Δεν ξέρω που να ζητήσω βοήθεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Λία_ View Post
    Δυστυχώς όχι... δεν φταίει ότι δεν έχω βρει ανθρώπους να ταιριάζω ούτε ότι δεν συναναστρέφομαι με κόσμο, έχω πολλές ασχολίες και έρχομαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους καθημερινά, και βιώνω και την απόρριψη καθημερινά... και δεν ξέρω και τι στάση να κρατήσω σε όλο αυτό.
    Είναι σίγουρα κάποιο θέμα δικό μου που δεν έχω καταφέρει να βρω ακόμα, γιατί πάντα με απέρριπταν δεν είναι μία περιστασιακή κατάσταση, ούτε αφορά συγκεκριμένα άτομα, πάντα όλοι και παντού με απορρίπτουν, δηλαδή δεν είναι ότι είμαι άτυχη και όλοι γύρω μου έχουν εκείνοι πρόβλημα ή δεν ταιριάζουμε,
    το θέμα μου είναι να βρω τι κάνω λάθος και μου φέρονται έτσι, πρέπει να έχω κάτι τρομερά απωθητικό για να μου συμβαίνει αυτό μια ζωή.
    Το παράξενο είναι ότι τα αγόρια που με βλέπουν ερωτικά κάνουν αμάν και τι να τους μιλήσω,
    γενικά όσον αφορά τις ερωτικές μου σχέσεις τα πάω καλά, σχεδόν ποτέ δεν έχω νιώσει απόρριψη στα ερωτικά μου,είχα και μακροχρόνια σχέση,
    θέλω να πω ότι είναι περίεργο να με αποφεύγουν οι πάντες λες και έχω κάτι κολλητικό αλλά την ίδια στιγμή αν δώσω ελπίδα σε κάποιον πχ συμφοιτητή να τρέχει πίσω μου μέχρι να καταλάβει ότι θέλω μόνο την παρέα του και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Αν είχα κάτι το τόσο τρομερό θα έπρεπε και στα ερωτικά να μην τα πηγαίνω καλά, γιατί μόνο κάτι τρομερά απωθητικό μπορεί να δικαιολογήσει αυτό που ζω, κάτι που δεν έχω βρει ακόμα. Εμφανισιακά είμαι μία μέση φυσιολογική κοπέλα.
    Το άλλο παράξενο είναι ότι πολλές όταν με πρωτογνωρίσουν δείχνουν να ενθουσιάζονται μαζί μου και επιδιώκουν να κάνουμε παρέα, μετά από λίγες μέρες όμως δεν θέλουν ούτε να με πλησιάσουν, πάω κοντά τους και εξαφανίζονται, δεν βρωμάω αλήθεια!
    Να είμαι άραγε βαρετή? και πόσο βαρετή να είμαι πια που να μην με πλησιάζει άνθρωπος?
    ενοχλητική δεν είμαι, ψωνάρα δεν είμαι, μυθομανής δεν είμαι...
    δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, έχω σκεφτεί και έχω προσπαθήσει τα πάντα...
    ούτε έχω κάποια ιδιαιτερότητα, μια φυσιολογική κοπέλα είμαι πια ήμαρτον!
    .......

Όπως είπα προσπαθώ να βρω το ''στραβό'' που έχω πάνω μου, τι είναι αυτό που κάνει τους άλλους να με απορρίπτουν τόσο και δεν ξέρω πως να το βρω, σε ψυχολόγους πήγα δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν, ίσως και να έκανα λάθος επιλογή ψυχολόγου δεν ξέρω....

Είναι φυσιολογικό να μην αρέσουμε σε όλους αλλά το να μην αρέσουμε σε κανέναν δεν είναι φυσιολογικό, αν δεν αρέσουμε σε κανέναν κάτι κάνουμε εμείς λάθος. Αυτό το λάθος προσπαθώ απεγνωσμένα και απελπισμένα να βρω αλλά δε με βοηθάει κανείς.

Τι να κάνω? Να τους πιάσω έναν έναν και να ρωτάω γιατί με απορρίπτεις?
    Ευχαριστώ για την απάντηση, αν και ντρέπομαι να το κάνω αυτό γιατί δεν μ'αρέσει να με λυπούνται αν βρω την ευκαιρία και κατάλληλο άτομο θα το κάνω, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη στο αν θα πάρω απάντηση που θα με βοηθήσει όμως...

Παράλληλα ψάχνω για ψυχολόγο γιατί όσους έχω δει μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να μπορούν να με βοηθήσουν. Μπορεί να μου πει κάποιος αν ψυχολόγος μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό το θέμα? ή χάνω άδικα χρόνο και χρήμα? Ψάχνοντας σε διάφορα φόρουμ βρήκα ανάλογες περιπτώσεις με μ'ένα που έκαναν χρόνια ψυχοθεραπεία και δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το πρόβλημα. Όπως και να 'χει όμως σίγουρα χρειάζομαι βοήθεια και συνεχίζω να ψάχνω για ψυχολόγο που να μου κάνει, βρήκα ότι ψυχολόγοι με ειδικότητα στην κοινωνική ψυχολογία ασχολούνται κυρίως με τις ανθρώπινες σχέσεις και σκέφτηκα μήπως θα με βοηθούσε περισσότερο, δεν ξέρω και πολλά από αυτά, αν ξέρει κάποιος εδώ ας μου πει...
    Αν πάω πχ σε ψυχολόγο που έχει κάνει 10 μεταπτυχιακά πάνω στην κατάθλιψη, εξαρτήσεις, εμμονές ή ότι άλλο σε μ'ένα αυτές οι γνώσεις δεν θα φανούν χρήσιμες γιατί δεν έχω κάποια ψυχολογική διαταραχή (ακόμα).

Δεν ξέρω τελικά μήπως είναι καλύτερα να το πάρω απόφαση ότι είμαι καταδικασμένη να είμαι μόνη και πρέπει να σταματήσω να προσπαθώ και να φθείρομαι και να μάθω να ζω έτσι.

Για μ'ένα η φιλία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής, θέλω τόσα να κάνω, είχα τόσα όνειρα, να ταξιδέψω, να ζήσω, να ερωτευτώ και αντί γιαυτό βλέπω τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου να περνάνε χωρίς να τα ζω, απελπισμένη, αγανακτισμένη, μόνη, αναζητώντας ένα γιατί που δεν θα απαντηθεί ποτέ.

Σχέση δεν έχω αυτή την περίοδο και ποτέ δεν είχα σχέση που να με γεμίζει, όσες σχέσεις είχα μέχρι στιγμής ήταν για να μη νιώθω τόσο μόνη, δεν έχω βρει κάποιον που να μ'αρέσει αρκετά, σε αυτό το θέμα ίσως φταίει ότι μέχρι στιγμής δεν έψαχνα εγώ αυτό που θέλω, περίμενα να έρθει αυτός σε μ'ένα, επίσης το ότι δεν έχω παρέες δεν βοηθάει στο να γνωρίσω κάποιον. Τώρα νιώθω ότι μεγαλώνω κιόλας και αποφάσισα να ξυπνήσω και να βρω αυτό που θέλω πριν γεράσω και αρχίσουν να με απορρίπτουν και οι άντρες.
    καλησπερα Λια
    πιστευω οτι εχεις πολλα μπερδεματα μεσα σου και συμφωνω με την σκεψη σου να βρεις εναν ειδικο που θα σου ταιριαζει καλυτερα απο τους προηγουμενους για να σε βοηθησει να ξεμπερδευτεις αρχικα και να κοινωνικοποιηθεις πιο αρμονικα στην συνεχεια.
    δεν ξερω ποιος θα ηταν ο καταλληλοτερος ειδικος γιατι δεν ξερω τι ακριβως σου συμβαινει, ουτε και ειμαι ειδικη. εγω θα ξεκινουσα απο καποιον που ειδικευεται σε γνωσιακη για την περιπτωση που οπως αναφερεις υπαρχουν δυσλειτουργιες που εχουν να κανουν με την συμπεριφορα σου εστω κι αν δεν ξερεις τι ακρωιβως. απο εκει και περα, αν το θεμα ειναι διαφορετικο και χρειαζεται αλλη ειδικοτητα η ψυχιατρος κλπ, θα στο πει εκεινος.

πεεεερα απο αυτο
    λες οτι πηγες σε καποιους ειδικους που δεν σε βοηθησαν. οταν λες δεν σε βοηθησαν , εννοεις οτι δεν λυθηκε το προβλημα, οτι σου ειπαν οτι δεν καταλαβαινουν τι μπορει να σου συμβαινει, η οτι δεν συμφωνουσες με τις αποψεις τους??? το οτι δεν λυθηκε το προβλημα ειναι προφανες, αλλα ειπε καποιος απο αυτους καποια αποψη για τον λογο που προκαλει ολα οσα περιεγραψες???

αν θες να κανουμε υποθεσεις για το τι μπορει να τρεχει, μπορουμε να κανουμε πολλες, αλλα δεν ξερω αν εχει ιδιαιτερο νοημα, μιας και δεν σε ξερουμε καθολου, δεν σε εχουμε συναντησει ΚΑΝ! οποιοσδηποτε απλος γνωστος σου, θα μπορουσε να εχει πιο εμπεριστατωμενη αποψη για εσενα ,απο εμας. μπορει να ισχυουν οι υποθεσεις οι δικες σου περι βαρεμαρας κλπ, οπως μπορει και να ισχυουν και πολλες αλλες...
    ειπες οτι ειχες ερωτικες σχεσεις, ακομα και μια μακροχρονια. ενα τοσο σοβαρο σου προβλημα, δεν το συζητησες ποτε με την μακροχρονια σχεση σου???? δεν μπορει να μην προσεξε οτι δεν εχεις φιλους. εκεινος τι αποψη ειχε γι αυτο που σου συμβαινει?

κατι που μου εκανε επισης εντυπωση ειναι οτι ενω αρχικα μας λες οτι ολο το προβλημα σου ειναι στις φιλιες, ενω τα ερωτικα σου πηγαιναν ανεκαθεν μια χαρα και εχεις πολλους θαυμαστες που μονο οταν μιλας για απλη φιλια απομακρυνονται, κλεινεις το σημειωμα σου με την αγωνια της μοναξιας και της ελλειψης ερωτικου συντροφου... τι απ ολα ισχυει τελικα?

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    λοιπον δε ξερω αν το εχεις καταλαβει μαλλον οχι αλλα αν συνεχισεις να εισαι ετσι στη πριζα κ να δικαιολογεις οπιονδηποτε δε σε πλησιαζει το μονο που θα πετυχεις ειναι να πεδευεσαι ετσι μια ζωη χωρις λογο... θα ελεγα οτι το προβλημα σου ειναι οτι σου λειπει η αυτοπεπηθηση.. τωρα οσο για αυτο που περιγραφεις εμενα μου εχει τυχει δισεκατομυρια φορες μου δινεις την εντυπωση οτι βρησκεσε σε πολεμο με τον ιδιο σου τον εαυτο εχω την εντυπωση οτι επιδη δε δεχεσαι τον εαυτο σου οπως ειναι δε σε δεχονται ουτε κ αυτοι οι λιγοι που κανονικα θα σε δεχοντουσαν το να μη τα πας καλα με τους πολους αυτο το δικαιολογω καπως..

επισης αυτα που λες μου θυμιζουν τον εαυτο μου ομως με τα χρονια απλα εμαθα να αδιαφορω οταν δε βλεπω ανταποκριση

επισης το οτι μιλας με πολυ κοσμο αυτο δε λεει απολυτως τιποτα κ εγω ηξερα μια γνωστη μου που μιλαγε με ολη την ελλαδα (αν θες το πιστευες) κ τελικα συμφωνισε μονο με εμενα κ ενω συνεχιζει να μιλα παντου δεν ακουει τιποτα

βγες απο τη πριζα μη πριζονεσε το να ειναι καπιος στη τσιτα αυτο δεν εκτιμαται...

Η αλήθεια είναι ότι πλέον όταν γνωρίσω κάποιον έχω στο μυαλό μου ότι σίγουρα και αυτός δεν θα αργήσει να με απορρίψει και βγάζω τεράστια ανασφάλεια, αυτό σίγουρα είναι αρνητικό αλλά ούτε αυτό όμως είναι απάντηση στο ''γιατί'' που ψάχνω, και εγώ το είχα σκεφτεί ότι ίσως είναι αυτός ο λόγος, αλλά πριν συνειδητοποιήσω ότι υπάρχει πρόβλημα δεν έβγαζα ανασφάλεια και πάλι συνέβαινε το ίδιο, επίσης υπήρξαν κάποιο λίγοι περίοδοι της ζωής μου που ένιωθα πολύ καλά με τον εαυτό μου για άλλους λόγους, τότε δεν έβγαζα ανασφάλεια, είχα αυτοπεποίθηση και αυτό φαινόταν στην επικοινωνία μου με τους άλλους, καμία διαφορά όμως, το πρόβλημα είναι αλλού...

Junior Member
    τωρα αυτο που λες οτι μηπως ειμαι κουραστικη μου δινει μια υποψια το τι μπορει να φταιει για παραδειγμα αν πιασεις καπιον κ του πεις..

πες μου γιατι με απορριπτεις?
    πες μου τι σου εκανα?
    πες μου γιατι δε με θες?
    πες μου γιατι δε μου μιλας πια?
    πες μου γιατι σε κουραζω?

αν του τα πεις ολα αυτα μαζι εκτος του οτι το πιο πιθανο ειναι να κουραστει δε θα σου δωσει κ συμασια αυτο γιατι οταν κατι το θες παρα πολυ δε σου καθετε για παραδειγμα παρατηρισε πως γραφω στο φορουμ για να καταλαβεις τι ακριβως ενοω κανω ενα μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα κ καθε φορα που βλεπω οτι καπιος δεν απαντα μετα απλα το αφηνω κ αν απαντησει του μιλαω αλλιος δε λεεω τιποτα παραπανω.. αρα μη το παλευεις διακαος με τιποτα

Δεν είμαι καθόλου κουραστική η πιεστική, όταν καταλαβαίνω ότι ο άλλος δεν με συμπαθεί σταματάω και εγώ να τον ενοχλώ.
    Δεν ξέρω αν θα ρωτήσω κάποιον γιατί με απορρίπτει γιατί πρώτον θα γίνω ρεζίλι και δεύτερον κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάρω απάντηση που θα με βοηθήσει, πάνω στην απελπισία μου σκέφτομαι τα πάντα όμως.

Banned
    Γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ η απορριψη;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Καλησπέρα και από μένα! Για να καταλάβω...
    ποιοί και πώς σε απορρίπτουν?
    ποιούς επιλέγεις για φίλους? με ποιά κριτήρια? μήπως στοχεύεις σε άτομα με τα οποία δεν ταιριάζετε?
    Και περίγραψε μας μια πρόσφατη εμπειρία απόρριψης!
    Οι πάντες και παντού, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, κοπέλες που έχω γνωρίσει μέσω του πρώην αγοριού μου, όλοι.
    Δεν επιλέγω κανέναν, εγώ είμαι ανοιχτή και πρόθυμη να κάνω παρέα με τους πάντες και μιλάω στους πάντες, δεν έχω κριτήρια, ακόμα και αν δεν συμπαθώ πολύ κάποια κοπέλα που θα με πλησιάσει δεν θα την απορρίψω, ακόμα και αν είχα όσες φίλες ήθελα και πάλι δεν θα την απέρριπτα.
    Πλέον έχω κλειστεί στο καβούκι μου και μιλάω μόνο σε όσους μου μιλάνε πρώτοι.
    Για παράδειγμα στο πανεπιστήμιο (παιδαγωγικά σπουδάζω) τις πρώτες μέρες πολλές κοπέλες με πλησίασαν για να με γνωρίσουν και φαινόταν μάλιστα ενθουσιασμένες μαζί μου, μετά από λίγες μέρες όμως άρχιζαν να με αποφεύγουν χωρίς να τους έχω κάνει κάτι. Και τώρα αυτό συνεχίζεται, όταν με πλησιάζει κάποια κοπέλα αν και το χω ξανά δει το έργο άπειρες φορές και ξέρω πως θα εξελιχθεί η ιστορία εγώ ελπίζω ότι το μαρτύριο μου τελείωσε, δεν τελειώνει ποτέ όμως.

Junior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ η απορριψη;
    Γιατί οι άνθρωποι είμαστε κοινωνικά όντα και έχουμε την ανάγκη να συνυπάρχουμε.
    Έχω την ανάγκη να έχω φίλους, να επικοινωνώ, να γελάω, να ζω.
    Τι νόημα έχει η ζωή για κάποιον που είναι μόνος του? Και στον παράδεισο να με πήγαιναν μόνη μου δεν θέλω.

Banned
    λοιπον θα σου στηλω πμ για να σου πω πως βρηκα εγω λυση σε αυτο το προβλημα που αντιμετωπιζα πολα χρονια...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλησπερα Λια
    πιστευω οτι εχεις πολλα μπερδεματα μεσα σου και συμφωνω με την σκεψη σου να βρεις εναν ειδικο που θα σου ταιριαζει καλυτερα απο τους προηγουμενους για να σε βοηθησει να ξεμπερδευτεις αρχικα και να κοινωνικοποιηθεις πιο αρμονικα στην συνεχεια.
    δεν ξερω ποιος θα ηταν ο καταλληλοτερος ειδικος γιατι δεν ξερω τι ακριβως σου συμβαινει, ουτε και ειμαι ειδικη. εγω θα ξεκινουσα απο καποιον που ειδικευεται σε γνωσιακη για την περιπτωση που οπως αναφερεις υπαρχουν δυσλειτουργιες που εχουν να κανουν με την συμπεριφορα σου εστω κι αν δεν ξερεις τι ακρωιβως. απο εκει και περα, αν το θεμα ειναι διαφορετικο και χρειαζεται αλλη ειδικοτητα η ψυχιατρος κλπ, θα στο πει εκεινος.

πεεεερα απο αυτο
    λες οτι πηγες σε καποιους ειδικους που δεν σε βοηθησαν. οταν λες δεν σε βοηθησαν , εννοεις οτι δεν λυθηκε το προβλημα, οτι σου ειπαν οτι δεν καταλαβαινουν τι μπορει να σου συμβαινει, η οτι δεν συμφωνουσες με τις αποψεις τους??? το οτι δεν λυθηκε το προβλημα ειναι προφανες, αλλα ειπε καποιος απο αυτους καποια αποψη για τον λογο που προκαλει ολα οσα περιεγραψες???

αν θες να κανουμε υποθεσεις για το τι μπορει να τρεχει, μπορουμε να κανουμε πολλες, αλλα δεν ξερω αν εχει ιδιαιτερο νοημα, μιας και δεν σε ξερουμε καθολου, δεν σε εχουμε συναντησει ΚΑΝ! οποιοσδηποτε απλος γνωστος σου, θα μπορουσε να εχει πιο εμπεριστατωμενη αποψη για εσενα ,απο εμας. μπορει να ισχυουν οι υποθεσεις οι δικες σου περι βαρεμαρας κλπ, οπως μπορει και να ισχυουν και πολλες αλλες...
    ειπες οτι ειχες ερωτικες σχεσεις, ακομα και μια μακροχρονια. ενα τοσο σοβαρο σου προβλημα, δεν το συζητησες ποτε με την μακροχρονια σχεση σου???? δεν μπορει να μην προσεξε οτι δεν εχεις φιλους. εκεινος τι αποψη ειχε γι αυτο που σου συμβαινει?

κατι που μου εκανε επισης εντυπωση ειναι οτι ενω αρχικα μας λες οτι ολο το προβλημα σου ειναι στις φιλιες, ενω τα ερωτικα σου πηγαιναν ανεκαθεν μια χαρα και εχεις πολλους θαυμαστες που μονο οταν μιλας για απλη φιλια απομακρυνονται, κλεινεις το σημειωμα σου με την αγωνια της μοναξιας και της ελλειψης ερωτικου συντροφου... τι απ ολα ισχυει τελικα?
    Έχω πάει σε 6 διαφορετικούς ψυχολόγους, πάνω κάτω και οι 6 μου είπαν ότι δεν μπορούν να με βοηθήσουν, και ότι είναι δύσκολο και θέλει πολύ χρόνο.

Ναι είχα σχέση 5 χρόνια με ένα πολύ καλό παιδί, σίγουρα είχε προσέξει ότι δεν έχω φίλες αλλά δεν το είχε σχολιάσει ποτέ, νόμιζε ότι είναι επιλογή μου, δεν το είχα συζητήσει ποτέ μαζί του γιατί ντρέπομαι γι'αυτό, δεν το συζητάω με κανέναν.

Όσον αφορά τις ερωτικές μου σχέσεις αν και έχω ''πέραση'' στους άντρες, δεν έχω βρει αυτό που θέλω, όσες σχέσεις είχα μέχρι στιγμής μου έχουν φερθεί καλά. Δεν έχω βρει ακόμα αυτό που θέλω γιατί πάντα ήμουν κοιμισμένη και δεν κοιτούσα γύρω μου. Επίσης δεν με ένοιαζε και πολύ το θέμα των ερωτικών σχέσεων, δεν ''ψαχνόμουν'' ποτέ, είχα και ψηλά standards και μπορεί ας πούμε να μου έδειχνε ενδιαφέρον κάποιο αξιόλογο άτομο και να μη του έδινα σημασία για λεπτομέρειες που δεν μου άρεσαν πάνω του. Ένας άλλος λόγος είναι ότι δεν έρχομαι σε επαφή με άτομα που μπορεί να με ενδιαφέρουν, στην σχολή ας πούμε τα παιδιά είναι μικρής ηλικίας, θα ήθελα κάποιον έστω 3-4 χρόνια μεγαλύτερο. Και αφού δεν έχω και παρέες και δεν βγαίνω ποτέ είναι πιο δύσκολο να γνωρίσω κάποιον. Λέω ότι τα ερωτικά μου πάνε καλά από την άποψη ότι τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα δεν τρώω απόρριψη, τώρα που άρχισα να ξυπνάω και αποφάσισα να ρίξω τα standards μου, να συνειδητοποιήσω τι θέλω και να κοιτάξω γύρω μου κάποια στιγμή θα βρω κάτι που να με γεμίζει.

Αν βρω σύντροφο που να με γεμίζει σίγουρα θα νιώθω καλύτερα αλλά και πάλι είναι τραγικό ένας άνθρωπος να είναι καταδικασμένος να ζει χωρίς φίλους και να μη ξέρει και το γιατί.
    Μακάρι να με είχαν όλοι οι άντρες στο φτύσιμο αλλά να είχα φίλες. :p

Senior Member
    Έχω πάει σε 6 διαφορετικούς ψυχολόγους, πάνω κάτω και οι 6 μου είπαν ότι δεν μπορούν να με βοηθήσουν, και ότι είναι δύσκολο και θέλει πολύ χρόνο.

Ναι είχα σχέση 5 χρόνια με ένα πολύ καλό παιδί, σίγουρα είχε προσέξει ότι δεν έχω φίλες αλλά δεν το είχε σχολιάσει ποτέ, νόμιζε ότι είναι επιλογή μου, δεν το είχα συζητήσει ποτέ μαζί του γιατί ντρέπομαι γι'αυτό, δεν το συζητάω με κανέναν.

Όσον αφορά τις ερωτικές μου σχέσεις αν και έχω ''πέραση'' στους άντρες, δεν έχω βρει αυτό που θέλω, όσες σχέσεις είχα μέχρι στιγμής μου έχουν φερθεί καλά. Δεν έχω βρει ακόμα αυτό που θέλω γιατί πάντα ήμουν κοιμισμένη και δεν κοιτούσα γύρω μου. Επίσης δεν με ένοιαζε και πολύ το θέμα των ερωτικών σχέσεων, δεν ''ψαχνόμουν'' ποτέ, είχα και ψηλά standards και μπορεί ας πούμε να μου έδειχνε ενδιαφέρον κάποιο αξιόλογο άτομο και να μη του έδινα σημασία για λεπτομέρειες που δεν μου άρεσαν πάνω του. Ένας άλλος λόγος είναι ότι δεν έρχομαι σε επαφή με άτομα που μπορεί να με ενδιαφέρουν, στην σχολή ας πούμε τα παιδιά είναι μικρής ηλικίας, θα ήθελα κάποιον έστω 3-4 χρόνια μεγαλύτερο. Και αφού δεν έχω και παρέες και δεν βγαίνω ποτέ είναι πιο δύσκολο να γνωρίσω κάποιον. Λέω ότι τα ερωτικά μου πάνε καλά από την άποψη ότι τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα δεν τρώω απόρριψη, τώρα που άρχισα να ξυπνάω και αποφάσισα να ρίξω τα standards μου, να συνειδητοποιήσω τι θέλω και να κοιτάξω γύρω μου κάποια στιγμή θα βρω κάτι που να με γεμίζει.

Αν βρω σύντροφο που να με γεμίζει σίγουρα θα νιώθω καλύτερα αλλά και πάλι είναι τραγικό ένας άνθρωπος να είναι καταδικασμένος να ζει χωρίς φίλους και να μη ξέρει και το γιατί.
    Μακάρι να με είχαν όλοι οι άντρες στο φτύσιμο αλλά να είχα φίλες. :p
    κατσε βρε κοπελα μου. εξι ψυχολογοι σου εδωσαν την ιδια απαντηση και ειπαν οτι δεν μπορουν να βοηθησουν??? ΕΞΙ?????? και τι απαντηση ειναι αυτη? χρησμος της πυθιας? δεν ειπαν τιποτε αλλο? δεν ειπαν τι νομιζουν οτι σου συμβαινει??? δεν ειναι δυνατον! θα εκαναν καποια εκτιμηση για το τι συμβαινει !!!!

αν ειχες 5 χρονια σχεση και μαλιστα ενω δεν ειχες καθολου αλλες σχεσεις για να μοιραζεσαι και δεν συζητησες κατι τοσο σημαντικο για εσενα, μαλλον δεν ειχες σχεση.... τι εκανες σε αυτην την σχεση οταν δεν συζητουσες τοσο ζωτικα σου θεματα??
    μηπως εχεις μεγαλο κρατημα στο να επικοινωνεις γενικοτερα? μηπως απο φοβους δικους σου δεν μοιραζεσαι κι ετσι ενω μεσα σου γινεται πολεμος, εξω σου εισαι μια αδιαφορη και μουγγη παρουσια? δεν εννοω οτι δεν εισαι ομιλητικη, αλλα οτι ισως δεν συζητας ουσιαστικα πραγματα, αλλα ουτε και δικα σου πραγματα.

δεν ξερω κι εγω υποθεσεις κανω, γιατι αυτα που εξιστορεις δεν κολλανε....
    μια μας λες οτι οι αλλοι σε απορριπτουν με το καλημερα, μια μας λες οτι δεν βρισκεις καποιον να σου αρεσει. αποφασισε....

Banned
    απο οτι βλεπω το προβλημα σου ειναι οτι δεν εχεις καταλαβει τι προχωραει κ τι οχι μου φαινεσε σαν να εχεις βγαλει δικους σου ορισμους για το τι θες κ τι οχι κ επιδη δε πραγματοποιουνται με το τροπο που θες απογοητευεσαι... βασικα κανεις δε μπορει 100% να πραγματοποιησει αυτο που εχει στο μυαλο του οταν αναζητα καπιον απλα το μονο που μπορει να κανει ειναι να το παλεψει οσο μπορει οστε να του παει καλυτερα κ απο κει κ περα οτι του κατσει ο τροπος που βλεπεις τα πραγματα δε μου φαινετε και τοσο πραγματοποιησιμος σε μερικα σημεια οπως αυτο
    Μακάρι να με είχαν όλοι οι άντρες στο φτύσιμο αλλά να είχα φίλες.
    ο λογος ειναι αρκετα περιπλοκος κ δυσνοητος στη ζωη πολες φορες δεν κανεις παντα αυτο που εχεις στο μυαλο σου αλλα αυτο που προχοραει ενω τα αλλα μενουν στασιμα

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κατσε βρε κοπελα μου. εξι ψυχολογοι σου εδωσαν την ιδια απαντηση και ειπαν οτι δεν μπορουν να βοηθησουν??? ΕΞΙ?????? και τι απαντηση ειναι αυτη? χρησμος της πυθιας? δεν ειπαν τιποτε αλλο? δεν ειπαν τι νομιζουν οτι σου συμβαινει??? δεν ειναι δυνατον! θα εκαναν καποια εκτιμηση για το τι συμβαινει !!!!

αν ειχες 5 χρονια σχεση και μαλιστα ενω δεν ειχες καθολου αλλες σχεσεις για να μοιραζεσαι και δεν συζητησες κατι τοσο σημαντικο για εσενα, μαλλον δεν ειχες σχεση.... τι εκανες σε αυτην την σχεση οταν δεν συζητουσες τοσο ζωτικα σου θεματα??
    μηπως εχεις μεγαλο κρατημα στο να επικοινωνεις γενικοτερα? μηπως απο φοβους δικους σου δεν μοιραζεσαι κι ετσι ενω μεσα σου γινεται πολεμος, εξω σου εισαι μια αδιαφορη και μουγγη παρουσια? δεν εννοω οτι δεν εισαι ομιλητικη, αλλα οτι ισως δεν συζητας ουσιαστικα πραγματα, αλλα ουτε και δικα σου πραγματα.

δεν ξερω κι εγω υποθεσεις κανω, γιατι αυτα που εξιστορεις δεν κολλανε....
    μια μας λες οτι οι αλλοι σε απορριπτουν με το καλημερα, μια μας λες οτι δεν βρισκεις καποιον να σου αρεσει. αποφασισε....

Πρώτη φορά πήγα σε σύμβουλο ψυχικής υγείας πριν 2 χρόνια, στα 21 μου, για 4 μήνες πήγαινα, δεν με βοήθησε καθόλου, άλλα της έλεγα άλλα καταλάβαινε, μου έλεγε να πιστέψω στο εαυτό μου και τέτοια, δεν μου είπε δηλαδή κάτι συγκεκριμένο ότι μπορεί να φταίει.

Μετά πήγα σε μία πολύ γνωστή ψυχολόγο, 3 φόρες μόνο πήγα, δεν ξανά πήγα γιατί είναι μία μεγάλη γυναίκα που φαινόταν κουρασμένη και με νεύρα, είχε τα ψυχολογικά της. Το πρόβλημα που βρήκε εκείνη ήταν ότι έπρεπε να βάψω το σπίτι μου για να νιώσω καλύτερα, δεν μου είπε κάτι άλλο.

Μετά επειδή έψαξα στο ίντερνετ σε διάφορα φόρουμ είδα ότι είναι σημαντικό να βρούμε ψυχολόγο που να μας ταιριάζει, επίσης κυκλοφορούν πάρα πολλοί ψυχολόγοι που δεν είναι αξιόλογοι,
    και άρχισα να ψάχνω.Πήγαινα μόνο μία φορά τους έλεγα το θέμα μου έβλεπα ότι δεν μου κάνουν και έφευγα.

Όλοι μου είπαν ότι είναι δύσκολο και θέλει χρόνο, κάποιοι μου είπαν ότι χρειάζομαι αυτοπεποίθηση, ότι είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου και τέτοια , δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό.

Η τελευταία που πήγα μου είπε ξεκάθαρα <<Δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω>> γιατί την ρωτούσα επίμονα αν πιστεύει ότι μπορεί να με βοηθήσει η θα πηγαίνω άδικα.

Και οι 6 που πήγα τους ρωτούσα αν βλέπουν κάτι απωθητικό/ενοχλητικό πάνω μου και μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να βρουν κάτι.

Όπως είπα το θέμα αυτό είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι να συζητήσω με τους άλλους, δεν θα ήθελα το αγόρι μου να καταλάβει ότι έχω τέτοιο πρόβλημα, προσποιούμαι ότι είμαι καλά και ότι δεν με νοιάζει. Επίσης είναι ναυτικός και δεν περνούσαμε μαζί πολύ καιρό, έλειπε για μήνες.

Δεν είμαι μια μουγκή παρουσία, είμαι πολύ ανοιχτός άνθρωπος, ξέρω να ακούω τους άλλους αλλά είμαι και ομιλητική.

Junior Member
    απο οτι βλεπω το προβλημα σου ειναι οτι δεν εχεις καταλαβει τι προχωραει κ τι οχι μου φαινεσε σαν να εχεις βγαλει δικους σου ορισμους για το τι θες κ τι οχι κ επιδη δε πραγματοποιουνται με το τροπο που θες απογοητευεσαι... βασικα κανεις δε μπορει 100% να πραγματοποιησει αυτο που εχει στο μυαλο του οταν αναζητα καπιον απλα το μονο που μπορει να κανει ειναι να το παλεψει οσο μπορει οστε να του παει καλυτερα κ απο κει κ περα οτι του κατσει ο τροπος που βλεπεις τα πραγματα δε μου φαινετε και τοσο πραγματοποιησιμος σε μερικα σημεια οπως αυτο ο λογος ειναι αρκετα περιπλοκος κ δυσνοητος στη ζωη πολες φορες δεν κανεις παντα αυτο που εχεις στο μυαλο σου αλλα αυτο που προχοραει ενω τα αλλα μενουν στασιμα
    Δεν είμαι σίγουρη αν καταλαβαίνω τι λες...

Δεν είμαι σίγουρη αν καταλαβαίνω τι λες...
    ...ούτε αυτός, μη δίνεις σημασία :ΡΡ

Λία, αυτό που καταλαβαίνω είναι πως σου έχουν πει τι περίπου συμβαίνει, αλλά ψάχνεσαι περιμενοντας να ακούσεις από εδώ κάτι διαφορετικό.
    Εξι ψυχολόγοι άκυροι;
    Όσο άχρηστοι και να ήταν, με το 10% να το πάρεις, ο εναμισι θα έπεφτε μέσα.
    Δεν υπάρχουν γιατροί που λένε, δεν ξέρω τι έχεις αλλά κάτσε, θα μας πάρει χρόνο να το φτιάξουμε.
    Και οκ, μπορεί να έπεσες σε έναν κομπογιαννίτη, οι υπόλοιποι?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...ούτε αυτός, μη δίνεις σημασία :ΡΡ

Λία, αυτό που καταλαβαίνω είναι πως σου έχουν πει τι περίπου συμβαίνει, αλλά ψάχνεσαι περιμενοντας να ακούσεις από εδώ κάτι διαφορετικό.
    Εξι ψυχολόγοι άκυροι;
    Όσο άχρηστοι και να ήταν, με το 10% να το πάρεις, ο εναμισι θα έπεφτε μέσα.
    Δεν υπάρχουν γιατροί που λένε, δεν ξέρω τι έχεις αλλά κάτσε, θα μας πάρει χρόνο να το φτιάξουμε.
    Και οκ, μπορεί να έπεσες σε έναν κομπογιαννίτη, οι υπόλοιποι?

Δεν ισχύει ότι μου έχουν πει τι περίπου συμβαίνει αλλά ψάχνομαι εδώ , το αντίθετο, έχω χάσει χρόνο και χρήμα σε ψυχολόγους και δεν έχω βοηθηθεί στο ελάχιστο. Ή μου λέγαν άλλα ντάλον ή δε μου λέγαν τίποτα. Δεν είπα ότι έπεσα σε κομπογιαννίτη, δεν βρήκα κάποιον που να νιώθω ότι μπορεί να με βοηθήσει. Σε όλους όσους πήγα μου είπαν ότι είναι δύσκολο και θα χρειαστεί χρόνο, έτσι λένε όλοι.
    Ο λόγος που μπήκα εδώ είναι για να μου πείτε αν υπάρχει ελπίδα να βρω αυτό το ''γιατί'', να μου πείτε κάποιον τρόπο που θα μπορούσα να το βρω, σαφώς εσείς δεν μπορείτε να μου δώσετε μία απάντηση από δω, δεν μπορείτε να κρίνετε από τον γραπτό λόγο. Αλλά υπάρχει τρόπος να βρω τι δεν αρέσει στους άλλους πάνω μου και να προσπαθήσω να το διορθώσω? Ή να το αποδεχτώ και να το πάρω απόφαση ότι δεν θα έχω ποτέ φίλες? Ακόμα και αν δεν μπορώ να το διορθώσω τουλάχιστον να ξέρω το γιατί.

Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιον ψυχολόγο? γιατί μέχρι στιγμής πάω στα τυφλά.

Λία, επιμένω πως στους έξι, ο εναμισι αποκλείεται να μη σου είπε κάτι που να προσεγγίζει έστω το θέμα σου.
    Ας πάρουμε λοιπόν το ενδεχόμενο ότι έπεσες έξι στα έξι.
    Σου είπα και στα αρχικά ποστ, προσέγγισε κάποια άτομα τα οποία απομακρύνθηκαν και ζήτα την ειλικρινή τους άποψη για σένα, αν και νομίζω πως κατά βάθος ξέρεις τι συμβαίνει.
    Αν δεν θες ούτε και αυτό, γράψε εδώ μια (αληθινή) ιστορία με υποψήφια φίλη, να την αναλύσουμε μήπως και βρούμε άκρη.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast