Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 51
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 51 of 53 FirstFirst ... 414950515253 LastLast
Results 751 to 765 of 781
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mercyless Fate View Post
    The real deal εδώ είναι να κοιτάξουμε με αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια αυτό που ανέφερα προηγουμένως.Δηλαδή γιατί οι σημερινές σχέσεις στην πλειοψηφία τους πάνε κατα διαόλου,ο ένας κυνηγάει τον άλλον και γενικότερα επικρατεί ένας ανθυγιεινός ανταγωνισμός μεταξύ των δύο φύλων.
    Να ένα ενδιαφέρον θέμα... γιατί δεν το ανοίγεις;
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Senior Member
    Unlucky με όλον τον σεβασμό,οι απαντήσεις που δίνεις βγάζουν περισσότερο φανατισμό παρα άποψη.Και πίστεψε με έχοντας μιλήσει με ψ**οκοπανες και ψ**κοπανες,δεν έχω ακόμα γνωρίσει κάποιον που θα θαύμαζε την γυναίκα-κοπέλα όπως λες κατα τέτοιον τρόπο.Κάνετε ένα τεράστιο λάθος κατ'εμε και οι δύο πλευρές.Δημιουργείτε πόλωση.The real deal εδώ είναι να κοιτάξουμε με αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια αυτό που ανέφερα προηγουμένως.Δηλαδή γιατί οι σημερινές σχέσεις στην πλειοψηφία τους πάνε κατα διαόλου,ο ένας κυνηγάει τον άλλον και γενικότερα επικρατεί ένας ανθυγιεινός ανταγωνισμός μεταξύ των δύο φύλων.Αν τώρα πιστεύετε - και το ανέφερα πριν την ώρα που πέφτανε οι ρουκέτες ενθεν κ' ένθεν - ότι με το να τις "βγάλουμε να τις μετρήσουμε" θα βγάλετε άκρη και ότι είναι σοβαρή βάση συζήτησης αυτή,τότε μάλλον ζούμε σε άλλο πλανήτη.
    Αν και δεν ξερω ποια λεξη- βρισια ειναι απο ψ...γιατι δεν χρησιμοποιω βρισιες, θα σου πω πρωτον οτι δεν εισαι αντικειμενικος γιατι δεν ειμαι καθολου φανατικη σε αντιθεση με τον Sherlock.
    Απλα θυμωνω παρα πολυ με την απαξιωση των γυναικων στο μυαλο καποιων και το κομπλεξ που βγαζει ο καθενας και να σου πω και κατι και εμενα η μητερα μου ηταν ως νεα κοπελα στο προτυπο που περιγραφετε εσεις ως το ιδανικο, μητερα- συζυγος- νοικοκυρα χωρις απαιτησεις και ο πατερας εξασφαλιζε τα προς το ζην για την ακριβεια αυτο που ειπε ο Sherlock οτι ταχα σε εκεινον οφειλαμε τυφλη υποταγη λογω οικονομικης εξαρτησης. Ομως αυτο συγνωμη το στυλ οικογενειας ωθει τα μελη της οικογενειας κατα τη γνωμη μου στο να βλεπουν τον πατερα σαν εναν οικειο ξενο χορηγο ανικανο να προσφερει ουσιαστικη αγαπη,

Μεγαλωνοντας διαπιστωσα το εξης: πρωτον οτι για αυτους που λενε σε μια κοπελα- γυναικα τους "θα ανεχεσαι τα παντα γιατι εγω σε ζω" εχω να τους πω οτι δεν μας τρεφουν αυτοι ακομη και σε περιπτωση που δεν εργαζομαστε. Παιρνουν επιδομα γαμου επιδομα τεκνων και ειδικα παλιοτερα και στο δημοσιο που ηταν ο δικος μου ο πατερας ηταν "πολυ καλα τα χρηματα" και δευτερον οτι τα ατομα που μιλανε και φερονται ετσι δεν ειχαν υγιη προτυπα ως παιδια και τους βγαινει ολο αυτο το κομπλεξ, ειναι αλυσιδα ...

Unlucky με όλον τον σεβασμό,οι απαντήσεις που δίνεις βγάζουν περισσότερο φανατισμό παρα άποψη.
    δείχνει φανατισμό γιατί έχει απωθημένα..
    το δήλωσε μόνη της.Την πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα ο 8χρόνια μεγαλύτερος που τον "είχε κάνει νοικοκυρά" σύμφωνα με τα γραφόμενα της.
    Τι μεγαλύτερη ταπείνωση να νιώσει?
    Έτσι εξηγείται και ο απίστευτος μισανδρισμός της

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sherlock View Post
    Έτσι εξηγείται και ο απίστευτος μισανδρισμός της
    Ή ίσως να μην ξέρεις με τι άλλα φαντάσματα παλεύει μέσα της.
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Quote Originally Posted by Leda View Post
    Ή ίσως να μην ξέρεις με τι άλλα φαντάσματα παλεύει μέσα της.
    έχεις δίκιο.

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    δεν μας τρεφουν αυτοι ακομη και σε περιπτωση που δεν εργαζομαστε. Παιρνουν επιδομα γαμου επιδομα τεκνων και ειδικα παλιοτερα και στο δημοσιο που ηταν ο δικος μου ο πατερας ηταν "πολυ καλα τα χρηματα" και δευτερον οτι τα ατομα που μιλανε και φερονται ετσι δεν ειχαν υγιη προτυπα ως παιδια και τους βγαινει ολο αυτο το κομπλεξ, ειναι αλυσιδα ...

πόσα χρόνια έχεις να δουλέψεις?εαν εχεις δουλέψει ποτέ!!
    Ποια επιδόματα μωρέ?σε άλλο κράτος ζεις?

Senior Member
    πόσα χρόνια έχεις να δουλέψεις?εαν εχεις δουλέψει ποτέ!!
    Ποια επιδόματα μωρέ?σε άλλο κράτος ζεις?
    χαχαχα! πραγματικα μου θυμιζεις κατι ανθρωπακια που προκειμενου να ανεβαζουν τους εαυτους τους μειωνουν τους αλλους.. επειδη υποθετω την ηλικια σου... εγω δεν εζησα τις χρυσες εποχες Πασοκ κτλ που ανεφερες για να με διοριζουν βουλευτες χωρις καν να διαθετω ενα πτυχιο
    και ναι εχω δουλεψει!!!
    τα επιδοματα υπαρχουν αλλο αν εχουν μειωθει τα 5 τελευταια χρονια..
    και δε ζω σε αλλο κοσμο αλλα δε μπορω να ακουω οτι θα καταληξουμε να κρεμομαστε πια λογω ελλειψης χρηματων ως γυναικες απο τα @@@@ ενος "ανδρα". Ακομη και σημερα για να μπεις στο δημοσιο μοριοδοτειται ο συζυγος και τα τεκνα αλλα εκει μας βολευει φυσικα και δεν το κανουμε θεμα...και οταν και αν διοριστουμε εισπρατουμε και το επιδοματακι και υποβιβαζουμε τη γυναικα οτι τη ζουμε ταχα και ειναι φορτιο!
    Ασχετο το βιντεακι μου σου αρεσε???

Αν και δεν ξερω ποια λεξη- βρισια ειναι απο ψ...γιατι δεν χρησιμοποιω βρισιες, θα σου πω πρωτον οτι δεν εισαι αντικειμενικος γιατι δεν ειμαι καθολου φανατικη σε αντιθεση με τον Sherlock.
    Αυτό ακριβώς είναι το οξύμορο στα λεγόμενα σου.Απ'την μία υποστηρίζεις ότι δεν καταβάλεσαι απο φανατισμό απο την άλλη όμως δείχνεις απολυτότητα λέγοντας με περίσσια σιγουριά : θα σου πω πρωτον οτι δεν εισαι αντικειμενικος ...Δηλαδή γειώνεις με απολυτότητα την αντίθετη άποψη απλά επειδή δε σου κάνει.Check dictionary "φανατισμός".Αυτό που κάνεις είναι ακριβώς εκεί με παραδείγματα.Και διάβασε και ολόκληρο το μήνυμα που σου παρέθεσα γιατί η μπάλα σε λίγο θα φτάσει στο νησί του Πάσχα...
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

χαχαχα! πραγματικα μου θυμιζεις κατι ανθρωπακια που προκειμενου να ανεβαζουν τους εαυτους τους μειωνουν τους αλλους.. επειδη υποθετω την ηλικια σου... εγω δεν εζησα τις χρυσες εποχες Πασοκ κτλ που ανεφερες για να με διοριζουν βουλευτες χωρις καν να διαθετω ενα πτυχιο
    και ναι εχω δουλεψει!!!
    τα επιδοματα υπαρχουν αλλο αν εχουν μειωθει τα 5 τελευταια χρονια..
    και δε ζω σε αλλο κοσμο αλλα δε μπορω να ακουω οτι θα καταληξουμε να κρεμομαστε πια λογω ελλειψης χρηματων ως γυναικες απο τα @@@@ ενος "ανδρα". Ακομη και σημερα για να μπεις στο δημοσιο μοριοδοτειται ο συζυγος και τα τεκνα αλλα εκει μας βολευει φυσικα και δεν το κανουμε θεμα...και οταν και αν διοριστουμε εισπρατουμε και το επιδοματακι και υποβιβαζουμε τη γυναικα οτι τη ζουμε ταχα και ειναι φορτιο!
    Ασχετο το βιντεακι μου σου αρεσε???
    έγραψες πως είχες πατέρα δημόσιο υπάλληλο.Άρα μην μου κάνεις μάθημα περι πασοκ και βολέματος.
    Εγώ σε μείωσα?Η συμπεριφορά σου σε μειώνει!
    Οι τρολιές που γράφεις σε μειώνουν.
    Το βιντεάκι δεν το είδα.Δεν ακούω Μπιγιονσέ.

Senior Member
    Το διαβασα και ξερω οτι ατομα με αποψεις Sherlock δεν προτιθεται να αλλαξουν οπτικη.. απλα δε μπορω να παρω στα σοβαρα καποιον που θεωρει οτι η γυναικα προοριζεται μονο για να θηλαζει τα παιδια οπως ειπες εσυ...
    δεν υπαρχει ανταγωνισμος στη συγκεκριμενη περιπτωση υπαρχει απαξιωση και υποτιμηση του γυναικειου φυλου

Το διαβασα και ξερω οτι ατομα με αποψεις Sherlock δεν προτιθεται να αλλαξουν οπτικη.. απλα δε μπορω να παρω στα σοβαρα καποιον που θεωρει οτι η γυναικα προοριζεται μονο για να θηλαζει τα παιδια οπως ειπες εσυ...
    δεν υπαρχει ανταγωνισμος στη συγκεκριμενη περιπτωση υπαρχει απαξιωση και υποτιμηση του γυναικειου φυλου
    Για βρές το μήνυμα που γράφω αυτά που αναφέρεις..
    Έχεις μεγάλα θέματα..
    Κρίμα...νέο κοριτσι...

απλα δε μπορω να παρω στα σοβαρα καποιον που θεωρει οτι η γυναικα προοριζεται μονο για να θηλαζει τα παιδια οπως ειπες εσυ...
    Είδες που εν τέλει δεν το διάβασες?Γιατί αν το είχες διαβάσει ήρεμα και χωρίς προκατάληψη,θα έβλεπες ότι μόνο αυτό δεν είπα.Αυτό είχε να κάνει σχέση με τα βιολογικά ένστικτα των δύο φύλων.Αυτό όσο και να θέλεις,όσο εσύ θα μπορείς να μείνεις εσύ έγκυος και εγώ να κατουράω όρθιος δεν αλλάζει ποτέ.Γιατί?Γιατί είναι η ΦΥΣΗ και όχι φαλλοκρατία όπως πιστεύεις.Είναι βιολογικοί ενστικτώδεις ρόλοι!Εκτός αν πιστεύεις ότι προερχόμαστε απο τον Αδάμ και την Εύα...(αν και μεταξύ μας ούτε αυτή η θεωρία σε συμφέρει)
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

Είδες που εν τέλει δεν το διάβασες?Γιατί αν το είχες διαβάσει ήρεμα και χωρίς προκατάληψη,θα έβλεπες ότι μόνο αυτό δεν είπα.Αυτό είχε να κάνει σχέση με τα βιολογικά ένστικτα των δύο φύλων.Αυτό όσο και να θέλεις,όσο εσύ θα μπορείς να μείνεις εσύ έγκυος και εγώ να κατουράω όρθιος δεν αλλάζει ποτέ.Γιατί?Γιατί είναι η ΦΥΣΗ και όχι φαλλοκρατία όπως πιστεύεις.Είναι βιολογικοί ενστικτώδεις ρόλοι!Εκτός αν πιστεύεις ότι προερχόμαστε απο τον Αδάμ και την Εύα...(αν και μεταξύ μας ούτε αυτή η θεωρία σε συμφέρει)
    Άπειρα Like!!!

Senior Member
    έγραψες πως είχες πατέρα δημόσιο υπάλληλο.Άρα μην μου κάνεις μάθημα περι πασοκ και βολέματος.
    Εγώ σε μείωσα?Η συμπεριφορά σου σε μειώνει!
    Οι τρολιές που γράφεις σε μειώνουν.
    Το βιντεάκι δεν το είδα.Δεν ακούω Μπιγιονσέ.
    Το βιντεακι απο την ελληνικη ταινια εννοουσα... οσο για το τραγουδακι θες δε θες θα το εχεις ακουσει καπου anyway..
    εσυ ξεκινησες να γραφεις τρολιες και γω απανταω σε αυτες!!! γεματος ευχαριστηση τερμα τα φραγκα, και τι βλαχες απο χωρια μας ειπες οτι δεν θα εκπληρωθουν τα ονειρα να βρουμε τον "πριγκιπα", τι πνευματικα αναπηρες, τι αμορφωτες, τι ξεκωλα, τι ευκολες και θα τρεχετε στα 35 να βρειτε γαμπρο να μη μεινετε στο ραφι ( καπως αλλιως το ειπες δεν θυμαμαι) και θα ανεχεστε τα παντα και θα κρεμαστε απο τα @@@@ μας ... Ελεος...

Page 51 of 53 FirstFirst ... 414950515253 LastLast