Γιατί να μην μπορώ να την έχω; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 74 of 74
    Senior Member
    για να σου ειπε να κοιμηθειται μαζι σημαινει πως καποια ελξη αισθανεται για σενα... αλλα να σε ρωτησω.. πως κοιμηθηκαμε ; εννοω,την πηρες αγκαλια ή κατι τετοιο ή απλα ξαπλωσες και κοιμηθηκες;

Senior Member
    Λοιπόν, επειδή έχω βρεθεί σε παρόμοια φάση με εσένα, να σου πω κι εγώ την άποψή μου.

Καταρχάς, μη πιστεύεις πως δεν έχει καταλάβει τα αισθήματά σου κι άλλα τέτοια χαζά που λέγατε στις προηγούμενες σελίδες.
    Αυτά μόνο στο σινεμά γίνονται (και καλά αυτός που μας αγαπάει πραγματικά είναι δίπλα μας κι εμείς δεν τον βλέπουμε).
    Όλες οι γυναίκες καυχιούνται πως πιάνουν με τη μία τα ερωτικά μηνύματα από το αντίθετο φύλλο, σε αντίθεση με τους άντρες που δεν έχουμε αυτό το ''ένστικτο''.
    Πολλές φορές, αν είναι και λίγο ψώνιο η άλλη, συμβαίνει και το αντίθετο, ένα γεια να της πεις και νομίζει ότι της την πέφτεις.
    Μόνο σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις κάνουν τις χαζές...

Αν της πεις τι νιώθεις, το πιθανότερο είναι να πάρει μια έκφραση σαν να της ήρθε κεραμίδα, θα ακολουθήσουν μερικές στιγμές αμηχανίας και μετά δεν θα σου ξαναμιλήσει ποτέ γιατί θα λέει πως δεν νιώθει άνετα πλέον
    ( ναι, δυστυχώς παίζει πολύ αυτό το ενδεχόμενο ).
    Και από όσα μας είπες μέχρι τώρα, σαν να θέλει να σε βασανίζει μου φαίνεται, και δεν εκτιμάει καθόλου το γεγονός πως της στέκεσαι στα δύσκολα, οπότε είσαι σίγουρος πως θες να κάνεις κάτι μαζί της ; Γιατί ακόμα κι αν κάνετε σχέση, δεν ξέρω ποια θα είναι η εξέλιξή της αν έχει τέτοια νοοτροπία (σκέψου κι όλας πως δεν γίνεται μια ζωή να πέφτει σε μαλάκες, κάτι θα κάνει κι αυτή στραβά).

Πάντως για να μη σε ρίξω εντελώς και για να μην τη κατηγορώ την κοπέλα, χωρίς να την ξέρω, υπάρχει και μια πιθανότητα να σε γουστάρει, αλλά μη περιμένεις με τίποτα να κάνει πρώτη την κίνηση. Οπότε δυο λύσεις υπάρχουν: α) της ανοίγεις τη καρδιά σου, της λες τι νιώθεις για αυτή κι ό,τι βγει ή στη τελική κάνε στεγνό πέσιμο, ίσως να τη ξαφνιάσεις και να σε δει με άλλο μάτι... ή β) εξαφανίζεσαι εντελώς από τη ζωή της κι αν πραγματικά ενδιαφέρεται θα σε ψάξει.
    Στη τελική δεν έχεις να χάσεις και κάτι, εκτός κι αν τη θες σαν φίλη, αλλά αφού κι αυτό σε πονάει τότε καλύτερα να πονέσεις διπλά αλλά να τελειώνεις με αυτή την ιστορία.
    Μόνο μην αργείς και μην αφήνεις τα πράγματα στη τύχη τους, ακόμα και να σε γουστάρει κι αυτή, πιο πιθανό είναι να ξενερώσει μαζί σου και να απομακρυνθεί πρώτη αν σε βλέπει να μη κάνεις τίποτα, παρά να σου μιλήσει ξεκάθαρα για αυτό.
    Last edited by Άγνωστος; 08-05-2013 at 17:51.
    Υou don't know the power of the darkside...

Member
    Καλημέρα και άλι..(sry δεν εχω net εδω και δεν μπορω να πολυμπαινω, σε 3 μερες που ανεβαινω θα εχω ομως παλι). Το θεμα λοιπον ειναι οτι το βραδυ που κοιμηθηκαμε δεν εγινε κατι..Βασικα τιποτα, μονο το πρωι που ξυπνησαμε καναμε κατι βλακειες οπου εγω την χαιδευα και γελαγαμε....Αλλα @@, αυτα ανετα γινονται και σε φιλικο κομματι θαρρω...

Κοιταχτε εγω δεν θα την θεωρουσα *******κι για κανενα λογο...Οτι κι αν καναμε, αν και καποιες φιλες μου που ξερουν οσα εχουν παιχτει μου χουν πει οτι ψιλομαλακιζεται....Προσωπικ α πιστευω οτι κι αυτη δεν ξερει τι θελει και λογω του οτι πριν τα ειχε και με κοινο γνωστο ακομη και να ηθελε δισταζει στο να γινει κατι αναμεσα μας....

Βασικα οσες φορες εχουμε παλεψει να μιλησουμε απο κοντα εχουμε μεινει στο να πουμε ο ενας στον αλλον οτι αγαπιομαστε..Να μου λεει οτι με αγαπαει παρα πολυ και θα εκανε πολλα για μενα και το ιδιο κι εγω...(Καλα και ομορφο με εχει πει..αλλα ολα αυτα μπορεις να πεις οτι τα λενε και φιλοι..)..Βασικα προσφατα ειχαμε ψιλοαρπαχτει αλλα αφοτου τα βρηκαμε και προτου φυγω για Πάσχα μου στειλε κατι του στυλ, οτι "Εχω κανει πολλα για να σου αποδειξω τη νοιωθω για σενα".....

Οσο κι αν εχω πονεσει ομως απο την ολη ιστορια θελω να κανω κατι μαζι της και επισης δεν με αφηνει και αυτη γαμωτο. Οταν δε μιλαμε για καιρο παντα αυτη θα μου στειλει κατι..Ειτε να ρωτησει πως ειμαι ειτε οτιδηποτε αλλο...Και εκει που παλευω να ξεχαστω παλι τα ιδια....

Και ρε σεις ωραια ως εδω βλεποντας τα ολα αυτα λες ωπ κατι παιζει..Αλλα ρε γαμωτο αυτα μια χαρα μπορει να μου τα γυρισει οτι τα λεει στο φιλικο....Και επισης μπορει να πει οτι ρε soldier σε ειχα για κολλητο, σου ελεγα τα παντα, σου ειχα ξεκαθαρισει οτι οσο και να θελω καποιο φιλο μου ποτε δεν θα εκανα κατι μαζι του γτ δεν θα αντεχα να τον χασω αν χωριζαμε και τελος ηξερες οτι εχω σχεση και δηλωνω ευτυχισμενη με αυτον και ερχεσαι και μου την πεφτεις...Ε τοτε πιστευωω θα γινουν ολα *******...
    I have no life.

Member
    Τι σκατα εχει στο μυαλο της γαμωτο...;;; Με εχει τρελανει... :/ ..Και ξερω αν της πω να μιλησουμε παλι θα καταληξουμε να μου λεει οτι με αγαπαει ειμαι σημαντικος γι αυτη και τετοια....Πφφφφφφφ.....
    I have no life.

Senior Member
    Quote Originally Posted by soldier4 View Post
    Τι σκατα εχει στο μυαλο της γαμωτο...;;; Με εχει τρελανει... :/ ..Και ξερω αν της πω να μιλησουμε παλι θα καταληξουμε να μου λεει οτι με αγαπαει ειμαι σημαντικος γι αυτη και τετοια....Πφφφφφφφ.....
    Ρε φιλε αν σε γουσταρε δε θα ησουνα σε ενα φορουμ υποστηριξης τωρα...
    Θα εισασταν καπου σε κανα καφε παρεα και θα τα λεγατε...

Ξεκολλα και κοιτα κανα αλλο γκομενακι και αστην αυτη....

Senior Member
    Οπα λαθος διαβασα το τελευταιο ποστ σου μονο και ειχα μεινει στη φαση π δεν μιλαγατε :P

Συγνωμη!

Τωρα π διαβασα οτι σου προτεινε να κοιμηθεις σπιτι της μετα σου ειπε να κοιμηθειτε και παρεα μπερδευτικα...
    Αψυχολογιτη..

Ωστοσο λες οτι σου ειπε σε ενα μηνυμα "Θα προτιμησω εσενα"

Αφου σου εστειλε κατι τετοιο γιατι δε χωνεσαι στεγνα;;;;;

Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Οπα λαθος διαβασα το τελευταιο ποστ σου μονο και ειχα μεινει στη φαση π δεν μιλαγατε :P

Συγνωμη!

Τωρα π διαβασα οτι σου προτεινε να κοιμηθεις σπιτι της μετα σου ειπε να κοιμηθειτε και παρεα μπερδευτικα...
    Αψυχολογιτη..

Ωστοσο λες οτι σου ειπε σε ενα μηνυμα "Θα προτιμησω εσενα"

Αφου σου εστειλε κατι τετοιο γιατι δε χωνεσαι στεγνα;;;;;

Οχι οχι φιλε μου εγω της το ειπα αυτο... :P Αν δεις οπως αναφερω σε προηγουμενο ποστ λεει "Καλά, ντάξει η ..... το παλεύεί, καλή κοπέλα"(μιλωντας υποθετικα για καποια που γουσταρω και ειναι κοινη μας φιλη.....αν ξαναδιαβασεις το προηγομενο θα καταλαβεις...).....Και της ειπα εγω οτι "αφου τα εχει χρονια η αλλη θα προτιμησω εσενα" ..Αλλα ρε φιλαρακι ολο αυτο νταξει ηταν μαλακια που δεν ειχαμε τι να κανουμε και χαλαγαμε την καρτα μας στο κινητο...

Οταν μου ειχε πει και κοιμηθηκαμε μαζι μου το ειπε με δικαιολογια.."Ελα μωρε τι να σηκωνεσαι τωρα να πας διπλα σιγα πεσε εδω"...Δεν ξερω ρε γαμωτο...Καμια στα 22 δεν εχουμε εδω μεσα μπας και μας φωτισει...Μα ρε παιδια κιολας..εχει και σχεση γαμωτο... :/
    I have no life.

Senior Member
    Eμ κανεις κι εσυ μαλακιες....
    Δεν αρχισες να της τα χωνεις;;;
    Εκει π ξαπλωσε μαζι σου...
    Να της πεις,το αγορι σου ξερει οτι κοιμασαι παρεα με εμενα;;;Αν το μαθει;;;Παρτον να του το πεις...

Εχει σχεση και ξαπλωνει μαζι σου...Παιζει και με τα δικα σου συναισθηματα και "παει" γαζί και το αλλο το παλικαρι....

Member
    Eμ κανεις κι εσυ μαλακιες....
    Δεν αρχισες να της τα χωνεις;;;
    Εκει π ξαπλωσε μαζι σου...
    Να της πεις,το αγορι σου ξερει οτι κοιμασαι παρεα με εμενα;;;Αν το μαθει;;;Παρτον να του το πεις...

Εχει σχεση και ξαπλωνει μαζι σου...Παιζει και με τα δικα σου συναισθηματα και "παει" γαζί και το αλλο το παλικαρι....
    Το ξερω ειχα κανει μαλακια που δεν ειπα κατι τοτε..Αλλα ρε φιλε μεσα μου προσευχομουν να γινει κατι τετοιο :P ...Επισης πιστευω οτι το εχει καταλαβει οτι ειμαι τρελος γι αυτη και δεν χωραει συζητηση σε αυτο ....Δηλαδη καρφωνομαι κι εγω ωρες ωρες ασχημα..Δηλαδη θελω να πω οτι δεν ξερω αν σα γυναικα τη γοητευει αυτο το πλατωνικο και απλως δεν ειμαι αυτο το σουπερ αρσενικο που θα την κανει να με δει ως τον αντρα που θα ηθελε για σχεση..Αλλα το ******** το πλατωνικο εγω δεν το γουσταρω...
    I have no life.

Senior Member
    Quote Originally Posted by soldier4 View Post
    Το ξερω ειχα κανει μαλακια που δεν ειπα κατι τοτε..Αλλα ρε φιλε μεσα μου προσευχομουν να γινει κατι τετοιο :P ...Επισης πιστευω οτι το εχει καταλαβει οτι ειμαι τρελος γι αυτη και δεν χωραει συζητηση σε αυτο ....Δηλαδη καρφωνομαι κι εγω ωρες ωρες ασχημα..
    Μηπως απλα παιζει μαζι σου για να επιβεβαιωνεται;;;;

Member
    Μηπως απλα παιζει μαζι σου για να επιβεβαιωνεται;;;;
    Κοιτα γενικα παιζει(της αρεσει να ειναι στο επικεντρο)...Τωρα να ζητα επιβεβαιωση απο μενα ομως την ιδια στιγμη που λεει οτι ειμαι φιλος και σημαντικος γι αυτη;Δε θα ηταν κουλο;..Αν και να μου πεις τοσα αλλα κουλα σε αυτο θα κολλουσε;;
    I have no life.

Senior Member
    Φιλε αν της αρεσες δε θα ειχε σχεση με αλλον αλλα με εσενα...
    Οτι τη γουσταρεις το εχει παρει πρεφα 1000 της εκατο...

Οποτε απλα δε σε βλεπει ερωτικα...

Οποτε..

https://www.youtube.com/watch?v=i6hJjP3QCw4

Δες λιγο τι κανει στο 1.39

Καντο κι εσυ και πες μου αν αλλαξες γνωμη... χαχαχ

Member
    λοοοοοοολ, ειπαμε ρε φιλε δεν θελω να πονεσω αλλο..χαχα
    I have no life.

Senior Member
    Πλακα κανω εννοειται..
    Απλα ρε φιλε μου φαινεται οτι καλυτερα π ειναι ετσι και σε γραφει γιατι αν τη θελεις τοσο πολυ οσο γραφεις και κανεις κατι μαζι της,καποια στιγμη θα σε αφησει γιατι απτα γραφομενα σου την εχω κοψει λιγο οτι να ναι και θα στεναχωρηθεις χειροτερα... ;)

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345