Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 53 FirstFirst ... 394748495051 ... LastLast
Results 721 to 735 of 781
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Sherlock τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται?
    δεν επιτρέπεται.

Banned
    Kαλα σου!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sherlock View Post
    θα γυρίσεις θες δεν θές!Τέλος τα φράγκα!ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ μαζί με το "λεφτά υπάρχουν" του Γιωργάκη..
    Θα αλλάξεις αλλιώς σε βλέπω ΣΤΟ ΡΑΦΙ και εσένα όπως τόσες εδω μέσα 35+ που έχουν παρουσιάζουν την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ σαν "'αποψη"..
    Και μόλις τις κοιτάξει κανας πεθαμένος 40ρης ρίχνουν τα μούτρα και την μύτη και φοράνε φακιόλι ΜΠΑΣ και αξιωθούν και αυτές να κάνουν οικογένεια..
    Sherlock αλλο ενα θυμα της οικονομικης κρισης!!! για τον ψυχιατρο εισαι κατευθειαν!

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Sherlock αλλο ενα θυμα της οικονομικης κρισης!!! για τον ψυχιατρο εισαι κατευθειαν!
    ενδέχεται.
    θα με πας στον δικό σου?

Senior Member
    ενδέχεται.
    θα με πας στον δικό σου?
    ... τωρα βρισκεται διακοπες απο Σεπτεμβρη αν ειναι...θα σου δωσω το τηλ του να πας

Senior Member
    δεν επιτρέπεται.
    Ασε μνημονιο ηλικια αναρωτιεσαι...? το ατομο απο αυτα που λεει περι πασοκ, αφραγκιας, και λοιπες μπαρουφες για τα δικαιωματα των γυναικων παραπεμπει σε φασιστοειδες
    δεν αξιζει καν τον κοπο

Banned
    Ασε μνημονιο ηλικια αναρωτιεσαι...? το ατομο απο αυτα που λεει περι πασοκ, αφραγκιας, και λοιπες μπαρουφες για τα δικαιωματα των γυναικων παραπεμπει σε φασιστοειδες
    δεν αξιζει καν τον κοπο
    Κατσε και εγω φασισταριο ειμαι κατα πολλους!!Ρωτησα ηλικια για αλλους λογους..

Και δεν κυνηγαμε ολες το χρημα,ουτε την ζωη αλα Μενεγακη..Αυτο το τσουβαλιασμα πολυ μου την δινει!

... τωρα βρισκεται διακοπες απο Σεπτεμβρη αν ειναι...θα σου δωσω το τηλ του να πας

όχι,ΕΣΥ θα με πας..
    δεν εμπιστεύομαι εύκολα ανθρώπους,εσύ όμως με κέρδισες απο την πρώτη στιγμή :P

δεν αξιζει καν τον κοπο
    μέσα έπεσες.
    κυνηγούσα μαζί με την Λουκά τους ομοφυλόφιλους στο πρόσφατο gay parade ;)
    που να χτυπιέσαι κάτω,δεν πρόκειται να σου απαντήσω σοβαρά...
    Αλλα για να τελειώνουμε:ΜΗΝ ξανα-κάνεις την δικηγόρο των ΓΥΝΑΙΚΩΝ..των πραγματικών γυναικών και όχι των "γυναικών" όπως εσύ και οι όμοιες σου...
    Πρώτα θα ψηλώσεις,θα διαβάσεις και μετάαααααααα απο πολλές εμπειρίες ΙΣΩΣ γίνεις γυναίκα.
    Τότε μετα χαράς να μιλήσουμε και για τον φασισμό...
    Δυστυχώς στην Ελλάδα η κάθε έχουσα αιδοίο δηλώνει και γυναίκα...Και σε προχωρημένες περιπτώσεις κάνουν και την δικηγόρο της γυναίκας ενώ οι ίδιες απέχουν παρασάγγας απο το να θεωρηθούν γυναίκες..

Senior Member
    Και συ που να χτυπιεσαι κατω η γυναικα θα διατηρησει την οικονομικη της ανεξαρτησια και δεν θα κρεμεται απο τα @@@@ οπως ειπες και ουτε θα καταληξει να δεχεται για πατερα των παιδιων της τον καθε απολιτιστο κομπλεξικο αγροικο οπως εσυ αλλα καποιον που θα θαυμαζει τη γυναικα- κοπελα του

Και συ που να χτυπιεσαι κατω η γυναικα θα διατηρησει την οικονομικη της ανεξαρτησια και δεν θα κρεμεται απο τα @@@@ οπως ειπες και ουτε θα καταληξει να δεχεται για πατερα των παιδιων της τον καθε απολιτιστο κομπλεξικο αγροικο οπως εσυ αλλα καποιον που θα θαυμαζει τη γυναικα- κοπελα του
    τις γυναίκες που αξίζουν να τις θαυμάζουμε...
    τις πνευματικά ανάπηρες,τις αγράμματες και τις μισές γυναίκες ΟΧΙ..
    γιαυτό ΨΑΞΕ τι κάνεις λάθος..
    και κοίταξε να τιθασεύσεις λίγο το αρχαικό υπερεγώ σου.Θα σε οδηγήσει σε πολύ περίεργα μονοπάτια ..

Υ.Γ. Εντάξει την έκανες και την σημερινή e-επανάσταση σου...Στην κουζίνα σου τώρα και τις παντόφλες στον άνδρα σου :cool:

Senior Member
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Κατσε και εγω φασισταριο ειμαι κατα πολλους!!Ρωτησα ηλικια για αλλους λογους..

Και δεν κυνηγαμε ολες το χρημα,ουτε την ζωη αλα Μενεγακη..Αυτο το τσουβαλιασμα πολυ μου την δινει!
    Γιατι εισαι "φασισταριο" κατα πολλους mnimonio?
    Η αληθεια ειναι οτι εγω δεν το προσεγγισα απο πολιτικης πλευρας τον χαρακτηρισμο αλλωστε η πολιτικη με αφηνει αδιαφορη αλλα ο Sherlock μεσα απο τα λεγομενα του εκφραζεται φασιστικα και υποτιμητικα ως προς το γυναικειο φυλο

Αλλάξτε μυαλά γιατι σας βλέπω έτσι.. http://www.youtube.com/watch?v=DhInWWVeb5g

Senior Member
    τις γυναίκες που αξίζουν να τις θαυμάζουμε...
    τις πνευματικά ανάπηρες,τις αγράμματες και τις μισές γυναίκες ΟΧΙ..
    γιαυτό ΨΑΞΕ τι κάνεις λάθος..
    και κοίταξε να τιθασεύσεις λίγο το αρχαικό υπερεγώ σου.Θα σε οδηγήσει σε πολύ περίεργα μονοπάτια ..

Υ.Γ. Εντάξει την έκανες και την σημερινή e-επανάσταση σου...Στην κουζίνα σου τώρα και τις παντόφλες στον άνδρα σου :cool:
    Χαχαχαχα! μια χαρα ειναι η κουζινα μου ωραια ιταλικη φωτεινη ιδανικος χωρος για μαγειρεμα... εχω και το πλυντηριο πιατων πλεον και δε μου χρειαζεται αντρας για να μου τα πλενει!

Page 49 of 53 FirstFirst ... 394748495051 ... LastLast