Results 4,816 to 4,830 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
07-09-2013, 02:11 #4816
howto... συγνωμη νυσταξα θα σε αφησω, κλεινουν τα ματια μου..ευχαριστω πολυ για την κουβεντουλα μας! θα τα ξαναπουμε πολυ συντομα! αλλωστε μπαινω καθε μερα στο φορουμ. φιλακια...καληνυχτα και μην στενοχωριεσαι!
- 07-09-2013, 02:11 #4817
07-09-2013, 11:05 #4818
To "πολύ μεγάλο ποσοστό" στο οποίο αναφέρεσαι είναι απλά άνθρωποι με τους οποίους μάλλον δεν ταιρίαζεις...γιατί δηλαδή πρέπει ντε και καλά να είναι κακοί και να θέλουν να σε εκμεταλευτούν? τι το πολύτιμο έχεις για να εκμεταλευτουν?
Αλλά οκ...θα κρατήσουμε μονο το "ενα πολύ μεγάλο ποσοστό" γιατί σε αντίθεση με την απόλυτη στάση που κρατούσες μέχρι τώρα δείχνει σημάδια βελτίωσης.
07-09-2013, 13:06 #4819
Γιατι βρε παιδια οι αντρες να ειναι ντε κ καλα οι ΄κακοι ΄της υποθεσης ? το ποσοστο των ' σκαρτων ' ανθρωπων ειναι ιδιο κ στα δυο φυλα . Απλως υπαρχουν ατομα που ' θυματοποιουνται ' ασχετως φυλου , κ μετα τους φταει ο αλλος .
07-09-2013, 15:31 #4820
Καλα tomhet ελεος δηλαδη αλλο δεν ταιριαζω και ξεκοβω και αλλο κανω κακο και κοροιδευω τον αλλο!!!! Δηλαδη οσοι ας πουμε ενα απλο παραδειγμα κερατωνουν τις κοπελες τους δεν ειναι μαλακες αλλα δεν ταιριαζουν με τις κοπελες που εχουν συμφωνα με τη θεωρια σου... Υπαρχουν κακοι, υποκριτες και χαιρεκακοι ανθρωποι εκει εξω και φθονος υπαρχει και ζηλια και ανταγωνισμος και ολα αυτα τα "ωραια" συναισθηματα! Τι το πολυτιμο εχω για να με εκμεταλλευτουν???? απο την ερωτηση αυτη και μονο για μενα εισαι στην ιδια κατηγορια με υτους που δεν θελουν να συναναστρεφομαι γιατι αυτο ειναι το οπλο τους να σε χτυπανε στην αυτοπεποιθηση και να νιωθεις οκ μωρε και καλα μου εκαναν δεν πειραζει. Δηλαδη τι πρεπει να εχω ραβδους χρυσου σε θυριδα στην τραπεζα για να πεις οκ unlucky θελουν να σε εκμεταλλευτουν...
07-09-2013, 16:53 #4821
Δηλαδη ενας "συγγενης" που εχεις να τον δεις πανω απο δεκα χρονια ( ουτε καν ασχολεισαι γενικα) και μολις μαθαινει οτι θα αρραβωνιαστεις καθεται κατω απο το σπιτι σου χωρις υπερβολη καθε μερα, ολη μερα και σε παρακολουθει και βαζει λογια και εμπεμβαινει και σου διαλυει το δεσμο και γενικοτερα ολη τη ζωη, ειναι ενα ατομο που δεν ταιριαζεις ή ενα κακοψυχο ατομο με κομπλεξ και φθονο ρε Tomhet????
Μπορει να ακουγομαι τρελη για καποιους αλλα αν δεν το ζησεις δεν καταλαβαινεις τι κοσμος υπαρχει.. δε νομιζω να ειναι οτι πιο φυσιολογικο να σε παρακολουθουν ολη την ωρα κατω απο το σπιτι σου, ποτε θα βγεις, με ποιον, αν εκλεισες το παραθυρο, αν κλειδωσες το αμαξι, να κανει παρατηρησεις, υποδειξεις και να κανονιζει μεχρι και τι θα φας σημερα, ποσο πληρωσες Δεη και ποσο Ευδαπ, ποση βενζινη χαλας και γενικα ελεγχο και κουμαντο στο σπιτι σου και στη ζωη σου κουνωντας νευρικα και επιτακτικα το χερι, δηλαδη ολα εχουν καποτε και ενα οριο.
Και οταν τον πιανει η μανα σου και του λεει μαζεψου καμια φορα σπιτι σου και αυτος επιμενει στο ιδιο βιολι και κανει και την παπια οτι δεν ανακατευεται νευριασμενος κιολας, εκει αγανακτεις!!!! Προσωπικα εχω παθει φοβια και σοκ με ολη αυτη την κατασταση, μολις βγω απο το σπιτι κοιταζω τρομαγμενη μηπως ειναι στημενος καπου εξω και παρακολουθει...του ελεγα "φυγε απο το σπιτι μου" και την επομενη κατεβαινα και ηταν παλι κατω και μου κουναγε το χερι επιτακτικα στο ασχετο και μου φωναζε" να πας στην εφορια τα ακους???" να μπεις στο ιντερνετ να κανεις τη φορολογικη τωρα, τ'ακους τι σου λεω???"
μιλαμε για ανυποφορη κατασταση...δεν τον μαζευει κανενας αυτον!
Πριν δυο εβδομαδες πηγα στον εισαγγελεα και το κατηγγειλα με πρωτοβουλια της μητερας μου και καλεσανε το συγκεκριμενο ατομο και ολο το σοι στο τμημα και τους κανανε ρεζιλι για αυτα που κανουνε σε εμενα και τη μητερα μου! Ακομα τους τρεχει ο εισαγγελεας περα δωθε απο οτι μου ειπε η μανα μου...
07-09-2013, 17:36 #4822
Νευρικότητα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
08-09-2013, 00:34 #4823
ειμαι σε διλλημα..... " i do" or "i do not"?
θα τα καταφερουμε ή πολι το μυαλο μου θα φερει σβουρα????ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!
08-09-2013, 00:47 #4824
Για να σε εκμεταλλευτεί κάποιος σημαίνει πως έχεις κάτι να χρησιμοποιήσει...τι έχεις δηλαδή τόσο ιδιαίτερο που θέλουν όλοι οι άντρες να εκμεταλλευτούν? Αυτό το έχεις απαντήσει στον εαυτό σου?
Δεν μου κάνει καμία διαφορά για το αν είμαι στην κατηγορία των ατόμων που θες να συναναστρέφεσαι καθότι προφανώς είμαι στο τσουβάλι σου με όλο τον υπόλοιπο πληθυσμό της γής που δεν θα γνωρίσεις ποτέ. Αλλά αντί αυτό να σε κάνει να προβληματιστείς και να δεις πόσο στενά φοράς τις παρωπίδες σου σε κάνει να νιώθεις και καλά με την λογική του 5χρονου που έχεις υιοθετήσει.
Οι "κακοι" είναι υποσύνολο του κόσμου.->Αν βάλω όλο τον κόσμο σε ένα τσουβάλι μαζί θα βρεθούν και οι κακοί.->Problem solved.
Μια μέρα που θα βαριέμαι περισσότερο απο σήμερα θα μαζέψω σε ένα post όλες τις ατάκες που έχεις πετάξει κατα καιρούς (σχεδον όλα τα post σου δηλαδή) για το πως βλέπεις τον κόσμο και αν έχεις τα κότσια δείχτα στον ψυχολόγο που σε παρακολουθεί για να σου βρει μια άκρη. Αλλιώς σε βλέπω να ταλαιπωρείσαι για πολύ καιρό ακόμα....
Όχι αυτό είναι η δίκη σου στενόμυαλη ανάγνωση του κειμένου μου. Για να σε βοηθήσω θα σου πω πως για κάθε μαλάκα που αναφέρεις πως κερατώνει την κοπέλα του υπάρχει και μια μαλακισμένη που κερατώνει τον φίλο της. Το επιχείρημα σου πάνω σε αυτό?
Γιατί εγώ απλά υποστηρίζω πως υπάρχει ισότητα σε αυτό το θέμα...εσύ θεωρείς πως το κάνουν μόνο οι άντρες για κάποιον δικό σου εξωγήινο λόγο.
08-09-2013, 00:54 #4825
πω πω βαρεμαραααααα!!!
tomhet η nutela δν εχει γλουτενη!!!
πφφφφφφφ!!!!!ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!
08-09-2013, 01:12 #4826
Χτες είχα Merenda όχι nutella! και η merenda έχει γλουτένη!
Για του λόγου το αληθές....
Αλλά ...τώρα το λες για την Nutella? είναι τα πάντα κλειστα ...τι να σου κάνω?
Αν βρεις σε κανένα περίπτερο, διάλεξε παγκάκι, στείλε μου πμ και έρχομαι με πλαστικά κουταλάκια!
Εκτός αν φοβάσαι οτι θα σου κλέψω ότι πολυτιμότερο έχεις...^^
08-09-2013, 03:29 #4827
Ηοw , ΟΚ τερμα ταστεια , καλο ηταν το ' φλερτακι ' , πλακα ειχε ,στα σοβαρα τωρα . Δεν μπορω να πιστεψω οτι τοχει η μοιρα σ , να πεφτεις σε μη διαθεσιμους , κατι κανεις λαθος , βεβαια εχω διαβασει το τη εχεις τραβηξει απο ανθρωπους ( παντα διαβαζω τα ποστ σου ). Ακομα κ η υπογραφη σ υποδηλει αρνητισμο . Και ξερεις , οταν περιμενουμε αρνητισμο , αρνητισμο θα εισπραξουμε . Κ δεν πιστευω στην τυχη , ιδιως οταν συμβαινει κατι κατα συρροην . Ισως , ξαναλεω ισως , σε αυτη την φαση της ζωης σ , να μην θελεις δεσμο .Να ξερεις οτι παντα θελω το καλο σου , ανιδιοτελως , ( αυτο ακουγεται περιεργο κ ομως ) γιατι σε θεωρω καλο παιδι . Φιλικα .Αγγελος .
ΥΓ. καλα κανεις κ εισαι καχυποπτη ( αν εισαι που θαπρεπε ) , απο που ως που , ενας αγνωστος να θελει το καλο σου . Κ ομως .
Αν ηθελα κοπελα , θα επελεγα μια 24χρονη ? εχω πολλες επιλογες , αλλα σε αυτη την φαση της ζωης μου ( κτθλψη ) δεν θελω καμμια .Last edited by Macgyver; 08-09-2013 at 07:18.
08-09-2013, 13:28 #4828
Αγγελε σαφως και υπαρχουν ανθρωποι ελευθεροι, αλλ ή δε μου αρεσουν ή δε θα ταιριαζουμε. Οι τυποι που με πλησιαζουν και ειναι διαθεσιμοι, μου βγαζουν μια απελπισια πολλη εντονη. Αυτους τους αποφευγω λοιπον. Και μου αρεσουν ολο τυποι που δεν ειναι διαθεσιμοι. Ετσι μου τυχαινει, το ξερω ειμαι ατυχη. Δεν κανω πλακα, ουτε τιποτα. Την αληθεια λεω.
But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
08-09-2013, 13:35 #4829
No offense αλλά....
Αποφευγεις τους τύπους που σε πλησιάζουν γιατί σου βγάζουν μια απελπισία...Αν κάποιος δει την παρουσία σου εδώ και διαβάσει τα κείμενα σου, δεν πιστεύεις οτι θα πει το ίδιο και για σενα?
Οι τύποι που λες οτι δεν είναι διαθέσιμοι είναι μάλλον εκείνοι που είναι "καλά".
Οπότε ψάχνεις κάποιον που να είναι "καλά" για να δεχτεί εσένα που δεν είσαι?
08-09-2013, 13:48 #4830