Results 106 to 120 of 148
Thread: Παγιδευμένος στο σώμα μου
-
29-06-2013, 17:26 #106
- 29-06-2013, 18:48 #107
κοιτα..πουθενα εν υπαρχει το τελειο..νομιζω τ εχεισ καταλαβει κ μονοσ σ...αυτο π λεσ ιδανικοσ αντρασ κ ιδανικη γυναικα ειν κατι φανταστικο..εν μπορεισ να βρεισ το τελειο..βρισκεισ κατι ατελεσ π γ εσενα δειχνει τελειο!! κατι π σ κανει ν νοιωθεισ ομορφα ικανοποιημενοσ κ ολοκληρωμενοσ..αυτο ειν τι ιδανικο ταιρι κατα την αποψη μου..εντα3ει κ εγω τον προτιμω ψηλο με κοιλιακουσ και γαλανα ματια αλλα εν προκειται να βρω κατι οπωσ τ φανταζομαι..ασ ειμαστε ρεαλιστεσ... πλαστκαμε ετσι ωστε κανενασ ν μν ειν τελειοσ..βλεπεισ εχεισ χιλια δυο καλα κ κλαισ γ το υψοσ π σ λειπει..και εν εισ ο μονοσ..ολοι μασ ακομα κ εγω π σ τ λεω αυτα τωρα εχουμε πολλα καλα αλλα το μοναδικο μασ ελλατωμα εν μασ αφηνει να τα χαρουμε..σ προτεινω να εχεισ μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση οταν βρισκεσαι διπλα σ μια γυναικα κ ν μην επιρρεαζεσαι απο τ κακογουστα σχολια..την κοιτανε εντονα? ζηλευουν επειδη θα ηθελαν αυτοι να την συνοδευουν ομωσ εν μπορουν!!! κατσε να χαρεισ αυτα π εχεισ κ μην τρωγεσαι γ αυτα π σ λειπονται...
01-07-2013, 09:57 #108
Ο καθενας εχει διαμορφωσει μεσα του καποια πρότυπα για το πως θα θελε να ναι το ταιρι του κι αυτο κατ΄ εμε ειναι στον καθενα ο ιδανικος άντρας/γυναικα. Συμφωνώ μ αυτο που του προτεινεις, να χει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση διοτι τοτε ειναι που θα ναι πιο πιθανο να βρει κοπελα με βαση ή κοντα στα πρότυπα του. Το αν εχει αυτοπεποιθηση ή όχι θα το διαπιστωσει καθε φορα που βλεπει μια κοπελα που τ΄αρεσει, από το να θα την πλησιασει (ασχετως αποτελεσματος) ή αν θα κολώσει.
Μου χει κανει εντυπωση πιο πανω καποιο αλλο μελος κοπελα που ειπε ότι οι πρωην της εμφανιακα δεν ειχαν καμια σχεση ο ενας με τον αλλο. Το πιο σημαντικο στο τελος θα ναι ο χαρακτηρας του αλλου, η εμφανιση ειναι για την αρχη της σχεσης οπου υπαρχει εντονος ο ενθουσιασμος, μετα αυτο καπως ξεθωριαζει και μενει το ότι συνεπάγεται ο χαρακτηρας στην καθημερινοτητα δυο ανθρωπων που ναι μαζι. Βεβαια κοπελα το εγραψε, πιστευω αν το γραφε αντρας θα ταν αλλιωτικη η απαντηση.γιάννης
01-07-2013, 20:25 #109
Δεν ξέρω αν είναι κοντός ή όχι, αλλά χιλιάδες κοριτσάκια κάνουν σαν τρελές για την πάρτη του!
Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει επειδή τον βρίσκω λίγο κρύο σαν άνδρα.
Βέβαια, όλα είναι στο μυαλό!! Εγώ ξέρω νάνους (στην κυριολεξία) που είχαν και έχουν αρκετές σχέσεις στη ζωή τους. Επίσης, έχω γνωστό άνδρα που είναι 1,65 και αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα και έχω και φίλο 1,83 που ψάχνει, ψάχνει και γυναίκα δε βρίσκει.
Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχεις χίλια καλά και οι γυναίκες κολλάνε στο ύψος.
Και μένα μου αρέσουν οι ψηλοί άνδρες, όχι οι "μπασκετμπολίστες", το πολύ μέχρι 1,85 αλλά αν έβρισκα έναν άνθρωπο καλό σε χαρακτήρα και γενικά αν μου άρεσε σε όλα τα άλλα του σιγά μην κολλούσα στο ύψος.
Και σε μας τις γυναίκες υπάρχει το στερεότυπο ότι ιδανική γυναίκα και γκομενάρα είναι η ψηλή και η ξανθιά γυναίκα, αλλά έχω δει κάτι κοπελίτσες γύρω στο 1,55-1,65 να είναι μαζί με πολύ εμφανίσιμους άνδρες.
Γι' αυτό βγάλε το αυτό από το μυαλό σου και προχώρα!!!!;-)
Άλλωστε, οι γυναίκες δεν δίνουν τόσο σημασία στην εμφάνιση ενός άνδρα. Κοιτάζουν πρωτίστως άλλα πράγματα. Δεν είναι σαν τους άνδρες για τους οποίους παίζει μεγάλο ρόλο η εμφάνιση μία γυναίκας.
Περιμένουμε να μας πεις σύντομα τα ευχάριστα!!!;-)
01-07-2013, 20:32 #110
Μπορει ο φιλος σου ο κοντος που ξερεις να αλλαζει τις γυναικες σαν τα πουκαμισα, αλλα οι γυναικες αυτες ειναι στο υψος του ή λιγο πιο πανω? Αυτο δε σημαινει κατι. Αν ειναι αρκετα ψηλοτερες τοτε οκ. Το θεμα ειναι αν μια γυναικα τα φτιαχνει με αντρα σημαντικα κοντυτερο. Το να τα φτιαξεις με καποιον στο υψος σου ή να τον περνας κατι ελαχιστο που διορθωνεται και με παπουτσια δε λεει κατι. Δε λεμε γι αυτο. Λεμε να σαι γυναικα και να σε πλησιαζει ενας που τον περνας απο κεφαλι κ πανω. Μαλιστα μπορει να τον περνας και σε σωματοδομη πολλες φορες. Αυτο ειναι το διακυβευμα του θεματος, οχι οι ανεπαισθητες διαφορες.
01-07-2013, 20:58 #111
παιδια εχει να κανει μ ολο τ προφιλ του αντρα!!! μια φιλη μ 1.70 κατι κοπελα ειχε κολλησει μ εναν 1.60 με το ζορι!!! π λετε αυτοσ την εφτυνε κ αυτη κολλουσε!!! θα μπορουσε ν εχει πολυ ψηλοτερουσ στην διαθεση τησ αλλα κοιταξε αυτον τον κοντο!!! εν παιζει ρολο μονο τ υψοσ...αν εχεισ ολα τ αλλα τ υψοσ απο μονο τ εν βοηθαει...
01-07-2013, 20:59 #112
Θυμάμαι 2 κοπελιές του που ήταν 1,70 και 1,75 (χωρίς τακούνια). Ε, το να βρεις γυναίκα 1,80 (χωρίς τακούνια) είναι λίγο δύσκολο.:-P
Οπότε αν αυτή με το 1,70 κανονικά τον περνούσε 5 πόντους, αν έβαζε τακούνια έστω και 7ποντα, κατέληγε να τον περνά 12 πόντους, για να μην πάμε σε αυτή που είχε ύψος 1,80. χιχι
Πάντως, και στο χώρο του θεάματος βλέπουμε κοντούς με ψηλές γυναίκες όπως ο Πυρπασόπουλος που ήταν παντρεμένος με μοντέλο/ηθοποιό νομίζω και όταν έβγαιναν φωτογραφίες πλάι-πλάι έβγαζε μάτι η διαφορά τους στο ύψος και παρ' όλα αυτά ο ίδιος έλεγε πως δεν νιώθει κανένα κόμπλεξ γι' αυτό. Βέβαια, ο Πυρπασόπουλος δεν ήταν και πολύ κοντός αλλά δεν τον λες και ψηλό άνδρα μέτριο προς το κοντό θα έλεγα.
01-07-2013, 21:00 #113
01-07-2013, 21:17 #114
Ποια ειναι αυτα τα αλλα? Για πες παλαμπρα και σουαγκι τι εννοειτε.
01-07-2013, 21:24 #115
Για εμένα προσωπικά τα άλλα είναι καλός χαρακτήρας, καλή καρδιά, μυαλό, να είναι ο άλλος δίκαιος, με κατανόηση και να βλέπω με έργα και πράξεις πως με αγαπάει και νοιάζεται για μένα.
Για άλλες γυναίκες μπορεί να παίζει ρόλο η οικονομική κατάσταση του άλλου, η μόρφωση του το επάγγελμά του ή η αύρα που βγάζει ο άλλος.
01-07-2013, 21:40 #116
Επίσης, ας μην ξεχνάμε πως υπάρχουν άνδρες με κινητικά προβλήματα που βρίσκονται σε αναπηρικά καροτσάκια και δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο να κάνουν σχέση, τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς.;-)
02-07-2013, 08:26 #117
κι απλά να έχει τον τρόπο να την κερδίσει, να της κινησει το ενδιαφερον ωστε να θελει να τον γνωρισει, από τη στιγμη που την πλησιάζει, για να δεχτει να ξεκινησει κατι μαζι του, ειτε με φλερτ, ειτε παριστανοντας της τον καμπόσο και τον νταη, ειτε παραπλανόντας την, ειτε προσφεροντας της αισθημα κι αυτοπεποιθηση, ειτε με το πολλή μπλα μπλα. Πολύ πιθανο να μην του δωσει την ευκαρια αν οι πρωτες εντυπωσεις που θα της αφησει δεν ειναι καλες.
γιάννης
02-07-2013, 12:43 #118
εγώ πάλι αυτά τα παγιδευμένος στο σώμα μου, δεν τα πιάνω. Τι είναι αυτό που είναι παγιδευμένο στο σώμα σου? Εσύ δεν είσαι το σώμα σου? Ε, εκεί το εντοπίζω, στο ότι το ίδιο σου το σώμα το έχεις ψιλοχεσμένο και έχεις εφεύρει και "αυτό" το οποίο είναι και παγιδευμένο εκεί.
Be warned. My shite detector is on high alert.
02-07-2013, 16:12 #119
Όπως λες κι εσύ αυτές οι "πρώτες εντυπώσεις" είναι πάρα πολύ καθοριστικές.Είναι βασικά αυτές που ή σου δίνουν το πράσινο φως να συνεχίσεις ή τρως το άκυρο και καταλαβαίνεις οτι δεν...Εμένα το πρόβλημά μου είναι οτι εκεί είναι που υστερώ πάρα πολύ στην πρώτη αντύπωση.Εξάλλου αν δεν της κάνεις στο μάτι της κοπέλας δεν πρόκειται ποτέ να ενδιαφερθεί να μάθει περισσότερα για σένα.Και αυτό είναι που με τρελαίνει που τρώω το άκυρο από την πρώτη ματιά και δεν το τρώει κάποιος άλλος που το μόνο στο οποίο μου "ρίχνει" είναι το μπόι.Εαν δεν το έχεις βιώσει αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο άσχημο είναι το συναίσθημα που σου προκαλεί αυτή η κατάσταση...
02-07-2013, 16:14 #120