Results 61 to 75 of 125
-
18-05-2013, 00:44 #61
:) Lacrymosa, ναι είναι πλατωνικός και δεν ξέρω ούτε κι εγώ η ίδια τι θέλω και τι κάνω. Είναι σαν να εθίζομαι σ' αυτή την προσμονή και μου αρέσει να το τραβάω έτσι, να αφήνω το χρόνο να περνάει και να ελπίζω. Είναι άρρωστο ίσως, αλλά δεν ξέρω γιατί το κάνω.
Soldier4, φοβάμαι να του μιλήσω ευθέως γιατί απ' ό,τι ακούγεται θέλει να ακολουθήσει άγαμο βίο, αν είδες σε προηγούμενα ποστς μου. Οπότε δεν μπορώ να ομολογήσω τίποτα, μόνο να του δείξω με τον τρόπο μου ότι ενδιαφέρομαι.
...Και εκεί που πάω να τον ξεχάσω κάτι γίνεται και με γυρίζει πάλι πίσω, όπως είχα ξαναναφέρει.
Είχε ξανασυμβεί πριν από δύο μήνες, συνέβη και χθες. Πάνω που ήμουν βέβαιη πια ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα, τον συνάντησα τυχαία!!!! Μου κόπηκαν τα πόδια πάλι, όμως με τρεμάμενη φωνή και χαμηλωμένο βλέμμα τον χαιρέτησα(είπα ή τώρα ή ποτέ!).
Περίμενα όλη την υπόλοιπη ημέρα να μου στείλει ένα μήνυμα και να μου πει "Εσύ ήσουν?",(γιατί είχε δει φωτο μου πριν από ένα μήνα περίπου) και τελικά αργά το βράδυ μου έστειλε!!!! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ένιωσα. Είδα μια πολύ μικρή ελπίδα να αχνοφέγγει στο απόλυτο σκοτάδι μου. Αλλά πάνω που του έδειχνα πως θέλω να συνεχίσουμε την κουβέντα, εκείνος εξαφανίστηκε. Γι' αυτό και είπα παραπάνω "μισή χαρά μου δίνεις και αυτή μου την παίρνεις πίσω".
- 18-05-2013, 01:17 #62
αχχχ αλκμηνη εισαι πολυ ρομαντικος τυπος!!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
18-05-2013, 01:23 #63
18-05-2013, 01:27 #64
Αλκμηνη μου¨) χωρις παρεξηγηση αλλα ο ανθρωπος εαν ειναι σε φαση να γινει παπας, απο αυτους που ακολουθοθν αγαμο βιο ,χωρις γυναικα και σεξ, αμα ειναι ετσι τον λυπαμαι παρα πολυ¨)¨) .
Φνταζομαι τωρα πως θα ειναι μεσα του ο κακομιρος, απο την μια θα θελει σαν ανδρας κι αυτος να ακουσει την φυση του, να βγει και να διασκεδαση με μια ομορφη κοπελα οπως καθε ανδρας,να ερωτευτει ,να καει σεξ! και απο την αλλη ειναι ο δρομος του Θεου οπου δεν το επιτρεπει κατι τετοιο! οπου ειναι εναντι σε καθε σεξουαλικη επαφη και γενικα σε καθε σωματικηυ σαρκικη ευχαριστηση!!
Υπαρχει και η περιπτωση ο τυπακος να σε βλεπει εσενα ως μια δοκιμασια απο τον Θεο!¨) χεχε, μπορει να σε βλεπει σαν τον σατανα οπου παει να τον αποτραβιξει απο τον δρομο της ιεροσυνης! να μην τον αφησει να γινει παπας και να ειναι ολο αυτο ενα τεστ!! φανταζεσαι οτι μπορει ο ανθρωπος να νομιζει κατι τετοιοιο?
18-05-2013, 01:37 #65
Καλά τα λες! Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Ίσως γι' αυτό να μου μιλάει και μόλις δει ότι πάω να κάνω ένα βήμα παραπάνω, εκείνος να με αποφεύγει.
Όσο γι' αυτό που λες στην αρχή, δε νομίζω να τον ανάγκασε κανείς να ακολουθήσει άγαμο βίο, το επέλεξε(δεν ξέρω ακόμη σίγουρα) γιατί το ήθελε. Κάλλιστα θα μπορούσε να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού με μια σύντροφο στο πλάι του.
23-05-2013, 00:22 #66
Καρδιά πάντα στα δύσκολα μας πας. Δεν το γλιτώνουμε το κλάμα πάλι.... :(
Αυτό το θέμα θα έπρεπε να λέγεται και "Έρωτας δίχως αύριο". Τόσο καιρό ήλπιζα το ανέλπιστο... Το αποτέλεσμα; Άλλη μια απογοήτευση στο ενεργητικό μου. Καρδιά πότε θα πάψεις επιτέλους να με στέλνεις σε λάθος ανθρώπους???!? Περιμένω τη μέρα που θα χάσω κάθε συναίσθημα και νομίζω ότι αυτή η μέρα πλησιάζει...Last edited by Deleted20082014; 23-05-2013 at 00:38.
15-06-2013, 01:28 #67
Επιστρέφω πάλι στο θέμα μου. Πάνω που άρχιζα να το παίρνω απόφαση, κάτι έγινε και με γύρισε πίσω(συνέχεια αυτό γίνεται).
Τον συνάντησα πάλι σήμερα. Ήρθε και κάθησε δίπλα μου. Με ρώτησε κάτι άσχετο, του απάντησα και μέχρι εκεί, δεν είπαμε τίποτα άλλο.
Μετά με ρώτησε διαδικτυακώς αν ήμουν εγώ. Τι είναι αυτό τώρα? Τι σενάρια φτιάχνει το μυαλό μου, νομίζω μπορείτε να φανταστείτε. Αλλά δε θέλω, προσπαθώ να παραιτηθώ από την ιδέα. Γιατί μάλλον ιδέα μου είναι και δεν θα αντέξω να απογοητευτώ ξανά. Θα ήθελα πολύ κάποιος να μου δώσει μια αντικειμενική γνώμη? Γιατί το κάνει αυτό? Περιέργεια είναι??Last edited by Deleted20082014; 15-06-2013 at 01:52.
15-06-2013, 09:47 #68
Ερωτημάτων αρχή...
1)
ποιά τα λάθη σου που μετάνιωσες? έστω και επιγραμματικά αν θες γράψε για ποιά λάθη σου μιλάς.
2)
Φαίνεται ότι δεν έχεις σιγουρευτεί ότι πηγαίνει για διάκονος και μάλιστα άγαμος. Από τον Φλεβάρη γράφεις πως "νομίζεις" ή "έχεις ακούσει" τι θα κάνει στην ζωή του. Τι το ποιό απλό να τον ρωτήσεις? ιντερνετικά ή ζωντανά. Ξεκαθάρισέ το αυτό μέσα σου. Όπως και το τι ακριβώς σημαίνει για αυτόν το "θα γίνω παπάς και δεν θα παντρευτώ".
Προσωπικά εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι παπάδες πρέπει να είναι άγαμοι. Καταλαβαίνω τους ερημίτες. ΚΑταλαβαίνω τους μοναχούς. ΚΑταλαβαίνω τους εγκόσμιους έγγαμους. Αλλά τους άγαμους παπάδες δεν μπορώ να τους καταλάβω. Λες και είναι κακό το να έχεις ερωτικές σχέσεις ΚΑΙ ταυτόχρονα να έχεις την πίστη σου στο Θεό σημαία στην ζωή σου.
Τεσπα αυτό που σου λέω είναι γιατί δεν ψάχνεις την απάντηση σε κάτι που δεν είσαι σίγουρη.
3)
Στα δύο μυνήματά σου που παραθέτω σε ρώτησε για την in real life ταυτότητά σου
Τελικά του απάντησες?
4)
Μπορεί να παίξει το εξής σενάριο?
Βλέπεις 3 φορές την ταινία "you got mail". Μετά τον συναντάς. Του αποκρύπτεις κάθε πτυχή της ιντερνετικής σου ταυτότητας (δλδ δεν αποκαλύπτεις ότι έχετε μιλήσει στο νετ άρα για αυτόν είσαι μόνο ότι βλέπει μπροστά του). Του λές φάτσα κάρτα "ρε συ Κώστα, θέλω να πάμε παραλία το Σ/Κ. τι λές? Αν και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο να δεχτώ όχι για απάντηση."
Στην ερώτηση αυτή δεν έχεις δικαίωμα να απαντήσεις "όχι γιατί δεν μπορώ να πώ ψέμματα." Θα πείς την αλήθεια αλλά λίγο αργότεραbeen good, been bad. WILL GO ON
15-06-2013, 10:17 #69
Αλκμηνη πιαστου την κουβεντα και μαθε και το ποτε θα γινει παπας. Πολυ το λιβανιζεις μου φαινεται και το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται κι ο παπας...εδω αλλες γυναικες εχουν κανει gay ν αλλαξουν προτιμησεις, κανε τα δικα σου και μη σκεπτεσαι το παπαδιλικι. Αυτα γινοντε αυθορμητα. Δεν ειναι αυτο που θα τον σταματησει.
15-06-2013, 13:01 #70
Αλκμηνη, υπαρχουν αλλοι ανδρες που ενδιαφερονται για σενα αλλα εσυ δεν ασχολεισαι γιατι εχεις κολλησει στον ενδιαφερον σου γι αυτον τον τυπο?
δεν του ειπες οτι οντως εισαι εσυ που μιλατε στο φμ, οταν τον συναντησες?
15-06-2013, 17:01 #71
Αλκμήνη, καλώς ή κακώς τις απαντήσεις στα ερωτήματα σου μπορεί να στις δώσει μόνο ο ίδιος, αν βέβαια τολμήσεις να βγεις έξω από το 'κρυφτούλι'. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση :)
Έχει περάσει τόοοσος καιρός και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρα τα στοιχειώδη.
Εγώ θα έλεγα πάντως, να σκεφτείς τι συμβολίζει για εσένα αυτός ό άνθρωπος. Νιώθεις ασφάλεια, νιώθεις ότι δεν θα σε κοροϊδέψει? Ή μήπως αφού εσύ έτσι κι αλλιώς δεν τολμάς να τον πλησιάσεις, όλη αυτή η ιστορία σε βολεύει, γιατί σε κρατά μακριά από πραγματικές σχέσεις και βέβαια μακριά από τον πόνο που μπορεί αυτές να προκαλέσουν? Λες ότι δεν θα αντέξεις να απογοητευτείς ξανά... όμως 1. έτσι απλά ξεγελάς τον εαυτό σου και 2. αν η ιστορία με αυτόν προχωρήσει, όσο πιο αργά αυτό συμβεί, τόσο πιο πολλές πιθανότητες θα έχεις να απογοητευτείς, ακριβώς επειδή θα υπάρχει μπόλικο φαντασιακό υλικό και κανένα 'τεστ της πραγματικότητας'.
Οπότε, δύο είναι οι δρόμοι 1. τολμάς να του πεις ότι θα ήθελες να γνωριστείτε καλύτερα ή 2. τον διαγράφεις από παντού στο διαδίκτυο κι από το μυαλό σου και στρέφεσαι αλλού. Νομίζω ότι χρειάζεται να αποφασίσεις να ξεπεράσεις όσα σε κρατάνε φοβισμένη και διστακτική :)
15-06-2013, 19:02 #72
1) Νομίζω πως δεν αξίζει να αναφερθούμε σε αυτά αυτή τη στιγμή. Λάθη του παρελθόντος με άτομα που γνώρισα, βασίστηκα και εμπιστεύτηκα. Απερισκεψίες δικές μου, ανώριμες συμπεριφορές.
2) Ναι, αυτό ακούγεται γενικώς. Όμως κωλύομαι στο να τον ρωτήσω, γιατί δε θέλω να φανώ αδιάκριτη.
3) Του απάντησα βέβαια! Θα ήμουν χαζή αν δεν του απαντούσα, ενώ μου δόθηκαν οι ευκαιρίες. Το θέμα είναι γιατί με ρώτησε και τις δύο φορές που με είδε αν ήμουν εγώ. Και γιατί την τελευταία φορά που μας δόθηκε και η ευκαιρία να μιλήσουμε από κοντά, ήρθε στο ιντερνετ να με ρωτήσει αν ήμουν εγώ.
4) Αυτό χλωμό, αφού ήδη ξέρει ότι είμαι εγώ, και ναι, αυτό το τελευταίο που λες δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να ξεκινήσω μια γνωριμία βασισμένη στο ψέμα.
15-06-2013, 19:04 #73
15-06-2013, 19:05 #74
15-06-2013, 19:15 #75
Το έχω σκεφτεί πολλές φορές κι έχω αναρωτηθεί. Ο άνθρωπος αυτός μου εμπνέει ασφάλεια, εμπιστοσύνη, και το είχα πει και σε παραπάνω ποστ μου. Κάπως έτσι νιώθω από τη μία. Και από την άλλη αυτό το "κρυφτούλι" όπως λες ίσως και να με βολεύει, κάτι το οποίο είχα ήδη πει και παραπάνω. Έχω μπει στη διαδικασία να αναρωτηθώ γιατί το κάνω όλο αυτό. Είναι γλυκό και ευχάριστο ώρες ώρες, αλλά μερικές φορές καταντά κουραστικό, νιώθω να πνίγομαι. Τώρα, μετά το τελευταίο συμβάν, όταν το σκέφτομαι νιώθω μια γλυκιά προσμονή, ότι ίσως να υπάρχει κάποια ελπίδα, και λίγο μετά λέω "ξύπνα! εξιδανικεύεις την κατάσταση. δε σημαίνει τίποτα το ότι σε ρώτησε αν είσαι εσύ! ούτε ο τρόπος που σε κοίταξε όταν βρεθήκατε από κοντά".
Από τους δύο δρόμους που μου λες, προτιμώ τον 1ο. Αν επιλέξω τον 2ο θα μου μείνει απωθημένο.