Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 53 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 421 to 435 of 781
    Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    χαχαχαχα! και πολυ μετριοφρων!!!!
    α και επειδη εκανες αυτο το αστειακι αντιπροσωπος με εκπροσωπος και αναρωτηθηκα ποια η διαφορα, το εψαξα και βρηκα αυτο, οχι οτι το ηξερα αλλα τουλαχιστον το εθεσα σωστα
    αντιπρόσωπος αυτός που εκφράζει τα βασικά χαρακτηριστικά ορισμένου συνόλου
    εκπρόσωπος αυτός που ενεργεί κατ' εντολή και για λογαριασμό άλλου

οποτε εσυ ως γυναικα μαλλον εισαι το δευτερο!!!!

Senior Member
    α και επειδη εκανες αυτο το αστειακι αντιπροσωπος με εκπροσωπος και αναρωτηθηκα ποια η διαφορα, το εψαξα και βρηκα αυτο, οχι οτι το ηξερα αλλα τουλαχιστον το εθεσα σωστα
    αντιπρόσωπος αυτός που εκφράζει τα βασικά χαρακτηριστικά ορισμένου συνόλου
    εκπρόσωπος αυτός που ενεργεί κατ' εντολή και για λογαριασμό άλλου

οποτε εσυ ως γυναικα μαλλον εισαι το δευτερο!!!!
    μα οχι! το πρωτο ειμαι, κι ελληνικα γνωριζω!
    δεν εχω καμια εντολη απο κανεναν , εκφραζω τα χαρακτηριστικα του συνολου "ανδρες" οπως τα γνωριζω ιδιοις ομασι! (τρεχα στο λεξικο:p)

περα απο τους αντιπροσωπους και τους εκπροσωπους, συνιστω θαλασσινα μπανια για χαλαρωση και διασκεδαση συναμα γιατι σε βλεπω σε μεγαλη ενταση και χωρις ιδιαιτερο λογο. και δεν εννοω μαζι μου, εννοω τις προηγουμενες απαντησεις σου που διαβαζα προ ολιγου

Senior Member
    E οχι και ευθραυστη πεταλουδιτσα! Χαχαχαχαχα, να σαι καλα!!! :-)

Senior Member
    Παιδια συγνωμη για την εκταση του μηνυματος εκανα copy paste ολοκληρη σελιδα...sorry....προσπαθησα να το διορθωσω αλλα δεν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    ...αλλά αν κάποιος στραβώσει ...στράβωσε και μετά παλεύει να πιαστεί απο οτιδήποτε εκτοξευοντας οτι βρει μπροστά του στην απελπισία του.

Αν ήξερε να κάνει κάτι άλλο, νομίζω ότι θα το έκανε σίγουρα! Κανείς, πιστεύω δεν θέλει να υποφέρει. Από την άγνοιά μας τα τραβάμε όλα...

Ναι, η σχέση με το άλλο φύλο είναι και τι δίνω, τι παίρνω. Ίσως αυτά που έχω να δώσω ν' αφήνουν κάποιους αδιάφορους/ες, αλλά αυτό δεν σημαίνει
    ότι εγώ είμαι ανεπαρκής ή ότι όλοι οι άλλοι είναι γενικά αδιάφοροι/ες.

χαχαχα! Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε "σχολείο" που θα μας μάθει βασικές γνώσεις, π.χ. πως και τι να κάνουμε για να συνεχίζουμε πολύ απλά τη ζωή μας,
    ανεξάρτητα από τις σφαλιάρες και τα λάθη μας. Με τον εαυτό μας ο καθένας, χρειάζεται να δουλέψουμε, για να μπορέσουμε τελικά να προχωρήσουμε.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Remedy δεν ξερω ποιο λεξικο εχεις...εγω αρχικα βρηκα τη διαφορα στο ιντερνετ ( προς Θεου οχι για να το παιξω εξυπνη αλλα γιατι μου αρεσει να μαθαινω) αλλα το εψαξα και στο δικο μου γραφει οτι ειναι συνωνυμα απλα το αντιπροσωπευω σημαινει οτι φερω και εκφραζω τα χαρακτηριστικα γνωρισματα ενος ειδους μιας κατηγοριας. τελοσπαντων αν μπορεσαμε να συνεννοηθουμε εχει σημασια στην τελικη...

Senior Member
    Τελοσπαντων οποια κοπελα θελει ας τα εχει στο πισω μερος του μυαλου της. Παντα να κρατατε πισινη! Ποτε να μην πιστευετε οτι σας λενε γιατι ισχυουν μεχρι την ωρα που τα λενε. Αν βρουνε κατι καλυτερο σε οποιαδηποτε επιπεδο θα σας αφησουνε χωρις δευτερη σκεψη και χωρις εξηγηση φυσικα, για αυτο να κανετε και σεις το ιδιο πριν σας προλαβουν. Ποτε μην τους μιλατε για προβληματα και γενικα για ευθυνες δεν τα μπορουν...τελικα Αξιζουν τον κοπο???? δεν νομιζω...
    κοριτσια ακουτε τις συμβουλες της ανλακι..ξερει αυτη...τοσα χρονια στο κουρμπετι με τους αντρες..εχει πολλα να σας διδαξει..αχ καημενη μου ανλακι,ποσα χρονια σου πα στο αλλο ποστ?20?καντα 5...να ξερεις παντως οτι οι σωστες γατες για γεροντοκορες ειναι οι φουντωτες για να χεις να χαιδευεις ξαπλωμενη στην κουνιστη καρεκλα τον κρυο χειμωνα μπροστα στο τζακι με ενα κονιακ στο χερι..

Senior Member
    Tελοσπαντων οποια κοπελα θελει ας τα εχει στο πισω μερος του μυαλου της. Παντα να κρατατε πισινη! Ποτε να μην πιστευετε οτι σας λενε γιατι ισχυουν μεχρι την ωρα που τα λενε. Αν βρουνε κατι καλυτερο σε οποιαδηποτε επιπεδο θα σας αφησουνε χωρις δευτερη σκεψη και χωρις εξηγηση φυσικα, για αυτο να κανετε και σεις το ιδιο πριν σας προλαβουν. Ποτε μην τους μιλατε για προβληματα και γενικα για ευθυνες δεν τα μπορουν...τελικα Αξιζουν τον κοπο???? δεν νομιζω...

Aυτό δεν έχει να κάνει μόνο με άντρες πιστεύω, ισχύει και για τα δύο φύλα, έχει να κάνει με το χαρακτήρα του καθενός...
    Εννοείται πως είναι κανείς επιφυλακτικός μέχρι να ανακαλύψει την ουσία του άλλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε όλες τις περιπτώσεις ότι αν βρουν κάτι καλύτερο, θα σε αφήσουν χωρίς 2η σκέψη.... ή να φεύγει πρώτος από το φόβο της εγκατάλειψης....ποτέ δεν βάζεις όλα τα αβγά σου σε ένα καλάθι...
    Όπως όλες οι σχέσεις θέλει και αυτό τη χρυσή τομή του...θέλει διάκριση νομίζω, θέλει προσοχή στον ποιόν επιλέγεις, και πάνω από όλα να είμαστε προσγειωμένοι-ες και να μην φαντασιωνόμαστε να ζήσουμε τον τρελό απόλυτο έρωτα Ρωμαίου και Ιουλιέτας...αυτό το λέω κυρίως σε μένα!

Τώρα σχετικά με τα προβλήματα και τις ευθύνες ξέρεις τί πιστεύω, από τις εμπειρίες μου και όσο μπορώ να καταλάβω?
    Οι άντρες γενικά θέλουν δίπλα τους μια κοπέλα γλυκειά, καταδεκτική, να τους ακούει, να τους υποστηρίζει, να τους επιβεβαιώνει, για να περνάνε όμορφα, έχουν ήδη τα δικά τους προβλήματα, την ανταγωνιστική τους σχέση με την κοινωνία που τους θέλει έτσι, και κάπου υπερφορτώνονται.... οπότε στη σχέση τους θέλουν να ζουν σε μια όαση/παράδεισο ηρεμίας, ομορφιάς και ασφάλειας...
    Αν εγώ πχ είμαι σε μια φάση hardcore τρεξίματος με υποχρεώσεις σε εφορίες, νοσοκομεία και γονείς, με ζόρικο αφεντικό που με χώνει σε δουλειές εκτός ωραρίου, με το τρελό άγχος μου για τα επαγγελματικά καθότι ζούμε σε μια άθλια χώρα, με την τελειομανία μου να ανταποκριθώ σε όλα αυτά και παράλληλα να πάω γυμναστήριο, να προσέχω τί τρώω, να είμαι περιποιημένη, να έχω το σπίτι μου πεντακάθαρο και όλα τακτοποιημένα, κάπου θα μου βγει η bitch που κρύβω μέσα μου....και αυτό απωθεί έναν άντρα....

Για να καταλήξω, και βέβαια αξίζει τον κόπο να έχεις μια καλή σχέση για να μοιράζεσαι πράγματα, δυστυχώς όλα δεν μοιράζονται πχ οι ευθύνες και τα προβλήματα....
    Θα μοιραστείς όμως μια ωραία βόλτα, μια κουβεντούλα, ένα ταξίδι, μια αγκαλιά...

Senior Member
    Οι αντρες θελουν μια κοπελα ετσι και ετσι και ετσι...το καταλαβα πλεον...οι κοπελες "απαγορευεται" να θελουν στηριγμα και εναν ανθρωπο να τις ακουει και να τους συμπαρασταθει στα δυσκολα, ενταξει!!!!!

Οκ καντε τους τα χατιρια γινεται οι δουλες τους...
    εγω δηλαδη γιατι να επωμιστω τα προβληματα του αλλου ενω αυτος οχι τα δικα μου και δε μιλαω για κατι τρομερο, αναφερομαι σε απλη κατανοηση.
    θα μοιραστεις μια βολτα, μια κουβεντα, μην πω και τιποτα πιο "βαρυ", στα ευκολα δηλαδη ετσι????
    να περναμε καλα!!! αυτο δεν λεγεται σχεση, ουτε αγαπη, ουτε αμοιβαιοτητα συναισθηματων, λεγεται αγαπη για τον εαυτο σου και την παρτη σου!

Senior Member
    Οι αντρες θελουν μια κοπελα ετσι και ετσι και ετσι...το καταλαβα πλεον...οι κοπελες "απαγορευεται" να θελουν στηριγμα και εναν ανθρωπο να τις ακουει και να τους συμπαρασταθει στα δυσκολα, ενταξει!!!!!

Οκ καντε τους τα χατιρια γινεται οι δουλες τους...
    εγω δηλαδη γιατι να επωμιστω τα προβληματα του αλλου ενω αυτος οχι τα δικα μου και δε μιλαω για κατι τρομερο, αναφερομαι σε απλη κατανοηση.
    θα μοιραστεις μια βολτα, μια κουβεντα, μην πω και τιποτα πιο "βαρυ", στα ευκολα δηλαδη ετσι????
    να περναμε καλα!!! αυτο δεν λεγεται σχεση, ουτε αγαπη, ουτε αμοιβαιοτητα συναισθηματων, λεγεται αγαπη για τον εαυτο σου και την παρτη σου!
    Φαίνεται ότι έχεις πικραθεί πάρα πολύ.... όλες μας έχουμε βιώσει τέτοιες φάσεις.... και δεν θέλω να παραστήσω τον ξερόλα με τις έτοιμες απαντήσεις, τη γνώμη μου λέω και μπορεί να κάνω και λάθος, ούτως ή άλλως τα προσωπικά μου δεν είναι επιτυχημένα ή υποδειγματικά, ας πούμε ότι ψάχνω να βρω πού στο καλό κάνω κάτι λάθος...
    Νομίζω λοιπόν ότι θέλεις φίλο και όχι σύντροφο-γκόμενο....
    Στο φίλο-η σου θα μοιραστείς εκτενώς τα προβλήματα σου, θα χτυπηθείς, θα κλάψεις, θα ζητήσεις συμβουλές....
    στο σύντροφο, στα αρχικά στάδια πάντα, θα το μοιραστείς χαλαρά ακριβώς για να μην τρομοκρατηθεί... είσαι στη φάση που κατακτάς το "είμαστε μαζί, περνάμε καλά, γνωριζόμαστε..."...
    όοοοοοοοταν σε γνωρίσει ουσιαστικά και σε αγαπήσει!!!!!, τότε θα κατακτήσεις αυτό που λέγεται αμοιβαιότητα συναισθημάτων και θα τα μοιράζεσαι όλα αυτά, τότε θα είστε πραγματικό ζευγάρι...
    αλλά μέχρι να γίνει αυτό, θέλει δουλειά πολλή...
    Έχω ρωτήσει πολλές παντρεμένες, μορφωμένες, με τις δουλειές τους, πώς τα κατάφεραν και πέτυχαν στο γάμο τους.... όλες μα όλες μού είπαν ότι κράτησαν την ανεξαρτησία τους, είχαν τα ενδιαφέροντα τους, τον κύκλο τους, δεν έπρηζαν τον άντρα τους με γκρίνιες, προβλήματα και υστερίες... Τα προβλήματα εκτός σπιτιού, μέσα στο σπίτι ηρεμία! Λένε ότι οι άντρες είναι μεγάλα παιδιά.... σκέψου την ταινία "η ζωή είναι ωραία", πώς ο πρωταγωνιστής εξωραϊζει το στρατόπεδο συγκέντρωσης και το μετατρέπει σε παιχνίδι για χάρη του παιδιού του? κάπως έτσι, λίγο τραβηγμένο αλλά κάπως έτσι θεωρώ...

Senior Member
    αν και μου αρεσει πολυ ο κινηματογραφος τη συγκεκριμενη ολο λεω να δω αλλα δεν ετυχε ακομη..
    anyway, πρωτον δε λεω με το καλημερα σας και συνεχως να λες για προβληματα αλλα οταν εισαι με τον αλλο καιρο και κατι σε απασχολει και σε ρωταει τι εχεις, δεν εχεις την αναγκη να το μοιραστεις??? οοοοοχι γιατι εσυ δεν εισαι ανθρωπος, εισαι γυναικα, κατι κατωτερο
    πρωτον δεν εκανα σαν υστερικη, ουτε επρηξα κανεναν...το αντιθετο μαλιστα και παντα ειχα ενδιαφεροντα και φιλες κτλ
    δηλαδη μου λες οτι αν για παραδειγμα κανεις ενα παιδι και κατι παθει, θα ειναι ωραιο να σου πει εγω φευγω, δεν τα μπορω αυτα, εχω αρκετα προβληματα και πιεση στη δουλεια ολη μερα, θελω ηρεμια..εμενα αυτο με απωθει γιατι δεν θελω ενα μεγαλο παιδι για συντροφο θελω καποιον που να παταει στα ποδια του και να μπορει να κανει θυσιες για μενα και να μην ειναι ανευθυνος

οι αντρες δεν ειναι παιδια, ειναι ενηλικες και καποτε πρεπει να μαθουν οτι αναλαμβανουν και ευθυνες
    αν σκεφτονται ετσι εγω γιατι να μην κανω το αντιστοιχο σε αυτους?

Senior Member
    Μετά από όσα σεντόνια έχουν γραφτεί σ' αυτό το θέμα, νομίζω ότι είναι πλέον ολοφάνερο "γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ άντρες δεν επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού με ΚΑΠΟΙΕΣ γυναίκες". Και το αντίστροφο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Μετά από όσα σεντόνια έχουν γραφτεί σ' αυτό το θέμα, νομίζω ότι είναι πλέον ολοφάνερο "γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ άντρες δεν επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού με ΚΑΠΟΙΕΣ γυναίκες". Και το αντίστροφο.
    και γω μετα απο κατι τετοιου ειδους απαντησεις....:)

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post

Yποκλινομαι!!

Senior Member
    δηλαδη μου λες οτι αν για παραδειγμα κανεις ενα παιδι και κατι παθει, θα ειναι ωραιο να σου πει εγω φευγω, δεν τα μπορω αυτα, εχω αρκετα προβληματα και πιεση στη δουλεια ολη μερα, θελω ηρεμια..εμενα αυτο με απωθει γιατι δεν θελω ενα μεγαλο παιδι για συντροφο θελω καποιον που να παταει στα ποδια του και να μπορει να κανει θυσιες για μενα και να μην ειναι ανευθυνος
    μιλάμε, αν έχω καταλάβει καλά, για το πρώτο ραντεβού και τη μετά-επικοινωνία, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο κεφάλαιο "σχέση"....
    μα στα πρώτα ραντεβού θα προσπαθήσεις να λύσεις όλα τα θέματα σου? κάθε πράγμα στον καιρό του....

Page 29 of 53 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast