Παγιδευμένος στο σώμα μου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 148
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    1.68 εισαι βρε παλικαρι..Εχεις 7000 καλα και κολλησες στο υψος και ειμαι σιγουρη οτι ειναι στο μυαλο σου!
    Λες βρε συ;Μακάρι να είναι στο μυαλό μου.Αν είναι όπως λες θα μου περάσει το θέμα είναι όμως οτι το συναντάω κάθε μέρα, ζω με αυτο.

Banned
    Υπερβολη που σου εχει κατσικωθει στο μυαλο ειναι..!Καποια σου ειπε οτι δεν γινεται να αρεσεις σε ολες,οπως και εμεις οι γυναικες δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους!Αλλοι προτιμανε τις στρουμπουλες,αλλοι τις αδυνατες,μελαχρινες ξανθιες και παει λεγοντας!Εχεις τοσα καλα στοιχεια εγω ετσι καταλαβα και κολλας στο 1.68?Μια χαρα εισαι!!Διωξε αυτη την εμμονη αμεσα!!

Senior Member
    Δεν παιζει ρολο το υψος...και εγω που ειμαι 1,92 και 80 κιλα τι να λεει? μου την λενε για τα κιλα μου κ οτι φαινομαι πολυ λεπτος...:p

Banned
    Quote Originally Posted by Zamanfu View Post
    Λες βρε συ;Μακάρι να είναι στο μυαλό μου.Αν είναι όπως λες θα μου περάσει το θέμα είναι όμως οτι το συναντάω κάθε μέρα, ζω με αυτο.
    Μα δε σε ξέρουμε..Δεν λέμε λόγια παρηγοριάς γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Εγώ προσωπικά όσο καιρό είμαι στο φόρουμ,δεν απαντάω για παρηγοριά.Απαντάω με βάση εμπειρίες,αλήθειες και σαν τρίτο μάτι..Οπότε πιστεύω σου έχει γίνει εμμονή και δεν μπορεις να ηρεμήσεις.Δεκτό,με τον καιρό θα σου περάσει αρκεί να σκεφτείς λογικά.Τόνισε τα θετικά στον ευατό σου...

Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Δεν παιζει ρολο το υψος...και εγω που ειμαι 1,92 και 80 κιλα τι να λεει? μου την λενε για τα κιλα μου κ οτι φαινομαι πολυ λεπτος...:p
    Με συγχωρείς αλλά εσύ αν πας για 3 με 4 μήνες γυμναστήριο και πλακωθείς στο φαγητό θα πάρεις κιλά.Εγώ τί να κάνω, να πάω στον προκρούστη;;;

Senior Member
    Θα στοχευεις σε κοντες κοπελες και θα φορας παπουτσια με παχια σολα. Καλο ειναι να αρχισεις κ το μονοζυγο, βαλτο σε μια πορτα στο σπιτι.

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Θα στοχευεις σε κοντες κοπελες και θα φορας παπουτσια με παχια σολα. Καλο ειναι να αρχισεις κ το μονοζυγο, βαλτο σε μια πορτα στο σπιτι.
    1) Μονόζυγο έκανα πάντα και συνεχίζω να κάνω μαζί με την υπόλοιπη γυμναστική που κάνω.

2)Αυτό με τα παπούτσια το έχω σκεφτεί αλλά δεν μου πάει...

3) Δεν μπορώ να στοχεύσω. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που βλέπουν τους άλλους ανθρώπους σαν εμπόρευμα.Τι πάει να πει να στοχεύσω;Ξέρεις, το ποια κοπέλα θα μου προξενίσει το ενδιαφέρον και θα με κάνει να νιώσω κάτι για αυτήν δεν το επιλέγω εγώ.Δεν μπορώ δηλαδή να πω :εσύ είσαι ψηλή , απορρίπτεσαι , εσύ είσαι κοντή μου κάνεις κτλ. Δεν λειτουργώ έτσι.

Banned
    Quote Originally Posted by Zamanfu View Post
    1) Μονόζυγο έκανα πάντα και συνεχίζω να κάνω μαζί με την υπόλοιπη γυμναστική που κάνω.

2)Αυτό με τα παπούτσια το έχω σκεφτεί αλλά δεν μου πάει...

3) Δεν μπορώ να στοχεύσω. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που βλέπουν τους άλλους ανθρώπους σαν εμπόρευμα.Τι πάει να πει να στοχεύσω;Ξέρεις, το ποια κοπέλα θα μου προξενίσει το ενδιαφέρον και θα με κάνει να νιώσω κάτι για αυτήν δεν το επιλέγω εγώ.Δεν μπορώ δηλαδή να πω :εσύ είσαι ψηλή , απορρίπτεσαι , εσύ είσαι κοντή μου κάνεις κτλ. Δεν λειτουργώ έτσι.
    Το 2) ειναι γελοιο..
    Στο 3) ετσι σκεφτονται και οι υπολοιποι..

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Το 2) ειναι γελοιο..
    Στο 3) ετσι σκεφτονται και οι υπολοιποι..
    Τι εννοεις γελοίο; Η απάντησή μου;

Banned
    Την παχια σολα εννοουσα..Οχι την απαντηση σου!

Senior Member
    Δεν υπαρχει περιπτωση μια που σου ριχνει κεφαλι να παει με σενα, τζαμπα. Αυτο θα το παρεις αποφαση. Αν δε θες να το παρεις αποφαση, βγες στη γυρα και προσεγγισε ψηλοτερες απο σενα. Η εμπειρια θα δικαιωσει αυτο που σου λεω.

Banned
    Δεν υπαρχει περιπτωση μια που σου ριχνει κεφαλι να παει με σενα, τζαμπα. Αυτο θα το παρεις αποφαση. Αν δε θες να το παρεις αποφαση, βγες στη γυρα και προσεγγισε ψηλοτερες απο σενα. Η εμπειρια θα δικαιωσει αυτο που σου λεω.
    Εσυ τις πληρωνεις?

Αυτό το έχω καταλάβει.Και το κεφάλι που λες είναι πολύ.Και στο ύψος μου να είναι πάλι έχω διαπιστώσει οτι είναι θέμα για εσάς.Πώς θα βάλετε το καλό σας το τακούνι;

Τελικά είναι τόσο σημαντικό για εσάς τις γυναίκες το ύψος...Τις προάλλες μιλούσανε 2 συνάδελφοι στη δουλειά για το Γεωργούλη και σε κάποια στιγμή λέει η μία : Καλός είναι μωρέ αλλά .. τον έχεις δει από κοντά;Είναι κοντός.
    Με τέτοιο ύφος σαν να της έλεγε οτι έχει σήφιλλη...

Senior Member
    Δηλαδη εσυ δεν κοιτας την εμφανιση της γυναικας? Κοιτας μονο τον εσωτερικο της κοσμο και αν ξερει απο ποιηση ή να ναι καλη κοπελα? Και δεν ειναι μονο το υψος σημαντικο. Ειναι πολλα στοιχεια της εμφανισης που παιζουν ρολο. Γιατι σου φαινεται περιεργο? H εμφανιση παιζει μεγαλο ρολο, οχι μονο στα γκομενικα θεματα και για μας και για τους αλλους.

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast