Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 53 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 781
    Senior Member
    Aυτό με το I love you + κινητό μού έχει τύχει....και είναι απίστευτα ξενερωτικό....
    Να σου πω γιατί θα προτιμήσω τον τύπο μέσω της κοινής παρέας.... θα τον γνωρίσω σε ένα φιλικό πλαίσιο, με γνωστούς κλπ που θα τον ξέρουν, άρα θα μπορώ να επαληθεύσω πράγματα και καταστάσεις, θα έχω την ευκαιρία να του μιλήσω, να μου μιλήσει, και όλο το πακέτο....θα ανταλλάξουμε κινητά, μέιλ, κλπ και κάπως έτσι θα ξεκινήσει....
    Θα με πεις ανασφαλή, θεωρώ ότι είμαι... άρα η απάντηση μου είναι ότι τον προτιμώ για λόγους ασφάλειας.

Τη χαριτωμένη παιδική ιστορία την είχες γράψει για μια κοπέλα που τυχαία ΘΑ συναντούσες? ωραία σκέψη, φευγάτη...Θυμίζει ταινία....

Ας πούμε ότι τον κόβω αν είναι psycho ή όχι...καμαρώνω ότι ψυχολογώ (χαχαχα !!!!!!!!!!!!!)
    Μέσω παρέας επειδή θα τον ξέρει ήδη η παρέα ή κάποιοι και θα κινείται σε παρόμοιο πλαίσιο....
    το γραφείο συνοικεσίων είναι σούπερ μάρκετ, άλλη λογική, όχι δεν το εμπιστεύομαι όπως επίσης δεν εμπιστεύομαι τα "προξενιά", τα κονέ και καλά....
    Σίγουρα 100% καλό παιδί δεν είναι, εννοείται! αλλά το κωλόπαιδο φαίνεται!
    Γιατί τον πασάρουν? δεν είναι πάσα ακριβώς, ας πούμε ότι ο/η κοινός/η φίλος/η είναι ζευγαρωμένη και κάνει μια γνωριμία.....
    Last edited by Lena01; 19-07-2013 at 01:56.

Senior Member
    Όχι ακριβώς....την ιστορία την είχα γράψει για μια κοπέλα που συναντούσα κάθε μέρα μια συγκεκριμένη ώρα σε ένα συγκεκριμένο φανάρι φευγοντας απο την δουλειά μου...φοράμε και οι 2 κράνη οπότε δεν την είδα ποτέ, δεν με είδε ποτέ.
    Παρόλαυτα κάποια φορά απλά πήγα να της δώσω το χαρτάκι αυτό και έβαλε τις φωνές λες και εβγαλα πιστόλι...δε πειράζει...πάμε παρακάτω, έτσι έχει μάθει ο κόσμος.

ΟΚ καταλαβαίνω τους λόγους που μου δίνεις αλλά δεν βλέπω τι ακριβώς σου διασφαλίζουν όλα αυτά που ανέφερες...?
    Σου διασφαλίζουν ότι ταιριάζετε? οτι είναι καλό παιδί? οτι...τι? Τίποτα δεν σου διασφαλίζουν όπως είπα...και ψυχακιας μπορει να ειναι, και κωλοπαιδο, και απο όλα...Δεν σου διασφαλίζει τίποτα απολύτως...Αν σου διασφαλίζει κάτι είναι το ότι αυτός ο τύπος (πάλι σε σύγκριση με την αυτού εξοχότητα) μπορεί να είναι πιο τυποποιημένος και απο παριζάκι, εφόσον τον γνώρισες όπως παραδέχεσαι εκ του ασφαλούς.
    Και κάπου εδώ έκανα την σκέψη πως ότι λέω μέχρι τώρα το λεώ με το σκεπτικό ότι σε όλους αρέσει το διαφορετικό, η πρωτοτυπία κλπ. Το πήρα σαν δεδομένο αυτό ενώ δεν έπρεπε...αλλά δε θα φανεί λες και σε υποβιβάζω αν πω "οκ αν σου αρεσουν οι επιπεδες και τυποποιημενες καταστάσεις πάω πάσο" ?

Όπως είπα προσωπικά θα δεχόμουν ΧΙΛΙΕΣ φορες την κοπέλα/ανθρωπο που θα έκανε κάτι διαφορετικό έστω και ας μην ήταν αποκλειστικά για μένα βρε αδερφέ...αλλά να ήταν κάτι απλά διαφορετικό για να έχω να λέω οτι ..."ξέρεις κάτι? έχω έναν χαζό λόγο να πιστέψω πως είναι διαφορετική...." παρά εκείνη απο παρέα (που δεν έχω, :P μην γελιόμαστε), ή απο κάποια "κλασική", ξενέρωτη γνωριμία.

ΥΓ: Έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω αρκετά πράγματα σκεπτόμενος όπως λένε, έξω απο το κουτί, (και δεν αναφέρομαι σε τρόπους για να την "πεφτω" σε άγνωστες :P) αλλά συνεχώς πέφτω σε τοίχους που μου επαληθεύουν πως γενικά μιλώντας ο κόσμος δεν ψήνεται και ιδιαίτερα να βγει απο τις ράγες του.....πεσίματος συμπεριλαμβανομένου.

ΥΓ2: Η τυποποίηση στην οποία αναφέρθηκα εδώ στην δευτερη παράγραφο σε συνδιασμό με το ότι πρόσφατα παραβρέθηκα σε έναν γάμο με κάνει να παίρνω αυτή την έκφραση:
    http://www.akouseto.gr/wp-content/up...roxopoulou.jpg
    Γιατί τόσα στερεότυπα ρε παιδιά?
    Ισως το παρατραβάω αλλά τέτοιες αποστειρωμένες σκέψεις με οδηγούν σε άλλες τύπου "να ζήσω τη ζωούλα μου", "να εχω τον αντρουλη μου", "την οικογενειούλα μου" κλπ...
    Γιαυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου σε αυτό το φόρουμ να λέω και να ξαναλέω πως βλέπω τους πάντες να κάνουν τα ίδια πράγματα...να έχουν τις ίδιες ασχολίες, τις ίδιες προτιμήσεις, τα ίδια ενδιαφέροντα, τα ίδια πράγματα να πουν, τις ίδιες ζωές...

ΥΓ3: Τι εννοεις το κωλόπαιδο φαίνεται? καταρχήν αν ήταν κωλόπαιδο πως ακριβως θα είχατε κοινούς γνωστούς? έχεις γνωστούς κωλόπαιδα εσύ? Ή μήπως (ξαναλέω) τα κωλόπαιδα δεν έχουν φίλους?
    Οπότε καταλήγουμε σε άτοπο....Γουρούνι στο σακί σου πασάρουν!
    Γιατί λέω σου πασσαρουν? γιατί θεωρώ πως δεν θα είσαι η μόνη που θα γνωρίζει αυτός ο κοινός γνωστός/γνωστή σας....
    Οπότε είναι σαν να μου λες οτι θα προτιμούσες (πιασε εδω τώρα τι έστησες!) τον άνθρωπο εκείνο ο οποίος θα σε ελκυε ο οποιος θα τύχαινε να ήταν μόνος του, ο οποιος θα τύχαινε να ήταν κοινός γνωστός κάποιου φίλου ο οποιος θα τύχαινε να ΜΗΝ ήταν φιλή και θα τύχαινε να μην ήταν μονη της (αλλιως γιατι να μην τον διπλαρωνε εκεινη?) που θα τύχαινε να μην γνωρίζει κάποια άλλη κοπέλα που να είναι επίσης μόνη της....Μάλιστα...!
    Last edited by Tomhet; 19-07-2013 at 02:06.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    τι ακριβώς σου διασφαλίζουν όλα αυτά που ανέφερες...?
    Επί της ουσίας τίποτα δεν διασφαλίζουν οι γνωριμίες μέσω παρεών....μόνο μια επιφανειακή ασφάλεια σε ένα γνώριμο πλαίσιο.
    Αλλά και πάλι δεν μου αρέσει κάποιος να μου την πέφτει απότομα, χωρίς να γνωριζόμαστε, ή με τα μούτρα ή να με ζαλίζει στα τηλέφωνα...
    Μια μέση οδός δεν υπάρχει?

Κωλόπαιδα παντού υπάρχουν, και στις καλύτερες οικογένειες. Δυστυχώς!
    Δεν στον πασάρουν ακριβώς, μια γνωριμία γίνεται...τώρα αν θα συνεχιστεί, θα πιάσει τόπο και θα εξελιχθεί, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
    πχ πήγα στο γάμο της κολλητής μου τα Χριστούγεννα, στο τραπέζι μετά στο γλέντι μού είχε πει ότι θα κάθεται ένας πρώην συνάδελφός της, ενδιαφέρων τύπος, αρραβωνιασμένος-χωρισμένος, κλπ κλπ.

Senior Member
    Δε ξέρω τι είναι μέση οδός για σένα ή και για τον οποιονδήποτε....εγώ προτιμώ σίγουρα τα άκρα. Τα οποία όμως εφόσον ζούμε σε έναν πολυδιάστατο κόσμο δεν είναι απαραίτητα αυτά που σκέφτεσαι μόλις τώρα αλλά δεν είναι και του παρόντος να αναλύσουμε.
    Κράτα μόνο αν θες το ότι εγώ απλά θα δεχόμουν το χαρτάκι εκείνο....θα διάβαζα το περιεχόμενο (δεν το διάβασε ποτε παρεπιπτώντος) γιατί στο κάτω κάτω με πλησίασε ένας άνθρωπος για να μου δείξει το θαυμασμό/ενδιαφέρον του για μένα (όπως θες πες το) και δεν έχω κανένα λόγο να είμαι αγενής και να τον διαολοστείλω (κάτι που επίσης θεωρώ πως δεν θα έκανε ΠΟΤΕ αντρας)...
    Θα διάβαζα λοιπόν το περιεχόμενο του και θα έβγαζα τα συμπεράσματα μου απο αυτό. Αν το έβρισκα ενδιαφέρον την επόμενη φορά που θα τον πετύχαινα στο φανάρι αν ήθελα θα αντιδρούσα ανάλογα, ή και όχι.
    Προσωπικά? σαν Βαγγέλης? Θα γούσταρα τρελά την κοπέλα που θα είχε την φαντασία να γράψει κάτι, και που θα έμπαινε στον κόπο να κάτσει 2-3 μέρες στον ήλιο γιατί δεν την πετύχαινα και 100% κάθε μέρα προφανώς, για να με βρεί και να μου το δώσει. Και στο κάτω κάτω συνοπτικά θα γούσταρα τρελά την κοπέλα που θα είχε το μυαλό και το χιούμορ να σκεφτεί κάτι τέτοιο. Χίλιες φορες! απο οποιοδήποτε ντεκολτέ ή μίνι που ανέφερες, χίλιες φορες απο οποιαδήποτε κοινή γνωστή, χίλιες φορές απο οποιονδήποτε άνθρωπο στον πλανήτη ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ γιατί θα ήταν για μένα κάτι διαφορετικό και επέλεξε εμένα σαν αποδέκτη.
    Όπως είπα....είναι το ιδανικό σενάριο για μένα....φαντασίωση αν θες, πες το οπως σου αρέσει.
    Ειλικρινά ψάχνω για κάποια που να μην σκέφτεται μέσα στο κουτάκι.

Ξαναλέω....αυτό το οποίο σκέφτεσαι σαν "ασφάλεια" δεν είναι ασφάλεια...δεν ξέρω καν πως θα το ονομάσω...
    Σε ξαναρωτάω για τρίτη φορά...τα κωλόπαιδα και οι serial killers δεν έχουν παρέες? το να γνωρίσεις κάποιον μέσα απο κοινό γνωστό σου διασφαλίζει κάτι παραπάνω απο το να γνωρίσεις έναν άγνωστό? Θα ήθελα πάρα πολύ να το σκεφτεί λίγο πριν μου απαντήσεις γιατί ειλικρινά θεωρώ οτι το έχω σκεφτεί τόσο πολύ που δεν πιστεύω πως υπάρχει απάντηση.....
    Γιατί η απάντηση σου ήταν "ουσιαστικά τίποτα" και μετά μου λες "μόνο μια επιφανειακή ασφάλεια σε ένα γνώριμο πλαίσιο" ........

Senior Member
    Μόνο εγώ δεν μπορώ τους ανθρώπους που έχουν για όλα μια έτοιμη θεωρία του κουτιού;
    Βλέπε οι γυναίκες είναι έτσι, οι άνδρες είναι γιουβέτσι... σιγά ρε ανθρωπολόγε που μου
    έμαθες και όλους τους ανθρώπους της γης, λες και οι άνθρωποι είναι κροκόδειλοι ξέρωγω
    ή αμοιβάδες.

Εν τω μεταξύ, η 2η παρατήρηση μου, πέρα απ'το ότι το γμσατε και ψόφησε ολίγον, είναι
    ότι οι άνθρωποι που διατυπώνουν πανανθρώπινες θεωρίες θέλουν πολύ να ισχύει η τάδε
    άποψη τους για όλο τον κόσμο ώστε να δικαιολογήσουν τις δικές τους σάπιες πεποιθήσεις
    πχ "Αφού όλοι οι άντρες είναι μαλάκες, φταίω εγώ που συμπεριφέρομαι σαν σκύλα;" κτλ

Senior Member
    masterridley καλώς ήρθες στο club των ανθρώπων που μπαινουν να ποσταρουν σε ένα thread για να πουν οτι όοοολοι οι υπόλοιποι λενε βλακίες.../golf clap
    Σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες, βρισκόμαστε σε ένα forum....
    -Forum πες γεια στον masterridley...
    -Γειααααα masterridley...
    Ενοχλείσαι που ανταλλάσουμε απόψεις απο προσωπικές εμπειρίες masterridley? Γιατί? Κοιτάω τώρα τις 2 τελευταίες σελίδες εδώ και δεν βλέπω κανέναν να μιλάει με γενικότητες αλλά απο προσωπικές εμπειρίες....
    Γιατί τόση χολή masterridley?

Senior Member
    Ξαναλέω....αυτό το οποίο σκέφτεσαι σαν "ασφάλεια" δεν είναι ασφάλεια...δεν ξέρω καν πως θα το ονομάσω...
    Σε ξαναρωτάω για τρίτη φορά...τα κωλόπαιδα και οι serial killers δεν έχουν παρέες? το να γνωρίσεις κάποιον μέσα απο κοινό γνωστό σου διασφαλίζει κάτι παραπάνω απο το να γνωρίσεις έναν άγνωστό? Θα ήθελα πάρα πολύ να το σκεφτεί λίγο πριν μου απαντήσεις γιατί ειλικρινά θεωρώ οτι το έχω σκεφτεί τόσο πολύ που δεν πιστεύω πως υπάρχει απάντηση.....
    Γιατί η απάντηση σου ήταν "ουσιαστικά τίποτα" και μετά μου λες "μόνο μια επιφανειακή ασφάλεια σε ένα γνώριμο πλαίσιο" ........
    Δεν αντιλέγω....
    Νομίζω ότι το είπα και παραπάνω ότι δεν διασφαλίζει κάτι επί της ουσίας...είναι πιο εύκολο σίγουρα.
    Το να γνωρίσεις έναν άγνωστο από το πουθενά έχει ένα ρίσκο...αλλά εξαρτάται από τις συνθήκες, τις περιστάσεις, τη φάση στην οποία είσαι, τη χημεία οπωσδήποτε.....
    Αρχίζω τις αοριστολογίες και δεν μου αρέσω...

Senior Member
    Επιμένω και πάλι πως δεν υπάρχει ρίσκο....ή τουλάχιστον δεν υπάρχει μεγαλύτερο ρίσκο απο το να γνωρίσεις έναν γνωστο.
    Για ότι κακό σκέφτεσαι ή σκέφτομαι για τον κόσμο θα πρέπει νομίζω και οι δυο μας να δεχτούμε πως οι κατηγορούμενοι, απλά ζουν αναμεσα μας.
    Σου την σπάνε αυτοί που ψαρεύουν κοσμο απο dating sites? Ο κολλητός του φίλου σου γιατί αποκλείεται να είναι τέτοιος?
    Σου την σπάνε αυτοί που ψάχνουν για one night stand? Ο κολλητός του φίλου σου γιατί αποκλείεται να είναι τέτοιος?
    Εδώ στο κάτω κάτω γνωρίζεις κάποιον άνθρωπο, βρίσκεσαι έπειτα σε σχέση μαζί του και μετά απο κάποιο καιρό σου σκάει κεραμίδα και μένεις ταβλα. (βλεπε unlucky πχ :P )
    Σου την σπάνε αυτοί που....βάλε ότι θες εδω....δεν ξέρω γιατί ο κολλητος του φίλου σου αποκλείεται να είναι τέτοιος όμως:P
    Μπορώ απο την άλλη να σου πω γιατί "ο τύπος με το χαρτάκι" έχει περισσότερες πιθανότητες να μην είναι τα πιο πάνω όμως....καθότι στο κάτω κάτω στο παράδειγμα για το οποιο συζητάμε είμαι εγώ και προφανώς έχω τους λόγους μου που το έκανα....
    Έχω λοιπόν περισσότερες πιθανότητες να μην είμαι τα πιο πάνω γιατί τα πιο πάνω είναι πολύ πιο συνηθισμένα...και πολύ πιο εύκολα...οπότε αν ήμουν αυτός που έκανε τα πιο πάνω γιατί να μπω σε όλο αυτόν τον κόπο? να κάτσω να γράψω κάτι, να ψηθώ κάτω απο τον ήλιο, κλπ...Ή οτιδήποτε άλλο έχω κάνει κατα καιρούς...
    Ακολουθώ μια τραγικά δύσκολη οδό για να έχω το αποτέλεσμα που εκατομμύρια άλλοι έχουν με πολύ πιο ευκολο τρόπο? Πρέπει να είμαι πολύ χαζός....
    Τέλος πάντων αυτός είναι απλά ο δικός μου συλλογισμός και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον δεχτείς....δεν πιστεύω οτι για αυτό συζητάμε άλλωστε...απλά συζητάμε.
    Αλλιώς δουλεύει το δικό μου μυαλό και αλλιώς το δικό σου ή κάποιου άλλου...

Αν είναι πάντως να πιστεύεις ότι είναι πιο εύκολο όπως είπες στο τέλος και όχι πιο ασφαλές τότε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
    Είναι πολύ πιο εύκολο για όλους νομίζω όντως. Γιαυτό και "βασανίζομαι" :P.

Senior Member
    masterridley καλώς ήρθες στο club των ανθρώπων που μπαινουν να ποσταρουν σε ένα thread για να πουν οτι όοοολοι οι υπόλοιποι λενε βλακίες.../golf clap
    Σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες, βρισκόμαστε σε ένα forum....
    -Forum πες γεια στον masterridley...
    -Γειααααα masterridley...
    Ενοχλείσαι που ανταλλάσουμε απόψεις απο προσωπικές εμπειρίες masterridley? Γιατί? Κοιτάω τώρα τις 2 τελευταίες σελίδες εδώ και δεν βλέπω κανέναν να μιλάει με γενικότητες αλλά απο προσωπικές εμπειρίες....
    Γιατί τόση χολή masterridley?
    tomhet είσαι μέγας! Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα που να μην αντιπαρατέθηκες μαζί του!

Είναι προφανές ότι μιλάω για όσους έχουν μια θεωρία του στυλ "Όλοι είναι...",
    στο μυαλό μου είχα την unlucky. Τώρα εσύ γιατί μυγιάζεσαι δεν ξέρω.

Banned
    Ημικρανια το θεμα..Γκαρσον 2 ντεπον αναβραζοντα παρακαλω!

Senior Member
    Το οτι έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιους αποδεικνύει....τι ακριβως?
    Πάρε να διαβάσεις για την χαζομάρα που κάνεις και εσύ και πολλοί άλλοι....
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ignoratio_elenchi
    Αστεία μου φαίνεται αυτή σου η προσπάθεια να ανακατευθύνεις την προσοχή απο την ουσία στον κατινισμό...
    Χρησιμοποιώντας φτηνά μέσα ελπίζω να καταλαβαίνεις πως φαίνεσαι....
    Συν τοις αλλοις βλέπω πως δεν γνωρίζεις καν την σημασία της λέξης αντιπαράθεση και την μπερδεύεις με τσακωμό/κατινιές κλπ. Αλλιώς θα ήξερες οτι δεν έχει κάτι το αρνητικό σαν έννοια.
    Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάνεις και το βλακώδες λάθος να βασιστείς μάλλον στα λεγόμενα κάποιου που μίλησε ορισμένες σελίδες πριν και ήπιες τα λεγόμενα του ξεροσφύρι. Έυγε!
    Μάθε λοιπόν πως στις 26 και πλέον σελίδες του παρόντος thread τσακώθηκα μόνο με εκείνον που θα υποθέσω πως ντρέπεται να παρουσιαστεί χρησιμοποιώντας ένα δευτερο account στο forum, καθως δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το πως βρέθηκε στο forum αυτό και μάλιστα επέλεξε σαν πρώτο του ποστ να δώσει συμβουλές και να πει την γνώμη του σε ένα thread περι αυτοκτονίας και δεν τον βλέπω να έχει καμία διάθεση να γνωρίσει κόσμο (κρίνωντας απο τα υπόλοιπα του post) αλλά συμπεριφέρεται λες και τους γνωρίζει ήδη....υποθέτω όπως είπα απο άλλο account. ΑΝ κάνω λάθος τότε θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στις επιλογές του και στις εκφράσεις του γενικά.
    Αντιπαρατέθηκα δε με τόοοοσους άλλους οι οποίοι όμως είχαν την ευγένια να σκεφτουν πριν μιλήσουν. Και τους απάντησα με την ίδια ευγένια που έκανα και σε εκείνον και η κουβέντα συνεχίστηκε και συνεχίζεται...
    Απο εμένα έχεις άλλη μια ευκαιρία να κάνεις μια μικρή έρευνα πριν ξαναμιλήσεις...μετά απλά θα σε τσουβαλιάσω με εκείνον...Την συγγνώμη σου θα την δεχτώ με χαρά.

Δική μου συμβουλή προς εσένα, καθότι κρίνω ότι την χρειάζεσαι είναι να μην φοβάσαι να πεις αυτό που σκέφτεσαι και να μην πετάγεσαι σαν την τσουτσου μιλώντας με γενικότητες (ενώ παράλληλα θάβεις του άλλους για γενικότητες) και αν θες να μιλήσεις για κάποιον συγκεκριμένα να έχεις το σθένος νεαρέ να το κάνεις....αλλιώς κάποιος (όπως εγώ) θα παρει το λόγο και θα μιλήσει μέσα απο το τσουβάλι που έχεις βάλει και όλους τους άλλους μαζί και εμένα ενώ κρύβεσαι πίσω απο βαρύγδουπες αερολογίες όπως "πέρα απ'το ότι το γμσατε και ψόφησε ολίγον" και "σιγά ρε ανθρωπολόγε που μου έμαθες και όλους τους ανθρώπους της γης, λες και οι άνθρωποι είναι κροκόδειλοι ξέρωγω ή αμοιβάδες".
    Ντρέπεσαι να μιλήσεις ξεκάθαρα? Όλη η ντροπή δική σου. Ξαναδοκίμασε την επόμενη φορά με περισσότερα επιχειρήματα και εσύ και όποιο άλλο παιδάκι θέλει να παίξει με τα κουβαδάκια μου.

Τα προσωπικά σου με pm όπου μπορώ να σε αγνοήσω άνετα και δεν χρειάζεται να λερώνεις δημόσια με λασπολογία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ημικρανια το θεμα..Γκαρσον 2 ντεπον αναβραζοντα παρακαλω!
    Νάσαι καλά ρε κορίτσι που πας κανεις και γελάμε!!!
    AX0XA0A0X0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0A X0AX0AX0

Banned
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Νάσαι καλά ρε κορίτσι που πας κανεις και γελάμε!!!
    AX0XA0A0X0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0A X0AX0AX0
    Να σου πω...Γραψε ή λολ ή χαχαχαχαχα..Το ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0 με χαλαει..!!Γι'αυτο και μονο δεν θα εβγαινα ραντεβου μαζι σου!Κερναω ντεπονι να περασουν οι πονοι! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Να σου πω...Γραψε ή λολ ή χαχαχαχαχα..Το ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0 με χαλαει..!!Γι'αυτο και μονο δεν θα εβγαινα ραντεβου μαζι σου!Κερναω ντεπονι να περασουν οι πονοι! :P
    Το lol,rofl,lmao και το hahaha είναι mainstream...Το AX00AX0XA0AX με κάνει και αισθάνομαι ξεχωριστός.
    ;)

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Και η παγιδα βρισκεται ακριβως στο εξης σημειο γιατι με απορριπτει αφου ειμαι εμφανισιμη, μορφωμενη, εξυπνη, ευγενικη κτλ ??? γιατι ο "αντρας" ενδιαφερεται για τα πρακτικα σου προσοντα, θα σε δει σοβαρα μονο αν του εξασφαλιζεις μια καλη και ανετη ζωη, ενα μελλον χωρις προβληματα, διοτι δεν θελουν ΕΥΘΥΝΕΣ.
    Θα δει αν εισαι ευκαταστατη, την οικογενεια σου, τη δουλεια σου τον κυκλο σου ωστε να μπορεσει να εξελιχθει μεσα απο σενα κοινως να βολευτει!!! αλλιως θα σε "χαρει" και μετα θα σε πεταξει σαν να μην τρεχει τιποτα...
    Ο λόγος που ενας αντρας, μετά από αρκετό καιρο σχέσης κάνει πίσω και θα σε πετάξει είναι
    α) ειτε ευθυνοφοβία όπως λες (αν και σου παριστανε τον αποφασιστικο και τον νταη με τα πολλα που απ οτι σου ελεγε κατορθωσε στη ζωη του),
    β) ειτε διαπιστωνει πλεον οτι σαν χαρακτηρες δεν ταιριαζεται και ειναι βεβαιος γι αυτο αφού με τα τοσα προσοντα που διαθετεις εχεις απαιτησεις κι ισως χωρις να το παρεις ειδηση με τα θελω και τα δεν και το κανε αυτο και οχι το αλλο και θελω κλπ κλπ συναφη του τα χεις πρήξει κυριολεκτικα, με τις απαιτησεις σου τον εχεις τρελλάνει κι ετσι η σχεση μεσα του εχει καταλήξει ψυχοφθορα και ειναι με βαση τα δεδομενα αυτα βεβαιος πλεον οτι θελει να φυγει παρα το ότι τον εξασφαλίζεις (αμα εξαιρεσουμε το χαρακτηρα σου για τον οποιο με βαση αυτα που ειδε απογοητευτηκε) εμφανισιακα (να χει ωραια γυναικα) και οικονομικά (σ αυτο το τελευταιο θα λεγα πως αν εχει αντρισμο θα στηριχτει στα δικα του οικονομικα και θα συνεχιζει να παλευει γι αυτα για να μην γινει παρασιτο),
    γ) ειτε βρηκε αλλου τον μεγαλο ερωτα της ζωης του (που εσυ δεν εφτανες γι αυτον σ αυτο το επιπεδο)
    δ) ειτε επεσες σ εναν απ αυτους που αλλαζουν τις γυναικες σαν τα πουκαμισα με την τεχνη να γοητευουν.
    Καποιος (νοειται σοβαρο ατομο) για να φτιαξει σχεση μαζι σου και να την προχωρησει με τη δικη του πρωτοβουλια σημαινει πως τον καλύπτεις. Σ αυτα που προειπα, με εξαιρεση τον τελευταιο, θα βρεις την αιτια που σε αφησε. Παντως απο τις μεχρι τωρα αναφορες σου, αν κανω λαθος διορθωσε με, δεν ακουσα να λες οτι αυτος που σε αφησε (ισως και οι προηγουμενοι) ηταν πχ βιαιος, σε απατουσε, προσβλητικος, βλακας, σε εγραφε κλπ συναφη, οποτε μαλλο ο λογος βρισκεται καπου σ αυτα που σου λεω εδω.
    γιάννης

Page 26 of 53 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast