Πολυ μπερδεμενος με κοπελα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 54 of 54
    Member
    παιδια δυο τα κακα της μοιρας ! χαχα...πρωτον πινει ελαχιστα (πολυ θα το θελα να πιουμε εστω και λιγακι και θα ηταν ολα πιο ανετα) και δευτερον ποσο επιθετικος να γινω? εχουμε βγει 2-3 φορες σα παρεα με αλλα ατομα...οκ πλακα,χαβαλες,γελιο... περναει η ωρα αλλα κλασσικα σα παρεα... και σπιτι της να παω δεν ειναι τοσο ευκολο... σπουδαζει και ο αδερφος της εδω,μενουν μαζι και μενουμε και αρκετα μακρυα τελοσπαντων!

Banned
    αυτο το τραγουδι σε εκφραζει? http://www.youtube.com/watch?v=WllStg5GITA

Senior Member
    Quote Originally Posted by multikara View Post
    5 ατομα?? χαχαχα! κοιτα καθε αλλο τη θελω στη ζωη μου οπως και να χει ! το βλεπω οτι ειναι ατομο που αξιζει με χιλια... αλλα οκ εγω θελω κατι παραπανω! αν μπορουν και αλλες κοπελες να μου απαντησουν στην ερωτηση μου για το αν μπορει ευκολα να αλλαξει το πως βλεπουν καποιον που γνωριζουν λιγο νομιζω θα με βοηθουσε
    Λοιπον θα σου πω την αρχη της γνωριμιας της πρωτης μου σχεσης στο πανεπιστημιο... Γνωριστηκαμε μεσω κοινων γνωστων στην Αραχωβα σε φοιτητικη εκδρομη...απο διαφορετικα πανεπιστημια..εγω τοτε κολλημενη με αλλον με τον οποιο κατι παιζοτανε αλλα αποδειχθηκε μεγαλος βλαξ...Μετα την Αραχωβα, βγαιναμε παντα παρεα, ερχοτανε στα παρτυ στη σχολη μου, καθημερινες για βολτα, κτλ Τον ειχα συμπαθησει σαν ατομο αλλα τον εβλεπα φιλικα τελειως και ετσι νομιζα και εκεινος εμενα, δεν ειχα παρει χαμπαρι ωσπου με επαιρνε ολο και πιο συχνα τηλ, καθοτανε στο ακουστικο και δεν το εκλεινε ενω δεν ειχαμε τιποτα αλλο να πουμε ε τοτε αρχισα να καταλαβαινω οτι του αρεσω οχι σαν φιλη!
    Επειδη ημουν κολλημενη με αλλον προσπαθουσα να κανω την αφελη γιατι δεν ηθελα να τον χασω απο φιλο.
    Τελικα σε μια φαση εξαφανιζεται τελειως ( νομιζω οτι του το ειχα κλεισει και βιαστικα για να βγω με αλλη παρεα και ειχε ψιλοστραβωσει ) και με την απουσια του καταλαβα οτι αισθανομαι κατι περισσοτερο για εκεινον! Ε 2 βδομαδες αντεξε και με πηρε τηλ, βγηκαμε πρωτη φορα μονοι μας υστερα απο 9 μηνες ( ψεμματα ενα χρονο και τον ηξερα και βγαιναμε φιλικα και παντα με παρεα )και τα φτιαξαμε!
    Δε λεω οτι σιγουρα ολες οι φιλιες θα εχουν την ιδια εξελιξη αλλα ποτε μη λες ποτε...νομιζω οτι αν εισαι εμφανισιμος και εχετε κοινα ενδιαφεροντα κατι μπορει να γινει, δοκιμασε να εξαφανιστεις για λιγο καιρο να δεις αντιδρασεις...εγω αυτο εχω να προτεινω...

Senior Member
    μουλτι, απλα ειναι τα πραγματα, στειλ της στο φβ ή σμσ και πες της να βγειτε οι 2 σας. Απο κει θα καταλαβεις. Αμα πει οχι να παμε παρεα παλι, παει να πει οτι δε γουσταρει.

Senior Member
    παιδια δυο τα κακα της μοιρας ! χαχα...πρωτον πινει ελαχιστα (πολυ θα το θελα να πιουμε εστω και λιγακι και θα ηταν ολα πιο ανετα) και δευτερον ποσο επιθετικος να γινω? εχουμε βγει 2-3 φορες σα παρεα με αλλα ατομα...οκ πλακα,χαβαλες,γελιο... περναει η ωρα αλλα κλασσικα σα παρεα... και σπιτι της να παω δεν ειναι τοσο ευκολο... σπουδαζει και ο αδερφος της εδω,μενουν μαζι και μενουμε και αρκετα μακρυα τελοσπαντων!
    ποτε ο γιαννης δε μπορει ποτε ο κ.... του πονει μου εισαι.ε κατσε και περιμενε κανε χαβαλε ,γελιο ,σαν παρεα κλασικα χωρις αλκοολ(oh my god) αα τι ωραια που περνατε καλε.και που να πας και σπιτι της θα ξυπνησει ο αδερφος και θα σε κακοχαρακτηρισει.μη σου πω οτι μπορει να τον ξυπνησετε κιολας.ειναι και μακρια που να τρεχεις ...να κανεις και μιση ωρα δρομα.και τα εξοδα που τα πας?μια χαρα ειναι το irnernet τελικα.και που ξερεις μπορει μια μερα να γυρισει και να σου πε騨"ειμαι ετοιμη ελα να κανουμε σχεση"

Member
    kaity οκ εχεις δικιο αλλα πρωτον το θαρρος δε το χω για να παω εκει, δε το καταλαβαινεις? δεν ειπα να μη γινω επιθετικος ή να κατσω στα αυγα μου να περιμενω... αλλα πρωτον δε ξερω αν ειναι τετοιου στυλ κοπελα , να περιμενει κατι τετοιο και σκεφτομαι οτι ισως τη ζορισει αυτο εφοσον μιλαμε χαλαρα και απ τη μια στιγμη στην αλλη εγω θα εμφανιζομαι ετσι...και δευτερον ξαφνικα μαθαινω οτι κατι επαιζε (παιζει ακομα?) με εναν τυπο ο οποιος ειναι στο κοσμο του... πραγματικα δε καταλαβαινω πως κολλατε οι γυναικες σε κατι τυπους... το παλικαρι ειναι απ τους πιο αντιπαθητικους τυπους που ξερω! δε γνωριζω αν γινεται κατι ακομα... αλλα το τελευταιο καιρο καθεται και μου αναλυει τα προβληματα και τις σκεψεις της και εγω ακουω και προσπαθω να βοηθησω... αλλα ως ενα σημειο νιωθω οτι κανω λαθος! πρωτα μου λεει διαφορα και δε μπορω να καταλαβω τι θελει απο μενα και τωρα μου λεει τα προβληματα της... γιατι σε μενα? γιατι οχι σ αυτον το τυπο ή καποιο χρονια φιλο της? σε μενα? που θεωρητικα ισως με βλεπει σα φιλο ? με γνωριζει λιγους μηνες ... δε ξερω τι να πω! και οσο για το να εξαφανιστω λιγο που λετε... ναι καλως και εγω το εχω σκεφτει...αλλα μου μιλαει και απο μονη της πολλες φορες...τι να κανω? να μη δινω σημασια?

Senior Member
    Σιγουρα τρεχει κατι με τον τυπο που λες? Αν ναι κανε κινηση, μην εξαφανιζεσαι γιατι θα τη χασεις οριστικα. Αμα η σπιθα γινει φλογα μετα παει, θα σου λεει ειμαι δεσμευμενη και τετοια. Προτεινε να πατε βολτα οι 2 σας και κανε κινηση, πιασε δηθεν τυχαια το μπουτι, αγγιγματα και τα καταλληλα λογια, τι νιωθεις, πες της κανενα κοπλιμεντο κλπ. Αμα στρεσαρεσαι και εισαι μουγγα δε βγαινει τιποτα.

Senior Member
    kaity οκ εχεις δικιο αλλα πρωτον το θαρρος δε το χω για να παω εκει, δε το καταλαβαινεις? δεν ειπα να μη γινω επιθετικος ή να κατσω στα αυγα μου να περιμενω... αλλα πρωτον δε ξερω αν ειναι τετοιου στυλ κοπελα , να περιμενει κατι τετοιο και σκεφτομαι οτι ισως τη ζορισει αυτο εφοσον μιλαμε χαλαρα και απ τη μια στιγμη στην αλλη εγω θα εμφανιζομαι ετσι...και δευτερον ξαφνικα μαθαινω οτι κατι επαιζε (παιζει ακομα?) με εναν τυπο ο οποιος ειναι στο κοσμο του... πραγματικα δε καταλαβαινω πως κολλατε οι γυναικες σε κατι τυπους... το παλικαρι ειναι απ τους πιο αντιπαθητικους τυπους που ξερω! δε γνωριζω αν γινεται κατι ακομα... αλλα το τελευταιο καιρο καθεται και μου αναλυει τα προβληματα και τις σκεψεις της και εγω ακουω και προσπαθω να βοηθησω... αλλα ως ενα σημειο νιωθω οτι κανω λαθος! πρωτα μου λεει διαφορα και δε μπορω να καταλαβω τι θελει απο μενα και τωρα μου λεει τα προβληματα της... γιατι σε μενα? γιατι οχι σ αυτον το τυπο ή καποιο χρονια φιλο της? σε μενα? που θεωρητικα ισως με βλεπει σα φιλο ? με γνωριζει λιγους μηνες ... δε ξερω τι να πω! και οσο για το να εξαφανιστω λιγο που λετε... ναι καλως και εγω το εχω σκεφτει...αλλα μου μιλαει και απο μονη της πολλες φορες...τι να κανω? να μη δινω σημασια?
    πολυ το ψαχνεις ομως και χανεις την ουσια.εισαι γεματος ερωτηματικα και η κατασταση δε σου αρεσει τελικα.δεν σου ειπα να πας σπιτι της ρε συ και να πεις γεια σου ηρθα,να μην εισαι παθητικος γιατι αυτο εισαι.σταδιακα να δειξεις τι θες σου λεω.και γρηγορα μη στη φαει ο αλλος τυπος.εσυ λες οτι ειναι αντιπαθητικος ,αυτη δε ξερουμε τι λεει ομως..δεν ξερω σε τι τυπους κολλανε οι γυναικες ξερω ομως σε ποιους τυπους ΔΕΝ κολλανε

Member
    εχω τοσα ερωτηματικα γιατι ενω η τυπισσα μου αρεσει παραλληλα σκεφτομαι οτι ειναι το πιο μυστηριο ατομο που ξερω... οχι οτι με κανει να μη τη θελω αυτο ή με απωθει... αλλα παντα ετσι ημουνα ρε παιδια... τα θελω λιγο πιο ξεκαθαρα τα πραγματα... και δε γουσταρω να μου δημιουργουνται παλι ελπιδες οτι και καλα θελει κατι παραπανω και ξαφνικα να μαθαινω για καποιον αλλο..τον οποιο και η ιδια μου ανεφερε σαν κατι ψιλοασχημο για εκεινη αυτη τη στιγμη... εγω το εμαθα απο αλλου και σαν κατι τωρινο που δεν ανηκει στο παρελθον... απο κει και περα δε ξερω τι να πω...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234