Τι σκέφτεστε; - Page 1139
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1139 of 1532 FirstFirst ... 13963910391089112911371138113911401141114911891239 ... LastLast
Results 17,071 to 17,085 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μα ειπα εγω οτι ειναι Βουδιστες?Απλα γιατι συνδεεις το εγκλημα με τον σταυρο δεν ξερω..Ναι υπαρχουν και εγκληματιες,βιαστες,ηλιθιο ι Χριστιανοι..Και εγω Χριστιανη ειμαι αλλα ειμαι και ουφο!Δεν μοιαζει ομως ολη η ανθρωποτητα στην ουφο Χριστιανη mnimonio.
    τα ειπαμε και στο αλλο θεμα, με τη μασκα του χριστιανισμου, κανουν τα χειροτερα. κι εχουν και τη συνειδηση τους ησυχη μετα, επειδη φοραν σταυρο, και πανε στην εκκλησια. κι εσυ αν σκοτωσεις αυριο μεθαυριο, μπορεις να ισχυριστεις οτι στο ειπε ο θεος.

Banned
    Ναι υπαρχουν και αυτοι..!Πχ γιαγιαδες που λενε "να μην σε βρει ο χρονος" στον πλησιον και ολη μερα ειναι με τα λιβανια στο χερι!Ναι υπαρχουν οσο υπαρχει και η υποκρισια.

Senior Member
    Υπαρχουν πολλα , και δεν νομιζω να χρειαζεται να σεβαστουμε την παρανοια του καθενος.
    Το να πιστευει καποιος οτι υπαρχει Θεος το δεχομαι , ασχετα αν δεν το καταλαβαινω.

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι δεν πρεπει να ξαναοδηγησω πιωμενος ειδικα με δευτερο ατομο πανω στη μηχανη...

Senior Member
    Σκέφτομαι οτι πρέπει να αγοράσω έναν πίνακα ή πολλά χαρτονια και να γραφω εκει, γιατι το να γραφω στον τοιχο είναι προβλημα

Senior Member
    Quote Originally Posted by in_flames View Post
    Σκέφτομαι οτι πρέπει να αγοράσω έναν πίνακα ή πολλά χαρτονια και να γραφω εκει, γιατι το να γραφω στον τοιχο είναι προβλημα
    υπάρχει κι αυτό το αυτοκόλλητο για λύση:
    http://img1.etsystatic.com/002/0/593...71977_6l67.jpg
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Senior Member
    Τέλειο αυτό! 1η φορά βλέπω αυτοκόλλητο πινακα! Σε βιβλιοπωλεία βρίσκω? Νομιζω το χρειάζομαι!!!!
    trying to find a balance

Senior Member
    ένα περιοδικό είχε σίγουρα μια 6άδα δώρο...
    αλλά γι αυτό στην εικόνα σου στέλνω το link που το βρήκα ...

αν δε σου κάνει ψάξε "chalkboard stickers" στο google..!
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Σκεφτομαι πως ειναι κριμα ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης να χανει τοση απο την αξια του και να μετατρεπεται σε χωρο ανελεητου trolloξεκατινιασματος.

Και λεω ενα καληνυχτα με την ευχη η διαχειρηση να μπορεσει να περισωσει κατι απο αυτη την αξια πριν να ειναι αργα.

Επιχειρηση σκουπα asap

Καληνυχτεςςςς

Banned
    Quote Originally Posted by frozen View Post
    Σκεφτομαι πως ειναι κριμα ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης να χανει τοση απο την αξια του και να μετατρεπεται σε χωρο ανελεητου trolloξεκατινιασματος.

Και λεω ενα καληνυχτα με την ευχη η διαχειρηση να μπορεσει να περισωσει κατι απο αυτη την αξια πριν να ειναι αργα.

Επιχειρηση σκουπα asap

Καληνυχτεςςςς
    Με το ζορι να με διωξεις!!!!

Senior Member
    Σκεφτομαι....οτι ειμαι ο ορισμος του δεν ξερω τι θελω. Ξεκολλα λιγο ρε μυαλο, κανε κατι καλο επιτελους για τον εαυτο σου. Σταματα να παιρνεις συνεχεια λαθος αποφασεις, σταματα να κανεις συνεχεια λαθος κινησεις, σταματα επιτελους. Η εκρηξη ειναι κοντα. Και πως να μην ειναι?
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Ε ειναι καποια βραδυα που σκεφτεσαι να κανεις κακο στον εαυτο σου γιατι δεν υπαρχει αλλη λυση για να κανεις τους αλλους να καταλαβουν οτι καπου εκει υπαρχεις και εσυ,να σου δωσουν λιγη προσοχη. Ενταξει,σχετικα με αλλα καλοκαιρια η γενικα αλλες χρονιες ειναι καλυτερα φετος, περισσοτεροι γνωστοι/φιλοι, ανοιχτηκα λιγο περισσοτερο, εκανα κ καποια πραγματα που δεν ειχα κανει,αλλα πολυ μιζερια, δεν την αντεχω,τωρα τελευταια ολο ασχημες σκεψεις.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μιλάω πολύ ώρες ώρες.
    Κατά τα αλλα,έχω αρχίσει να βάζω τα πράγματα σε μια σειρά με αποτέλεσμα να μειωθεί η μιζέρια και να κάνω ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ βήματα.

Senior Member
    Σκεφτομαι πως μερικα ατομα ειναι πραγματι οτι να ναι και δεν αξιζουν την προσοχη μου.........
    ( disclaimer : δεν μιλαω για ατομα του φορουμ)

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Σκεφτομαι πως μερικα ατομα ειναι πραγματι οτι να ναι και δεν αξιζουν την προσοχη μου.........
    ( disclaimer : δεν μιλαω για ατομα του φορουμ)
    oh yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.