ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΓΧΟΣ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Mnimonio με την τροφή δεν χρειάζεται ν' ασχοληθεί ιδιαίτερα. Δεν νομίζω ότι θα του προκαλέσει άγχος να τρώει σωστά, λίγο απ' όλα τα τρόφιμα και σε λογικές ποσότητες. Φθάνει να μην τρώει φαγητό από έξω, να τρώει όταν πεινάει, να τρώει μέχρι νιώσει τα πρώτα σημάδια του κορεσμού. Τηγανητά, λιπαρά, ψωμιά και γλυκά θα πρέπει να κοπούν.
    Στην Ελλάδα οι περισσότεροι τρώνε για να χορτάσουν. Ξέρει τι μας λένε οι ξένοι που έρχονται εδώ ? Εσείς ζείτε για να τρώτε αντί να τρώτε για να ζείτε! Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο με αλλαγή της διατροφής τους είδαν τα κάτω πάνω. Θα τα γράφω συνεχώς και θα το λέω σε γνωστούς και φίλους μέχρι να το συνειδητοποιήσουν. Σκοπίμως αυτά τα απλά πράγματα αποκρύπτονται από τους γιατρούς οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι μπορούν να ανατρέψουν κάποιες καταστάσεις υγείας.
    Όσον αφορά την άσκηση, για αρχή αρκεί το ρυθμικό αλλά χαλαρό βάδισμα. Πολύ μεγάλη σημασία έχει ο ύπνος. Αν ο φίλος μας nikos8883 έχει δυσκολία στον ύπνο, πρέπει άμεσα να μιλήσει με τον γιατρό του για το θέμα αυτό. Επαναλαμβάνω ότι ο ύπνος πρέπει να ξεκινάει νωρίς. Σημειωτέον ότι ο ανθρώπινος οργανισμός πρέπει να κουραστεί κατά την διάρκεια της ημέρας για να μπορέσει να κοιμηθεί καλά και να επωφεληθεί από αυτόν. Γνωρίζω άτομα που είναι όλη την ημέρα σε μια καρέκλα, αγχωμένα από το πρωί μέχρι το βράδυ και από την υπερένταση δεν μπορούν να κοιμηθούν. Επόμενο είναι γιατί παραβλέπουν το γεγονός ότι ο οργανισμός και ο εγκέφαλός τους πρέπει με κάποιο τρόπο να χαλαρώσει. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι η άσκηση. Άλλοι είναι το σεξ, ο χορός, η χαλαρωτική μουσική, το μασάζ, τα χαλαρωτικά αψεψήματα, τα συμπληρώματα διατροφής, τα βάμματα που είναι πιο ισχυρά από τα αφεψήματα και τέλος τα φάρμακα (βενζοδιαζεπίνες), που συνήθως οι ψυχίατροι χορηγούν μαζί με τα κυρίως φάρμακα της πάθησης τόσο για χαλάρωση όσο και για την μείωση των παρενεργειών.

Banned
    Συμφωνω απλα σου λεω οτι οσο ειναι σε πανικους,δεν μπορει να κοιταξει την διατροφη.Οταν διαχειριστει αυτο το κομματι θα φτιαξει και τα υπολοιπα..Δεν μιλαμε για απλο αγχος αλλα για κρισεις πανικου.

Senior Member
    Κουραγιο φιλε μου παλι καλα που ειναι η γυναικα σου στην ζωη σου κ ασφαλως κ θα κανετε κ οικογενεια!Τωρα μου θυμησες μια φιλη της μητερας μου η γυναικα ειναι 50 ετων κ επειδη κανεις δεν φιλοτιμηθηκε να την παει σε ψυχολογο απο νωρις ειναι ανεκαθεν στην τσιτα για την υγεια της κ κουραζεται απιστευτα ο αντρας της κ ολοι οι γιατροι εδωπερα την εχουν παρει χαμπαρι κ την εκμεταλλευονται της τρωνε λεφτα,Εκτος απο αυτο παθαινει κριση πανικου κ αναστατωνεται ολη η γειτονια αποτελεσμα ειναι να εχει ερθει η αστυνομια απο τις κραυγες της,Πραγματικα πρεπει να ηρεμησεις κ να μην φτασεις σε αυτο το σταδιο ειναι καθαρα ψυχολογικο κ οχι σωματικο το ολο θεμα κ προερχεται απο αγχος κ πιστευω οτι κατι σε βασανιζει πολυ στην καθημερινοτητα σου,Πρεπει να το ανακαλυψεις κ να το αντιμετωπισετε,Οπωσδηποτε ετσι κ δεν το κανεις μαλλον θα οδηγηθεις σε παρομοια κατασταση με την γυναικα που σου λεω κ δεν ειναι καθολου ευχαριστο αυτο οφειλεις να σκεφτεις κ το οτι η γυναικα σου ειναι κοντα σου

Banned
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Κουραγιο φιλε μου παλι καλα που ειναι η γυναικα σου στην ζωη σου κ ασφαλως κ θα κανετε κ οικογενεια!Τωρα μου θυμησες μια φιλη της μητερας μου η γυναικα ειναι 50 ετων κ επειδη κανεις δεν φιλοτιμηθηκε να την παει σε ψυχολογο απο νωρις ειναι ανεκαθεν στην τσιτα για την υγεια της κ κουραζεται απιστευτα ο αντρας της κ ολοι οι γιατροι εδωπερα την εχουν παρει χαμπαρι κ την εκμεταλλευονται της τρωνε λεφτα,Εκτος απο αυτο παθαινει κριση πανικου κ αναστατωνεται ολη η γειτονια αποτελεσμα ειναι να εχει ερθει η αστυνομια απο τις κραυγες της,Πραγματικα πρεπει να ηρεμησεις κ να μην φτασεις σε αυτο το σταδιο ειναι καθαρα ψυχολογικο κ οχι σωματικο το ολο θεμα κ προερχεται απο αγχος κ πιστευω οτι κατι σε βασανιζει πολυ στην καθημερινοτητα σου,Πρεπει να το ανακαλυψεις κ να το αντιμετωπισετε,Οπωσδηποτε ετσι κ δεν το κανεις μαλλον θα οδηγηθεις σε παρομοια κατασταση με την γυναικα που σου λεω κ δεν ειναι καθολου ευχαριστο αυτο οφειλεις να σκεφτεις κ το οτι η γυναικα σου ειναι κοντα σου
    Αναστατωσε την γειτονια λογω κρισεων πανικου?

Senior Member
    Καλα ναι αυτο εγινε 2 φορες νομιζω εβγαλε τρομερες φωνες επειδη φοβηθηκε για κατι σχετικο με την υγεια της ηρθε η αστυνομια εγινε πανικος για το τιποτα επισης δεν θελει να κοιμαται μαζι με τον αντρα της κ οταν κυριευεται απο κριση τον κτυπαει εχει αγχος για την υγεια της στο εσχατο σημειο κιολας

Junior Member
    ΠΑΙΔΙΑ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΕΥΤΥΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΛΙΚ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΣ ,ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΑΝΑΠΗΓΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ,ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΕΦΤΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 Κ ΣΤΙΣ 4ΜΙΣΗ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΩ ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 6Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΛΑΝΤΟΖ ΕΛΠΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΣ Κ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΝΑΙ ΤΑ ΕΧΩ Κ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΚΡΕΤ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΡΑ Η ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ

Junior Member
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΒΙΩΝΕΤΑΙ Κ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ-ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΘΩΡΑΚΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ 3 -4 ΠΛΕΥΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΑΜΠΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΕΣ Κ ΣΕ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Κ ΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ Κ ΛΙΠΟΘΥΜΑΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΠΟΘΥΜΑΣ Κ ΝΑ ΣΕ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΕΡΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Κ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ?

Banned
    Quote Originally Posted by nikos8883 View Post
    ΠΑΙΔΙΑ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΕΥΤΥΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΛΙΚ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΣ ,ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΑΝΑΠΗΓΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ,ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΕΦΤΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 Κ ΣΤΙΣ 4ΜΙΣΗ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΩ ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 6Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΛΑΝΤΟΖ ΕΛΠΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΣ Κ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΝΑΙ ΤΑ ΕΧΩ Κ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΚΡΕΤ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΡΑ Η ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ
    Επειδη στις εξοδους σου εχεις συνδεσει το συναισθημα του φοβου ενδεχομενου πανικου.

Junior Member
    ΦΙΛΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΩ Ο ΙΔΙΟΣ
    ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Κ ΤΡΕΧΩ Η ΚΑΝΩ ΒΑΡΥ Κ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΠΤ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΩ

Junior Member
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΒΙΩΝΕΤΑΙ Κ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ-ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΘΩΡΑΚΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ 3 -4 ΠΛΕΥΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΑΜΠΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΕΣ Κ ΣΕ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Κ ΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ Κ ΛΙΠΟΘΥΜΑΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΠΟΘΥΜΑΣ Κ ΝΑ ΣΕ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΕΡΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Κ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ?
    ΤΟ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ?

Banned
    Ακριβως τα ιδια βιωνουν ολοι οσοι εχουν πανικους..Ενα τσιμπημα στην πλατη ειναι ικανο να σε τρελανει και να σου δημιουργησει κριση,εφοσον εσυ εχεις την αντιληψη οτι αυτο ειναι ενα καρδιακο συμπτωμα..Εκει ειναι το παιχνιδι στην διαχειριση της λαθος σκεψης σου!Αν ξυπνας με την σκεψη οτι κατι εχει η καρδια σου πχ,ολοι μερα θα σε εξοντωνουν τα ψυχοσωματικα..Ταχυκαρδιες τσιμπηματα,πονος στον θωρακα και μετα η κορυφωση με πανικο.
    Μπορεις λιγο να το σκεφτεις σοβαρα αυτο?Δλδ να σε μαθει ενας ειδικος να διαχειριζεσαι την "λαθος" σκεψη,αυτη που σου πυροδοτει τον πανικο?Το καταλαβαινω εισαι στην τσιτα τωρα,ολα αυτα τα ακους βερεσε,αλλα εκει ειναι ολο το παιχνιδι.

Junior Member
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η Γ@#$$@ΝΗ ΣΚΕΨΗ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ,Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 1ΜΙΣΙ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΣΕΚΑΠ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Κ ΣΕ ΟΛΑ ΗΜΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΥΓΕΙΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΕΙΗΣ Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΘΑΨΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ , Κ ΟΜΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΡΙΜΑΔΑ Η ΣΚΕΨΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ Κ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥ.ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΤΣΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΛΑΝΤΟΖ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΟ Κ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΕΧΕΙΣ Η ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΛΑΝΤΟΖ?

Banned
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η Γ@#$$@ΝΗ ΣΚΕΨΗ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ,Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 1ΜΙΣΙ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΣΕΚΑΠ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Κ ΣΕ ΟΛΑ ΗΜΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΥΓΕΙΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΕΙΗΣ Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΘΑΨΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ , Κ ΟΜΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΡΙΜΑΔΑ Η ΣΚΕΨΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ Κ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥ.ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΤΣΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΛΑΝΤΟΖ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΟ Κ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΕΧΕΙΣ Η ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΛΑΝΤΟΖ?
    Ηρεμεις απο τις διαγνωσεις μεχρι το επομενο συμπτωμα Νικο..Εγω πρωην παθουσα ειμαι,δεν ειμαι ειδικος να σου πω τι να κανεις,ομως αν στεκεσαι στο φαρμακο,περιμενεις το φαρμακο να σε ηρεμησει ή να σε κανει να σκεφτεις δεν θα δεις φως..Εχε το, τελευταιο το φαρμακο!Αν δεν κανω λαθος απο το 2007 ειπες υποφερεις..Δεν ειναι αρκετα χρονια εως σημερα?Κοιταξε το σοβαρα,πηγαινε σε εναν ψυχολογο να σε μαθει να διαχειριζεσαι τις σκεψεις σου,κανε φιλο αυτο που σου συμβαινει οσο και βασανιστικο να ειναι κατι θα παρεις απο αυτο,θα μαθεις εσενα.
    Οι κρισεις πανικου ξεπερνιουνται με πολυ εσωτερικη διεργασια,ψυχολογικη προσεγγιση και θεληση που ειμαι σιγουρη οτι την εχεις.Το φαρμακο θα σου καλυψει το συμπτωμα,αλλα δεν θα σε λυτρωσει απο την αρνητικη σκεψη..Εμπειρια απο φαρμακα δεν εχω,διαλεξα τον δυσκολο δρομο εγω αν θες κατι αλλο ειμαι στην διαθεση σου.

Καλη δυναμη και κανεις δεν πεθανε απο πανικους..Βαλτο καλα στο μυαλο σου!

Ο mnimonio έχει τοποθετηθεί πολύ σωστά. Η λύση είναι η εκπαίδευση του μυαλού σου στο να διαχειρίζεσαι τις κρίσεις πανικού. Αυτό μπορεί να γίνει με την βοήθεια ψυχολόγου. Έπειτα πολύς κόσμος καταφεύγει σε εναλλακτικές λύσεις, όπως η γιόγκα. Στην Ελλάδα είναι τσαρλατανισμός αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο εύκολα μπορεί να διαχειριστείς το άγχος κάνοντας απλές ασκήσεις και όχι προχωρημένες. Επιμένω για τον ύπνο, παίρνοντας αφορμή το ξαφνικό ξύπνημα που ανέφερες το βράδυ.
    Το ξαναγράφω, καλό θα ήταν να τρώμε αρκετά ελαφριά (σαλάτα, φρούτα) το βράδυ, διότι πολλοί παραπονιούνται ότι μετά από ένα γεύμα αντάξιο σε θερμίδες με το μεσημεριανό, ξυπνάνε το βράδυ ή σηκώνονται κουρασμένοι το πρωί.
    Πρέπει να ξυπνήσεις φρέσκος το πρωί έπειτα από συνεχή ύπνο, έτοιμος για 12ωρη τουλάχιστον δράση. Αν μπορείς να κοιμηθείς ακόμη πιο νωρίς από τις 11 ακόμη καλύτερα. Το έχω κάνει και την άλλη μέρα ήμουν άνετα σε θέση να διαχειριστώ έντονες αγχώδεις καταστάσεις χωρίς συνέπειες. Αν πίνεις καφέδες, πρέπει να τους κόψεις εντελώς. Είναι θάνατος για το νευρικό μας σύστημα. Για μένα θα πρέπει να συννενοηθείς και με την γιατρό σου μήπως πρέπει να μειώσεις την δόση του φαρμάκου.

Ανέφερες ότι έχεις αυξημένο άγχος από το 2007 έπειτα από κάποια γεγονότα. Πριν δεν είχες κρίσεις πανικού? Στην επαφή με τον κόσμο πριν το 2007 πως αντιδρούσες ? Είχες αυξημένο άγχος και τότε? Μήπως το κοινωνικό άγχος υπάρχει από παλιά όταν ήσουν μικρός? Υπάρχουν άτομα που η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται ως "κοινωνικό άγχος". Μάλιστα έχει δημιουργηθεί και ξένο φόρουμ για αυτό τον τύπο άγχους, στον ιστότοπο socialanxietysupport.com

Banned
    Quote Originally Posted by vigor View Post
    Ο mnimonio έχει τοποθετηθεί πολύ σωστά. Η λύση είναι η εκπαίδευση του μυαλού σου στο να διαχειρίζεσαι τις κρίσεις πανικού. Αυτό μπορεί να γίνει με την βοήθεια ψυχολόγου. Έπειτα πολύς κόσμος καταφεύγει σε εναλλακτικές λύσεις, όπως η γιόγκα. Στην Ελλάδα είναι τσαρλατανισμός αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο εύκολα μπορεί να διαχειριστείς το άγχος κάνοντας απλές ασκήσεις και όχι προχωρημένες. Επιμένω για τον ύπνο, παίρνοντας αφορμή το ξαφνικό ξύπνημα που ανέφερες το βράδυ.
    Το ξαναγράφω, καλό θα ήταν να τρώμε αρκετά ελαφριά (σαλάτα, φρούτα) το βράδυ, διότι πολλοί παραπονιούνται ότι μετά από ένα γεύμα αντάξιο σε θερμίδες με το μεσημεριανό, ξυπνάνε το βράδυ ή σηκώνονται κουρασμένοι το πρωί.
    Πρέπει να ξυπνήσεις φρέσκος το πρωί έπειτα από συνεχή ύπνο, έτοιμος για 12ωρη τουλάχιστον δράση. Αν μπορείς να κοιμηθείς ακόμη πιο νωρίς από τις 11 ακόμη καλύτερα. Το έχω κάνει και την άλλη μέρα ήμουν άνετα σε θέση να διαχειριστώ έντονες αγχώδεις καταστάσεις χωρίς συνέπειες. Αν πίνεις καφέδες, πρέπει να τους κόψεις εντελώς. Είναι θάνατος για το νευρικό μας σύστημα. Για μένα θα πρέπει να συννενοηθείς και με την γιατρό σου μήπως πρέπει να μειώσεις την δόση του φαρμάκου.

Ανέφερες ότι έχεις αυξημένο άγχος από το 2007 έπειτα από κάποια γεγονότα. Πριν δεν είχες κρίσεις πανικού? Στην επαφή με τον κόσμο πριν το 2007 πως αντιδρούσες ? Είχες αυξημένο άγχος και τότε? Μήπως το κοινωνικό άγχος υπάρχει από παλιά όταν ήσουν μικρός? Υπάρχουν άτομα που η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται ως "κοινωνικό άγχος". Μάλιστα έχει δημιουργηθεί και ξένο φόρουμ για αυτό τον τύπο άγχους, στον ιστότοπο socialanxietysupport.com
    Οι κρισεις πανικου εχουν μεσα στα συστατικα τους και κοινωνικο αγχος..Στο σπιτι ειμαστε στην φωλια μας,στην ασφαλεια μας..Εξω ομως ειναι η "κολαση" λογω φοβου ενδεχομενου πανικου.."Θα γινω ρεζιλι" "Θα παθω κατι στο αυτοκινητο" "Θα με κοιτανε ολοι στο σουπερ μαρκετ που τρεμω και ιδρωνω" κτλ.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast