ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 268
    Senior Member
    Quote Originally Posted by dikipo View Post
    Εσενα δε σε καιει να μαθεις γιατι δεν ειναι συνεπης με σενα και αν θα μπορεσει να ειναι?ε ρωτα τον στα ισια αυτο σου λεω
    Αφου τον ρωτησα στο τελευταιο μου μηνυμα κ δεν απαντησε... Με το να επιμεινω γινομαι φορτικη! Προφανως δεν ηθελε να μου απαντησει!

Senior Member
    εφοσον δε σου απαντησε τοτε σταματα να προβληματιζεσαι. δε μπορει κ εσυ θα εχει τυχει να μην απαντησεις σε μνμ καποιου, ακομα κ να πεις απο μεσα σου "ωωω τι θελει τωραααα"

Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    εφοσον δε σου απαντησε τοτε σταματα να προβληματιζεσαι. δε μπορει κ εσυ θα εχει τυχει να μην απαντησεις σε μνμ καποιου, ακομα κ να πεις απο μεσα σου "ωωω τι θελει τωραααα"
    Nαι, βεβαια εχει τυχει να μην απαντησω, ειτε γιατι δε με πολυενοιαζε κ ειπα αστο για αργοτερα κ μετα το ξεχασα, ειτε γιατι κατι με ενοχλησε στο μηνυμα... Το τελευταιο το εχω πει μονο οταν ο αλλος δε καταλαβαινει κ με εχει τρελανει στα μηνυματα ενω βλεπει οτι δεν.... Εδω δε συνεβη κατι τετοιο....και ουτε θελω να συμβει, οποτε....οχι, οχι, πανω απο ολα αξιοπρεπεια ειπαμε!

Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    Nαι, βεβαια εχει τυχει να μην απαντησω, ειτε γιατι δε με πολυενοιαζε κ ειπα αστο για αργοτερα κ μετα το ξεχασα, ειτε γιατι κατι με ενοχλησε στο μηνυμα... Το τελευταιο το εχω πει μονο οταν ο αλλος δε καταλαβαινει κ με εχει τρελανει στα μηνυματα ενω βλεπει οτι δεν.... Εδω δε συνεβη κατι τετοιο....και ουτε θελω να συμβει, οποτε....οχι, οχι, πανω απο ολα αξιοπρεπεια ειπαμε!
    Παλι κανενα νεο;

Senior Member
    ας το αποδεχτουμε. ο τυπος φρικαρε με αυτα που του ειπες προφανως κ επειδη δεν ηταν αρκετα θαρραλεος οπως φαινεται για να σου πει οτι "τελος, δε θελω αλλο, γι αυτο κ γι αυτο το λογο", επελεξε να εξαφανιστει. οπως ποοοοοοοοοοοοοοοσοι αααααααααλλοι ανθρωποι!!!

Senior Member
    Tι να πω, εγω δεν ειμαι ετσι.... Εχω πει σε ανθρωπο απλα και ξεκαθαρα δε θελω γιατι δε μου βγηκε, η γιατι ξενερωσα με το εξης, η γιατι τα ξαναβρηκα με τον πρωην μου... οποιος κ να ναι ο λογος παντα το λεω στον αλλο! Τελοσπαντων, εχθες βγηκα κ ηπια τα κρασακια μου κ την εκανα τη βλακεια... Ενταξει, δεν μπορουσα αλλο, ειχα σκασει πραγματικα... Του εστειλα ενα μηνυμα οπου του ειπα ευγενικα οτι αν θελει θα ηθελα να μαθω για ποιο λογο σταματησε να μιλαει μαζι μου... Ε, αν δε πει κατι κ σε αυτο, ενταξει.... Απλα να μου φυγει η απορια θελω πια!

Senior Member
    Tι να πω, εγω δεν ειμαι ετσι.... Εχω πει σε ανθρωπο απλα και ξεκαθαρα δε θελω γιατι δε μου βγηκε, η γιατι ξενερωσα με το εξης, η γιατι τα ξαναβρηκα με τον πρωην μου... οποιος κ να ναι ο λογος παντα το λεω στον αλλο! Τελοσπαντων, εχθες βγηκα κ ηπια τα κρασακια μου κ την εκανα τη βλακεια... Ενταξει, δεν μπορουσα αλλο, ειχα σκασει πραγματικα... Του εστειλα ενα μηνυμα οπου του ειπα ευγενικα οτι αν θελει θα ηθελα να μαθω για ποιο λογο σταματησε να μιλαει μαζι μου... Ε, αν δε πει κατι κ σε αυτο, ενταξει.... Απλα να μου φυγει η απορια θελω πια!
    Και απο χθες δεν απαντησε ακομη;;;
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Και απο χθες δεν απαντησε ακομη;;;
    οχι, βεβαια ηταν αργα... καλα, αν δεν απαντησει κ σε αυτο... τι να πω

Senior Member
    οχι, βεβαια ηταν αργα... καλα, αν δεν απαντησει κ σε αυτο... τι να πω
    ....................και υστερα με επιπλητουν εδω μεσα που λεω οτι τοσοι και τοσοι ανδρες φερονται τελειως ανανδρα......
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Άστον ρε κοπέλα να πάει στην ευχή του θεού,δεν τσουλάει το έργο δε το βλέπεις.Αφού ο άνθρωπος είναι Μάνθος Φουστάνος τι δε καταλαβαίνεις?
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    ....................και υστερα με επιπλητουν εδω μεσα που λεω οτι τοσοι και τοσοι ανδρες φερονται τελειως ανανδρα......
    δε ξερω αν το κανουν συχνα, πρωτη φορα μου συμβαινει εμενα κ μου εχουν πεσει τα αυτια! Δηλαδη αν μου πει πχ ξενερωσα γιατι αυτο κ αυτο, τι θα γινει? θα τον φαω? οκ θα του πω, χαρηκα για τη γνωριμια! ελεος δηλαδη!

Senior Member
    άστον. δε θα σου απαντήσει. εκτός αν σ έχει εκνευρίσει τόσο πολύ που θες να τον ξεχέσεις! :rolleyes:
    όχι όχι μη πέσεις στο επίπεδό του, δεν αξίζει τον κόπο. αν σου απαντήσει θα είναι του στυλ "με συγχωρείς, έχω πολλά στο μυαλό μου, δεν είμαι καλά" κτλ.
    πάντως δε ξέρω αν είσαι μικρή σε ηλικία ή απλά τυχερή που δε σου έχει ξανατύχει να το βάλει κάποιος στα πόδια μόλις ακούσει κάτι που δεν του αρέσει..
    Every morning we are born again

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mercyless Fate View Post
    Άστον ρε κοπέλα να πάει στην ευχή του θεού,δεν τσουλάει το έργο δε το βλέπεις.Αφού ο άνθρωπος είναι Μάνθος Φουστάνος τι δε καταλαβαίνεις?
    χαχαχα.... Φιονα μοναδικη μου αγαπη κ ετσι,ε? :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    άστον. δε θα σου απαντήσει. εκτός αν σ έχει εκνευρίσει τόσο πολύ που θες να τον ξεχέσεις! :rolleyes:
    όχι όχι μη πέσεις στο επίπεδό του, δεν αξίζει τον κόπο. αν σου απαντήσει θα είναι του στυλ "με συγχωρείς, έχω πολλά στο μυαλό μου, δεν είμαι καλά" κτλ.
    πάντως δε ξέρω αν είσαι μικρή σε ηλικία ή απλά τυχερή που δε σου έχει ξανατύχει να το βάλει κάποιος στα πόδια μόλις ακούσει κάτι που δεν του αρέσει..
    οχι καλε, 30 χρονων ειμαι κ πραγματικα δε μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο..... μου εχει τυχει βεβαια να εχω 2μιση χρονια σχεση κ να φαω ενα περιποιημενο κερατο, αλλα τον θεωρησα περιπτωση τον τυπο.... τελικα ειναι πολλοι οι Μανθοι απ οτι φαινεται... Κατα τ αλλα μαλλον επεφτα σε καλα παιδια μεχρι τωρα, τι να πω...Παντως οχι δε θα τον βρισω βεβαια, μονο εγω θα χαλαστω με κατι τετοιο, αυτος το πολυ πολυ να πει την εφτυσα κ εγινε τουρμπο....

Senior Member
    Ε ναι ήσουν τυχερή προφανώς. Να λοιπόν που έπεσες κ σε μια άλλη περίπτωση που δεν ήταν κ τόσο καλή. Πάντως κ αυτός έρχεται να επιβεβαιώσει τη φήμη ότι όσοι δουλεύουν νύχτα -μπαρμεν, djs κλπ- δεν είναι κ τόσο..... καλά παιδιά... Τουλάχιστον ένα ποσοστό, ας μη τους βάλω όλους σ' ένα καζάνι.
    Every morning we are born again

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast