Με διώξανε από την παρέα. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    ...όχι τόσο για την Όλγα που κατά βάθος δεν ασχολείται πιστεύω με τις απαντήσεις (τι θέλουν άραγε να μου πουν ) αλλά για κάποια άλλα νεότερα παιδιά που τις βλέπουν.
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ...αλλοι γουσταρουν να λενε κανα σοβαρο σχόλιο ασχέτως πως εχει το θέμα. ας τους αυτους που γουσταρουν να ακουνε σοβαρα σχολια να τα σχολιάζουν...

Συμφωνώ απόλυτα Φρύνη και Γιάννη, μ' ό,τι γράψατε! :-)

Είναι σίγουρο, ότι δεν ποστάρουμε μόνο για το Ολγάκι...
    Last edited by μαρκελα; 19-06-2013 at 11:12.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    πράγματι, γιατι είστε όλοι γαμάτοι άνθρωποι, γεμάτοι ανθρωπιά. από ειλικρίνεια δεν τα πάτε και τόσο καλά, αλλά δε βαριέσαι
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Senior Member
    Το θέμα είναι ότι αυτές καλοπαντρευτήκανε και είνα ευτυχισμένες και εγώ είμαι ανύπαντρη με προβλήματα και δυστυχισμένη και γενικώς το καταλαβαίνω από τον τρόπο που με αντιμετώπιζαν οι άλλοι με υποτιμουσαν και με ήθελαν συνεχώς το κακό μου.

.....

Senior Member
    Ε μα και συ ο ενας σου βρωμαει ο αλλος σου ξυνιζει. Τωρα που περασε η μπογια σου τι περιμενεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Το θέμα είναι ότι αυτές καλοπαντρευτήκανε και είνα ευτυχισμένες και εγώ είμαι ανύπαντρη με προβλήματα και δυστυχισμένη και γενικώς το καταλαβαίνω από τον τρόπο που με αντιμετώπιζαν οι άλλοι με υποτιμουσαν και με ήθελαν συνεχώς το κακό μου.

.....

απο επαρχια εισαι ε?

χαχα ωπα ρε "πρωτευουσιανε".
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Στην ζωή μας καλούμαστε πολλές φορές, να αντιμετωπίσουμε σκληρές καταστάσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι αφού αυτό έγινε, αν δεν γινόταν τώρα, θα γινόταν αργότερα. Μην σε πειράζει, φάνηκε πόσο αξία είχες για την παρέα σου. Στο μέλλον θα βρεις και το εύχομαι μια πολύ καλύτερη, που θα σε υπολογίζει για αυτό που πραγματικά είσαι και όχι για το "κύρος" σου(δλδ αν θα είσαι εντάξει στα μαθήματα κλπ). Οι παρέες από το σχολείο έτσι ήταν από παλιά, έτσι είναι και έτσι θα είναι. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία είναι πολύ σκληρά και πολλές φορές επιδιώκουν να πληγώνουν τους άλλους. Ίσως η κίνηση αυτή για την πρώην παρέα σου να είναι εκδίκηση προς εσένα, κάποια στιγμή όμως θα γυρίσει ο τροχός και θα είναι αλλιώς. Να θυμάσαι δυο πράγματα :
    α) Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο (αργά ή γρήγορα) και β) Τροχός είναι και γυρίζει.

Senior Member
    ....και αργότερα είχα προβλήματα και σε άλλες παρέες ήμουνα εκνευριστική και τους τσαντιζα...

μάλλον δεν είχα πολύ μυαλό για αυτό συνέβαινε αυτό...

Senior Member
    olgaki ποσα κιλα εισαι?

Member
    Quote Originally Posted by congato View Post
    φάνηκε πόσο αξία είχες για την παρέα σου. .
    ναι αυτο ειναι ενα θεμα..και δε πρεπει να μπερδευουμε τι αξιζουμε για τους αλλους...με το τι αξιζουμε πραγματικα...

Quote Originally Posted by toosensible View Post
    ναι αυτο ειναι ενα θεμα..και δε πρεπει να μπερδευουμε τι αξιζουμε για τους αλλους...με το τι αξιζουμε πραγματικα...
    Το λόγο της απόρριψης μας από μια παρέα δεν πρέπει πάντα να τον αναζητάμε σ εμας. Αμα ο αλλος ειναι μαλακας ή διπλοπρόσωπος μαζι σου ή σε παραγνωρίζει επειδη απλα δεν υπάρχει περιθωριο επικοινωνίας μαζι του ή επειδη ειναι κακοπροαίρετος ή σε προσβάλλει, μακαρι να σαι ο καλυτερος σου εαυτος μαζι του και να του βγαζεις οτι καλυτερο υπαρχει μεσα σου, ουτε θα αποκομίσεις κάτι ουτε θα αλλάξει τη σταση του έναντι σου. Από τετοιους ανθρωπους απλα βρίσκεις διέξοδο και φευγεις ακομα κι αν ξερεις ότι η συνέχεια θα σε βρει μόνο καταμονο. Η ζημια στη ψυχολογια ειναι μεγαλύτερη αμα εισαι κοντα σε τετοιους ανθρωπους παρα αμα εισαι μόνος. Αμα εισαι μονος η αυτοεκτιμηση σου μπορει να μενει στασιμη ενω κοντα σε τετοιους πέφτει, αφου η όλη σταση τους εναντι σου σε κανει να νιωθεις μειονεκτικα και να αναρωτιεσαι αν αξίζεις, αφου κανεις το λαθος να ταυτιζεις την αξία σου με την ανυπαρκτη αναγνωριση απ αυτους. Το να τους εγκαταλειψεις ειναι το σωστο και το λογο που δεν ταιριαξες μαζι τους δε θα πρεπει να το αναζητας σε σενα. Δυστυχως κολλαμε καποτες σε τετοιες παρεες απλα για να μην ειμαστε μονοι και υποτιθεται για να μας καλύπτουν απο πλευρας παρεας στα πλαισια μιας μαλλο λαθος επιλογης και τροπου σκέψης ότι παρα μόνος καλύτερα μ αυτους.
    γιάννης

Senior Member
    Nαι αλλά σε περίπτωση που είχανε όντως δίκαιο;;;;

Page 3 of 3 FirstFirst 123