ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΓΧΟΣ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
    Junior Member

ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΓΧΟΣ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΓΧΟΣ ΠΑΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ 07 .ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ (ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΒΕΑΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ).Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΩ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΤΣΕΚΑΠ.ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ,ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΠΛΕΞ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΛΠ,ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΑΞΟΝΙΚΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΕΝΩΣΗ ΣΤΟΝ Θ5,ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΕΙΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΞΕΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΣΥ ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΠ ΠΑΛΙ ΤΠΤ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ,ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΙΩΝΩ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ,Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΕΚΑΝΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Κ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΣΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΝΥΧΙΑ Κ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ Κ ΠΕΡΝΑ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ ΑΓΧΟΣ Κ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΘΛΙΨΗ ΜΟΝΑΞΙΑ Κ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ,ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ,ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ LADOSE ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ Κ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ,ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ, Ο ΥΠΝΟΣ ΜΟΥ ΕΝΤΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑ ΡΕΥΜΑ Κ ΗΡΕΜΩ Κ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΑΜΑ ΑΓΧΩΘΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΟΜΑΞΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ ,ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΧΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ,ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ,Κ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ Κ ΠΕΘΑΙΝΩ

Senior Member
    Τα συμπτωματα που λες , ειναι κλασσικες παρενεργειες του Ladose , σε εμενα εφυγαν μετα την δευτερη εβδομαδα.
    Εγω θα σου προτεινα να κανεις και συνεδριες με ψυχολογο , ωστε να μαθεις να διαχειριζεσαι καλυτερα το αγχος σου.
    Επισης μιας και εχεις φοβιες με αρρωστιες θα σου ελεγα, να βρεις εναν καλο γενικο γιατρο ή παθολογο , τον οποιο θα ενημερωσεις για την ψυχικη σου κατασταση , και να απευθυνεσαι σε αυτον οταν νομιζεις οτι κατι εχεις. Ετσι θα γλυτωσεις απο περιττες εξετασεις .

Quote Originally Posted by nikos8883 View Post
    (ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΒΕΑΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ).

Aυτο συνεβει ακριβως ετσι οπως το περιγραφεις? Aν ναι τοτε , μαλλον ο γιατρος ειδε λαθος ακτινογραφια , εκτος αν ειχε προηγηθει κατι αλλο που δεν εγραψες.

Junior Member
    ΦΙΛΕ ΑΣΕ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΤΑΝ Κ Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ Τ ΠΟΛΛΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ Κ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕ ΜΕ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ (ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ) Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΜΕ ΡΩΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑΙ ΠΕΡΣΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ Κ ΗΤΑΝ ΟΚ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΛΕΩ ΗΤΑΝ ΟΚ ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΑΚΤΙΝΑ.ΦΕΥΓΩ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΠΑΩ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΠΑΩ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Κ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΠΤ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΣΟΚ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ,ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΝΑΩ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ Κ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΕΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΛΑΓΟΜΕΝΟ Κ ΜΟΥΛΕΕΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΡΕ ΣΕ ΧΙΛΙΟΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΚΤΙΝΕΣ Κ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ Κ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΡΕ ΜΙΚΡΕ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΝΕΥΜΟΝΙΑ ΕΛΑΦΡΑ ΛΕΩ ΝΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΑΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΤΗ ΒΛΕΙΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , Κ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΜΕ ΕΙΔΕ ΕΝΑΝ Κ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΕΙ ,ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΥΡΙΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΠΟΣΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΟΛΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΡΙΣΤΑ

Senior Member
    Χμ , οκ ...........

Κατα τα αλλα , περιμενε να δρασει το λαντοζ.
    Καλη επιτυχια.

Junior Member
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΑΝ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΛΠ Κ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΩΞΩ ΤΑ LADOSE ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΛΛΑΤΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΑΛΛΗΝΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Κ ΜΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΤΗ ΒΡΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΧΩ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΩ

Junior Member
    ΧΤΕΣ ΠΧ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Κ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΙΤΑΖΟΜΟΥΝ ΜΗΝ ΒΓΑΛΩ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΠΑΛΜΟΥΣ Κ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΑΡΑΧΤΕΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΝΑ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΤΕΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΤΙΣ ΕΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑ Κ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ

Senior Member
    Και επισης δεν εισαι πολλα χρονια σε αυτη την κατασταση , αρα δεν εχεις μαθει τα κολπα και τα παιχνιδια που παιζει το μυαλο σου.
    Εγω τα 6 πρωτα χρονια , με παρομοια προβληματα , ημουν καπως χαμενη τωρα , σχεδον 11 χρονια μετα την πρωτη κριση πανικου εχω μαθει να το διαχειριζομαι σε καλο βαθμο.

Junior Member
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΣΑΙ Κ ΗΡΕΜΕΙΣ?

Senior Member
    Αυτο δεν το ξερω , η δικη μου περιπτωση , νομιζω πως δεν θεραπευεται ,απο ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη πασχω αλλα παθαινα κρισεις πανικου και ειχω και μικροφονιες για ασθενειες.
    Απλα με τον καιρο εχω μαθει να ζω με την ασθενεια και να εχω εγω το πανω χερι και οχι αυτη.

Αλλα η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη , δεν μπορω να απαντησω για σενα.

Junior Member
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ LADOSE ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ??? ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΠΙΑ?

Senior Member
    Tα λαντοζ τα πηρα πρωτη φορα πριν τεσσερις μηνες , δηλαδη δεν ημουν στην οξεια φαση οταν τα πηρα, ειδα καποιες μικροαλλαγες σε οτι αφορα την ιδεοψυχαναγκαστικη , αλλα εχω ηδη απαλλαγει απο κρισεις πανικου εδω και χρονια .
    Περιμενε να σου απαντησει ισως αλλο μελος που να το εχει παρει για τους πανικους.

Κανε και μια αναζητηση στο φορουμ , κατα καιρους εχουν μπει θεματα για το λαντοζ.

Junior Member
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Banned
    Καλησπερα αγχωμενε συναδελφε!!Ενταξει αυτα που περιγραφεις ολοι οσοι εχουν περασει πανικους τα εχουν βιωσει!Θα σου πω μονο οτι τα φαρμακα απο μονα τους δεν κανουν δουλεια..Αν δεν κανεις και ψυχοθεραπεια πανω στην διαχειριση του πανικου δεν θα βοηθηθεις!Τωρα οσο αφορα τα φαρμακα δεν εχω πειρα,αλλα απο αλλους "συναδελφους" :P ξερω οτι για καποιες μερες μεχρι να δρασουν κανουν πιο εντονα τα συμπτωματα..Οποτε λιγη υπομονη.

Φίλε μου nikos8883 η ζωή δεν είναι μόνο φάρμακα και ψυχοθεραπείες. Αν θέλεις την γνώμη μου, για να μετριάζεις τις παρενέργειες των φαρμάκων πρέπει να ασκείσαι 3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον (περπάτημα ή ακόμη καλύτερα τρέξιμο), να διατρέφεσαι σωστά και να κοιμάσαι μεταξύ 10-12.

Για ακόμη μια φορά διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι γιατροί δεν αναφέρουν στους ασθενείς ότι πρέπει να αλλάξουν και τρόπο ζωής. Οι περισσότεροι που διαμαρτύρονται για ξαφνικά και έντονα συμπτώματα άγχους είναι όσοι έχουν εδώ και χρόνια αλλάξει την διατροφή τους (αρκετοί μάλιστα ακολουθούν από μικροί κακή διατροφή), τον ύπνο τους και έχουν σταματήσει την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό ή δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ, στην χειρότερη. Επίσης καταφεύγουν σε καταστρεπτικές για την γενικότερη υγεία ουσίες, όπως το αλκοόλ, το κάπνισμα και τα ναρκωτικά.

Μην περιμένεις να σου πουν οι γιατροί ότι πρέπει να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής. Πρέπει να το κάνεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου. Είναι υποχρέωσή σου.

Με λυπεί το γεγονός ότι παραβλέπουμε ουσιώδη θέματα, όπως αυτά που προανέφερα και δίνουμε σημασία στις "μοδάτες" συνήθειες της σύγχρονης ζωής (κι αυτές αναφέρθηκαν πιο πάνω) που πλασάρονται από τους πάντες που οδηγούν σε παρακμή τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα.

Μην ξεχνάς τέλος το μοτίβο των αρχαίων προγόνων μας : "Νους υγιής εν σώματι υγιεί"

Banned
    Quote Originally Posted by vigor View Post
    Φίλε μου nikos8883 η ζωή δεν είναι μόνο φάρμακα και ψυχοθεραπείες. Αν θέλεις την γνώμη μου, για να μετριάζεις τις παρενέργειες των φαρμάκων πρέπει να ασκείσαι 3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον (περπάτημα ή ακόμη καλύτερα τρέξιμο), να διατρέφεσαι σωστά και να κοιμάσαι μεταξύ 10-12.

Για ακόμη μια φορά διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι γιατροί δεν αναφέρουν στους ασθενείς ότι πρέπει να αλλάξουν και τρόπο ζωής. Οι περισσότεροι που διαμαρτύρονται για ξαφνικά και έντονα συμπτώματα άγχους είναι όσοι έχουν εδώ και χρόνια αλλάξει την διατροφή τους (αρκετοί μάλιστα ακολουθούν από μικροί κακή διατροφή), τον ύπνο τους και έχουν σταματήσει την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό ή δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ, στην χειρότερη. Επίσης καταφεύγουν σε καταστρεπτικές για την γενικότερη υγεία ουσίες, όπως το αλκοόλ, το κάπνισμα και τα ναρκωτικά.

Μην περιμένεις να σου πουν οι γιατροί ότι πρέπει να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής. Πρέπει να το κάνεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου. Είναι υποχρέωσή σου.

Με λυπεί το γεγονός ότι παραβλέπουμε ουσιώδη θέματα, όπως αυτά που προανέφερα και δίνουμε σημασία στις "μοδάτες" συνήθειες της σύγχρονης ζωής (κι αυτές αναφέρθηκαν πιο πάνω) που πλασάρονται από τους πάντες που οδηγούν σε παρακμή τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα.

Μην ξεχνάς τέλος το μοτίβο των αρχαίων προγόνων μας : "Νους υγιής εν σώματι υγιεί"
    Συμφωνω απολυτα!!Ομως απο οτι καταλαβαινω αυτη την περιοδο ειναι στην "τσιτα" οποτε λιγο δυσκολο να ασχοληθει με διατροφη και ασκηση..Διαχειριση πανικου λοιπον και υστερα αυτα τα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ πραγματα που ειπες..Αν ομως εχει 200 παλμους,ιδρωνει,τρεμει ειναι λιγο δυσκολο να κατσει να σκεφτει να φαει μια μπανανα.

Page 1 of 3 123 LastLast