8α σ πω ενα αγαπημενο στιχο που τον σκεφτομαι στα δυσκολα.......αμα δεν μα8εις να χαιδευεις τις πληγες δε 8α σου φτασει ολη η ζωη σου για να κλαις!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by skata View Post
    να έχεις δίκιο...αλλά τους γλυκούς και τρυφερούς ανθρώπους που να τους βρω;
    Να ψαξεις...Κι εγω στο ψαξιμο ειμαι.... :-)

έχεις δίκιο θα ξέκοβα αυτή την στιγμή αν ήμουν καλά όπως και είχα κάνει πέρσι...αλλά όταν είμαι τόσο χάλια και δεν έχω ούτε έναν άνθρωπο είναι δύσκολο
    ...αν νομιζεις πως σου αξίζει μια τετοια φιλη από το τίποτα, μείνε μέχρι να βρεις την επόμενη στραβή πατερίτσα.
    Είναι πολύ κρίμα όμως να φοβάσαι να μείνεις μόνη σου από το να ανεχεσαι τετοιες συμπεριφορες.
    Το πρόβλημα ειναι δικό σου, όχι δικό της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...αν νομιζεις πως σου αξίζει μια τετοια φιλη από το τίποτα, μείνε μέχρι να βρεις την επόμενη στραβή πατερίτσα.
    Είναι πολύ κρίμα όμως να φοβάσαι να μείνεις μόνη σου από το να ανεχεσαι τετοιες συμπεριφορες.
    Το πρόβλημα ειναι δικό σου, όχι δικό της.
    δεν φοβάμαι καθόλου να μείνω μόνη μου γενικά αλλά δεν θέλω να μείνω μόνη μ τώρα που έχω πρόβλημα σοβαρό και δεν αντέχω να ζω την κάθε στιγμή....σε κάποια φάση είχαμε να μιλήσουμε μήνες και ήμουν μια χαρά και μόνη μου αλλά δεν είχα το πρόβλημα που έχω τώρα...δεν ξέρω τι να κανω
    το ιδανικό θα ήταν να μιλάγαμε αποκλειστικά για τα μαθήματα όπως κάνει κ με τις άλλες. Αλλά με εμένα έχει θάρρος και μετά από τόσο καιρό που είμαστε φίλες δεν μπορώ να την μαζέψω τώρα...είναι αυτό π λένε δώσε θάρρος στον χωριάτη

Senior Member
    θα προσπαθήσω τώρα που είναι και διακοπές και έχει πάει σε άλλη πόλη να μην έχω πολλά πολλά και ελπίζω σιγά σιγά να της κόψω τον αέρα

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    ειλικρινα πιστευεις πως αυτη η κοπελα ειναι φιλη σου; καταλαβαινω πως δεν θελεις να απομακρυνθεις γιατι φοβασαι μην μεινεις μονη σου ομως επειδη τα εχω περασει κι εγω αυτα θα σου πω το εξης..η' θα τη πιασεις με σοβαρο υφος και θα τις πεις οτι σε ενοχλει η' λυπαμαι αλλα καλυτερα να μεινεις μονη σου και να προσπαθησεις να ξεπερασεις οποιοδηποτε προβλημα εχεις παρα να εχεις διπλα σου εναν ανθρωπο που οχι μονο σε καθε ευκαιρια στο θυμιζει αλλα και που σου τριβει στα μουτρα ποσο ευτυχισμενοι ειναι ολοι οι υπολοιποι λες και επιδιωκει να σε πληγωσει οικειοθελως. αμα ειναι ετσι οι φιλοι οι εχθροι πως ειναι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by αννα90 View Post
    ειλικρινα πιστευεις πως αυτη η κοπελα ειναι φιλη σου; καταλαβαινω πως δεν θελεις να απομακρυνθεις γιατι φοβασαι μην μεινεις μονη σου ομως επειδη τα εχω περασει κι εγω αυτα θα σου πω το εξης..η' θα τη πιασεις με σοβαρο υφος και θα τις πεις οτι σε ενοχλει η' λυπαμαι αλλα καλυτερα να μεινεις μονη σου και να προσπαθησεις να ξεπερασεις οποιοδηποτε προβλημα εχεις παρα να εχεις διπλα σου εναν ανθρωπο που οχι μονο σε καθε ευκαιρια στο θυμιζει αλλα και που σου τριβει στα μουτρα ποσο ευτυχισμενοι ειναι ολοι οι υπολοιποι λες και επιδιωκει να σε πληγωσει οικειοθελως. αμα ειναι ετσι οι φιλοι οι εχθροι πως ειναι;
    ναι έχεις δίκιο το ξέρω...απλά θέλω να προσπαθώ τουλάχιστον να κρατήσω κάποια τυπική επαφή. Οκ σίγουρα από την μία είναι απαίσιο όλο αυτό που κάνει, αλλά από την άλλη νοιαζεται πχ αν είμαι άρρωστη ή να με βοηθήσει σε κάποιο μάθημα...που ξερω πως καμία άλλη δεν θα νοιαζόταν.

Banned
    ορισμενες παρατηρησεις απ'οσα γραφτηκαν. ή ειστε μικρες σε φαση συμμαθητριουλες/συμφοιτητριουλες ή το προβλημα δεν ειναι τοσο σημαντικο οσο σου φαινεται.

μαλλον ειναι το πρωτο, δεν εξηγηται αλλιως και η συμπεριφορα της λεγωντας σου οτι εσυ μεγαλοδειχνεις. αν ειχες ομως αυτοπεποιθηση και ηξερες ποια εισαι και τι θελεις, δε θα σε επηρεαζε.

αν το προβλημα σου ειναι η μοναξια, τοτε θα πρεπε να ξερεις πως πολλοι την αμφισβητουν γιατι τους φαινονται ευκολες οι γνωριμιες και το να βρουν παρεα. το μονο που εχεις να κανεις βλεπεις, ειναι να δωσεις σημασια σε οποιοδηποτε ατομο, για να ξεκινησετε.

αν παλι ειναι η φτωχεια, δικιο εχεις δε μπορεις να κανεις και πολλα. καλυτερα ξεκοψε μη σε μειωνει και σου χαλαει τη ψυχολογια. ορισμενοι ανθρωποι ειναι πολυ δηλητηριωδεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ορισμενες παρατηρησεις απ'οσα γραφτηκαν. ή ειστε μικρες σε φαση συμμαθητριουλες/συμφοιτητριουλες ή το προβλημα δεν ειναι τοσο σημαντικο οσο σου φαινεται.

μαλλον ειναι το πρωτο, δεν εξηγηται αλλιως και η συμπεριφορα της λεγωντας σου οτι εσυ μεγαλοδειχνεις. αν ειχες ομως αυτοπεποιθηση και ηξερες ποια εισαι και τι θελεις, δε θα σε επηρεαζε.

αν το προβλημα σου ειναι η μοναξια, τοτε θα πρεπε να ξερεις πως πολλοι την αμφισβητουν γιατι τους φαινονται ευκολες οι γνωριμιες και το να βρουν παρεα. το μονο που εχεις να κανεις βλεπεις, ειναι να δωσεις σημασια σε οποιοδηποτε ατομο, για να ξεκινησετε.

αν παλι ειναι η φτωχεια, δικιο εχεις δε μπορεις να κανεις και πολλα. καλυτερα ξεκοψε μη σε μειωνει και σου χαλαει τη ψυχολογια. ορισμενοι ανθρωποι ειναι πολυ δηλητηριωδεις.
    Γεια σου...ναι είμαστε μικρές. Σίγουρα αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και ξέρω πολύ καλά κ πως δεν μεγαλοδείχνω και πως λέει ότι να ναι για να με πειράξει επειδή είτε ζηλεύει είτε γουστάρει να με βλέπει σκατά. Αλλά νομίζω είναι λογικό όταν το 80% των όσων λέει να αφορούν τους άλλους και το ποοοοσο καλά είναι ή το πόσο καλύτερες, ομορφότερες κλπ είναι οι άλλες ε νομίζω πως δεν είναι λογικό και πως όλους θα τους πείραζε αρκετά. Μιλάμε για πρήξιμο όχι αστεία. Σίγουρα αυτό δεν σοβαρό πρόβλημα αλλά είναι αρκετό για να με κάνει χειρότερα από ότι είμαι. Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχα προβλήματα κ ήμουν ευτυχισμένη σίγουρα δεν θα επηρεαζόμουν τόσο εύκολα, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι σαν να σου βάζει αλάτι στις πληγές. Αποφάσισα να μην έχω πολλά πολλά αλλά είναι δύσκολο να ξεκόψω εντελώς. Ελπίζω να τα καταφέρω γιατί είναι ακριβώς αυτό που είπες ..δηλητηριώδης και μάλιστα χωρίς κανέναν λόγο.

Banned
    το σιγουρα εγω δε το ξερω, γιατι δεν σε γνωριζω. αλλα ακομα κι αν σε γνωριζα, δε μπορω να ξερω πως νιωθεις. οποτε εκρινα μονο με βαση οσα εγραψες. συγκεκριμενα αυτο:
    Δηλαδή όλη την ώρα με έκανε να αισθάνομαι ανασφάλεια.
    κι ετσι μου δωθηκε η εντυπωση οτι η αυτοπεποιθηση σου δεν ειναι και τοσο καλη. πραγμα φυσιολογικο αν εισαι μονη. γιατι νομιζεις ολες οι κοπελες βαφονται, ντυνονται, φλερταρουν ? ετσι ανεβαζουν τη ψυχολογια τους, νιωθουν ποθητες, ακομα κι αν ειναι μονο για μια στιγμη, να καλυψουν αυτη τους την ανασφαλεια.

τωρα για τη φιλη σου, εισαι σιγουρη οτι το κανει για να νιωσεις εσυ ασχημα ? μηπως η ιδια θελει απλα να παραδειγματιστει και τις βλεπει σαν προτυπο ? μπορει παλι να ειναι bi ή λεσβια και να το κανει αυτο για τον εαυτο της επειδη τις γουσταρει. θυμαμαι πριν χρονια ειχα σχεση με μια κοπελα η οποια ηταν bi επισης και κοιτουσε αλλες κοπελες. δε κοιτουσε καν τα ρουχα τους, αλλα τις καμπυλες τους, οπως και οι αντρες. μηπως λοιπον λεγωντας σου ποσο θεα ειναι η χοντρουλα, το ελεγε γιατι την γουσταρε ? δοκιμασε πανω στη πλακα να της πεις "λεσβια εισαι και κοιτας αλλες" να δεις την αντιδραση της.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast