Results 106 to 120 of 170
Thread: Γκρίνια...τι άλλο?
-
26-11-2013, 19:16 #106
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Δεν είχες ραντεβουδάκι σήμερα για να έρθεις μετά να κλαψεις πάλι για το πως εσύ του μίλαγες για την καριέρα σου και εκείνος κοιτούσε τα μπούτια της διπλανής?
Αλλά ναι, αν είσαι σαν άνθρωπος πιο επίπεδος και απο παλμογράφο συνδεδεμένο με τον παππού μου που πέθανε πριν 5 χρόνια, κάπου πρέπει και εσύ να πιαστείς... "καριέρα" λοιπόν και ρομαντικοί εφοπλιστές για σένα... άντε στο καλό...
τσκ τσκ τσκ...μέλι στάζετε όλες :PLast edited by Tomhet; 26-11-2013 at 19:43.
- 26-11-2013, 19:16 #107
Οταν δεν αντιλαμβανεσαι το χιουμορ και το "πειραγμα" μην ζητας πιο ουσιαστικα πραγματα στην ζωη σου..Ακου λεει τον στολισα με τον Ξανθοπουλο!
26-11-2013, 19:18 #108
Δεν σου είπα ποτέ οτι δεν το αντιλαμβάνομαι...
Απλά σου είπα οτι καταφεύγεις μονίμως σε αυτό....
26-11-2013, 19:22 #109
Επεισοδιο 8907341 της λαμψης εισαι και δεν εχουμε και Φωσκολο πια..
26-11-2013, 19:28 #110
Βγάζετε απίστευτη κατινιά, κακία και κόμπλεξ και όλα αυτά για να αντικρούσετε κάτι το οποίο δεν σας αρέσει και δεν σας υποχρέωσε κανείς να σας αρέσει...
Αλήθεια τόσο έντονα τα έχετε αυτά μέσα σας που νιώθετε την ανάγκη να πέσετε με τα μούτρα?
ΥΓ: Δεν θα έπρεπε βέβαια να μου κάνει εντύπωση το πως ενώνεστε όλες κάτω απο τον "εχθρό" καθότι η ουσία των όσων λέω τόσο καιρό ειναι γύρω απο το πόση ανασφάλεια νιώθουν όλοι μόνοι τους και πως όλοι θέλουν κάπου να ανήκουν. Οπότε πολύ ευκολα ενσωματώνεστε η μία στην μάζα της άλλης και αυτό σας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να πείτε αυτό που θεωρείτε πως "πρεπει να γίνει". Και όλα αυτά απέναντι σε έναν και μονο άνθρωπο.
Οπότε βρήκατε κάτι και, βαράτε βιολιτζίδες... γιατί ο εγωισμός σας δεν σας αφήνει να δεχτείτε οτι απλά δεν σας ταιριάζει κάτι. Ντε και καλά να επιβεβαιώσετε την ύπαρξη σας....Last edited by Tomhet; 26-11-2013 at 19:49.
26-11-2013, 19:31 #111
Και σοβαρα να σου απαντησουμε παλι κατινες ειμαστε..Οποτε δεν βαριεσαι..Χιουμορακι και αγιος ο θεος!
Bye!!
26-11-2013, 22:44 #112
- In this old house where every door is open
πω, σου πεταει μια η χαου κατι και ανταποδιδεις με βομβα μεγατονων κακιας, κομπλεξ και κατινιας. Αυτα δηλαδη για τα οποια κατηγορεις τους αλλους. Τα εκφραζεις σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο. Ειναι κι αυτο κατι που πρεπει να φτιαξεις περα απο την γκρινια, την αντιδραστικοτητα, το γεγονος οτι εμφανιζεσαι ξερολας και με ατελειωτο μπλα μπλα. Οταν πληγωνεται ο εγωισμος σου εστω και λιγο αντεπιτιθεσαι να διαλυσεις τον αλλο πολυ ασχημα χτυπωντας τον συναισθηματικα και σα προσωπικοτητα χρησιμοποιωντας ευαισθητα προσωπικα δεδομενα. Δηλαδη με κακια κομπλεξ και κατινια
Εγω προσωπικα δεν παθαινω τπτ, και ξερεις γιατι, γιατι γνωριζω και αποδεχομαι τα στραβα μου και προσπαθω να τα διορθωσω, και δεν εχω την υπομονη ή τις απαραιτητες τασεις μαζοχισμου να διαβαζω κατεβατα γκρινιας. Επισης, ενας ανθρωπος χωρις αυτογνωσια δεν μπορει αν εχει αποψη επι εμου και να με επηρεασει, καθως χωρις αυτογνωσια δεν υπαρχει ετερογνωσια. Αυτα μιας και ζητησες επιχειρηματα και κατεβατα. Περισσοτερα δε μπορω, βαριεμαι τις ατερμονες αναλυσεις, προτιμω τον συντομο και περιεκτικο λογο.
Αυτα.Last edited by λιλιουμ; 26-11-2013 at 23:53.
26-11-2013, 23:09 #113
Περαν απο τον χαρακτηρισμο του γκρινιαρη του ειπαμε κατι αλλο?Μας χωρισε σε ασοβαρους,"τυχαιους" και ψυχικα ασταθεις οσοι του απαντησαμε..Δεν ξερω τι ακριβως περιμενε να ακουσει και ουτε θελω να φανταστω πως θα αντιδρουσε σε μια κουβεντα κατ'ιδιαν..!
Χαιρεται με τις ατελειωτες συζητησεις απλα αυτο.
27-11-2013, 11:39 #114
Οπότε και εσύ με την σειρά σου θεωρείς δικαιλογημένη την επίθεση και τους χαρακτηρισμούς της howtodream προς εμένα αλλα όχι τους δικούς μου προς εκείνη. Φυσικά θα πεις αυτό που σε βολεύει. Συγνώμη αλλά απέναντι σε αγενής ανθρώπους θα είμαι και εγώ αγενής. Αν εσύ θες να παρατηρήσεις την δική μου μονο συμπεριφορά τότε κάνεις πάλι το ίδιο πράγμα και μάλλον δεν εχεις την διαυγεια να το παρατηρήσεις....κρίνεις ότι θες όπως θες και δεν θα ειμαι εγώ αυτός που θα σου αλλάξει γνώμη η συμπεριφορά. Ειναι όμως δικαίωμα μου να στην επισημαίνω.
Δεν είχα λόγο να την χαρακτηρίσω παρα μόνο εφόσον το έκανε πρώτα εκείνη. Όπως είπα ήδη αν μου φερθεις καλά δεν έχω λόγο να μην κάνω το ίδιο για εσένα...αν δεν μου φερεσαι καλά τι λόγο έχω να μην σε αντιμετωπίσω με το ίδιο πρόσωπο.
Έχω προσπαθήσει ήδη πολλές φορές να συζητήσω με αρκετά άτομα όπως η howtodream σε κόσμιο επίπεδο αλλά έχω πλέον καταλάβει πως η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει είναι αυτή...οπότε βάση λογικής ειναι ανώφελο να προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί της σε άλλη γλώσσα απο αυτή που καταλαβαίνει.
Mnimonio συγγνωμη αν σπάζεσαι με τον χαρακτηρισμό αλλά ναι εδω μέσα είσαι ασόβαρη, εφοσον καθαρά τεχνικά τα ποστ σου στην συντριπτική πλειοψηφία ειναι ειρωνικά και αστειάκια μονο για να'χουμε να λεμε.
Είσαι επίσης τυχαία, όπως και όλοι συμπεριλαμβανομένου και εμένα, γιατί δεν έχεις επιλεγεί απο κάποια αρμόδια επιτροπή για το οτιδήποτε εδω μέσα ή και έξω.
Επίσης το φορουμ ειναι χώρος συζήτησης ψυχολογικής φύσεως προβλημάτων. Άρα και αστάθειας. Εσύ βέβαια και κάποιοι άλλοι το μεταχειρίζεστε σαν καφενείο και αυτό φυσικά είναι δικαίωμα σου. Όπως δικαίωμα μου ειναι το να στο αναφέρω αυτό...
Επόμενο?
Είμαι τυπικός με αυτούς που ειναι τυπικοί με εμένα, φιλικός με αυτούς που ειναι φιλικοί με εμένα, και φυσικά εχθρικός με αυτούς που ειναι εχθρικοί με εμένα. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως κανετε και εσείς και όλοι.
Έχετε όμως την τάση να πετάτε την κοτσάνα σας και να περιμένετε να γυρίσω και το άλλο μάγουλο? γυρίστε καλύτερα το δικό σας αφου είστε τόσο ανώτεροι.
Και ναι, χαίρομαι με συζητήσεις που δεν είναι κοκορομαχία για να δούμε ποιος θα νικήσει...αυτό για σένα λέγεται "ατέρμονη συζήτηση" και την αντιμετωπίζεις αρνητικά γιατί μάλλον αδυνατείς να καταλάβεις την έννοια μιας συζήτησης όπου δεν υπάρχει το σωστό και το λάθος. Δεν φταίω εγω αν δεν μπορείς να το χωρέσεις αυτό στο μυαλό σου και θεωρείς παντα μα παντα σε μια συζήτηση κάποιος πρέπει να έχει δίκιο και κάποιος λάθος οπότε η συζήτηση θα καταλήξει κάπου και θα το βουλώσουν όλοι.
Λέγεται "παράθεση αποψεων" mnimonio και δεν έχει καμία σχέση με το αν εχει κάποιος λάθος και κάποιος σωστό....
Παλεύετε σαν αγρια ζώα για να κυριαρχήσει η άποψη σας.
To άλλο αστείο βέβαια ειναι πως εγώ απλά διαφωνώ...ειναι δικαίωμα μου να διαφωνώ με τους πάντες αν θελώ. Δεν είναι κακία αυτό.
Εσείς κρίνετε και χαρακτηρίζετε...αυτό ειναι κακία. Και η απόλυτη ειρωνία ειναι πως ενώ κρύβετε μέσα σας τόση κακία βγαίνετε έξω και το παίζετε καλοί ενώ βράζετε απο μέσα σας. Αλλιώς η "κυρία" howtodream θα ειχε διαφωνησει...αλλά φυσικά αυτό ειναι μια έννοια άγνωστη προς τους περισσότερους και νομίζουν πως ενδιαφέρει τον συνομιλητή τους το να τους πεις "σε αντιπαθώ". Δεν είναι μέρος διαλόγου αυτό. Αυτό ειναι η άποψη σου, αναιτιολόγητη, οπότε την παίρνεις μαζί σου και φεύγεις.
Είναι δικαίωμα μου να διαφωνώ με τα πάντα και το κάνω με κόσμιο τρόπο. Όταν όμως είστε αγενής απέναντι μου μην ζητάτε τα ρέστα σαν γατάκια που τους πήραν το γαλατάκι και κλαίνε.Last edited by Tomhet; 27-11-2013 at 12:49.
27-11-2013, 13:39 #115
Mετρα ποσες φορες ειπες την λεξη διαφωνω..Αγαπας να διαφωνεις με την διαφωνια διαφωνωντας και παει λεγοντας..
Επισης τυχαια ειδα τις απειρες τροποποιησεις που εχεις κανει σε αλλα μηνυματα..Ο Χριστος και η Παναγια!Η how ειπε την γνωμη της για εσενα με ενα επιθετο "αντιπαθητικος"
Εσυ ξερασες ολη σου την χολη πανω της.Θα στο πω και εγω λοιπον "ΔΕΝ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"
27-11-2013, 13:59 #116
27-11-2013, 14:10 #117
Συνεχίζετε και ασχολείστε όλες οι "ανωτερες".
Πάμε λοιπόν...
Η howtodream "ειπε απλά την γνώμη της" για εμένα?
Το ίδιο έκανα και εγώ λοιπόν. Επιλέγεις να δικαιολογίσεις τον χαρακτηρισμό της και όχι τον δικό μου. Δική σου αντίληψη ή μάλλον πλήρης έλλειψη αυτής.
Χαρακτηρίζεις χολή το σχόλιο μου αλλά όχι το δικό της. Δική σου αντίληψη ή μάλλον πλήρης έλλειψη αυτής.
Αλλά δεν θα το δεχτείς ποτέ αυτό γιατί εισαι στην φάση "girl power" τώρα.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.. Εμένα θα με βρεις στο απέναντι πεζοδρόμιο.
Και btw τροποποιήσεις στα μηνύματα μου κάνω ΜΟΝΟ για να προσθέσω κάτι εκεινη τη στιγμή. Αλλά ναι πασχίζεις να βρεις κάτι για να πιαστείς και να κατηγορήσεις το παραμικρό μπας και αποπροσανατολιστεί όποιος διαβάζει.
27-11-2013, 14:11 #118
- In this old house where every door is open
Μην προσηλωνεσαι στο ελαφρως κιτρινοπρασινο φυλλο που κουνιεται απο το νοτιοδυτικο αερα στο πανω δεξια κλαδι του δεντρου Χ και το εχει δαγκωσει η θηλυκη καμπια στην αριστερη πλευρα καθως πηγαινε να τυλιχτει στο κουκουλι της κατα τη δυση του ηλιου! Εσυ δε χανεις απλα το δασος, χανεις και το δεντρο ακομα. Σκεψου λιγο λιγοτερο, μην αναλυεις τοσο, μην εισαι τοσο αντιδραστικος και μην προβαλλεις συνεχως μια δικαιολογια.
27-11-2013, 14:13 #119
27-11-2013, 14:15 #120
Προβάλω την άποψη μου λιλιουμ. Δεν υπάρχει λόγος να σου αρέσει. Αν όμως δεν σου αρέσει γιατί θα κάτσεις να ασχοληθείς?
Για να γράψεις χαρακτηρισμούς? "αντιπαθητικός"? Ποιος δίνει δεκάρα για το τι κοτσάνα μπορείς να πετάξεις απο κακία?
Με είδες εμένα πουθενά να σου επιτήθεμε παρά το ότι εσύ δεν έδωσες ποτέ αιτιολογία για αυτά που έγραψες? είπες απλά "γκρινιάζεις".
Περιμένω ακόμα να μου βρεις ενα thread στο παρον φορουμ στο οποιο κάποιος παραθέτει προβληματισμους και ΔΕΝ θα μπορουσε να χαρακτηριστει γκρίνια.
Η πρώτη μου κουβέντα προς εσένα ήταν πως ΕΣΥ επιλέγεις να το δεις σαν γκρινια... και αν αυτό έχεις να παραθέσεις, δεν προσφέρεις ούτε κάτι στον διάλογο, ούτε λύση ούτε τίποτα. Ανοίγεις την πόρτα πετάς μια ντομάτα και φευγεις.
Πες τι θες, πες γιατι το λες και ακου και τον αντίλογο. Αυτός ειναι διάλογος.
Τι προσέφερε δηλαδή στο θέμα η howtodream πετάγοντας το σκουπίδι της ? προσέφερε κάτι στον διάλογο? οχι...ήθελε απλά να πει την μαλακία της γιατί εβραζε.
Σαν τα παιδάκια γενικά στο ιντερνετ "εισαι χαζός, ελπιζω να πεθανεις". Αυτή ειναι η παιδία που έχετε.