Πιέζομαι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 58
    Senior Member

Πιέζομαι

Ήρθαν η αδερφή μου σήμερα και πήγαμε βόλτα οι τρεις μας εγώ η μητέρα και η αδερφή μου και μου είπε η αδερφή μου ότι δεν ταιριάζουμε με αυτόν που εχω μπροστά στην μητέρα μου και λέω ταιριάζουμε και λέει δεν ταιριάζετε και της λέω δεν σας πέφτει λόγος και λέει η αδερφή μου δεν μας πέφτει λόγος; ας μην την μιλάμε καθόλου και της είπα απλά δεν θέλω να λένε πράγματα για μένα και λέει εγώ θα φύγω την Παρασκευή μην ανησυχείς και λέω αν είναι να χωρίσετε κι εσείς και θύμωσε και μου είπε αυτό μην το ξαναπείς και λέω όπως και για μένα δεν θέλω να λένε πράγματα κι έχετε βαλθεί να με χωρίσετε και λέει η μητέρα μου εσυ θα χωριστείς στο τέλος μετά ξαναείπα ότι δεν θέλω να λένε τίποτα και η αδερφή μου άρχισε να κλαίει και λέει η μητέρα μου είδες τι έκανες τώρα; μετά ηρέμησε και είπε η μητέρα μου δεν θέλω να μαλώνετε όταν ήρθαμε σπίτι της είπα να μιλήσουμε λίγο και μου είπε δεν θέλω να μιλήσουμε πιο πριν της είχα πει ότι εγώ θα έπρεπε να είμαι θιγμένη όχι εσυ και μου λέει δεν ήρθα να μαλώσουμε

Banned
    Ηρθα απο το μακρινο παρελθον του 2001 με μοναδικο σκοπο να σου πω να σταματησεις να τρολαρεις...

Senior Member
    Δεν είμαι τρόλ γιατί το πιστεύεις αυτό. Εχω πρόβλημα και το έγραψα εδώ θα το πω και στον ψυχολόγο μου αν και αγχώνομαι πολύ με το να του το πω και γενικά να του λέω τα προβλήματα μου

Senior Member
    Η αδερφή μου τώρα δεν μου μιλάει

Senior Member
    Εγώ νιώθω ενοχικα μετά από αυτα όλα μήπως φταίω εγώ; πέρασα πολλά με τον προηγούμενο που είχα με βίασε μου φέρθηκε άσχημα εγώ τον αγαπούσα γιατί ήταν ο πρώτος που ερωτεύτηκα και στο σπίτι είχα προβλήματα εξαιτίας του και τώρα δεν θέλω να μου λένε πράγματα για τον τωρινό γιατί θέλω να εχω έναν λόγο για να χαίρομαι

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ηρθα απο το μακρινο παρελθον του 2001 με μοναδικο σκοπο να σου πω να σταματησεις να τρολαρεις...
    αυτο ειναι δικαιολογια για να μη πεις οτι το θεμα δε σου αρεσει?

Banned
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Εγώ νιώθω ενοχικα μετά από αυτα όλα μήπως φταίω εγώ; πέρασα πολλά με τον προηγούμενο που είχα με βίασε μου φέρθηκε άσχημα εγώ τον αγαπούσα γιατί ήταν ο πρώτος που ερωτεύτηκα και στο σπίτι είχα προβλήματα εξαιτίας του και τώρα δεν θέλω να μου λένε πράγματα για τον τωρινό γιατί θέλω να εχω έναν λόγο για να χαίρομαι
    σε βιασε ενω εσυ τον αγαπουσες? δε ξερω τι σοι αγαπη ηταν αυτη... μην ασχολεισαι με την αδερφη σου κ μη την ανακατευεις στα προσωπικα σου

Senior Member
    μπορει η αδερφη σου να στα λεω ολα αυτα για το καλο σου κ επειδη νοιαζεται.. αδερφη σ ειναι στην τελικη

Banned
    Η αδερφή μου τώρα δεν μου μιλάει
    στα τετοια σου ειτε σου μιλαει ειτε οχι αυτα που λεει δε στεκουν εγινε κηδεμονας σου για να κριτικαρει ολα αυτα?

Banned
    Quote Originally Posted by blackswan27 View Post
    μπορει η αδερφη σου να στα λεω ολα αυτα για το καλο σου κ επειδη νοιαζεται.. αδερφη σ ειναι στην τελικη
    α sorry σε αυτο θα διαφωνισω πληρως μαλον ζηλευει.

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι έχει κάτι να ζηλέψει από μένα γιατί τον δικό της τον γνώρισε μέσω του αδερφού της μητέρας μου πήγε στο σπίτι του και μετά ήρθε στο δικό μας γνωρίστηκαν κατευθείαν με γονείς και τώρα μένουν μαζί Αλεξανδρούπολη και θα αρραβωνιαστουν οπότε εγώ ζηλεύω με την καλή την έννοια όμως γιατί είναι με αυτόν που θέλει μάλιστα δεν είχε άλλες σχέσεις πιο πριν

νικι αποψη μου ειναι πως σιγουρα πρεπει να συνεχισεις να αγαπας να σεβεσαι και εκτιμασ την οικογενεια σου αλλα..υπαρχει ενα αλλα εδω περα..υπαρχουν περιπτωσεις οπου πολλες φορες οι δικοι μας ανθρωποι γινονται καταπιεστικοι ,επιμονοι και επικριτικοι γιατι νομιζουν οτι ξερουν το καλο μας..το μονο σιγουρο ειναι οτι το θελουν αλλα οχι οτι το ξερουν κιολας..ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος αλλα αυτο το γεγονος δεν ειναι ολοι σε θεση να το καταλαβουν..γιαυτο λοιπον η συμω\βουλη μου σε εσενα θα ηταν να μη αποπερνεις τουσ δικους σου οταν σου κανουν κριτικη αλλα να τους απαντας με αγαπη και ειληκρινει πως οι επιλογες ειναι δικιες σου οποιες και αν ειναι αυτε και οπου και αν σε βγαλουν.και αν πως αν κανεις και λαθος δεν πειραζει γιατι ετσι ειναι η ζωη.κανουμε λαθη γι ανα μαθαινουμε.απλα δειξε με τον τροπο σου πως εισαι αποφασισμενη να παρεις αποφασεις μονη σου αλλα και να πως εισαι αρκετα δυνατη να αντιμετωπισεις μια ενδεχομενη πτωση..μην αφηνεισ το περιθωριο να σε κανουν μαριονετα τησ ζωης σου.αλλα παντα θυμισου να κρατας χαμηλο προφιλ χωρις εντασεις με καλη προαιρεση..και ετσι σιγουρα θα σε καταλαβουν και θα αποδεχθουν τι σ επιλογες σου..στα λεω γιατι εχω υπαρξει και εγω στη θεση σου...και με τη συμβουλη μου ισως τα καταφερεις καλυτερα αποτι εγω,..

Senior Member
    κι γω εχω ερθει στη θεση σου και συμφωνω με koukouvagia.. απλά άκου αυτα που σου λενε οι δικοί σου σαν συμβουλες γτ προφανως και τα λενε για το καλο σου, οικογενεια σου ειναι και νοιαζεται, απο κει και περα εσυ διαμορφωνεις τη ζωη σου όπως θέλεις και συ ξερεις καλυτερα ποιον ανθρωπο θελεις στη ζωη σου...
    αλεξανδρε δεν ειναι δουλεια μας να σπειρουμε διχονοιες αναμεσα στη νικη και στην οικογενεια της... έτσι της δημιουργουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει

Senior Member
    Λέτε να ζητήσω συγνώμη από την αδερφή μου;

Λέτε να ζητήσω συγνώμη από την αδερφή μου;
    αντι για συγνωμη μπορεις απλα να της πεις πως στεναχωριεσαι οταν μαλωνετε για χαζομαρες και πως αναγνωριζεις την αγωνια τους για το μελλον σου..και την αγαπη τους..επισης να πεις πως απο δω και μπρος δεν θα ηθελες να ξανατεθει θεμα για το αγορι σου για πολυ απλα θελεις να το ζησεις!και να το ζησεις αν οχι με την πληρη συγκαταθεση των δικων σου τουλαχιστων με την συμπαρασταση και τον σεβασμο τους προσ την επιλογη σου..αυτο θα ηταν αρκετο πιστευω..

Page 1 of 4 123 ... LastLast