Results 16 to 30 of 51
Thread: Προσπάθεια αυτοκτονίας
-
20-09-2013, 22:57 #16
Εγω ενα ξερω.Κανεις δεν θα ενδιαφερθει για εμας εκτος απο τον ιδιο μας το εαυτό. Αντε κ πεθαινες,ο πρωην θα στεναχωριόταν για τη τρελή που είχε και μετα απο 3 μερες πάλι θα ηταν αγκαλιά με την άλλη. Ξεκόλλα. αντρες υπάρχουν πολλοί. Και διαθέσιμοι πάρα πολλοί Ολα ξεπερνιούντε. Αλλες χώρισαν με παιδιά,αλλες χήρεψαν κ δεν αυτοκτόνησαν.Θα το κανεις εσυ?Ξυπνα. Η ζωή ειναι μπροστά σου. Κάνε οτι μπορεις να αγαπησεις τον εαυτό σου.
- 20-09-2013, 23:49 #17
Πρεπει να το ξεπερασεις. Αν ειναι να αυτοκτονεις για το γκομενο κατι δεν παει καλα με την αυτοσυγκροτηση σου. Η ζωη εχει ελαχιστες χαρες ενω οι λυπες ειναι σε περισσεια.
22-09-2013, 15:24 #18
Όταν πληγώνεσαι από κάποιον μερικές φορές μπορεί και να το αντιμετωπίσεις. όταν πληγώνεις εσύ το φορτίο είναι ασήκωτο. Κι εγώ δεν μπορώ να το σηκώσω. Εδώ και καιρό εύχομαι να "φύγω". Τώρα είδα οτι πρέπει να το κάνω από μόνη μου.. είστε η τελευταία μου ελπίδα να μου πείτε αν υπάρχει κατι που αξίζει να δω για να μείνω λίγο ακόμα στη ζωή. ζω σε πλήρη δυστυχία εδώ και χρόνια.
22-09-2013, 16:17 #19
22-09-2013, 16:29 #20
γιατι νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να στερησεις τν εαυτο σου απο αυτους που σε αγαπουν??? ποσο μαλλον απο τη μητερα σου!!! ειναι πολυ εγωιστικο να θες να "φυγεις" επειδη πονας κ να πονεσεις πολλους περισσοτερους "φευγωντας"!!! αν δν σε καλυπτει η θεραπεια που κανεις συζητησε το με τν γιατρο σου να στν αλλαξει!!!.... ελα!!! ολα θα περασουν καποια στιγμη... κανε κουραγιο! αργοτερα θα τα σκεφτεσαι κ θα απορεις γιατι εχανες το χρονο σου!!!
ακομα κ ο πασσαρης,που σκοτωνε συνειδητα, βρηκε το δρομο του... κ μπραβο του!!! (για τν εαυτο του)
παρτο εγωιστικα!!! μν επιτρεπεις στν εαυτο σου ηττοπαθειες...εχουμε κ μια αξιοπρεπεια,εεεε????ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!
22-09-2013, 16:37 #21
περιέργως η Στεφανία μου έφερε επάνω εμένα πολλά χρόνια πριν. δεν ήμουν σε θέση να σκεφτώ αυτά που λες. ούτε ποιον θα πονέσω, ούτε και μ' ένοιαζε τίποτε από όλα αυτά. πολύς καιρός πέρασε για να αντιληφθώ πόσο κακό έκανα σε δύο ανθρώπους (μπορεί να προβλημάτισα 5 αλλά το κακό το έκανα στους 2, και με τα χρόνια φάνηκαν οι συνέπειες της πράξης μου επάνω τους). δεν υπάρχει πιο εγωιστική πράξη από την αυτοκτονία
22-09-2013, 16:53 #22
οχι τονυα μου... δν υπαρχει...!!!
θυμαμαι ακομα τα δακρυα του αδερφου μου οταν του ελεγα οτι θελω να πεθανω!!! αποπειρα δν ειχα κανει αλλα νομιζα οτι μονο με θανατο θα γλυτωνα... απο μενα την ιδια!!!
τωρα που αλλαξαν τα πραγματα φοβαμαι οτιδηποτε μπορει να με απειλησει!!! ακομα κ μια ιωσουλα τη φοβαμαι!!! κ λεω.... ποσος χρονος χαθηκε???
οχι η αυτοκτονια δεν ειναι η λυση του προβληματος, ειναι η αποφυγη της λυσης του!!! πρεπει να ορθωσουμε αναστημα σε αυτα που προσπαθουμε να αποφυγουμε!!! να πολεμαμε διαρκως κ οσο μπορουμε !!!λιγο-λιγο!ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
22-09-2013, 17:27 #23
ξύπνησα στην εντατική. παραπέρα από τη δεξιά μου πλευρά έβλεπα μια παχιά γυναίκα ξαπλωμένη με μηχανήματα ολόγυρα. θυμάμαι τα παχουλά της δάχτυλα με κόκκινα μακρυά νύχια. μια γυναίκα γιατρός κάθισε στα πόδια του κρεβατιού μου. "κοίτα την" μου είπε. "πεθαίνει". μετά μου είπε και κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι, κάτι σαν "ήθελες να ήσουν στη θέση της?", κάτι τέτοιο. θυμάμαι ότι ήμουν απόλυτα αδιάφορη σε αυτό που μου έλεγε. παράξενη μεταμόρφωση συμβαίνει στην ψυχή του ανθρώπου, από το τίποτε έρχεται σιγά-σιγά πίσω στον κόσμο, σαν να ξαναγεννιέται. πολύς άδικος πόνος για αιτίες που τελικά είναι συζητήσιμο αν είναι άξιες να τις χαρίσεις τη ζωή σου. νάταν τουλάχιστον και ιδανικά....μερικά χρόνια αργότερα ένας νεαρός άντρας με πλησίασε στο αστικό. "χαίρομαι πολύ που είστε καλά" μου είπε. "ημουν νοσηλευτής τότε που προσπαθούσαμε να σας φέρουμε πίσω" μου είπε. "εγώ σας έβγαλα τα ρούχα" και χαμογέλασε. χαμογέλασα κι εγώ, δεν είχα να συζητήσω τίποτε. κάποτε -τότε που ήθελα να θυμάμαι ακόμα- έγραψα ένα σχετικό κείμενο. δεν το ξαναδιάβασα ποτέ. κάποτε θα πρέπει να ξεφορτωθώ αυτά τα κείμενα πριν πληγώσουν και άλλους ανθρώπους μετά το φυσικό θάνατό μου.
22-09-2013, 19:29 #24
22-09-2013, 20:27 #25
Πλήγωσα τον μοναδικό άνθρωπο που με αγάπησε όπως κι εγώ για 7 ολόκληρα χρόνια. Δύσκολα χρόνια με εντάσεις αλλά κ αγάπη. Δεν είχα καν το θάρρος να του πω οτι υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή μου. Απλά του γύρισα την πλάτη κι έφυγα σαν να μη σήμαινε για 'μενα τιποτα ενω ακόμα κ εκείνη τη στιγμή σήμαινε τα παντα. Επεισα τον εαυτό μου οτι τελείωσε γιατι δεν αντεχα. έχει περάσει καιρος κ η σκέψη μου είναι εκεί. Σ' εκεινη την εικόνα. Να εκλιπαρεί για μια ακόμα ευκαιρία κι εγώ να γυρνάω την πλάτη κ να φευγω...ποτέ μου δεν εχω φερθεί έτσι. Ντρέπομαι για 'μενα. έναν θάνατο τον ξεπερνάνε όλοι ακόμα και μια μανα.
Από τότε που μικρό παιδί με παρενόχλησαν σεξουαλικά απέκτησα έναν φόβο για τους άντρες. Κι εγώ άφησα τον μοναδικό που είδε μέσα στην καρδιά μου.
22-09-2013, 20:31 #26
Αξιοπρέπεια! Σπουδαία λέξη. Αυτή τη στιγμή ουτε αυτό δεν μπορώ να υποστηρίξω. Δεν νοιωθω σημαντική ουτε καν για μενα. Υπαρχουν άνθρωποι που αξίζουν πολλά. Εγω δεν έχω θέση αναμεσα τους ειμαι πολυ λίγη..
22-09-2013, 21:21 #27
1. Δεν είχα καν το θάρρος να του πω οτι υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή μου
πού είναι αυτό το άλλο που υπήρχε τότε στη ζωή σου?
2. έχει περάσει καιρος κ η σκέψη μου είναι εκεί.
κι εμένα έχει περάσει καιρος κ η σκέψη μου είναι εκεί.
3. Να εκλιπαρεί για μια ακόμα ευκαιρία κι εγώ να γυρνάω την πλάτη κ να φευγω
πού είναι τώρα αυτός που τότε εκλιπαρούσε?
4. έναν θάνατο τον ξεπερνάνε όλοι ακόμα και μια μανα
ρώτα τις χαροκαμμένες μάνες
5. Αξιοπρέπεια! Σπουδαία λέξη
για πολλούς είναι σπουδαία. η λέξη Αυτοεκτίμηση είναι σπουδαία? αν όλοι εύρισκαν σπουδαίες τις ίδιες λέξεις, τότε δεν θα ήσουν εδώ
22-09-2013, 21:28 #28
για να το εκανες αυτο κατι δν πηγαινε καλα... το εχεις εξειδανικευσει τωρα, που ισως εχεις αναγκη τη τοτε συμπεριφορα αυτου του ανθρωπου!!! κ να σου πω κατι??? κ τωρα να το ειχες αν δν εκανες το ιδιο θα εκανες κατι αλλο!!! δν σου εκανε.... κ μν ψαχνεις πραγματα για να πληγωνεις τν εαυτο σου επιτηδες!!! γιατι αυτο κανεις... κ μν πεις οχι,..ετσι??? εκει που ησουν ημουνα κ δω που ειμαι θα ρθεις!!! το εχεις ξανακουσει αυτο φανταζομαι!!!
η παρενοχληση οταν ησουν μικρη??? ποσο χρονων? συγγεννης??? παρενοχληση μονο ή προχωρησε???ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
22-09-2013, 21:48 #29
Ημουν 11 κι εγινε απο πολυ κοντινό συγγενικό πρόσωπο. Το εκανε 4 φορές αλλα το σταματούσα οποτε δεν προχώρησε. Απλα την πρωτη φορά που με άγγιξε σάστισα, πάγωσα κι ετσι αυτός κατάφερε να με αγγίξει αρκετα. Εχεις δίκιο για την εξειδανίκευση απλα βλέπω οτι η ζωή μου είναι πιο χάλια απ' οτι τοτε κι ετσι αμφιβάλλω αν η επιλογή μου ήταν σωστή. Περισσότερο όμως δεν συγχωρω τον εαυτό μου για τον τρόπο. Είμαι καιρό έτσι αλήθεια δεν βλέπω καποιο λόγο να συνεχίσω εδώ. Δεν είμαι ευτυχισμένη... Αν φύγω θα ηρεμήσει η ψυχή μου...
22-09-2013, 21:51 #30
Εκανες καποια κινηση ωστε να τιμωρηθει ο βιαστης?