Τι σκέφτεστε; - Page 1097
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1097 of 1532 FirstFirst ... 975979971047108710951096109710981099110711471197 ... LastLast
Results 16,441 to 16,455 of 22967
    Banned
    ποσο για το πουτσο παιζει να ειστε εσεις οι σκατοβλαχοι εκει πανω που ασχολειστε με την εβραιοβιζιον ? εδω περα αυτοκτονει ο κοσμος δεν εχει να φαει, κι εσεις λες και δε συμβαινει τπτ παπαγαλιζεται οτι σας πλασαρουν.
    Last edited by deleted-member30-03; 20-05-2013 at 22:39.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ποσο για το πουτσο παιζει να ειστε εσεις οι σκατοβλαχοι εκει πανω που ασχολειστε με την εβραιοβιζιον ? εδω περα αυτοκτονει ο κοσμος δεν εχει να φαει, κι εσεις λες και δε συμβαινει τπτ παπαγαλιζεται οτι σας πλασαρουν. γαμω τις μανες και τους πατεραδες που σας ξεβραξαν που να παθετε καρκινο κι aids και να ψοφολογησετε για να μη συνεχιστει το καρκινωμα που δημιουργησαν βρωμοπουσταραδες πουστηδοι πουστοφερνηδες ελληνες
    ΚΕΝΟ, καταρχην ηρεμησε. δευτερον τσεκαρε αν θες τα πμ σου.
    τριτον, ασε τα περι ''σκατοβλαχους'' εδω πανω γιατι κ εσεις εκει κατω απο τα χωρια κατεβηκατε καποτε για να βρειτε δουλεια κ αφομοιωθηκατε. πηγε ο βλαχος στην Αθηνα να πουμε κ εγινε Αθηναιος. το κακο δν ειναι να εχεις μια α' καταγωγη αλλα να ντρεπεσαι γι αυτην, επειδη θα σε πουν ετσι η αλλιως. κ δν ξερω αν εχεις επισκεφτει ποτε χωριο, αλλα στο δικο μου το χωριο καθε αλλο παρα ''χωριατες'' ειναι οι ανθρωποι, με την εννοια π το λες. αυτα στα λεω φιλικα, διοτι πολλοι ''συμπολιτες'' σου ξεχασανε πολυ γρηγορα την καταγωγη τους.
    οσο για τη eurovision, εσεις δλδ δν ασχολειστε? επισης που ειναι το κακο? κι εγω χτες ειδα eurovision μεχρι τις 2 το βραδυ, αυτο δν σημαινει οτι οσοι βλεπουμε/ειδαμε, ειμαστε αυτοματως ''ατομα χαζα, χωρις νοημοσυνη, προβατα του συστηματος κτλ"... το να δουμε κατι για να περασουμε ευχαριστα την ωρα μας η με τους φιλους μας η να γελασουμε κ να ξεχαστουμε απο τα προβληματα μας δν ειναι κακο! αλλα οχι αλλη μιζερια κ γκρινια ρε ΚΕΝΟ, φτανει! δλδ ολα μας φαινονται στραβα κ αναποδα κ βαλλουμε εναντιον παντων! ε οχι!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σκεφτομαι ποσο ωραιο κ αισθητικα αρτιο ειναι αυτο :

http://cloudfront.cretalive.gr/51153...ovos__main.jpg

εβλεπα εικονες κτιριων του σε μια χιουμοριστικη σελιδα του φεις οπου δν λεγαν κ τα καλυτερα λογια, κ σε καποια συμφωνω.. καταρχην οπως ειχα διαβασει ''η αρχιτεκτονικη του κ τα κτιρια του ειναι σαν στραπατσαρισμενη κουτα τσιγαρων" κ 2ον το πιο εκνευριστικο οτι γραφει παντου το λογοτυπο του ονοματος του με τεραστια γραμματα σε ολα τα κτιρια του.. λες κ αλλος δν υπαρχει.. ελεος..

Senior Member
    Παιδια , μπορει κανενας να μου προτεινει καλο ψυχιατρο στην Αθηνα ? Ειτε δημοσιο ειτε ιδιωτη , αρκει να ειναι καλος ...

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Σκεφτομαι ποσο ωραιο κ αισθητικα αρτιο ειναι αυτο :

http://cloudfront.cretalive.gr/51153...ovos__main.jpg

εβλεπα εικονες κτιριων του σε μια χιουμοριστικη σελιδα του φεις οπου δν λεγαν κ τα καλυτερα λογια, κ σε καποια συμφωνω.. καταρχην οπως ειχα διαβασει ''η αρχιτεκτονικη του κ τα κτιρια του ειναι σαν στραπατσαρισμενη κουτα τσιγαρων" κ 2ον το πιο εκνευριστικο οτι γραφει παντου το λογοτυπο του ονοματος του με τεραστια γραμματα σε ολα τα κτιρια του.. λες κ αλλος δν υπαρχει.. ελεος..
    Να ξερεις γενικως οτι οι ανθρωποι αυτου του ειδους ξεχωριζουν για τον εγωκεντρισμο τους... Εμενα απο αποψη οπτικης μου αρεσει σαν κτιριο.. Τωρα εαν ειχα και το σχεδιο του ισως να μπορουσα να σε πω περισσοτερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Να ξερεις γενικως οτι οι ανθρωποι αυτου του ειδους ξεχωριζουν για τον εγωκεντρισμο τους... Εμενα απο αποψη οπτικης μου αρεσει σαν κτιριο.. Τωρα εαν ειχα και το σχεδιο του ισως να μπορουσα να σε πω περισσοτερα
    Εγω αν κ δν γνωριζω απο σχεδιασμο κτιριων κτλ, γενικα θεωρω μετρια τα κτιρια του κ απο ενα σημειο κ μετα βαρετα κ επαναλαμβανομενα.. για μενα δν εχουν καμια πρωτοτυπια κ μοιαζουν ετοιμορροπα.. αλλα πες οκ ισως ειναι πιο ''μοντερνος'' στα σχεδια του, το λογοτυπο του ειναι αναγκη να το κοτσαρει παντου?
    http://www.matrix24.gr/wp-content/up...abis_vovos.jpg

Banned
    Εγω αν κ δν γνωριζω απο σχεδιασμο κτιριων κτλ, γενικα θεωρω μετρια τα κτιρια του κ απο ενα σημειο κ μετα βαρετα κ επαναλαμβανομενα.. για μενα δν εχουν καμια πρωτοτυπια κ μοιαζουν ετοιμορροπα.. αλλα πες οκ ισως ειναι πιο ''μοντερνος'' στα σχεδια του, το λογοτυπο του ειναι αναγκη να το κοτσαρει παντου?
    http://www.matrix24.gr/wp-content/up...abis_vovos.jpg
    Δε σε ειπα και πιο πανω , ο ανθρωπος ειναι εγωκεντρικος και το δειχνει... Τοσο απλο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Δε σε ειπα και πιο πανω , ο ανθρωπος ειναι εγωκεντρικος και το δειχνει... Τοσο απλο..
    χαχαχαχαχ συμφωνω!

Senior Member
    ................. ............... αν και άλλο θα έγραφα .. με το που άνοιξα την σελίδα άλλαξε η σκέψη μου... πια σκέφτομαι πως ο ολοκληρωτισμός είναι παντού και κάποτε χρησιμοποιούσε μικρόφωνα για να διχάσει.... τώρα χρησιμοποιεί τις πιο νέες τεχνολογίες ...
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    ΚΕΝΟ για σενα.........

http://www.youtube.com/watch?v=rtNebW7QVRc

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=8kTX7OW45ys

Ετσι ρε να γουσταρουμε!!!

Senior Member
    ΚΕΝΟ, καταρχην ηρεμησε. δευτερον τσεκαρε αν θες τα πμ σου.
    τριτον, ασε τα περι ''σκατοβλαχους'' εδω πανω γιατι κ εσεις εκει κατω απο τα χωρια κατεβηκατε καποτε για να βρειτε δουλεια κ αφομοιωθηκατε. πηγε ο βλαχος στην Αθηνα να πουμε κ εγινε Αθηναιος. το κακο δν ειναι να εχεις μια α' καταγωγη αλλα να ντρεπεσαι γι αυτην, επειδη θα σε πουν ετσι η αλλιως. κ δν ξερω αν εχεις επισκεφτει ποτε χωριο, αλλα στο δικο μου το χωριο καθε αλλο παρα ''χωριατες'' ειναι οι ανθρωποι, με την εννοια π το λες. αυτα στα λεω φιλικα, διοτι πολλοι ''συμπολιτες'' σου ξεχασανε πολυ γρηγορα την καταγωγη τους.
    οσο για τη eurovision, εσεις δλδ δν ασχολειστε? επισης που ειναι το κακο? κι εγω χτες ειδα eurovision μεχρι τις 2 το βραδυ, αυτο δν σημαινει οτι οσοι βλεπουμε/ειδαμε, ειμαστε αυτοματως ''ατομα χαζα, χωρις νοημοσυνη, προβατα του συστηματος κτλ"... το να δουμε κατι για να περασουμε ευχαριστα την ωρα μας η με τους φιλους μας η να γελασουμε κ να ξεχαστουμε απο τα προβληματα μας δν ειναι κακο! αλλα οχι αλλη μιζερια κ γκρινια ρε ΚΕΝΟ, φτανει! δλδ ολα μας φαινονται στραβα κ αναποδα κ βαλλουμε εναντιον παντων! ε οχι!!!
    έχει ένα δίκιο, να θες να δεις την eurovision για να περάσει η ώρα σου δεν είναι κακό, αλλά να κάθεσαι να ψηφίζεις για να βγει πρώτη λες και θα αναδειχτεί η χώρα σου από αυτό ή να θες να ξανάρθει ο θεσμός στην Ελλάδα, την στιγμή που ο κόσμος πεινάει και δεν έχουμε λεφτά να την πληρώσουμε είναι εντελώς ηλίθιο και μου βγάζει λίγο πλύση εγκεφάλου μέσω τηλεόρασης
    Υou don't know the power of the darkside...

Banned
    αμα πιασουμε τα περι καταγωγης ολοι απο πιθηκους προερχομαστε. καποιοι βεβαια ισχυριζονται απο ερπετοειδη κι εξωγηινους, αλλα ας μη το τραβηξουμε τοσο. θα πρεπει να ξεχωρισουμε πως αλλο η καταγωγη κι αλλο ο τοπος κατοικιας. απ'οτι φαινεται και στο δευτερο εντοπιζουμε διαφορες. αν σας κανουν προπαγανδα πχ υπερ της εβραιοβιζιον εκει λογικο ειναι να χαιρεστε που τη βλεπετε, εδω -εγω τουλαχιστον- ουτε καν τηλεοραση δεν ανοιγω. και δε μπορω να διανοηθω πως αλλιως της δινετε τοσο σημασια πλεον εσεις. δε τιθεται θεμα μιζεριας οσο ρεαλισμου κι επιλογων, και το να επιλεγουν κι αντρες κατι τετοιο για να χαρουν, σαν απαλλοτριωμενα fangirls (τυπου ρουβιτσες) δειχνει ανωριμοτητα ή πουστοφερνιζουσα συμπεριφορα. κι ακριβως γι'αυτο εγραψα οτι εγραψα, μαλλον φταιει κι ο Μπουταρης που δηλωσε περηφανος για το gay pride και θελει με το ζορι να σας βγαλει κατωτερους (εξαιρουνται ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ και λιγοι ακομα που αντιστεκονται) και φτηνιαριδες. μη του κανετε τη χαρη.

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=_3BwJPvavxw

Θεσσαλονίκη με την αγαπημένη μου κουμπάρα στο pride. Μακάρι να τα καταφέρω να πάω και φέτος να δω και την βαφτιστικιά μου... Η Ελλάδα πρέπει να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον ... και το να χτίζεις ένα καλύτερο μέλλον είναι μια διαρκής μάχη που περνά από γενιά σε γενιά. Σε αυτήν την μάχη δεν υπάρχει εγώ και εσύ, δεν υπάρχουν φυλετικές ή άλλες διακρίσεις. Υπάρχει μονάχα μια συλλογική ένωση δυνάμεων μακριά από τις διχόνοιες του παρελθόντος που μόνο κακό μας έκαναν. Τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα αλλά αυτό απαιτεί να οργανωθούμε και να αντιδράσουμε στη λεηλασία, τη φτώχεια και τη δυστυχία που μας έχουν επιβάλλει.
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    Εγώ πάντως μια χαρά τη χάρηκα τη Eurovision και ξεχάστηκα για λίγο από τη θλίψη μου και τα προβλήματα μου οπότε μια χαρά...όσο για προπαγάνδα δεν με επηρεάζει κάτι τέτοιο για να τη δω...το κάνω μόνο αν έχω τη διάθεση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...