ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 268
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτα ειναι δικαιολογιες οταν καπιος δουλευει ετσι ειναι σα να λεει αρνουμαι να γνωρισω τον οποιονδηποτε γιατι απλα προτιμω να ζω στον κοσμο μου.... αν δεν δουλευει τον κοσμο γενικα
    Tι λες βρε Αλεξανδρε , ειναι δικαιολογια το να δουλευει καποιος?
    Υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν 12 ωρα καθημερινα .

Senior Member
    ομωα οταν ανεβενει η θερμοκρασια το πως παρασυρονται οι γυναικες δε περιγραφετε... δε θελουν και πολυ να μινουν με τα μισα ρουχα εγω εχω την εντυπωση οτι ετσι και αλλιως δε θα πηγενε μακρυα το πραγμα οπως ελαγε ενας φιλος μου οταν θες κατι ψαχνεις λογους οταν δε το θες ψαχνεις αιτιες... στη καλυτερη περιπτωση ηταν μονιμως κρυμονος πισω απο τη δικαιολογια αυτη επιδη δεν ηθελε να κανει σοβαρη σχεση με καμια και στη χειροτερη σε δουλευει αγριως....
    θα επιμεινω οτι δε παρασυρθηκα... μου αρεσε απλα πολυ....κ μου αρεσε κ ο τροπος που το πηγε... αλλα μαλλον οντως με δουλευει αγριως

Senior Member
    Ποσο καιρο μιλαγατε προτου βγειτε? Και πως γνωριστηκατε? Πως σε πλησιασε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Κατανοητο , δεν ξερω τι θα γινει εντελει με το παλικαρι , αλλα μπορεις να του εξηγησεις γιατι συμπεριφερθηκες ετσι και ισως βρεις μια ακρη. Zητα του να σου πει και πως βλεπει αυτος το ολο θεμα ωστε να ηρεμησεις.
    το εκανα αυτο στην επομενη μας συναντηση, κ μου ειπε οτι δεν ειπα κατι περιεργο.... οτι θελει να με γνωρισει κτλ κτλ... και μετα φευγω και... κανενα τηλεφωνο

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ποσο καιρο μιλαγατε προτου βγειτε? Και πως γνωριστηκατε? Πως σε πλησιασε?
    εξω γνωριστηκαμε, τυχαια, ηταν στη διπλανη παρεα κ εντελως τυχαια μας συστησε ο αδερφος του, ανταλλαξαμε τηλεφωνα, μιλησαμε κ βγηκαμε

Senior Member
    Τι δουλεια κανει το παλικαρι?

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Tι λες βρε Αλεξανδρε , ειναι δικαιολογια το να δουλευει καποιος?
    Υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν 12 ωρα καθημερινα .
    εχω περασει και εγω απο αυτο το σταδιο οταν ειμουν μικροτερος ειμουν απασχολημενος 24ωρες το 24ωρο επιδη δεν ηθελα να γνωρισω κανενα... αυτο διχνει μεγαλο εγωισμο να δουλευεις συνεχεια και συμαινει οτι ετσι αποριπτεις τα παντα πριν καν τα γνωρισεις... εγω με το που ακουγα κατι τετοιο δεν υπηρχε καμια περιπτωση να τον εμπιστευομουν θα του ελεγα καλα κατσε εσυ εκει στο κοσμο σου να δουλευεις σαν αραπης και οταν αποφασισεις να βγεις απο αυτη τη νιρβανα το συζηταμε.

Senior Member
    εχω περασει και εγω απο αυτο το σταδιο οταν ειμουν μικροτερος ειμουν απασχολημενος 24ωρες το 24ωρο επιδη δεν ηθελα να γνωρισω κανενα... αυτο διχνει μεγαλο εγωισμο να δουλευεις συνεχεια και συμαινει οτι ετσι αποριπτεις τα παντα πριν καν τα γνωρισεις... εγω με το που ακουγα κατι τετοιο δεν υπηρχε καμια περιπτωση να τον εμπιστευομουν θα του ελεγα καλα κατσε εσυ εκει στο κοσμο σου να δουλευεις σαν αραπης και οταν αποφασισεις να βγεις απο αυτη τη νιρβανα το συζηταμε.
    χμμ ναι, καναμε μια κουβεντα κ μου ειπε οτι του αρεσει να δουλευει κ δε μπορει να καθεται κ πραγματικα απορησα... η ζωη δε μπορει να ειναι μονο δουλεια... οπως κ να χει, ας τον αφησω στη δουλεια του τοτε,καλα λες...

Senior Member
    Τι δουλεια κανει το παλικαρι?
    δουλευει στην οικογενειακη επιχειρηση...τι σημασια εχει?

Senior Member
    Ε πως δεν εχει σημασια? Αμα ειναι δασκαλος θα δουλευει μεχρι το μεσημερι, αμα ειναι πορτιερης θα δουλευει ξημερωματα και παει λεγοντας. Για να δεις αν σε κοροιδευει παιζει ρολο. Τι επιχειρηση ειναι αυτη? τι ωραριο εχει?

Senior Member
    Ε πως δεν εχει σημασια? Αμα ειναι δασκαλος θα δουλευει μεχρι το μεσημερι, αμα ειναι πορτιερης θα δουλευει ξημερωματα και παει λεγοντας. Για να δεις αν σε κοροιδευει παιζει ρολο. Τι επιχειρηση ειναι αυτη? τι ωραριο εχει?
    απο την ωρα που ξυπναει, 9-10 ως τις 5-6 το απογευμα, και μετα οπωσδηποτε 2 ωρες γυμναστηριο... κ εχει κ μια δευτερη δουλεια, που ειναι κ χομπι δηλαδη, εχει σχεση με μουσικη

Senior Member
    Αρα απ οτι βλεπω χοντρικα 9 με 9 ειναι κλεισμενος καθε μερα. Με τη μουσικη ποτε ασχολειται? Και τα σκ τι γινεται με το ωραριο?

Senior Member
    ναι, καπως ετσι... τα σκ δε δουλευει στην επιχειρηση, αλλα δουλευει βραδυ σε μαγαζια

Senior Member
    Μαλιστα. Γενικα εχει βαρυ προγραμμα παντως. Κατι αλλο, την ημερα που τον περιμενες απο της μια η ωρα που ειχατε πει και ηρθε 3 και μιση, καθως περναγε η ωρα δε τον πηρες τηλεφωνο να τον ρωτησεις που ειναι και γτ αργει? Και πως δεν εφυγες και εκατσες και περιμενες 3 ωρες? Οταν ηρθε τι σου ειπε, γτ αργησε?

Senior Member
    Ευτυχια καλημερα!

να πω οτι δεν εχω βρεθει στη θεση σου? εχω βρεθει.....και μαλιστα με ατομο πολυ υπερ των σχεσεων, που εκραζε τους ανδρες που εκμεταλευονται τις γυναικες, κτλ κτλ.... δε θα σου πει ξεκαθαρα μαλλον ποτε οτι δε θελει κατι παραπανω, γιατι δε θα θελει ναχαλασει το προφιλ του καλου παιδιου. αντιθετως, θα πτοσπαθησει να κανει κατι τετοια για να σε ηενερωσει, ωστε να αποχωρησεις εσυ πρωτη. μακαρι να βγω λαθος, αλλα η εμπειρια μου αυτο λεει.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast