Τι σκέφτεστε; - Page 1174
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1174 of 1532 FirstFirst ... 17467410741124116411721173117411751176118412241274 ... LastLast
Results 17,596 to 17,610 of 22967
    Banned
    στο ξεκινημα καλα μιλουσε, ενιωσα πως μου την ψιλοεπεφτε κι ολας λογο φωτογραφιας. αλλα οταν αρχισε να επιμενει πως με ξερει, οτι γεννηθηκα σε νησι κλπ, τοτε καπου χαλασε το σεναριο που ειχε πλασει, γιατι δεν εχω καμια σχεση με νησια. μαλλον θα επρεπε να ζητω και συγνωμη που δε μπορω να ειμαι αυτο που φανταζεται η καθεμια.

Banned
    δε το πιστυω οτι σοβαρολογουσε θα εψαχνε αλοθι

Banned
    μου εχει τυχει κ μενα απο γνωριμιες που εκανα παλια επιδη ντρεποντουσαν να μου πουν θελω να γνωριστουμε μου ελεγαν τρελες δικαιολογιες μου εκαναν αναπαντητες κ μετα μου ελεγαν συγνωμη λαθος

Senior Member
    Σε 5 ώρες πρέπει να σηκωθώ και να περάσω 10 ώρες ακριβώς συγκεντρωμένη και απασχολημένη με κάτι που ουσιαστικά με αφήνει παγερά αδιάφορη και μου τρώει το χρόνο μου χωρίς λόγο. Επίσης όλη την Κυριακή ακούω τραγούδια για έρωτες, πάθη, ακόμα και την ερωτική απογοήτευση έχω φτάσει να νοσταλγώ.. Οι μορφές της τέχνης εμπλουτίζουν την ζωή μου με τα συναισθήματα που απουσιάζουν από την πραγματικότητα μου. Τελικά είμαι αδύναμη, δειλή, ηλίθια, μια σκέτη απογοήτευση.. Μακάρι να ξανασηκωθώ από αυτό τον πάτο.

Banned
    Quote Originally Posted by Leda View Post
    "μολυβένια" .................... :Χ
    ΧΑΧΑΧΑ!!! Θέλω να πιστεύω πως επίτηδες το άλλαξε, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γεια σου Leda , τι εννοεις , δεν το πιανω .
    Γεια σου κι εσένα Macgyver! Ήταν μια διόρθωση που δε θα μπορούσε να γίνει στο ανάλογο θέμα.....

Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    ΧΑΧΑΧΑ!!! Θέλω να πιστεύω πως επίτηδες το άλλαξε, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων! :D
    :ρ το πρόσεξες κι εσύ λοιπόν.....
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Απλα δεν υπαρχει λογος να ακολουθουμε την πεπατημενη παντα, τα γνωστα και τα καθιερωμενα. Ηταν αυθορμητο. Αν και βασικα σκεφτηκα στην αρχη να βαλω παγωμενη θαλασσα. Μετα μου ηρθε η τσιμεντενια. Οσο να πεις ειναι πιο βαρια λεξη ηχητικα, οποτε μαλλον αντικατοπτριζε τα συναισθηματα μου.

Banned
    Quote Originally Posted by Leda View Post
    :ρ το πρόσεξες κι εσύ λοιπόν.....
    Ναι ναι!!! χαχαχ!!! ;Ρ

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Απλα δεν υπαρχει λογος να ακολουθουμε την πεπατημενη παντα, τα γνωστα και τα καθιερωμενα. Ηταν αυθορμητο. Αν και βασικα σκεφτηκα στην αρχη να βαλω παγωμενη θαλασσα. Μετα μου ηρθε η τσιμεντενια. Οσο να πεις ειναι πιο βαρια λεξη ηχητικα, οποτε μαλλον αντικατοπτριζε τα συναισθηματα μου.
    Σωστή!!! ;)

Senior Member
    Σκεφτομαι αν θα συνεχιστει για πολυ αυτη η ασχημη κατασταση, η ανεργια, η φτωχεια, η αβεβαιοτητα, η ανασφαλεια...μαλλον δεν υπαρχει κανενας που να νοιαζεται για τους ανθρωπους που ζουν σε αυτη τη χωρα. Ειμαστε συγχρονοι δουλοι ... η κατασταση τα τελευταια χρονια αλλαξε δραματικα. Δεν ηταν ετσι η Ελλαδα, ουτε η κοινωνια μας, η κριση εκανε τους περισσοτερους σκληρους, ατομιστες σε υπερμετρο βαθμο και αλλα πολλα ή παντα ετσι ηταν και γω δεν το ειχα αντιληφθει?!

Banned
    Καλημέρα σε όλο τον κόσμο, να έχεται μια όμορφη και γεμάτη μέρα......

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Σκεφτομαι αν θα συνεχιστει για πολυ αυτη η ασχημη κατασταση, η ανεργια, η φτωχεια, η αβεβαιοτητα, η ανασφαλεια...μαλλον δεν υπαρχει κανενας που να νοιαζεται για τους ανθρωπους που ζουν σε αυτη τη χωρα. Ειμαστε συγχρονοι δουλοι ... η κατασταση τα τελευταια χρονια αλλαξε δραματικα. Δεν ηταν ετσι η Ελλαδα, ουτε η κοινωνια μας, η κριση εκανε τους περισσοτερους σκληρους, ατομιστες σε υπερμετρο βαθμο και αλλα πολλα ή παντα ετσι ηταν και γω δεν το ειχα αντιληφθει?!
    Παντα ατομιστης ηταν ο Ελληνας ... κ δυστχως ατομιστης θα παραμεινει...
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    Σκεφτομαι το αυριανο μου ρεπο και την ξεκουραση που την εχω τοσο αναγκη, εστω και για μια ημερα να παρω λιγο παραπανω υπνο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    προσωπικα δεν ημουν ατομιστρια αλλα πολυ δοτικο ατομο και καλοπροαιρετο αλλα υστερα απο οσα μου εκαναν σε προσωπικο επιπεδο αλλα και βλεπω καθημερινα γυρω μου εχω απογοητευθει πληρως και δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν. Ολοι μου φαινονται σαν αρπακτικα κυριολεκτικα και φουλ υποκριτες...ολοι ψαχνονται για καβγα, πως θα σε "ριξουν", ο καθενας κανει οτι γουσταρει γενικα και θελει να βγει και απο πανω, ασυδοσια τελειως, με δυο λογια ποιοτητα ζωης υπο του μηδενος
    εμενα ολοι μου οι γνωστοι και φιλοι εφυγαν εξω και γλιτωσανε αλλος Ολλανδια, αλλος Ελβετια, αλλος Γερμανια...οποιος απο 25 και ανω μενει εδω, μαραζωνει

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Αμαν πια με αυτο το τσουβαλιασμα...

Εχουνε παρει μια καραμελα πολλοι και την πιπιλανε...
    Καλα να παθουμε ο ελληνας ηταν ατομιστης ηταν συμφεροντολογος παρτακιας καλοπερασακιας...

Οταν μιλας να μιλας με επιχειρηματα αλλιως να μην γραφεις τπτ.....