Τι σκέφτεστε; - Page 1112
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1112 of 1532 FirstFirst ... 11261210121062110211101111111211131114112211621212 ... LastLast
Results 16,666 to 16,680 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    *Όταν πάψεις να προσδοκάς έχεις τα πάντα* . (Βούδας , Ινδός φιλόσοφος , 560 - 480 π.χ.)
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η πόλλή απραξία γεννα την προσδοκία. Αμα καποιος εμαθε να περναει γρηγορα απο τη σκεψη στην πράξη δε ξέρει τι θα πει προσδοκία.
    Αυτό δεν ισχύει πάντα :/

Banned
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Πώς περνάει το καλοκαίρι... Θα μας φάει η μοναξιά και η κλεισούρα πάλι...
    Άααντε να πούμε ότι για χ λόγους υπάρχει μοναξιά.... η 'κλεισούρα' γιατί βρε Αλκμήνη? :)

Senior Member
    Η ζωή μας μια φορά μάς δίνεται, άπαξ, που λένε, σα μια μοναδική ευκαιρία. Τουλάχιστον μ' αυτήν την αυτόνομη μορφή της δεν πρόκειται να ξαναυπάρξουμε ποτέ.

Και μείς τι την κάνουμε, ρε αντί να την ζήσουμε;

Τί την κάνουμε; Τη σέρνουμε από δω κι από κει δολοφονώντας την...

Οργανωμένη κοινωνία, οργανωμένες ανθρώπινες σχέσεις.

Μα αφού είναι οργανωμένες, πώς είναι σχέσεις;

Σχέση σημαίνει συνάντηση, σημαίνει έκπληξη, σημαίνει γέννα συναισθήματος, πώς να οργανώσεις τα συναισθήματα...

Banned
    σχεση σημαινει να σε δενει κατι με καποιον αλλον, κι αυτο αν το παμε οργανωμενα μπορει να συμβει γιατι ζουνε κατι κοινο εκεινη τη στιγμη, ειναι μια δραστηριοτητα και των δυο κι αυτο τους ενωνει. τα συναισθηματα δε χρειαζονται δωρα και σοκολατακια για να δημιουργηθουν. εστω και ενα βλεμα να ανταλλαξετε με καποιον πιστευω αρκει.

Senior Member
    Σκεφτομαι την ανεργια και ποσο μαυρη φαινεται η ολη κατασταση. Σκεφτομαι εαν δεν κανω τωρα κατι επαγγελματικα που ειμαι ακμαιος ποτε θα κανω , οταν γερασω?

Σκεφτομαι επισης και το τι περιεργο πραγμα ειναι η ηλεκτρονικη εποχη που ζουμε , απο αυτη θα βγαλω ψωμι εαν βγαλω σαν επαγγελματιας , αλλα να καθεσαι στον υπολογιστη να δουλεψεις και σε καλουν οι σειρηνες, 2 λεπτα να δεις εαν εχεις καποιο μειλ , ενα λεπτο για κεινο ενα για το αλλο και εχουν περασει 2 ωρες χωρις σχεδον καθολου παραγωγικοτητα, και λες τι εκανα? Ειναι πραγματι εντυπωσιακο το χασιμο χρονου σε μικρολεπτομερειες της ψηφιακης εποχης , ευτυχως που εχω κοψει παντελως την τηλεοραση δηλαδη:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by KENO View Post
    σχεση σημαινει να σε δενει κατι με καποιον αλλον, κι αυτο αν το παμε οργανωμενα μπορει να συμβει γιατι ζουνε κατι κοινο εκεινη τη στιγμη, ειναι μια δραστηριοτητα και των δυο κι αυτο τους ενωνει. τα συναισθηματα δε χρειαζονται δωρα και σοκολατακια για να δημιουργηθουν. εστω και ενα βλεμα να ανταλλαξετε με καποιον πιστευω αρκει.

Μπορει να νιωθεις συναισθηματική σύνδεση με καποιον που ειναι τωρα χιλιαδες μιλια μακρια σου με τον οποιο όμως καποτε συνδεθηκες κι αυτη η συνδεση ψυχων ειτε σχεση λέγεται ειτε φιλία δε σβηνει ποτε ακομα κι αν περασαν χρονια απο τοτε που εχει να τον αντικρισεις. Καποιους αλλους όμως τους βλεπεις καθημερινα για χρονια και βλαστημας καθε φορα που τους βλεπεις.
    Ειναι δεσιμο συναισθηματων ανιδιοτελές που μπορει να ξεκιναει με ενα βλεμμα και να εξελιχθει σε σχεση ή φιλία σε ελάχιστο χρόνο ακόμα κι αν δεν εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα.
    γιάννης

Senior Member
    Έτσι, μ’ αυτήν την κωλοεφεύρεση που τη λένε ρολόι, σπρώχνουμε τις ώρες και τις μέρες μας, σα να είναι βάρος. Και μάς είναι βάρος. Γιατί δε ζούμε… κατάλαβες;

Όλο κοιτάμε το ρολόι! Να φύγει κι αυτή η ώρα, να φύγει κι αυτή η μέρα, να έρθει το αύριο, και πάλι φτου κι απ’την αρχή.

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μπορει να νιωθεις συναισθηματική σύνδεση με καποιον που ειναι τωρα χιλιαδες μιλια μακρια σου με τον οποιο όμως καποτε συνδεθηκες κι αυτη η συνδεση ψυχων ειτε σχεση λέγεται ειτε φιλία δε σβηνει ποτε ακομα κι αν περασαν χρονια απο τοτε που εχει να τον αντικρισεις. Καποιους αλλους όμως τους βλεπεις καθημερινα για χρονια και βλαστημας καθε φορα που τους βλεπεις.
    Ειναι δεσιμο συναισθηματων ανιδιοτελές που μπορει να ξεκιναει με ενα βλεμμα και να εξελιχθει σε σχεση ή φιλία σε ελάχιστο χρόνο ακόμα κι αν δεν εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα.
    σχεση με αποσταση εχω ζησει και δυστυχως ηταν σε μικρη ηλικια. η κοπελα τοτε σπουδαζε στο Βελγιο. δε ξανακανω εννοειται, πλεον και στο Πειραια να μενει καποια μακρια μου πεφτει. δε γινεται να κρατηθει ετσι μια σχεση, ζειτε διαφορετικα και τελικα αρχιζετε να μη ταιριαζετε, και χανετε το νοημα. σε μια σχεση πρεπει να ειστε μαζι, ειδικα στο ξεκινημα ενα ζευγαρι θελει να χαρει τον ερωτα του, οχι να περιμενει.

Banned
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Άααντε να πούμε ότι για χ λόγους υπάρχει μοναξιά.... η 'κλεισούρα' γιατί βρε Αλκμήνη? :)
    Γιατί το καλοκαίρι είναι μια νεκρή εποχή. Όλα κλείνουν, όλα σταματούν, τα ενδιαφέροντα παγώνουν, και αν δεν έχεις ένα φίλο, έναν άνθρωπο τελοσπάντων, πού να πας;

Banned
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Γιατί το καλοκαίρι είναι μια νεκρή εποχή. Όλα κλείνουν, όλα σταματούν, τα ενδιαφέροντα παγώνουν, και αν δεν έχεις ένα φίλο, έναν άνθρωπο τελοσπάντων, πού να πας;
    1. Ψάχνεις να βρεις ένα φίλο - φίλους, αλλά έτσι κι αλλιώς...
    ....2. Σηκώνεσαι και πας μόνη όπου θες (ναι οκ σε κάποια μέρη δεν είναι κι εύκολο να είσαι μόνη, αλλά υπάρχουν τόσα αλλά που είναι εφικτό... άσε που μπορεί να κάνεις και γνωριμίες εκεί που δεν το περιμένεις). Λίγη τόλμη χρειάζεται! :)

Είχα μια φίλη πριν από χρόνια, που είχε ξεμείνει μόνη το καλοκαίρι, μετά από χωρισμό. Πήγε λοιπόν σε ένα ταξιδιωτικό, έκλεισε τις διακοπούλες της σε νησί και πέρασε τέλεια.... όταν γύρισε απορούσε γιατί δεν το είχε κάνει νωρίτερα.
    Κι εγώ επίσης, πρόπερσι που μετά από έναν τσακωμό με κάποιον ακατανόμαστο έμεινα με τα εισιτήρια για εξωτερικό στο χέρι, ε τα πήρα και πήγα μόνη. Μόλις έφτασα στην πόλη προορισμού, έψαξα τα τοπικά γραφεία τι οργανωμένες εκδρομές και δραστηριότητες προσέφεραν, πήρα χάρτες και οδηγούς και πέρασα σούπερ! Και φυσικά σε πολλές περιπτώσεις είχα παρέα που γνώρισα εκεί, πχ δυο γυναίκες που πιάσαμε κουβέντα πάνω σε μια ξενάγηση και βρήκαμε πολλά κοινά.

Banned
    ....2. Σηκώνεσαι και πας μόνη όπου θες (ναι οκ σε κάποια μέρη δεν είναι κι εύκολο να είσαι μόνη, αλλά υπάρχουν τόσα αλλά που είναι εφικτό... άσε που μπορεί να κάνεις και γνωριμίες εκεί που δεν το περιμένεις). Λίγη τόλμη χρειάζεται! :)

Είχα μια φίλη πριν από χρόνια, που είχε ξεμείνει μόνη το καλοκαίρι, μετά από χωρισμό. Πήγε λοιπόν σε ένα ταξιδιωτικό, έκλεισε τις διακοπούλες της σε νησί και πέρασε τέλεια.... όταν γύρισε απορούσε γιατί δεν το είχε κάνει νωρίτερα.
    Κι εγώ επίσης, πρόπερσι που μετά από έναν τσακωμό με κάποιον ακατανόμαστο έμεινα με τα εισιτήρια για εξωτερικό στο χέρι, ε τα πήρα και πήγα μόνη. Μόλις έφτασα στην πόλη προορισμού, έψαξα τα τοπικά γραφεία τι οργανωμένες εκδρομές και δραστηριότητες προσέφεραν, πήρα χάρτες και οδηγούς και πέρασα σούπερ! Και φυσικά σε πολλές περιπτώσεις είχα παρέα που γνώρισα εκεί, πχ δυο γυναίκες που πιάσαμε κουβέντα πάνω σε μια ξενάγηση και βρήκαμε πολλά κοινά.
    1. Τον τελευταίο καιρό αυτό κάνω συνεχώς, αλλά οι προσπάθειές μου είναι άκαρπες...
    2. Για την τόλμη άσ'το καλύτερα, δεν είναι το φορτε μου... :p
    Καλά σοβαρά τώρα? Πώς μπορείτε και πηγαίνετε μόνοι ταξίδια, εγώ δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ, πιστεύω δε θα περάσω καλά αν δεν έχω και κάποιον να μοιραστώ μια κουβέντα, μια στιγμή, να πω καμιά βλακεία ;(
    Εσύ και μόνη στο εξωτερικό!!! Αυτό θα πει δυναμισμός!!! Ζηλεύω πραγματικά!!! :)

Senior Member

τελικά όμως πόσο καλό θα κάνει σε κάποιον να βγει έξω μόνος του όταν γύρω του θα βλέπει ανθρώπους με παρέες; πόσες φορές έχω ντυθεί, έχω ξεκινήσει με το αμάξι για να πάω εξω μόνος μου και τελικά γύρισα πίσω. γιατί λέω από το να πηγαινω σε μέρη που πηγαινα παλιά με την κοπέλα μου και από το να βλέπω γύρω μου χαρούμενες φάτσες, καλύτερα σπίτι. Και το να πας διακοπες μόνος σου το θεωρω ακόμα χειροτερο. Πιο πολύ κταθλιψη θα σου προσφέρει παρά ξενοιασιά. Και ναι το καλοκαιρι είναι μία ζόρικη εποχή για πολλούς. Τον χειμωνα κρύβεις τη μοναξιά σου στα σκοταδια αφού νυχτωνει νωρις. Ξεγελάς τον εαυτο σου οτι είναι και αλλοι μοναχικοί αφού δεν κυλοφορούν πολλοι εξω. Ανακουφίζεται η ψηχή σου γιατί βλέπεις οτι ο μουντός καιρός συμπαραστέκεται στο μαύρο της ζωής σου.

Banned
    σκεφτομαι οτι εχω καιρο να μπλεξω σε μια περιπετεια που να σχετιζεται με τη φυση. η "ανεση" του "πολιτισμου" που μας εχουν επιβαλει μας απομακρυνε αναγκαστικα, κανωντας μας να συνηθισουμε στο βολεμα. μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση και να φυγω για καπου πιο εξωτικα.

Senior Member
    έλεγες να μη σ’ αφήσω
    μόνο εσένα να αγαπήσω.

Banned
    Καλησπέρα σε όλους :)