Ακομα χωρις ερωτικη επαφη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60
    παιδια εννοειται οτι μου λειπει και η συντροφικοτητα το τελευταιο καιρο... ειμαι 5-6 μηνες μονος μου... δε λεω οτι ειναι μεγαλο διαστημα απλα ενταξει ειχα συνηθισει με μια κοπελα και μου λειπουν πραγματα οπως ειπατε μια αγκαλια , ενα φιλι οταν δεν ειμαι καλα και αλλα τοσα... απλα εβλεπα οτι αυτη η σχεση δε πηγαινε αλλο μαλλον! τις τελευταιες μερες εχω τυχει σε συζητησεις φιλων μου περι σεξ κτλπ και εγω δε μπορω να πω τιποτα,νιωθω μειονεκτικα και αγχωνομαι οτι και καλα πρεπει να κανω κατι,να βιαστω να μπω και εγω σ αυτο το "γκρουπ" να το πω... δεν ειναι οτι δεν αποζητω τη συντροφικοτητα και οτι δε περναω και εγω σκαλωματα εφοσον βλεπω οτι να γνωρισω καποια και να της τη "πεσω" δεν μου βγαινει τοσο ευκολα! ανοιξα το θεμα ομως αναφορικα με το τι με απασχολει πολυ αυτες τις μερες και επειδη δεν μου ειναι ευκολο να το συζητησω με φιλους γιατι ντρεπομαι καπως...

Banned
    Quote Originally Posted by solkots View Post
    παιδια εννοειται οτι μου λειπει και η συντροφικοτητα το τελευταιο καιρο... ειμαι 5-6 μηνες μονος μου... δε λεω οτι ειναι μεγαλο διαστημα απλα ενταξει ειχα συνηθισει με μια κοπελα και μου λειπουν πραγματα οπως ειπατε μια αγκαλια , ενα φιλι οταν δεν ειμαι καλα και αλλα τοσα... απλα εβλεπα οτι αυτη η σχεση δε πηγαινε αλλο μαλλον! τις τελευταιες μερες εχω τυχει σε συζητησεις φιλων μου περι σεξ κτλπ και εγω δε μπορω να πω τιποτα,νιωθω μειονεκτικα και αγχωνομαι οτι και καλα πρεπει να κανω κατι,να βιαστω να μπω και εγω σ αυτο το "γκρουπ" να το πω... δεν ειναι οτι δεν αποζητω τη συντροφικοτητα και οτι δε περναω και εγω σκαλωματα εφοσον βλεπω οτι να γνωρισω καποια και να της τη "πεσω" δεν μου βγαινει τοσο ευκολα! ανοιξα το θεμα ομως αναφορικα με το τι με απασχολει πολυ αυτες τις μερες και επειδη δεν μου ειναι ευκολο να το συζητησω με φιλους γιατι ντρεπομαι καπως...
    Επομένως έχουμε 3 θεματάκια… 1 ότι θέλεις μία σχέση και δεν έχεις, 2 ότι δεν έχεις κάνει ακόμα σεξ και 3 νιώθεις μειονεκτικά κι αγχώνεσαι να μπεις στην ‘ομάδα’ των φίλων που τα έχουν αυτά.

Για το πρώτο, νομίζω ότι αν έχεις μια μέση κοινωνικότητα και κύκλο γνωριμιών, καθώς και κάποια ενδιαφέροντα, θα βρεθεί ξανά κάποια κοπέλα. Άρχισε να κάνεις παρέα και να συζητάς με κοπέλες που έχετε κάτι κοινό και σου αρέσουν και μην αγχώνεσαι εξαρχής για το ‘πέσιμο’. Απλά μην μένεις στάσιμος, προσπάθησε να ξεπερνάς και να εξασκείς όσα πιστεύεις ότι σε μπλοκάρουν. Πάντως για το δεύτερο, όπως είπε κι η στέλλα πιο πριν, πράγματι δεν λέει τίποτα η ηλικία σου. Κι εγώ γνωρίζω άντρες που είχαν ερωτική επαφή πολύ μετά τα 20 κι ήταν μια χαρά άνθρωποι κι η ζωή τους κύλησε ομαλά στον τομέα ‘σχέσεις’. Επίσης, στις πρώτες σχέσεις είναι φυσικό να περνάει κάποιες φορές αρκετός καιρός μέχρι δύο άπειροι άνθρωποι να ‘συντονιστούν’. Αρκεί να μην τους εμποδίζουν άλλα πράγματα (πχ απόψεις και φοβίες γύρω από το σεξ, μειωμένη επιθυμία κλπ).
    Κι όσο για τους φίλους, φρόντισε να κρατάς για φίλους σου άτομα που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα κι όχι ανθρώπους που με το ύφος ή τα λόγια τους σε υποτιμούν. Ίσως θα ήταν καλό να ανοιχτείς λίγο παραπάνω στους καλούς φίλους και γενικά να μην ντρέπεσαι για όσα είσαι και όσα κάνεις ή δεν κάνεις στη ζωή σου.

Banned
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Ήταν ένα αστείο μαρίνα, αναφορικά με το οτι πρωτευον ρολο παίζουν άλλα πράγματα και οχι το αν θα δείξει ο άλλος ενδιαφέρον για τις φίλες που κουβαλάει κάποια μαζί ή οτιδήποτε τέλος πάντων μπορεί να θεωρήσει κάποιος σαν στρατηγική.
    Πόσο μάλλον όταν ολόκληρο το post του giorgiou panou είναι μια περιγραφή του "πως μπορείς να πεις ψέμματα για να ρίξεις κάποια" και η Tonya παραδέχεται πως έτσι θα έπρεπε να είναι τα πράγματα.
    Σαφώς και παίζουν ρόλο άλλα πράγματα και συμφωνώ μαζί σου. Αλλά… έκαστος στο είδος του και όμοιος ομοίω Tomhet, οπότε ίσως για κάποιους που είναι επιδίωξη και για κάποιους άλλους ζητούμενο τα ψέμματα και οι στρατηγικές, ε τα βρίσκουν μεταξύ τους κι ησυχάζουμε (ελπίζω δλδ :p…).

Πάντως περί ευκολόπιστων που λέει κι ο Γιάννης, νομίζω πως όλοι λίγο-πολύ έχουμε κάποιες προκαταλήψεις και κρίνουμε από τα φαινόμενα. Επίσης, όλοι βρε παιδιά μπορεί να υπάρξουμε πιο αφελείς, πιο ευάλωτοι, πιο επιρρεπείς, σε κάποιες φάσεις της ζωής μας. Για μένα το πρόβλημα ξεκινά όταν αυτό είναι συνεχές και δημιουργεί εν γνώσει μας μια μόνιμη κατάσταση ανικανοποίητου και δυστυχίας ή όταν κοιμόμαστε τον ύπνο τον βαθύ επί μακρόν. Πάντως είμαι πολύ επιφυλακτική στο να χαρακτηρίσω κυριολεκτικά ‘θύμα’ κάποιον, καθώς συνήθως υπάρχει αμφίδρομο όφελος. Και αλήθεια, άντρες ευκολόπιστοι δεν υπάρχουν αντίστοιχα? Πάρα πολλοί θα έλεγα. Εξάλλου σε άλλο θέμα Βαγγέλη έγραφες για τις ‘ιερόδουλες’ που δίνουν ‘σχέση’ με αντάλλαγμα πάσης φύσεως παροχές. Κάποιοι όχι μόνο ανταποκρίνονται αλλά καμαρώνουν και επιδιώκουν κιόλας τέτοιες σχέσεις.

Senior Member
    λοιπόν, ανατρέχοντας τις δημοσιεύσεις όλων εν συντομία, προσπαθώ να συνοψίσω πού το πάει αυτή η κουβέντα, φιλτράροντάς την όμως μέσα από το δικό μου μυαλό και ό,τι αυτό περιέχει. διαβάζω λοιπόν 1. ένα 19χρονο φίλο που εισάγει το θέμα, που τον απασχολεί και ντρέπεται να το συζητήσει με τους φίλους του, το ότι δεν έει κάνει σεξ. ΣΕΞ. με καμιά λέει δεν ολοκλήρωσε (ΣΕΞ). η συζήτηση στην παρέα του λέει πάει στις εμπειρίες (ΣΕΞ). θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο για να μην έχει ούτε μια εμπειρία (ΣΕΞ). αγχώνεται γιατί δεν έχει ΣΕΞ.
    2. πιστεύω ότι ο φίλος κάποτε πρέπει να μπει και στον κόσμο του σεξ (η ηλικία του δεν με ανησυχεί για να το κάνει οπωσδήποτε τώρα, αλλά το θέλει τελοσπάντων και δεν το έχει)
    3. πιστεύω ότι για να έχει ένας άνθρωπος σεξ κάποια προσπάθεια πρέπει να κάνει προηγουμένως και είναι σπανιότερο να του χτυπήσει την πόρτα το σεξ από μόνο του.
    4. την έννοια προσπάθεια ο καθένας μας αλλιώς την αντιλαμβάνεται, οκ? η παρεξηγημένη λέξη στρατηγική για μένα έχει μεγάλη σημασία (για μένα, να με συμπαθάτε). μέρος της εφαρμογής μιας στρατηγικής (οποιασδήποτε στρατηγικής) είναι να δει κανείς "αν τον παίρνει" ή θα λοιδωρηθεί, θα ματαιοπονήσει, θα κινδυνεύσει, θα θέσει σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους ή κατακτήσεις ή αξίες κ.λ.π. κ.λ.π. εδώ υπεισέρχονται πολλοί παράγοντες, η μόρφωση, η καταγωγή, η ανατροφή, ο κοινωνικός περίγυρος και ένα τσουβάλι άλλοι που διαμόρφωσαν ως την ώρα του play τον αιτούντα.
    5. βλέπω το σεξ σαν ένα τελείως ανεξάρτητο του έρωτα θέμα. εάν θα ακολουθήσει η σύναψη μιας σχέσης είναι άλλο θέμα.
    6. εύχομαι από καρδίας στο νεαρό φίλο να αποκτήσει το σεξ του, κατόπιν τη σχέση του, κατόπιν την αγάπη του, κατόπιν τη γυναίκα του, κατόπιν την οικογένειά του

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Σαφώς και παίζουν ρόλο άλλα πράγματα και συμφωνώ μαζί σου. Αλλά… έκαστος στο είδος του και όμοιος ομοίω Tomhet, οπότε ίσως για κάποιους που είναι επιδίωξη και για κάποιους άλλους ζητούμενο τα ψέμματα και οι στρατηγικές, ε τα βρίσκουν μεταξύ τους κι ησυχάζουμε (ελπίζω δλδ :p…).

Πάντως περί ευκολόπιστων που λέει κι ο Γιάννης, νομίζω πως όλοι λίγο-πολύ έχουμε κάποιες προκαταλήψεις και κρίνουμε από τα φαινόμενα. Επίσης, όλοι βρε παιδιά μπορεί να υπάρξουμε πιο αφελείς, πιο ευάλωτοι, πιο επιρρεπείς, σε κάποιες φάσεις της ζωής μας. Για μένα το πρόβλημα ξεκινά όταν αυτό είναι συνεχές και δημιουργεί εν γνώσει μας μια μόνιμη κατάσταση ανικανοποίητου και δυστυχίας ή όταν κοιμόμαστε τον ύπνο τον βαθύ επί μακρόν. Πάντως είμαι πολύ επιφυλακτική στο να χαρακτηρίσω κυριολεκτικά ‘θύμα’ κάποιον, καθώς συνήθως υπάρχει αμφίδρομο όφελος. Και αλήθεια, άντρες ευκολόπιστοι δεν υπάρχουν αντίστοιχα? Πάρα πολλοί θα έλεγα. Εξάλλου σε άλλο θέμα Βαγγέλη έγραφες για τις ‘ιερόδουλες’ που δίνουν ‘σχέση’ με αντάλλαγμα πάσης φύσεως παροχές. Κάποιοι όχι μόνο ανταποκρίνονται αλλά καμαρώνουν και επιδιώκουν κιόλας τέτοιες σχέσεις.
    Άσχετα απο το αν συμφωνώ ή όχι, μόνο και μόνο για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου θα σε ρωτήσω το εξής....
    Νομίζω πως έχω πιάσει την γενικότερη ιδέα στο κείμενο σου και ναι είναι γεγονός πως κάποιος/κάποια, κάποια στιγμή της ζωής του μπορεί να αναζητήσει το σεξ για το σεξ....για την κατηγορία αυτή λες "ε τα βρίσκουν μεταξύ τους και ησυχάζουμε" και το ενισχύεις με το "ειμαι επιφυλακτική στο να χαρακτηρίσω θύμα κάποιον καθώς συνήθως υπάρχει αμφίδρομο όφελος" κλπ.
    Ας κρατήσουμε σαν δεδομένο ότι αυτά ισχύουν...
    Ας υποθέσω επίσης πως στο "σχέδιο μάχης" που ανέφερε ο giorgos panou ο επιτιθέμενος είναι λοιπόν ένας τέτοιος άνθρωπος... στο σχέδιο μάχης λοιπόν αυτό αναλύει εν τάχει το πόσα φούμαρα πρέπει να πουλήσει σε κάποια για να την ρίξει στο κρεβάτι του... Οπότε δεν βασίζεται στην αφέλεια της κοπέλας?
    Γιατί μην μου πεις οτι αν αναζητά κάποιος σεξ θα τον ενδιαφέρει τι έχει σπουδάσει η άλλη ώστε να της δείξει ενδιαφέρον....πόσο μάλλον να είναι ευγενικός με τον τύπο που την συνοδεύει...η αλήθεια είναι πως χέστηκε. Αλλά παριστάνει οτι τον ενδιαφέρει με σκοπό να την τουμπάρει. Οπότε βασίζεται στην αφέλεια της... Δεν λέω οτι θα βγάλει το χλωροφόρμιο απο την τσέπη αν δε τα καταφέρει με γαλιφιές, οπότε ναι πρέπει να το θέλει και η άλλη...αλλά προς τι το θέατρο τότε? που μάλιστα επικροτεί κιόλας ο Tonya...όλη αυτή η υπόθεση βασίζεται στην αφέλεια.

Δυστυχώς στο μυαλό μου έχω μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το πως "δουλεύουν τα πράγματα" και ξέρω πως το 99% θα ξινήσει αφάνταστα με αυτό που θα πω...
    Αν ο φίλος μας εδώ είναι εμφανίσιμος τότε και να μην κυνηγήσει εκείνος, θα τον κυνηγήσουν εκείνες ή αν το κάνει αυτός θα χρειαστεί το 1/100 της "προσπάθειας" που θα κατέβαλε κάποιος άλλος, οπότε και δεν θα postαρε εδώ. Αν ο φίλος μας είναι λίγο πιο πέρα απο αυτή την κατηγορία τότε θα πρέπει να κυνηγήσει αρκετά για το σεξ και να στοχευσει στις ευκολόπιστες/αφελής κλπ. Αν ο φίλος μας είναι αρκετά μακρυά απο την κατηγορία αυτή τότε θα πρέπει να πάψει να αναζητά το σεξ και να αναζητήσει σύντροφο.

Στο δευτερο κομμάτι....φυσικά υπάρχουν άντρες ευκολόπιστοι.
    Το θέμα με τις "ιερόδουλες" (παντα σε εισαγωγικά) νομίζω πως είναι κάπως διαφορετικό απο το αντικείμενο εδώ. Υπάρχουν άντρες που αναζητούν να έχουν μια τέτοια γυναίκα δίπλα τους και υπάρχουν και γυναίκες που θέλουν να είναι ετσι για τον άντρα που έχουν δίπλα τους. Υπάρχει δηλαδή αυτή η ανταλλαγή. Σίγουρα σε αυτό πρόβλημα δεν υπάρχει, κατ'εμε.....υπάρχει όμως όταν πχ δεν τους αρέσει να το αναγνωρίζουν αυτό πάνω τους. Κοινώς...δεν φταίω εγώ αν ο Μπάμπης πήρε την Γιώτα για το πλούσιο στήθος της αλλά ούτε και αν η Γιώτα πήρε τον Μπάμπη για τα λεφτά του....επίσης όμως δεν φταίω όταν το αναγνωρίζω αυτό και στους δύο και με λένε κακό. Γιατί κανείς τους δεν θα το δεχτεί ποτέ αυτό και γιαυτό εξάλλου βλέπεις (θα πω μονο για τις γυναίκες γιατί αυτές παρατηρώ περισσότερο! :P ) γυναίκες να κοιτάνε αφ'υψηλού όταν περνάνε με τα ψηλοτάκουνα,την φουστα μετα βίας να στέκεται στο ύψος των γλουτών, την πλάτη και το μισό στήθος έξω...ξέρουν πως για την πλειοψηφία η εμφάνιση αυτή τους δίνει δύναμη. Αυτό που δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν είναι πως εκείνη την στιγμή εκδίδονται. Όχι σε εμένα προσωπικά, γιατί δεν αγοράζω κιόλας....αλλά σε όλους.
    Και δυστυχώς η κοινωνία γενικά έχει κάνει κατακριτέο το "επαγγελμα" της ιερόδουλου αλλά δεν έχει κάνει κατακριτέους τους πελάτες. Οπότε η γυναίκα έχει βρει τρόπους να εκδίδεται με πλάγιους τρόπους. Και ναι...οι άντρες αγοράζουν...είτε με ψέμματα είτε με λεφτά.

Senior Member
    Kαλησπέρα!
    Εικάζω ότι ο φίλος μας, που έθεσε το συγκεκριμένο θέμα, στα 19 του χρόνια πιέζεται περισσότερο κοινωνικά, από τους φίλους, τον περίγυρο, τα κρατούντα πρότυπα του συρμού κλπ για να κάνει σεξ, χωρίς να το επιθυμεί (?) ουσιαστικά, βαθιά και πραγματικά. Τα 3 παραδείγματα που ανέφερε δείχνουν μια ατολμία, μια δυσκολία στο να προχωρήσει, έναν δισταγμό, μια επιφύλαξη.

Η απορία μου είναι η εξής: αφού είχες ήδη ευκαιρίες, άρα μπορείς να κάνεις μια νέα σχέση, γιατί δεν μπαίνεις στη διαδικασία να βρεις μια νέα κοπέλα και να ολοκληρώσεις με αυτήν? Τι ειναι αυτό που σε προβληματίζει και ίσως σε φοβίζει?

Senior Member
    μπορεί άραγε το ερώτημα που θέτει με αυτόν τον τρόπο ένα 19χρονο αγόρι προστατευόμενο από την ανωνυμία, να έπρεπε να τεθεί αλλιώς αλλά να το θέτει έτσι σπρώχνοντάς μας να πιστεύουμε ότι επιθυμεί το σεξ αλλά αυτό στην πραγματικότητα δεν το επιθυμεί? γιατί να το κάνει? κάπου από τα λεγόμενά του θα φαινόταν ότι άλλα θέλει να πει και άλλα λέει. σε τρεις φρασούλες συνοψίζει το παιδί τον κόσμο του. δηλαδή τώρα εγώ πρέπει να σκεφτώ πάνω στη βέρσιον ότι ένα 19χρονο αγόρι δεν επιθυμεί το σεξ? ότι ο περίγυρος το στριμώχνει να το γνωρίσει αλλά αυτό δεν θέλει? τί να πω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    δηλαδή τώρα εγώ πρέπει να σκεφτώ πάνω στη βέρσιον ότι ένα 19χρονο αγόρι δεν επιθυμεί το σεξ? ότι ο περίγυρος το στριμώχνει να το γνωρίσει αλλά αυτό δεν θέλει? τί να πω...
    Δεν εννοούσα αυτό...
    αλλά ότι αν ήθελε σεξ, θα το είχε! τις ευκαιρίες τις είχε...Γιατί δεν ψάχνει για νέα ευκαιρία λοιπόν?
    Και εξάλλου ο ίδιος λέει ότι από τη μια του λείπει η συντροφικότητα μιας σχέσης αλλά από την άλλη πιέζεται από το περιβάλλον του και νιώθει άσχημα.

Λοιπον για να απαντησω πρωτα στη Μαρινα! γνωριζω αρκετα ατομα μπορω να πω αλλα ενταξει με αυτα τα πραγματα δε το εχουμε ολοι...προσφατα πλησιασα πολυ μια κοπελα,ειδα οτι με βλεπει καθαρα φιλικα και δεν εγινε κατι παραπανω... δυσκολευτηκα για να το κανω αυτο επειδη δε το εχω πολυ... γνωριζω κοπελες αλλα ισως το παω στο φιλικο κατευθειαν...δε ξερω! οσο για τους φιλους μου δεν εννοουσα οτι με φερνουν σε δυσκολη θεση με την εννοια οτι μου "τη λενε" που δεν εχω κανει σεξ... απλα επειδη εχουν κανει εκεινοι ειναι συνηθισμενο ρε παιδια οταν μαζευομαστε καμια φορα αντροπαρεα να συζητιουνται τετοια θεματα... γενικοτερης φυσεως αλλα καταλαβαινετε τι θελω να πω... εγω ο ιδιος μπαινω σε δυσκολη θεση απο μονος μου νομιζω... περα απ αυτο δεν εβαλα το θεμα με ερωτηση "πειτε μου τροπους για να βρω να κανω σεξ" απλα ενιωθα αμηχανια να το συζητησω και να το μοιραστω με αλλους το οτι εχω φτασει σε μια ηλικια και νιωθω μειονεκτικα σε σημειο να μην εχω και τοσο αυτοπεποιθηση και με τις κοπελες... σε αυτη την ηλικια ισως της φαινοταν περιεργο καποιας που δεν εχω καμια εμπειρια... τελοσπαντων πρωτη φορα ενιωσα οτι το θελω αυτο το πραγμα με τη πρωην μου... ενιωθα μια ελξη,οτι την ηθελα,οτι ηθελα να ολοκληρωθει η σχεση μας,να δυναμωσει ισως και αυτο που ειχαμε! αλλα γενικα και ποιος δε το επιθυμει? δε λεω οτι το επιθυμω τωρα! απλα επιθυμω μια σχεση ισως που θα με κανει να το θελω και παλι πολυ... το οτι νιωθω μειονεκτικα και ολα αυτα μπορει να οφειλεται στο γεγονος οτι με τη πρωην μου θα μπορουσε να γινει κατι...τα αφησα ολα στη τυχη και οπως ειπωθηκε και σε προηγουμενο μηνυμα δε γινονται ολα μονα τους και κατι πρεπει να κανουμε και μεις... θελετε ηταν υπερβολικος φοβος μη πληγωσω τη κοπελα και νομιζει οτι τη θελω μονο γ αυτο,θελετε οτι εγω ειχα αγχος με το θεμα? δε ξερω... το ηθελα παντως! και η πρωτη μου φορα θα ηθελα να ηταν ετσι... να το επιθυμω παλι και να μη κανω κατι απλα για να λεω και εγω οτι το εκανα! αυτη μου η επιθυμια δε παυει να με αγχωνει ομως οπως και να χει

Εγω θεωρω.. πως πρεπε να πας σε ενα ¨ζαχαροπλαστιο¨να κανεις την δουλεια σ ... για πρωτη επαφη ... να μαθεις τι πρεπει να κανεις... για να εισαι πιο ανετος οταν με το καλο βρεις κοπελα και αποφασισεις να προχωρησετε....και περα απο την πλακα... οι σημερινες κοπελες... τρωνε τουρτες πολυ ευκολα...

Solkots, στο να θες, περιπου επειγοντως, κοπέλα και σεξ τι ειναι αυτο που σε ωθει? ας πουμε βιολογική αναγκη, αισθημα οτι λειπει ενα βασικο κομματι απο τη ζωη σου ή το να μην υστερεις και να σαι εξισου καλος σ αυτο τον τομεα με τους συνομιλικους σου κι ετσι να μην νιωθεις μειονεκτικα εναντι τους? Αν λαβουμε υποψη και την ηλικια στην οποια εισαι οπου ο επηρεασμος μεταξυ συνομιληκων ειναι αποφασιστικης σημασιας στο τι κανει καποιος.

Tomhet, σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου. Ως προς το θεμα προσεγγιση, μια κοπέλα για καποιον που την πλησιαζει με όμορφο σαγηνευτικο τροπο (με τις γαληφιες όπως λες, τα φουμαρα και τα ψεματα) κι αυτη δελεαζεται απ αυτα για τη μοναδικοτητα του σε σχεση με αρκετα αλλα αρσενικα, κανονικα δε θα πρεπε να διερωτατε τι εμπειριες και τι προηγουμενα κρυβει αυτο το ωραιο του το υφος? πόσες πλησιάσε, πόσες πειραξε, πόσες τις κοροίδεψε και τις παρατησε, σε πόσες δλδ πειραματιστηκε μέχρι να φτανει στο σημειο να την πλησιαζει μ αυτο το ωραιο υφος? κι ως εκ τουτου θα υπαρξουν και επομενες? ή θα ειναι η μια απο τις πολλες και η πειθω του (την οποια τελειοποιησε μεσα απο την εμπειρια) θα την κανει να πιστευει ότι ειναι η γυναικα της ζωης του? και το επιπλαστο ενδιαφερον του για τη ζωη, τις εγνοιες και τα προβληματα της δε θα του ειναι τιποτα αλλο παρα ο δρομος για το κρεβατι?
    Ως προς το θεμα εμφανισης, ναι ενας εμφανισιμος ελκυει τις γυναικες, όμως αν στη συνεχεια διαπιστωσουν ότι απο χαρακτηρα δεν εχει περιεχομενο θα του γυρισουν συντομα την πλάτη. Δεν ετυχε να δεις ωραιους αντρες να ειναι πάντα μονοι και να διερωτασε πως ειναι δυνατο να συμβαινει αυτο?

Tonya, πριν λίγες μερες, σ αυτο το θεμα, διαβαζοντας το σχολιο σου σε παραθεση σου του μακρόσυρτου περι στρατηγικης μηνυματος του γιωργουπανου μου φανηκες πως ειχες γοητευθει απ αυτα που ελεγε κι αυτο σου βγηκε κι αρκετα αυθορμητα. ετσι ειναι?
    Αναστασια, θα συμφωνησω μαζι σου.
    γιάννης

Senior Member
    [QUOTE=ioannis2;456874]
    Tomhet, σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου. Ως προς το θεμα προσεγγιση, μια κοπέλα για καποιον που την πλησιαζει με όμορφο σαγηνευτικο τροπο (με τις γαληφιες όπως λες, τα φουμαρα και τα ψεματα) κι αυτη δελεαζεται απ αυτα για τη μοναδικοτητα του σε σχεση με αρκετα αλλα αρσενικα, κανονικα δε θα πρεπε να διερωτατε τι εμπειριες και τι προηγουμενα κρυβει αυτο το ωραιο του το υφος? πόσες πλησιάσε, πόσες πειραξε, πόσες τις κοροίδεψε και τις παρατησε, σε πόσες δλδ πειραματιστηκε μέχρι να φτανει στο σημειο να την πλησιαζει μ αυτο το ωραιο υφος? κι ως εκ τουτου θα υπαρξουν και επομενες? ή θα ειναι η μια απο τις πολλες και η πειθω του (την οποια τελειοποιησε μεσα απο την εμπειρια) θα την κανει να πιστευει ότι ειναι η γυναικα της ζωης του? και το επιπλαστο ενδιαφερον του για τη ζωη, τις εγνοιες και τα προβληματα της δε θα του ειναι τιποτα αλλο παρα ο δρομος για το κρεβατι?
    Ως προς το θεμα εμφανισης, ναι ενας εμφανισιμος ελκυει τις γυναικες, όμως αν στη συνεχεια διαπιστωσουν ότι απο χαρακτηρα δεν εχει περιεχομενο θα του γυρισουν συντομα την πλάτη. Δεν ετυχε να δεις ωραιους αντρες να ειναι πάντα μονοι και να διερωτασε πως ειναι δυνατο να συμβαινει αυτο?[/QUOTE]

Όχι :P
    Αν και θα πρέπει να ορίσουμε το "μόνοι"....μόνοι απο σχέση? ή μόνοι όπως και ο solkots εδώ που του λείπει το σεξ? Αν μιλάμε για το δευτερο, σίγουρα όχι, δεν έχω δει ποτέ μου. Αν μιλάμε για το πρώτο, ναι πολλούς αλλά επειδή έχουν περιστασιακές σχέσεις και καλύπτουν τις ανάκγες για σεξ ετσι, δεν αναζητούν κάτι πιο σταθερό.

Όσο για το πρώτο κομμάτι....κακά τα ψέμματα, όλοι θα πουν οτι το σκέφτονται αυτό αλλά η ουσία νομίζω είναι πως δεν παίζει ρόλο. Είναι τέτοια η έπαρση απο το άλλο άτομο και τέτοιο το boost του εγωισμού που σου προσφέρει που απλά νιώθεις καλά με τον εαυτό σου κατα την όλη διαδικασία οπότε.....τι το αρνητικό υπάρχει? τίποτα.
    ΑΛΛΑ...αυτό θεωρώ πως ισχύει όταν το "θυμα" γοητεύεται όντως απο την εμφάνιση του άλλου...
    Γιαυτό όπως είπα νομίζω πως αν ο solkots και ο κάθε solkots ανήκει στην κατηγορία των όχι και τόσο εμφανίσιμων, καλύτερα να αναθεωρήσει τους στόχους του γιατί απο το "γόης" μπορείς πολύ ευκολα να καταλήξεις καραγκιόζης ακόμα και αν δεν είσαι...μπορεί πχ κάποια στιγμή για κάποιο λόγο να αποφασίσεις να κάνεις κάτι έξω απο τα συνηθισμένα έστω και αν δε το έχεις κάνει ποτέ στην ζωή σου πιο πριν. Χωρίς να είσαι πέφτουλας, λυσσασμένος, κλπκλπ...ε...καραγκιόζης θα είσαι μάλλον και τότε γιατί βάση πιθανοτήτων η άλλη θα σκεφτεί οτι το κάνεις συνέχεια.
    Γιαυτό και πάλι η συμβουλή μου είναι να κινείται εκεί που βλέπει οτι υπάρχει ήδη ανταπόκριση πριν καν δοκιμάσει κάτι. ΑΝ δεν ειναι αρκετά εμφανίσιμος ώστε να του επιτρέπει να κάνει βλακίες χωρίς συνέπειες.
    Last edited by Tomhet; 26-09-2013 at 10:56.

Banned
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Άσχετα απο το αν συμφωνώ ή όχι, μόνο και μόνο για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου θα σε ρωτήσω το εξής....
    Νομίζω πως έχω πιάσει την γενικότερη ιδέα στο κείμενο σου και ναι είναι γεγονός πως κάποιος/κάποια, κάποια στιγμή της ζωής του μπορεί να αναζητήσει το σεξ για το σεξ....για την κατηγορία αυτή λες "ε τα βρίσκουν μεταξύ τους και ησυχάζουμε" και το ενισχύεις με το "ειμαι επιφυλακτική στο να χαρακτηρίσω θύμα κάποιον καθώς συνήθως υπάρχει αμφίδρομο όφελος" κλπ.
    Ας κρατήσουμε σαν δεδομένο ότι αυτά ισχύουν...
    Ας υποθέσω επίσης πως στο "σχέδιο μάχης" που ανέφερε ο giorgos panou ο επιτιθέμενος είναι λοιπόν ένας τέτοιος άνθρωπος... στο σχέδιο μάχης λοιπόν αυτό αναλύει εν τάχει το πόσα φούμαρα πρέπει να πουλήσει σε κάποια για να την ρίξει στο κρεβάτι του... Οπότε δεν βασίζεται στην αφέλεια της κοπέλας?
    Γιατί μην μου πεις οτι αν αναζητά κάποιος σεξ θα τον ενδιαφέρει τι έχει σπουδάσει η άλλη ώστε να της δείξει ενδιαφέρον....πόσο μάλλον να είναι ευγενικός με τον τύπο που την συνοδεύει...η αλήθεια είναι πως χέστηκε. Αλλά παριστάνει οτι τον ενδιαφέρει με σκοπό να την τουμπάρει. Οπότε βασίζεται στην αφέλεια της... Δεν λέω οτι θα βγάλει το χλωροφόρμιο απο την τσέπη αν δε τα καταφέρει με γαλιφιές, οπότε ναι πρέπει να το θέλει και η άλλη...αλλά προς τι το θέατρο τότε? που μάλιστα επικροτεί κιόλας ο Tonya...όλη αυτή η υπόθεση βασίζεται στην αφέλεια.

Δυστυχώς στο μυαλό μου έχω μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το πως "δουλεύουν τα πράγματα" και ξέρω πως το 99% θα ξινήσει αφάνταστα με αυτό που θα πω...
    Αν ο φίλος μας εδώ είναι εμφανίσιμος τότε και να μην κυνηγήσει εκείνος, θα τον κυνηγήσουν εκείνες ή αν το κάνει αυτός θα χρειαστεί το 1/100 της "προσπάθειας" που θα κατέβαλε κάποιος άλλος, οπότε και δεν θα postαρε εδώ. Αν ο φίλος μας είναι λίγο πιο πέρα απο αυτή την κατηγορία τότε θα πρέπει να κυνηγήσει αρκετά για το σεξ και να στοχευσει στις ευκολόπιστες/αφελής κλπ. Αν ο φίλος μας είναι αρκετά μακρυά απο την κατηγορία αυτή τότε θα πρέπει να πάψει να αναζητά το σεξ και να αναζητήσει σύντροφο.

Στο δευτερο κομμάτι....φυσικά υπάρχουν άντρες ευκολόπιστοι.
    Το θέμα με τις "ιερόδουλες" (παντα σε εισαγωγικά) νομίζω πως είναι κάπως διαφορετικό απο το αντικείμενο εδώ. Υπάρχουν άντρες που αναζητούν να έχουν μια τέτοια γυναίκα δίπλα τους και υπάρχουν και γυναίκες που θέλουν να είναι ετσι για τον άντρα που έχουν δίπλα τους. Υπάρχει δηλαδή αυτή η ανταλλαγή. Σίγουρα σε αυτό πρόβλημα δεν υπάρχει, κατ'εμε.....υπάρχει όμως όταν πχ δεν τους αρέσει να το αναγνωρίζουν αυτό πάνω τους. Κοινώς...δεν φταίω εγώ αν ο Μπάμπης πήρε την Γιώτα για το πλούσιο στήθος της αλλά ούτε και αν η Γιώτα πήρε τον Μπάμπη για τα λεφτά του....επίσης όμως δεν φταίω όταν το αναγνωρίζω αυτό και στους δύο και με λένε κακό. Γιατί κανείς τους δεν θα το δεχτεί ποτέ αυτό και γιαυτό εξάλλου βλέπεις (θα πω μονο για τις γυναίκες γιατί αυτές παρατηρώ περισσότερο! :P ) γυναίκες να κοιτάνε αφ'υψηλού όταν περνάνε με τα ψηλοτάκουνα,την φουστα μετα βίας να στέκεται στο ύψος των γλουτών, την πλάτη και το μισό στήθος έξω...ξέρουν πως για την πλειοψηφία η εμφάνιση αυτή τους δίνει δύναμη. Αυτό που δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν είναι πως εκείνη την στιγμή εκδίδονται. Όχι σε εμένα προσωπικά, γιατί δεν αγοράζω κιόλας....αλλά σε όλους.
    Και δυστυχώς η κοινωνία γενικά έχει κάνει κατακριτέο το "επαγγελμα" της ιερόδουλου αλλά δεν έχει κάνει κατακριτέους τους πελάτες. Οπότε η γυναίκα έχει βρει τρόπους να εκδίδεται με πλάγιους τρόπους. Και ναι...οι άντρες αγοράζουν...είτε με ψέμματα είτε με λεφτά.
    Καλημέρα! Δεν θεωρώ κακό το ‘σεξ για το σεξ’, αντιθέτως. Αρκετοί άνθρωποι μπορεί κάποιες φορές να αναζητούν και να μη θέλουν να εμπλακούν σε μια βαθύτερη ή πιο συνολική ή πιο σταθερή σχέση με κάποιον άλλον. Για δικούς τους λόγους, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο άλλος. Εκεί όμως που είναι η ένσταση μου, είναι στο θέμα των τρόπων που θα χρησιμοποιήσει κάποιος για να πετύχει τον όποιο σκοπό. Εδώ έρχονται και οι στρατηγικές και τα ψέματα. Απλά κάποιες φορές δεν υπάρχει πραγματική ‘εξαπάτηση’, γιατί και ο αποδέκτης γνωρίζει τους ‘κανόνες του παιχνιδιού’ κι ανταποκρίνεται ανάλογα. Κι επίσης, ακόμα κι άνθρωποι που παραπονιούνται για την ποιότητα των σχέσεων τους, αλλά δεν κάνουν κάτι για να αλλάξει το όλο σκηνικό, πιθανόν έχουν μεγαλύτερο όφελος από κόστος κι ας μην το παραδέχονται ή /και ‘πάνε γυρεύοντας’. Οπότε δεν είναι ούτε μόνο η αφέλεια, ούτε πραγματική αφέλεια. Συνήθως η όλη υπόθεση βασίζεται σε ένα παιχνίδι, σε ρόλους που παίζονται εν γνώσει των συμμετεχόντων. Νομίζω ότι αυτό επικροτεί η Τonya κι όχι την εξαπάτηση.

Αυτό όμως δεν δικαιώνει όποιον πουλάει φούμαρα. Γιατί πολλοί δικαιολογούνται με το ότι ‘μα τα θέλει’, οπότε γιατί να μην πω κάμποσες παπαριές. Αναμφισβήτητα κάποιοι νοιάζονται μόνο πως θα βολέψουν τις μικρές ή μεγάλες ανάγκες τους. Βέβαια, σε αυτό που λες και στο επόμενο μήνυμα σου για κάποιον εμφανίσιμο (και πιθανόν με ένα κάποιο στυλάκι και καλό λέγειν, όπως θα έλεγε κι ο Γιάννης), έχεις δίκιο και ισχύει και για άντρες και για γυναίκες (τουλάχιστον ως προς το πόσους θα έχουν τριγύρω τους και ως προς το πόσο σεξ μπορούν να έχουν, αν φυσικά το θέλουν). Αλλά το πού θα στοχεύσει ο φίλος μας που άνοιξε το θέμα, νομίζω πως έχει να κάνει περισσότερο με το τι του ταιριάζει και τι απόψεις έχει, παρά με το αν είναι ‘εμφανίσιμος’ και ναι καλό θα ήταν να αναζητήσει σύντροφο. (btw υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι μέτριας εμφάνισης που αναζητούν το σεξ και το έχουν σε αφθονία, χωρίς να γίνονται ‘καραγκιόζηδες’ και χωρίς να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια).

Το θέμα με τις ‘ιερόδουλες’ δεν είναι πολύ διαφορετικό, γιατί εντάσσεται είτε σε ένα ‘παιχνίδι’ που συμμετέχουν κι οι δυο (την ανταλλαγή που λες κι εσύ), είτε στην προσπάθεια εκμετάλλευσης μιας αδυναμίας. Φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο σε σχέση με τις απόψεις της κοινωνίας… αλλά νομίζω πως τα τελευταία χρόνια έχουν ξεφυτρώσει πολλά φυντάνια που λειτουργούν ως ‘ιερόδουλες’, ζητώντας από τις γυναίκες να παίξουν το ρόλο του παρόχου.

Εννοείται πως ουδείς θα παραδεχτεί την ανταλλαγή ακόμα κι όταν είναι πασιφανής κι εσύ σαφώς θα γίνεις ο ‘κακός’, γιατί ζητάς από τους άλλους να μιλήσουν ανοιχτά για μια μη αποδεκτή πρακτική και να κατεβάσουν το ‘εγώ’ τους.

PS μια μικρή παρατήρηση: το αν μια γυναίκα έχει σκοπό να προκαλέσει ή να αποκτήσει δύναμη με ένα χ ντύσιμο… θα έλεγα πως συμφωνώ, αλλά το τι εισπράττει ο καθένας είναι ανάλογα με την εμπειρία και το τι έχει συνηθίσει. Κάποιος μπορεί να έχει συνηθίσει να συναναστρέφεται γυναίκες που ντύνονται με μποτάκια και ριχτά ρούχα, γιατί αυτή είναι η ‘στολή’ των ‘ψαγμένων’ και άλλος το ακριβώς αντίθετο. Οπότε το όριο του καθενός σχετικά με το τι είναι ‘προκλητικό’ μπορεί να διαφέρει πολύ…

Senior Member
    Στην τελευταία σου παράγραφο αν αλλάξεις την λέξη "προκλητικό" στην τελευταία πρόταση με την λέξη "γοητευτικό" θα έλεγα ότι συμφωνώ.
    Στο κείμενο του giorgiou panou βρε συ marina το σενάριο ήταν απλό όμως...ένας τύπος που την πέφτει σε κάποια και δοκιμάζει πράγματα για αν την ρίξει. Αν ο τύπος αυτός ψάχνει σεξ και εκείνη αντίστοιχα ψάχνει σεξ απο αυτόν τότε προς τι το κόλπο για να την ρίξει? Γιαυτό αναφέρθηκα στην αφέλεια...γιατί στο σενάριο αυτό δεν θέλουν και οι δύο απλά σεξ. Αλλιώς για ποιο λόγο να προσπαθεί ο άλλος να την ρίξει? Και μην ακούσω πως οι γυναίκες επιλέγουν ερωτικό σύντροφο με βάση το IQ του ή την σπιρτάδα του γιατί αλλιώς τα μοντέλα θα τα έχει φάει η..... :P
    Για να μην τα μπλέκουμε τα πράγματα γιατί πάμε να τον βγάλουμε "αθώα περιστερά" και ρομαντικό κλπκλπ τον άνθρωπο εδώ....άνοιξε ένα θέμα γιατί είναι παρθένος ετών 19 και ανησυχεί για το πότε θα κουτουπώσει. Τόσο απλά...δεν είπε ποτέ κάτι άλλο. Ξεκάθαρα πράγματα.
    Ο giorgos panou του πρότεινε τι γαλυφιές μπορεί να κάνει για να πετύχει αυτό που θέλει....

Κατά τα άλλα ούτε εγώ το θεωρώ κακό...αλλά όπως είπα δεν μπορώ να πω οτι μου αρέσει η όλη υποκρισία και η γκρίνια γύρω απο το ζήτημα ειδικά μάλιστα απο την πλευρά των γυναικών... Ελπίζω να συμφωνείς σε αυτό γιατί δεν νομίζω να ειναι και τόσο συνηθισμένο το να βρεις αντρα να γκρινιάζει γιατί τον δούλεψε κάποια για να τον ρίξει στο κρεβάτι της. Είναι πολύ πιο συνηθισμένο φαινόμενο να χαύτετε ένα κάρο χαζομάρες και μετά να γκρινιάζετε. Δεν νομίζω να είναι προκατάληψη αυτό απο πλευράς μου....
    Αν είναι όμως να σχολιάσω το γιατί συμβαίνει αυτό θα πω απλά γιατί όλων ο εγωισμός είναι ένας κουμπαράς που θέλει τάισμα. Και όταν κάποιος άντρας έρχεται και σας πει "ουαου τα μάτια σου ειναι απιστευτα" και το συνδιάσει με ένα κάρο άλλες βλακίες αυτόματα ταίζει τον κουμπαρά της ενώ πραγματικά θέλει να ταίσει κάτι άλλο. Όχι πάντα...αλλά τις περισσότερες φορές.

πρωτα απ ολα τη λυση "πηγαινε στο ζαχαροπλαστειο" την εχω αποκλισει... παιδια το θεωρω τελειως ανουσιο και κενο! και δε το βλεπω καν σαν θεμα εμπειριας...δηλαδη αντρες που δεν ειναι εμφανισιμοι ή οτι αλλο και πανε σε ιεροδουλες μεχρι τα 30 και τα 40 τους θεωρειται οτι εχουν εμπειριες? εγω δε το νομιζω... απ την αλλη ειπα πως μια χαρα ειμαι απο εμφανιση,ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με αυτο και οσες σχεσεις ειχα ηταν με πολυ ομορφες κοπελες...απλα δεν ηταν τοσες πολες γιατι οπως ειπα δε το χω με το να πλησιαζω καποια, να κανω παιχνιδι τελοσπαντων... για παραδειγμα με τη τελευταια μου σχεση που κρατησε καμποσο καιρο οπως σας ειπα δεν εκανα τιποτα εγω... εμαθα απο κοινο γνωστο οτι της αρεσω εδω και καιρο και μετα εκανα κινηση... ουτε καν το ειχα καταλαβει δηλαδη... γενικα νομιζω πως οι αντρες δε τα πολυπιανουμε αυτα! ισως ημουνα και αλλου και δε το καταλαβαινα... οπως ειπες Tomhet "ανησυχω στο ποτε θα κουτουπωσω" , ναι μπορεις να το πεις και ετσι... αλλα ξαναλεω πως ποτε δεν εψαχνα κατι περιστασιακο...αν ημουν ετσι και οχι το ρομαντικος θα ειχα παει ηδη στο "ζαχαροπλαστειο" που λεγαμε! :P θα ηθελα να προχωρησω μεσα σε μια σχεση στην οποια θα ενιωθα οτι το θελω πολυ το σεξ! τωρα δεν ειναι οτι νιωθω να το θελω... ειναι οτι νιωθω μια πιεση απο συνομηλικους οπως ειπαν και προηγουμενοι και στην ηλικια που ειμαι εππηρεαζει πολυ αυτο! πως? με το να νιωθω μειονεκτικα,με το να νιωθω ενα αγχος απεναντι στις κοπελες σκεπτωμενος "αν τωρα προχωρουσα με αυτη και εβλεπε οτι δεν εχω καθολου εμπειριες πως θα το παρει?" ,νιωθω οτι μενω πισω και αλλα τοσα...με κουραζει ολη αυτη η σκεψη και η καταληξη ειναι να μην εχω αυτοπεποιθηση σαν ατομο

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast