Τι σκέφτεστε; - Page 1165
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1165 of 1532 FirstFirst ... 16566510651115115511631164116511661167117512151265 ... LastLast
Results 17,461 to 17,475 of 22967
    Senior Member
    τα εχω παρει στο κρανιο! Εκπομπη ειναι αυτη που κανει η Στεφανιδου σημερα?
    Ευχομαι να μν 'τρελαθει' κανενας δικος της οπως το θετει! Αντε να σκεφτομαστε λιγο πριν μιλησουμε!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    Ευχομαι να μν 'τρελαθει' κανενας δικος της οπως το θετει! Αντε να σκεφτομαστε λιγο πριν μιλησουμε!
    Τι ειπωθηκε δηλαδη? εχω σταματησει να βλεπω tv (μονο ειδησεις και αν...)

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Τι ειπωθηκε δηλαδη? εχω σταματησει να βλεπω tv (μονο ειδησεις και αν...)
    πηγαινε η παπαδακου στα νοσοκομεια..... της λεγαν οτι κανει κρισεις πανικου.... της στειλαν ψυχολογο κ δν το δεχτηκε γιατι δν ειναι τρελη.... κ κατι αλλες βλακειες περι του θεματος!!! αυτη τελικα ειχε σκληρηνση κατα πλσκας... οκ! κ πρεπει να μειωνουν τν υπολοιπο κοσμο που πλεον η ψυχολογια του ειναι σκατα???
    τες πα... πρεπει να μαθουν να μιλανε κ να σταματησουν αυτο το ρατσισμο!!! δηλαδη εμεις τι ειμαστε? τα σκατα για τν υπονομο???
    εμεις θελουμε να ειμαστε ετσι ρε γαμωτο ή ειναι καθαρη επιλογη μας???
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    πηγαινε η παπαδακου στα νοσοκομεια..... της λεγαν οτι κανει κρισεις πανικου.... της στειλαν ψυχολογο κ δν το δεχτηκε γιατι δν ειναι τρελη.... κ κατι αλλες βλακειες περι του θεματος!!! αυτη τελικα ειχε σκληρηνση κατα πλσκας... οκ! κ πρεπει να μειωνουν τν υπολοιπο κοσμο που πλεον η ψυχολογια του ειναι σκατα???
    τες πα... πρεπει να μαθουν να μιλανε κ να σταματησουν αυτο το ρατσισμο!!! δηλαδη εμεις τι ειμαστε? τα σκατα για τν υπονομο???
    εμεις θελουμε να ειμαστε ετσι ρε γαμωτο ή ειναι καθαρη επιλογη μας???
    Καλα απο ρατσιστικα σχολια και συμπεριφορες αλλο τιποτα...και οχι μονο αυτο συνειδητοποιω οτι πουλαει πολυ το δραμα εν μεσω κρισης για την ακριβεια το μελοδραμα με την κακια εννοια...

Senior Member
    Με αφορμη τη σημερινη μερα ...

http://freepen.gr/2013/%CF%83%CE%BF%...C%CF%84%CE%B9/

Senior Member
    "Let me tell you something you already know...The world ain't all sunshine and rainbows,it's a very mean and nasty place and i dont care how tough you are,it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it...
    You,me or nobody is gonna hit as hard as life,but it ain't about how hard you hit,it's about how hard you can get hit and keep moving forward....
    How much you can take and keep moving forward.That's how winning is done,now if you know what you're worth then go out and get what you're worth.But you got to be willing to take the hits and not pointin' fingers sayin' you ain't where you wanna be because of him or her or anybody!Cowards do that and that ain't you! You're better than that......."

Senior Member
    Οτι θα φυγω επιτελους!!! Και χαιρομαι που φευγω γιατι βρηκα και κατι!!!!!! πολυ ομορφα,θα προσπαθησω να αλλαξω οτι μπορω

Senior Member
    Σε αυτη την βρωμοχωρα εισαι οτι κληρονομησεις! κληρονομησες περιουσια? κληρονομησες ασθενεια? και αναλογως κρινεσαι ... απο τους "τελειους" "συνανθρωπους" σου...

Senior Member
    πόσο θα θελα να μην σκεφτόμουν τίποτα, να ήμουν ξέγνοιαστη όπως ένα μικρό παιδί

Banned
    μηπως θα επρεπε να υπαρχει ενα εικονιδιο κατω απο το username του καθε ενα που να διχνει αν ειναι αντρας η γυναικα ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μηπως θα επρεπε να υπαρχει ενα εικονιδιο κατω απο το username του καθε ενα που να διχνει αν ειναι αντρας η γυναικα ?
    Αλεξανδρε , εξοχη ιδεα . Γιαυτο τον λογο αλλαξα το username μου . Μακαρι να το δει η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ . Εισαι πρακτικος ανθρωπος .

Banned
    μα μια μερα μπερδευτικα επιδη δεν ηξερα αν μιλω σε αντρα η γυναικα και μιλαγα σε αντρα και του ελεγα να βρει αγορι χαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Μηπως όλοι εμεις που αισθανόμαστε μοναξιά να διοργανώσουμε ενα party???

Senior Member
    Βρήκες κι εσύ σοβαρό άτομο να ασχοληθείς...και δεν το λέω ειρωνικά...δεν είδα τη συγκεκριμένη εκπομπή αλλά δεν θα έλεγα πως έχω σε εκτίμηση τη Στεφανίδου...
    Πάντως σίγουρα θα έπρεπε να εκλείψει αυτή η ρετσινιά πως όποιος βλέπει ψυχολόγο ή ψυχίατρο είναι απαραίτητα τρελός...αλλά τι λέω τώρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Βρήκες κι εσύ σοβαρό άτομο να ασχοληθείς...και δεν το λέω ειρωνικά...δεν είδα τη συγκεκριμένη εκπομπή αλλά δεν θα έλεγα πως έχω σε εκτίμηση τη Στεφανίδου...
    Πάντως σίγουρα θα έπρεπε να εκλείψει αυτή η ρετσινιά πως όποιος βλέπει ψυχολόγο ή ψυχίατρο είναι απαραίτητα τρελός...αλλά τι λέω τώρα...
    ε μα, έλα ντε!