Results 121 to 135 of 308
-
25-09-2013, 00:10 #121
τα χαπια βαλεριανας....δεν θελουν συνταγη γιατρου...ειναι φυτικα...και εμενα προσωπικα με βοηθησαν παρα πολυ....
τα ιδια ειχα πανω κατω.....ξενυχταγα και εγω πολυ....πινω και πολλους καφεδες αστα τα εχω περασει...
- 25-09-2013, 17:14 #122
Δεν ξέρω και εγώ κάτι πρέπει να πάρω για να σταματήσει αυτό απαισιό αίσθημα !!
Πίνω μόνο κακάο για μαγνήσιο , αλλά πάλι δεν λένε να εξαφανιστούν μια καλά μια χάλια δεν παλευετε άλλο αυτή η κατάσταση !!!
26-09-2013, 13:08 #123
alex ετσι γινεται με τις εκτακτες..εκει που νομιζεις οτι εφυγαν και ξεμπερδεψες ξαναεμφανιζονται! δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο η τι αλλο μπορει να ειναι αλλα οτι σε κανουν χαλια ισχυει! και εγω αλλες μερες απελπιζομαι αλλες μερες το παλευω! οπως εχω ξαναγραψει ενα χρονο και κατι πηγαινα πολυ καλα..ειχαν μειωθει και ηταν πιο αραιες..αλλα μετα εμφανιστηκαν χειροτερες! εχω μηνες τωρα παρα πολλες και δεν εξαφανιζονται..οποτε κουραγιο μονο μπορω να κανω!
26-09-2013, 15:15 #124
Δεν μπορώ καταλάβω γιατί εάν ειναι ψυχολογικό να πυροδοτεί τέτοια συμπτώματα στην καρδιά , πόσο να αντέξει και η καρδιά μας απο αυτό το σύμπτωμα ειναι πολύ δύσκολο μερικές φορές .
Μυρτω και εσύ πρέπει να έχεις τραβήξει πολλά και σε νιώθω λύσει απο ότι βλέπει δεν υπάρχει μέχρι και οι καρδιολόγοι λένε δεν ειναι ανυσηχιτικο αλλά νομίζω πλάκα μας κάνουν δεν γίνετε να ζήσεις με αυτό το πράγμα !!!
26-09-2013, 18:02 #125
και αυτο νομιζω οτι ειναι το δυσκολο στην περιπτωση μας! δεν μπορουμε να συνδεσουμε την ψυχολογια με το συμπτωμα στην καρδια.. απλα οταν μας παιρνει απο κατω, η κατασταση μας επιδεινωνεται πιο πολυ! λυση δεν ξερω αν υπαρχει μαλλον μονες τους ερχονται και μονες τους φευγουν! αλλιως αν ειναι ψυχολογικο ειναι κατι σαν φοβια και εμμονη! βεβαια πρεπει να σκεφτουμε οτι αλλοι συνανθρωποι μας αντιμετωπιζουν πολυ πιο δυσκολες καταστασεις και ασθενειες και δεν το βαζουν κατω! οποτε το μονο που μας μενει ειναι να παλευουμε!
27-09-2013, 05:10 #126
Μυρτω εσύ έχεις ακομη έκτακτες ;
27-09-2013, 08:27 #127
Ναι Μυρτω,δεν πιστευουμε οτι αυτο που μας λενε οι γιατροι(για το οτι δεν θα παθουμε κατι απ τις αρρυθμιες)γιατι απλα εχουμε να κανουμε με καρδια,οχι με ποδι-χερι η νυχι!Φυσικα και υπαρχουν ανθρωποι που παλευουν με δυσκολες αρρωστιες και μπραβο τους(!!)αλλα εγω πιστευω οτι και αυτο που ζουμε εμεις(τουλαχιστον η δικια μου περιπτωση)ειναι ζορι μεγαλο!!Ασε που κανεις απ τον περιγυρω δεν καταλαβαινει τι περνας εσυ(ενω αυτοι που εχουν καποια αρρωστια οι διπλανοι το καταλαβαινουν,τουλαχιστον το βλεπουν,ειναι εμφανες,προς Θεου,δεν κανω συγκριση!!)εμεις παλευουμε με το μυαλο....οποτε δεν μπορει να καταλαβει κανεις τιποτα!Εμενα αυτες οι καταραμενες αρρυθμιες (που υπαρχουν χροοονια στην καθημερινοτητα μου!)μου φερανε και πολλα αλλα...εμμονη με το παραμικρο συμπτωμα(ειτε με την καρδια που με την παραμικρη ενοχλιση,σφυξιμο,βαρος,τσι� �πημα,ταχυπαλμια κτλ περιμενω την καρδιακη προσβολη η το εμφραγμα...)αλλα και με την πιεση(καποιο διαστημα ζουσα αγγαλια με το πιεσομετρο & αν "τσιμπαγε" λιγο,περιμενα το εγκεφαλικο......)καποιες φορες εχω βαρος στο κεντρο ψηλα στο κεφαλι και πειθω τον εαυτο μου(χωρις φυσικα να το θελω,απλα ειναι πλεον εμμονη!)οτι μαλλον εχω...ογκο....οποτε καταλαβαινετε οτι & αυτη η κατασταση ειναι εξισου δυσκολη με των ανθρωπων που βασανιζονται απο σοβαρες ασθενειες!Καποιες φορες ειμαι αισιοδοξη οτι αφου το παλευω θα δω καποτε φως στη ζωη μου,οπως παλια,πριν να ξεκινησουν οι αρρυθμιες & φερουν ολα τα υπολοιπα....απλα & ομορφα!Ο Θεος ας μας βοηθαει....!
27-09-2013, 15:09 #128
Ρανη πόσο δίκαιο έχεις εκεί που είπα ότι σιγά σιγά φεύγουν πάλι τα ίδια δεν μπορώ άλλο .
Να ξανά πάω πάλι στον καρδιολόγο ;επειδή μάλλον πρέπει να μου έχουν γίνει εμμονή έλεγχο συνέχεια τον σφυγμό , νιώθω το κενό στο στήθος και το φτερούγισμα σήμερα που καθομουν και είπια δυο μπύρες με κάτι δικούς μου ένιωσα να έχει σταματήσει η καρδιά για δυο δεύτερα και ένιωσα κάτι σαν ζάλη θα τους ζηταγα βοήθεια αλλά μετά ξανά ένιωσα τον σφυγμό και έτρεμα απο τον φόβο μου και η καρδιά σφυροκοπαγε εντάξει πρέπει να αρχίζω να τρέλαινομαι δεν εξήγητε αλλιώς .
Νέο παιδί και να έχω θέμα με την καρδιά να εξετάσεις όλα υπέρηχοι holder καρδιογραφηματα αίματος θυρεοειδή τι άλλο να κάνω να απαλλαγώ απο αυτές ;;;
27-09-2013, 15:51 #129
καλησπέρα και από μένα! Alex έχεις σκεφτεί ποτέ να πας σε κέντρο ψυχικής υγείας της περιοχής σου για συνεδριές με ψυχολόγο οι οποίες είναι δωρεάν; Πιστέυω ότι θα σε βοηθούσε πολύ να μπορέσεις να διαχειριστείς τις ταχυκαρδίες σου που δεν είναι τίποτα άλλο από σωματοποίηση του άγχους σου.
Δεν έχω παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση και ίσως να έχει επαναληφθεί και από άλλο μέλος η πρόταση που έκανα στον Alex οπότε σε μία τέτοια περίπτωση ζητώ συγνώμη.
27-09-2013, 16:00 #130
Tita1977 καλησπέρα και εσένα το θέμα του ψυχολόγου δεν ξέρω μπορεί και να βοηθήσει αλλά τα οικονομικά μου ειναι σε χειρότερη κατάσταση απο την υγεία μου που μεταβιας μπόρεσα να δουλέψω ώστε να κάνω τις εξετάσεις μου .
Για κέντρο ψυχικής υγείας δεν γνωρίζω εάν υπάρχει στην περιοχή μου Τρίκαλα μένω δεν το έχω ψάξει γιατί δεν με αφορούσε πιο πριν τώρα όμως που έχω τα συμπτώματα προσπαθώ να βρω λύση η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ δεν μπορω να καταφέρω να ηρεσημω απο αυτές τις απαίσιες έκτακτες ..αν και νομίζω ότι και αυτό που μου λένε οι καρδιολόγοι ειναι απο το στρες μια κουβέντα ειναι και άλλες φορές πέρασα τεράστιο άγχος δεν είχα αυτά τα θέματα .
Τώρα μπορεί να είμαι καλά ψυχολογικά Και να συζητάω ήρεμα και ωραία και να έχω απανωτές έκτακτες και σκάει και καμία ταχύ καρδιά έλεος πια !!!
27-09-2013, 16:13 #131
Προφανώς κάτι θέλει να σου πει ο εαυτός σου και σε προειδοποιεί με αυτόν τον τρόπο. Ίσως χρειάζεται μια αλλάγή.
Δες αυτά.
http://www.syn-eirmos.gr/mpsy/index....101&Itemid=269
http://www.syn-eirmos.gr/mpsy/index....=235&Itemid=53
27-09-2013, 16:33 #132
Το ότι μπήκες στον κόπο να ψάξεις για να με βοηθήσεις σε ευχαριστώ πολύ .
Έχω κάνει πολλές αλλαγές σε πράγματα που με χαλαγανε έχω εντυπωσιάστει και εγώ με τον ευατο μου και είμαι περήφανος που μπόρεσα να αλλάξω , αλλά αυτό το πράγμα επιμένει και με χαλάει πολύ , μέχρι το τέλος έτσι πως πάω θα παθών κανένα χοντρό πρόβλημα με την καρδιά μου !!
Ίσως να φταει το ότι πίνω πάλι καφέ και μπύρες !!
27-09-2013, 17:28 #133
Πραγματικα δεν ξερω τι γινεται...ουτε το προηγουμενο μηνυμα μου βγηκε ολοκληρομενο,ουτε μπορω να γραψω χωρις να κανω "παραθεση".Αλεξ,δεν ειναι ο καφες & η μπυρα,οπως λενε οι γιατροι μπορει να επιρεασει αλλα οταν καταναλωνεις μεγαλη ποσοτητα...εγω για παραδειγμα εχει τυχει να μην πιω καφε(ουτε μπυρα φυσικα)μια μερα & αυτες οι ριμαδες κανανε χορο!Σημερα παλι εχουν κατσικωθει οπως επισης καποια πονακια στην μερια της καρδιας που εχουν παλι επικεντρωσει την σκεψη εκει,στο οτι κατι θα παθει η καρδια....και να ηταν που & που να πω παει στα κομματια,αλλα αυτο γινεται καθε μερα....ελεος πια!!
27-09-2013, 17:55 #134
Αχ ρανη πραγματικά εγώ είσαι εσύ , και εσύ εγώ ότι λες ισχύει και σε εμένα απλώς προσπαθώ να το ρίξω ότι κάτι φταίει ..
Το θέμα με τόσες αριθμυεις ειναι ότι θα καταστραφεί η καρδιά με τόσο γκουπ !!
Ας μας πει κάποιος κάποια λύση , όπως είπα μετά απο σωματική άσκηση γιατί έχω δεν μπορω να καταλάβω ;;
27-09-2013, 19:09 #135
Ρανη μου εχεις απολυτο δικιο! το να μην μπορεις να ελεγξεις το μυαλο σου σε τρελαινει ακομα πιο πολυ και ειναι πολυ δυσκολο καθε μερα να παλευουμε..θελει μεγαλη υπομονη και επιμονη! εγω οπως ειπα μερικες μερες χανω την αισιοδοξια μου και αλλες το παλευω λιγο καλυτερα..παραλληλα ξεκινησα και αγωγη για το ψυχολογικο κομματι γιατι με ειχε παρει πολυ απο κατω!
Αλεξ ναι εκτακτες εχω καθε μερα και μαλιστα παρα πολλες! δεν ξερω ποσες γιατι δεν εχω βαλει holter προσφατα! βεβαια και εγω εχω κανει ολες τις εξετασεις και ολα δειχνουν οτι η καρδια ανατομικα τουλαχιστον δεν εχει θεμα! προσπαθησε να μη φοβασαι οσες εκτακτες και να εχεις! υπαρχουν ανθρωποι που ζουν πολλα χρονια με αυτες και δεν εχουν παθει απολυτως τπτ! απλα μας χαλανε την καθημερινοτητα και μας τρομαζουν!