Results 46 to 60 of 61
Thread: πολιτική άποψη
-
25-04-2013, 19:22 #46
επισης εγω απο τους ντοπιους δεν ειδα κανενα ευτυχισμενο ηταν συνεχεια με κατεβασμενα μουτρα στη γερμανια και οι μονοι και ηταν μεσα στη τρελη χαρα ηταν οι τουριστες που ειχαν τρελαθει να βλεπουν ανακτορα πραγματικα οσα ειδα δε περιγραφονται με τιποτα δε χωρανε σε φωτογραφιες και οτι και αν πω δεν εξηγουνται με λογια
- 26-04-2013, 16:02 #47
αυτο το θεμα καταντησε τελικα η ντροπη της πολιτικης ζωης του ελληνα. δηλωσα οτι βλεπω και τα θετικα των ναζι/υποστηριζω τη χρυση αυγη, και:
ερχεται ο ενας μου λεει ειμαι αχρηστος το ενα το αλλο και οτι θα με καιγαν επειδη πηρα Ι5 απ'τον ελληνικο στρατο αντι να κατσω να σαπισω αδικα ενα χρονο εκει.
ερχεται ο elis μου λεει οτι εγω τρολλαρω ενω ο ιδιος ελπιζει να επιστρεψουμε στη δραχμη μεσω του τσυριζα.
ερχεται ο αλλος μου λεει οτι εγω εχω μπερδευτει κι οτι ολα τα αριστερα κομματα προτεινουν επιστροφη στη δραχμη, οταν ο παπαδημουλης ειπε οτι ουδεποτε υπηρχε τετοιο σχεδιο.
ερχεται κι ο αλεξανδρος στο τελος να μας πει οτι οι ευρωπεοι υποφερουν περισσοτερο γιατι δεν εχουν καλο καιρο, εν αντιθεση με τους ελληνες που δεν εχουν να φανε κι αυτοκτονουν.
δε ξερω τι ψεκαζουν αλλα εχει χαθει η λογικη πλεον. ελπιζω μεσα απ'τη καρδια μου να βγει οντως το τσυριζα για να καταστραφει ολοκληρωτικα η χωρα! να μπουνε οι πακιστανοι μεστα σπιτια μας να μας τα παρουν κι αυτα (τις δουλειες τις εχουν ηδη), να μην υπαρχει ελληνας μεστην ελλαδα!
26-04-2013, 17:36 #48
Κοίτα θα στο πω τελευταία φορά, γιατί δεν βγάζουμε άκρη.
Ο Παπαδημούλης μιλάει για τον σύριζα.
Ο σύριζα δεν εκπροσωπεί όλη την αριστερά, μικροαστικό κόμμα είναι, εκτός αν θεωρείς αριστερό και το μπατσόκ.
ΚΚΕ, Ανταρσύα, ΕΕΚ, ΕΠΑΜ κτλ δεν προτείνουν επιστροφή στη δραχμή ;
Kαι ψάξε λίγο καλύτερα να δεις ποιοι είναι αυτοί που μας παίρνουν τις δουλειές και τα σπίτια - σίγουρα όχι οι Πακιστανοί.Υou don't know the power of the darkside...
26-04-2013, 17:51 #49
σχολιο παπαρηγας περσυ τον ιουνιο:
''Το ΚΚΕ δεν προτείνει επιστροφή στη δραχμή όπως υποστηρίζουν ορισμένοι επιχειρηματικοί κύκλοι''
''Προτείνει να πάρει ο λαός στα χέρια του τον πλούτο που ο ίδιος παράγει''.
Ο κ. Παπαρήγα, σε συνέντευξή της δήλωσε: ''Το ΚΚΕ δεν προτείνει επιστροφή στη δραχμή όπως υποστηρίζουν ορισμένοι επιχειρηματικοί κύκλοι. Αυτό που προτείνει το ΚΚΕ είναι να πάρει ο λαός στα χέρια του τον πλούτο που ο ίδιος παράγει''.
Η κ. Παπαρήγα ξεκαθάρισε πως το Κομμουνιστικό Κόμμα δεν είναι ίδιο με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας ότι «όταν είσαι στην ίδια τροχιά ενσωματώνεσαι και οι διαφορές είναι πλέον στα θέματα αντιμετώπισης. Η μεν ΝΔ έχει ενσωματώσει και το δικό της κόσμο, αλλά και ο κόσμος που θα ψηφίσει αύριο το ΣΥΡΙΖΑ θα ενσωματωθεί με αυτόν».
Στην συνέχεια Η γγ του ΚΚΕ τόνισε ότι το πρόβλημα είναι η καπιταλιστική κρίση και όχι το μνημόνιο, και πως αυτό σημαίνει υποτίμηση της αξίας της ανθρώπινης εργατικής δύναμης. Πρόβλεψε δε ότι θα υπάρξει και νέα υποτίμηση και νέο μνημόνιο.
http://www.lifo.gr/now/politics/11724
με τη τελευταια προταση που γραψες συμφωνω, ποιος τους αφησε ομως να μπουν μεστη χωρα, και τους εκανε και ψηφοφορους ? σιγουρα οχι η χρυση αυγη γιατι δε κυβερνησε ποτε και ειναι κατα τους.
26-04-2013, 18:07 #50
Το ΚΚΕ ήταν από τα πρώτα κόμματα που ήθελε ανεξαρτησία της χώρας και να μείνουμε μακρυά από την ΕΕ. Αλλά ο κόσμος ήθελε Πασόκ και ΝΔ, οπότε να το αποτέλεσμα.
Αυτό που σου λέει η Παπαρήγα είναι το αυτονόητο, πως στο € ήταν να μη μπεις, εφ όσον μπήκες το να βγεις είναι πολύ επώδυνη ιστορία.
Ανταρσύα και διάφοροι άλλοι λένε πως έχουν σχέδιο για επιστροφή στη δραχμή και πρώτος από όλους ο Καζάκης, που προσπαθεί να ενώσει τον λαό με κοινό στόχο, ανεξαρτήτου ιδεολογίας.
Απλά όλοι ψηφίσαν τον Σύριζα γιατί λαικίζει και γλύφει αυτιά (κατάργηση του μνημονίου ενώ παραμένουμε στην ΕΕ, πράγμα που είναι αδιανόητο, βέβαια στη πορεία το γύρισε κι αυτό).
με τη τελευταια προταση που γραψες συμφωνω, ποιος τους αφησε ομως να μπουν μεστη χωρα, και τους εκανε και ψηφοφορους ? σιγουρα οχι η χρυση αυγη γιατι δε κυβερνησε ποτε και ειναι κατα τους.Υou don't know the power of the darkside...
26-04-2013, 20:25 #51
τι συμπτωση, και η χρυση αυγη τα ιδια δηλωνε, γι'αυτο χαρακτηριζοταν εθνικιστικο-ψευτοφασιστικο κομμα απ'τους δηθεν προοδευτικους-φιλελευθερους. που ειναι ομως τωρα το ενα και που το αλλο ? το κκε στηριζει πακιστανους, η χρυση αυγη μοιραζει τροφιμα μονο σε ελληνες. γενικα ολη η αριστερα και τα υπολοιπα κομματα μενουν στα λογια κι απο πραξεις 0. αμα κι οταν βγουν και καλα θα γινουν οσα λενε. η χρυση αυγη δε περιμενει να βγει για να κανει πραξεις, τις κανει ηδη οσο μπορει. κι εκει ειναι η διαφορα, και γι'αυτο ανεβαζει τα ποσοστα της, οσο κακια ναζιστικη και φασιστικη οργανωση κι αν ειναι.
αν ηταν τοσο ευκολο να φτασεις τους πολιτικους, τοτε θα ηταν ηδη νεκροι! δεν ειναι, και γι'αυτο προσεχουμε τι επιλεγουμε να μας αντιπροσωπευει καθε φορα.
οσον αφορα τους μεταναστες, κανεις δε τους ειπε να φυγουν απ'τα σπιτια τους. μονοι τους φυγαν και ηρθαν εδω πιστευωντας οτι ειναι παραδεισος και θα καλοπερασουν.
26-04-2013, 20:39 #52
Να τα βάλουν στον πάτο τους τα τρόφιμα για τους έλληνες, όλος ο κόσμος πεινάει.
...
Α δηλαδή δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στις χώρες τους και ήρθανε εδώ για διακοπές.
Και τον παράδεισο που τον είδες; εγώ βλέπω άτομα να μένουν σε υπόγεια, να τρώνε από τα σκουπίδια και όσοι δουλεύουν πληρώνονται με μισθούς πείνας, πράγμα που αναγκάζονται να κάνουν γιατί τα αφεντικά τους εξυπηρετούνται από κάτι τέτοιο και τους εκμεταλλεύονται, το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχουν καλές δουλειές ούτε για εμάς.
Το έχεις δει να γίνεται αυτό σε καμιά άλλη χώρα ; Kάποτε αν πήγαινε κάποιος μετανάστης στην Αμερική είχε και κάποιες ευκαιρίες να φτιάξει τη ζωή του, εδώ στη καλύτερη περίπτωση να καταφέρει να επιβιώσει.Υou don't know the power of the darkside...
26-04-2013, 21:07 #53
ολος ο κοσμος πειναει, αλλα οι ελληνες σαν πολιτες αυτης της χωρας πληρωνουν αναγκαστικα και τους φορους κλπ. κι αφου ολα τα αλλα κομματα νοιαζονται για ολους τους αλλους, καποιος πρεπει να φροντισει και τους ελληνες. αυτο ελεγα και χτες, τα κομματα της αριστερας ειναι διεθνιστικα, οποτε πως περιμενετε να φερουν πισω τη δραχμη ?
...
ειπε κανεις οτι δεν υπηρχε ? αλλα αυτο που υπηρχε ηρθαν προφανως να το μεταφερουν κι εδω. κι οταν κανουν και την ελλαδα μπουρδελο, τοτε θα φυγουν να πανε καπου αλλου.
δεν ειπα οτι ειναι παραδεισος, αλλα οτι αυτοι πιστευαν κατι τετοιο. εδω δε μπορουμε καν να φροντισουμε τους ελληνες, θα φροντισουμε και ενα σωρο αλλους απ'τον υπολοιπο κοσμο ?
26-04-2013, 21:24 #54
Όταν είναι διεθνιστικά δεν σημαίνει πως δεν νοιάζονται για τους Έλληνες, κάθε άλλο, σου έγραψα μέσες άκρες τον ορισμό του διεθνισμού και παραπάνω.
Άλλο διεθνιστές και άλλο νεοταξίτες, γιατί φαντάζομαι κάτι τέτοιο έχεις στο μυαλό σου.
Το σωστό ήταν να μπει εξ αρχής μέτρο στο πόσοι μετανάστες θα έρθουν στην χώρα μας, πλέον το κακό έγινε, αλλά η λύση δεν είναι να τους κυνηγάμε με λοστούς και μαχαίρια όπως κάνει η χρυσή αυγή (και μη το αρνηθείς, κέντρο Αθήνας έχω μεγαλώσει και ξέρω καλά τι παίζει).
Μια χαρά θα μπορούσαμε να φροντίσουμε όλο τον κόσμο, αν ήταν δίκαιη η κατανομή του πλούτου κι δεν είχαν αυτοί που μας κλέβουν από πέντε σπίτια την ώρα που οι υπόλοιποι δεν έχουμε να φάμε.
Μπορεί να σου φανεί ουτοπικό αυτό που θα σου πω, αλλά όλοι μαζί μπορούμε να ρίξουμε και το σάπιο πολιτικό σύστημα, να διεκδικήσουμε καλύτερες θέσεις εργασίας και πολλά άλλα, αρκεί να είμαστε ενωμένοι με στόχο να χτυπήσουμε το κεφάλαιο, ανεξάρτητα από επιμέρους διαφορές. Κι εκεί έρχεται ο διεθνισμός.
Αλλά όσοι δεν τολμάνε να παλέψουν για τα δικαιώματά τους, στρέφονται σε εύκολες λύσεις (έξω οι ξένοι, καλύτερες συνθήκες για τους Έλληνες).Υou don't know the power of the darkside...
26-04-2013, 21:32 #55
οκ δε θα κολλησουμε στις λεξεις, αλλα στις πραξεις. εδω βλεπουμε να προτιμουν να σωσουν τους πακιστανους αντι τους ελληνες. το κκε αυτο κανει, ειχε μαλιστα βγαλει και χαρτια στα πακιστανικα μπας και παρει καμια ψηφο!
η ελλαδα ειναι μικρη χωρα, της επεσαν και τα μνημονια, δε θα μπορουσε να αντεξει τοσους πολλους ανθρωπους. ολοι οι λαθρομεταναστες και λοιποι παρανομοι που καταληγουν να μπαινοβγαινουν στις φυλακες, πρεπει να μαζευτουν και να επιστρεψουν σπιτια τους. κι αυτο ακριβως πιστευω προτεινει η χρυση αυγη, οχι να τους κανουμε σαπουνια ή να τους σφαξουμε.
26-04-2013, 23:25 #56
Το κάθε κόμμα προβάλει την αλλαγή για να καρπωθεί των συμφερόντων που αυτή(η εξουσία) συνεπάγεται. Αυτή είναι η παγίδα στην οποία τους κάναμε το χατήρι μέσα από το χαζοκούτι να πέσουμε .
27-04-2013, 21:51 #57
Υou don't know the power of the darkside...
27-04-2013, 22:09 #58
Συμφωνω με τον αγνωστο...η καταντια της πολιτικης σκηνης εφτασε στο επακρο. δεν ξεγελαει κανεναν .πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι δεν μας σωζει καμια πολιτικατζα..και αυτο δεν ειναι σημερινο φαινομενο αλλα ισχυε σε καθε κοινωνικη πραγματικοτητα, ανεξαρτητως τοπου και χρονου....το μονο ισως πραγμα στο οποιο μπορουμε να δωσουμε βαση και να προχωρησουμε..ειναι η ατομικη επανασταση.. και οτι συνεπαγεται αυτο για τον καθενα...ας μην περιμενουμε καμια σωτηρια απο τον οποιοδηποτε μεσσια..μονοι μας πρεπει να πορευτουμε..και μολις το καταφερουμε αυτο ως ατομικοτητες...ισως τοτε ειναι προσφορο το εδαφος για συνενωση..αφου εχουμε αποβαλλει ολες τις δυσιδαιμονιες που μας κατακλυζουν!...
28-04-2013, 03:44 #59
Την επόμενη φορά που θα με καλέσουν να ψηφίσω, θα πρέπει να σκεφτώ πολύ σοβαρά .Μα πάρα πολύ σοβαρά , τους νεκρούς της Μαρφιν που είναι πάνω στην πλάτη μου και ζητούν την δικαίωση, τη χώρα μου που βλέπει Μενεγάκη κι αγαλιάζει και χύνει με τα παπούτσια της ας πούμε , την ντομάτα που μέχρι να φτάσει στο πιάτο μου έχει πάρει υπεραξία 150% , κι άλλα πολλά. Οι πιθανότητες του να ξαναψηφίσω είναι ελάχιστες .Μάλλον βγήκα από το κοπάδι.Και χαίρομαι γι αυτό. Τη δημοκρατία στο όνομα της οποίας κάποιοι ασήμαντοι έδωσαν τη ζωή τους την θυμάμαι ως ιστορία,ως παρελθόν. Στις μίζες τους και στην εξουσία την βλέπω ως παρόν. Παρόν που δεν με ελκύει καθόλου.
28-04-2013, 03:55 #60
Συμφωνώ με τον Σάκη. Δεν πήρα αποκωδικοποιητή για να μην ξαναδώσω δουλειά σε αυτούς που χλευάζω. Είναι η δική μου , προσωπική επανάσταση. Δεν αγοράζω το σάντουιτς με μαρούλι και σολομό που το δίνουν 4 ευρώ στα ταχυφαγεία Δεν πίνω καφέ στα εξάρχεια με τους δήθεν ούτε στο κολωνάκι. Δεν ακούω στο ραδιόφωνο ήχους που με αποκοιμίζουν.Καμία ανοχή.Τέλος.