Εκτακτες συστολες - ταχυκαρδιες δεν μπορώ να βρω λύση ειναι το αγχος η όχι ;; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 308
    Member
    Εμενα απο προχτες το μεσημερι ξεκινησαν οι εκτακτες παιδια μου ποτε δν ειχα θεματα στο παρελθον περα απο κατι αρρωστοφοβιες κτλ. με καρδια ποτε..εκει που καθομουν χτες στο pc ηρεμα κ χαλαρα νιωθω ενα ΦΛΑΠ ΦΛΟΥΠ..ε απο κεινη την ωρα μεχρι κ τωρα που γραφω δν εχουν σταματησει πηγα κ εκανα στον γιατρο μου κ τριπλεξ κ υπερηχω ολα καλα..μου ειπε εχω κατι αραιες εκτακτες συστολικες οπου ειναι αθωες..μου ειπε οτι ειναι απο την κοπωση επειδη παιζω μπαλα κ εδω κ 2 βδομαδες ξεκινησαν οι προπονησεις κ υπαρχει πιεση τρεξιμο αρκετο κτλ. κλαταρα...μου ειπε δευτερα να παω να κανω κ κατι εξετασεις αιματολογικες να δουμε κ εκει τι γινεται..αν κ δν νομιζω να δειξουν κατι..αν κ ποτε δν ξερεις..Στο μεταξυ δοκιμασα να τρεξω σημερα ετσι λιγακι 5 λεπτακια για να δω κ δν τις καταλαβαινα οταν σταματησα κ ηρεμησα ξαναεπεστρεψαν..Οσο αυτο που ειπε κ η ρανη για το κεφαλι το νιωθω κ εγω οταν ερχεται η εκτακτη κ ειμαι ορθιος ειδικα με χτυπαει στα μελικια Νταααααν..ειναι πολυ ενοχλητικο κ ψυχοφθορο τι να λεμε..

παιδια εγω εχω παρατηρησει οτι οταν εχω εκτακτες δεν αναπνεω κανονικα! ειναι σαν να παιρνω μιση αναπνοη! το παρατηρησα τελευταια και προσπαθω να το διορθωσω μηπως αραιωσουν και οι εκτακτες! πλεον και μονο που κουνιεμαι κανω εκτακτη...εχει χειροτερεψει η κατασταση μου! αμα στρεσαριστω κιολας γινεται κολαση! επισης θα ηθελα να αναφερω οτι και εγω ειχα τον παππου μου που σε σχετικα μικρη ηλικια επαθε εμφραγμα οταν ημουν μικρη και πεθανε τελικα πριν 3χρονια απο καρδια..δεν ξερω αν υποσυνειδητα ειχα επηρεαστει και γι αυτο ειχα αγχος παντα με την καρδια μου..

Senior Member
    Μυρτω εγω όταν το βάζω στο μυαλο μου έχω άπειρες και ισχύει αυτό με την αναπνοή γιατι εγω όταν εγω πολλές ένωνω τα χέρια μου και αναπνεω αργά και σταθερά γιατι αν το κανείς γρήγορα θα αυξήσεις τον καρδιακό παλμό και δεν το θες αυτό δοκίμασε το πιάνει .
    Γενικά μην το δίνεις σημασία γιατι το επιδεινώνεις γιατι καθαρά οφείλετε σε στρες τίποτα άλλο εγω όταν κάνω ωραίες συζήτησης και ξεχνιεμαι εξαφανίζονται και η καρδια χτυπά αργά και σταθερά όπως πρέπει σε πλήρη ηρεμία έχω 50-55 μέχρι 60 ο καρδιολόγος μου λέει ειναι πολυ φυσιολογικό γιατι τρέχω κιόλας και η καρδια δεν ειναι άγυμναστη απλώς περιόρισε το στρες όλο αυτό μου λέει γιατι ανέβαζω από το στρες γρήγορα σφυξεις και με μαλωνει κάθε φορά !!

Senior Member
    Τι κάνετε ;;!;

Senior Member
    Αυτες τις μερες(τι μερες....μηνες...)μ εχει τσακισει το αισθημα οτι εχω βαρος στο στερνο!Πολυ ενοχλητικο,ψυχοφθορο,βασαν ιστικο!!!!!!Καποιες φορες νιωθω οτι δεν το αντεχω,ειναι σαν πετρες...Το νιωθω τις περισσοτερες ωρες της μερας και μ εχει τρελλανει.....δεν παλευετε σας λεω...υποφερω!!!!!Το χει νιωσει κανεις απο εδω????

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alex89 View Post
    Μυρτω εγω όταν το βάζω στο μυαλο μου έχω άπειρες και ισχύει αυτό με την αναπνοή γιατι εγω όταν εγω πολλές ένωνω τα χέρια μου και αναπνεω αργά και σταθερά γιατι αν το κανείς γρήγορα θα αυξήσεις τον καρδιακό παλμό και δεν το θες αυτό δοκίμασε το πιάνει .
    Γενικά μην το δίνεις σημασία γιατι το επιδεινώνεις γιατι καθαρά οφείλετε σε στρες τίποτα άλλο εγω όταν κάνω ωραίες συζήτησης και ξεχνιεμαι εξαφανίζονται και η καρδια χτυπά αργά και σταθερά όπως πρέπει σε πλήρη ηρεμία έχω 50-55 μέχρι 60 ο καρδιολόγος μου λέει ειναι πολυ φυσιολογικό γιατι τρέχω κιόλας και η καρδια δεν ειναι άγυμναστη απλώς περιόρισε το στρες όλο αυτό μου λέει γιατι ανέβαζω από το στρες γρήγορα σφυξεις και με μαλωνει κάθε φορά !!

50-55 σε περίοδο ηρεμίας? μου κάνει εντύπωση, πρέπει να έχεις πολύ καλή γυμνασμένη καρδια. εγώ είμαι γύρος στο 75 και μονο όταν πάω να κοιμηθώ πέφτουν στο 60.

Senior Member
    Ξαναεγραψα πριν απο λιγο αλλα δεν το βλεπω το μηνυμα μου...δεν ξερω γιατι...τελος παντων,αντε παλι να τα ξαναγραψω....παιδια υποφερω αυτο τον καιρο...βασανιζομαι τις περισσοτερες ωρες τις μερας απο βαρος στο στερνο....πολυ βαρος,σαν πετρες!Αυτο με φοβιζει & ετσι επιμενει γιατι ως γνωστο σε οτι επικεντρονομαστε αυτο αυξανετε....μ εχει τσακισει...ειναι ψυχοφθορο,ενοχλητικο και βασανιστικο!!Το χει νιωσει κανεις????

Junior Member
    ναι ρανη το παθαινω συχνα αυτο που λες.............ειναι απαισιο αι βασανιστικο καλα τα λες
    Σημασια δεν εχει να εισαι ευτυχισμενος,αλλα να ξερεις οτι εισαι!!!

Senior Member
    Ρανη εμένα με εγκατέλειψαν οι ταχυκαρδιες και οι έκτακτες εντάξει μπορεί να έχω καμία έκτακτη την ημέρα δεν χάλασε και ο κόσμος .
    Απλω έφυγε εκείνο το κακό που είχα άπειρες δόξα τον Θεό να ηρεμήσω , και όντως ηρεμησα μέσα μου είμαι πολυ καλα .
    Ρε μπας και οφείλεται στο κακαο και την μπανάνα κάθε μέρα μου το είπε μια φίλη μου και ισχύει παιδιά .
    Κάλιο(μπανάνα ) και μαγνήσιο (κακαο) βοηθάει στον σταθερό φυσιολικο παλμό .
    Αυτό αίσθημα το βιώνω και εγω και οτι δεν μπορω να πάρω αναπνοη κάτι σαν δύσπνοια , δεν χρειάζεται να το δώσω και πολυ σημασία γιατι αυτα ειναι ολα ψυχοσωματικα τα οποία εάν τα δυναμωσεις με φόβο αντα γεια μετά !!

Member
    Και εγω ρανη το νιωθω αυτο το βαρος κ σαν να μην εχω αρκετο οξυγονο..αλλα αυτο ειναι ψυχολογικο γτ παιζω μπαλα κ μια χαρα τρεχω κ προπονουμαι..τεσπα σημερα πηρα κ τις τελευταιες εξετασεις ολα καθαρα...τριπλεξ-υπερηχω καρδιας-holter- μονο στις αιματολογικες που εκενα εδειξε τον θυροειδη μου ελαχιστα πανω απο το οριο 4.40 το οριο κ εχω 4.60!!Μου ειπε να μην αγχωνομαι καθολου εχω πολυ δυνατη καρδια κ οτι οφειλεται στο αγχος κ στο στρες κ μου εγραψε ενα ηρεμηστικο να παρω το valdoxan κ οτι κανει θαυματα μου ειπε.Ειδα οτι ειναι ακριβο φαρμακο 45Ε κοστιζει,λογικα θα ειναι καλο..Μου ειπε να το παρω για εναν χρονο κ πως θα μου φυγουν ολα..γτ ολα ειναι απο ψυχολογικης πλευρας..Αλλα 12 μερες απο τοτε που ξεκινησαν οι κωλοαρρυθμιες συνεχιζονται κανονικα κ τις 3 τελευταιες ειδικα τις νιωθω κ πιο εντονες..Ο Θεος να βοηθησει να τις παρει απο πανω μας,ειναι πολυ ασχημο συναισθημα δυστυχως..επηρεαζει σημαντικα την ζωη σου!

Senior Member
    Τι κάνουν οι πάσχοντες φίλοι μου ..
    Εγώ παιδιά υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν έχω η εάν έχω δεν τις καταλαβαίνω , αλλά υπάρχουν και στιγμές που μπορεί να έχω πολύ έντονες , έχω παρατηρήσει ότι μετά από σωματική επιβάρυνση έχω έκτακτες έντονες , που μπορεί να οφείλετε αυτό ;;;;

εγω πριν δυο χρονια αντιμετωπιζα σχεδον τα ιδια συμπτωματα....ταχυκαρδιες,κ� �ι αισθανομουν οτι μου κοβεται η ανασα σιγα σιγα...οτι δεν μπορουσα να αναπνευσω....τελωςπαντον πηγα στον γιατρο μου και μετα απο καποιες βασικες εξαιτασεις που εκανα...μου βγηκαν μια χαρα και τελικα παθαινα κρισεις πανικου απο εντονο στες και ανχος...καμια φορα το παθενω και τωρα απλα μπορει να ειναι μια πολυ δυσκολη περιοδος για εσενα...χρειαζεσαι λιγη ξεκουραση απο οτι μου ειπαν εμενα...και να χαλαρωσεις γιατι υποσυνηδητα ο οργανισμος σου μπορει να αντιδρα χωρις εσυ να εχεις κατι....εγω το μονο που πηρα ειναι βαλεριανες γιατι ειχα τρομερες αυπνυες...και οταν κοιμομουνα κανονικα 8ωρο παλι ξυπναγα κουρασμενη....χαλαρωσε δεν ειναι τιποτα.....ενταση...!!!!! εκτος αν εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου προβλημα που το σκεφτεσε και σε ανχονει....

Senior Member
    Και πως το ξεπεράσες;;;

πηγα στον γιατρο μου,δεν μου βρηκανε κατι ανησυχητικο,ηταν κρισεις ανχους.....λογου εντονου στρες.....το μονο που πηρα ηταν βαλεριανες για να ηρεμησω μια περιοδο γιατι περναγα πολυ δυσκολη περιοδο...δεν ηταν τιποτα...απλα επρεπε να ηρεμησω και να σταματησω να το σκεφτομαι γιατι ειχα πανικοβληθει και νομιζα οτι παθενα συννεχεια ταχυκαρδιες και δεν μπορουσα να αναπνευσω....και σιγα σιγα μου περασε....πρεπει να ηρεμησεις και να χαλαρωσεις λιγο....δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο...επισεις οι βαλεριανες με βοηθησαν πολυ εμενα....

Senior Member
    Βαλεριανα το αφεψιμα η χάπι ;;
    Εγω έχω συνέχεια κενό στο στήθος σαν να σταματάει και να αρχίζει η καρδιά μου , έχω κάνει υπέρηχους καρδιογραφηματα holder μου είπανε μια χαρά ειναι η καρδιά μου , αλλά αυτό το απαισιό αίσθημα επιμένει , τις τελευταίες ημέρες ξανά γυρίσει γιατί ξανά πίνω καφέ ποτά ξενυχτάω και λέω μήπως ειναι αυτό για να το ρίξω κάποιου γιατί εάν ξανά μπω στο λούκι ότι έχω κάτι οργανικό παει την πάτησα .
    Τρόμαξα να ξεκολησω ότι δεν ειναι κάτι το οργανικό και μετά συνηδιτοποιησα ότι ειναι ψυχολογικό το όλο θέμα μου δημιούργησε φόβο και ο φόβος έγινε ιδέα το μυαλό εκεί συνέχεια να ελέγχει τον παλμό .

Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast