η φιλια μετ εμποδιων - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Καλα ευχαριστω για τα σχολια ολων σας ειναι ανακουφιση για μενα που εδωπερα μιλαω ανετα,Ομολογω οτι στην αρχη ημουν τρελα θυμωμενη με τον θειο για αυτο που μου εκανε σε σημειο να σκεφτομαι τι μπορω να κανω για να την πληρωσει κ να απομακρυνω την φιλη μου απο αυτον,η φιλη μου ειχε καταλαβει οτι κατι εχω μαζι του αλλα επειδη δεν μπορουσα να μιλησω για το θεμα της κακοποιησης της ελεγα οτι μου κατεβαινε,μετα βεβαια εγινε ο καυγας με την κλοπη των χρηματων κ αποκοπηκαμε,εγω εφτασα στο σημειο να επισκεφτω πνευματικο στην εκκλησια κ αυτος ο ανθρωπος ηταν ο μονος που με ηρεμησε σε πολυ μεγαλο βαθμο επειδη μου ειπε οτι η φιλη μου θα γυρισει σε μενα κ εγω μην κανω κακο σε κανεναν επειδη ετσι κ αλλιως θα το βρουν απο αλλου,Τωρα ειμαι αρκετα ηρεμοτερη κ δεν εχω διαθεση να ασχοληθω με αυτον κ το μονο που θελω ειναι να κανουμε οικογενεια μαζι με το αγορι μου κ να ειναι κ η φιλη μου στην ζωη μου,τωρα που μου εδωσε την μεγαλη χαρα να μιλαει μαζι μου θελω σιγα σιγα να την πεισω να βγαινουμε για καφε

μυσπ... έδωσες από μόνη σου τις σωστές απαντησεις!
    γιάννης

Junior Member
    1. Ο θείος σου έκανε μεγάλο κακό, που ευτυχώς δεν σε στιγμάτισε οριστικά αφού έχεις βρεί τον έρωτα με το αγόρι σου. Άρα δεν έπαψες να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους.
    2. Αν μιλήσεις στη φίλη σου θα αφήσεις το πεδίο ανοιχτό για να σου ξανακάνει κακό ο θείος. Να είσαι σίγουρη ότι η γυναίκα του θα του ζητήσει το λόγο για αυτά που έμαθε. Και τότε εκείνος θα στραφεί εναντίον σου με όποιους ανήθικους και δόλιους τρόπους διαθέτει, σαν γνήσιο κάθαρμα που είναι.
    3. Όλη αυτή η ενασχόληση με τον θείο και τη φίλη σου, "να το πεις" "να μην το πεις" σε κρατά στο παρελθόν και δεν σε αφήνει να ξεχάσεις, κάτι που πρέπει να κάνεις επειγόντως αν θες η σχέση με το αγόρι σου να προχωρήσει όμορφα.
    4.Στη θέση σου θα έβαζα όλη αυτή την ιστορία στο χρονοντούλαπο. Είναι σίγουρο ότι η φίλη έχει καταλάβει πολλά από το ποιόν του άντρα της αλλά έχει δυό παιδιά και πολλά κοινωνικά ταμπού που δεν την αφήνουν να χαλάσει την εικόνα του πετυχημένου γάμου. Άστην να ρυθμίσει μόνη της τα του γάμου της.
    5. Αν πάλι είναι τόσο ανόητη ή αθώα ώστε να θεωρεί άγιο ένα κάθαρμα τότε ό,τι και να της πεις εσύ σίγουρα εκείνος θα καταφέρει να την πείσει για το αντίθετο. Και θα βγεις και εκδικητική και φθονερή στο τέλος στα μάτια της.
    6. Συμπερασματικά πιστεύω ότι αν συνεχίσεις να ασχολείσαι με αυτή την κοπέλα θα βγεις χαμένη για δεύτερη φορά.Αφού δεν τον κατήγγειλες τότε που έπρεπε για να τιμωρηθεί μην τα σκαλίζεις άλλο τώρα.Και επίσης μην διανοηθείς ότι είσαι εσύ υπεύθυνη για την ευτυχία της φίλης σου.

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις!Οπωσδηποτε ειναι προτεραιτοτητα κανουμε οικογενεια μαζι με το αγορι μου κιολας,Η κοπελα αυτη ομως ειναι πολυ σημαντικη για μενα κ μου ειναι αδυνατον να μην μιλαμε εφοσον το θελει κ αυτη,Απλα απο στην επικοινωνια μας δεν αναφερομαι καθολου στον θειο παροτι ορισμενες φορες μου αναφερει πολυ αοριστα το ονομα του,Ειμαι αποφασισμενη να της μιλησω μονο οταν καταλαβει που εμπλεξε κ θελει να την κοπανησει,Τοτε θα της πω οτι ειμαι σε θεση να αποδειξω την κλοπη των χρηματων επειδη εχουμε μαρτυρες απο τους οποιος επισης εφαγε χρηματα που μπορουν να μιλησουν για μας,Οπωσδηποτε ειναι κ το παιδι της που δεν ευθυνεται πουθενα κ πρεπει ολοι να προστατεψουμε απο ορισμενες αληθειες,Οσον αφορα το θεμα της κακοποιησης προκεται να μιλησω πολυ αργοτερα μετα απο χρονια για αυτο κ στο αγορι μουκ στους δικους μου αλλα κ στην φιλη μου οταν θεωρησω οτι προκεται να εχω τις λιγοτερες συνεπειες μην παει το αγορι μου η οι δικοι μου να του κανουν ζημια κ μπλεξουνε μετα ασκημα

Δεν ξερεις πως τα βρισκουν στις μεταξυ τους σχεσεις, μπορει να ναι ευτυχισμενοι. Μπορει στη σκεψη της όλα να βαινουν καλως που λενε, τοσο στις με τον αντρα της σχεσεις (κι οντως μπορει αυτο να συμβαινει) και το ίδιο να πιστευει για την εντυπωση που εσυ εχεις για τον αντρα της. Κι ετσι, μεσα σ αυτο το πλαισιο να επιθυμεί το ξανασμίξιμο. Αφου δεν σου εδωσε να καταλαβεις οτι δεν περναει καλα μαζι του. Μονο αν ισχυσει το σεναριο που λες, να μην περναει καλα μαζι του και να καταλάβει που εμπλεξε, μόνο τοτε θα της μιλησεις, επειδη αν περναει καλα μαζι του και της μιλησεις, δεν ειναι βεβαιο το πως θα αντιδρασει, εσυ θεωρεις ως δεδομενο οτι θα σε πιστεψει και θα παρει το μερος σου. Ετσι υπάρχει παντα το ενδεχομενο να παρει το μερος του αντρα της, να προκληθει καυγας κι εχθρα και να τη χασεις κι εκτος αυτου να εχεις νεα προβληματα κι αντιπαθειες με το αντρα της και τους δικους του. Αν πιστευεις πως με το να ξανασμίξεις μαζι της θα εχεις συνεχεια τον κομπο στο λαιμο και τον πονο στην καρδια και θα την αντικριζεις μες την τρελλη χαρα της καλύτερα ξέκοψε, τοσο καιρο ησουν μακρια της και δοξα τω Θεω καλα περναγες.
    Καλυτερα επικεντρωσε τη σκεψη σου στη σχεση σου, στη δουλεια σου κλπ που ειναι η πηγη ευτυχιας για σενα. Απο ατομα με τα οποια μας δενει ασχημο παρελθον κι απο οτι μας θυμιζει αυτους, ακομα και τις γυναικες και τα παιδια τους ξεκοβουμε, επειδη στο εξης με το που απλα τους βλεπουμε χαλαει η διαθεση μας, λες και ξαναρχεται το παρελθον μπροστα μας. Κι αν οι περιστασεις τους φερουν στα ποδια μας αμα μεσα μας πνιγομαστε ολο και κατι θα ψαχνουμε να βρουμε ως αφορμη για να ξεσπασουμε γι αυτα που μας εκαναν.
    Τις λυσεις κατα τα λοιπα τις εχεις δωσει πιο πανω μηνυμα σου (#16) κι οπως σου ειπα πιο πριν τετοιοι χαρακτηρες καπου θα πεσουν εξω και θα την πατησουν κι αν δεν τα βρουν απο σενα θα τα βρουν απο αλλους.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν ξερεις πως τα βρισκουν στις μεταξυ τους σχεσεις, μπορει να ναι ευτυχισμενοι. Μπορει στη σκεψη της όλα να βαινουν καλως που λενε, τοσο στις με τον αντρα της σχεσεις (κι οντως μπορει αυτο να συμβαινει) και το ίδιο να πιστευει για την εντυπωση που εσυ εχεις για τον αντρα της. Κι ετσι, μεσα σ αυτο το πλαισιο να επιθυμεί το ξανασμίξιμο. Αφου δεν σου εδωσε να καταλαβεις οτι δεν περναει καλα μαζι του. Μονο αν ισχυσει το σεναριο που λες, να μην περναει καλα μαζι του και να καταλάβει που εμπλεξε, μόνο τοτε θα της μιλησεις, επειδη αν περναει καλα μαζι του και της μιλησεις, δεν ειναι βεβαιο το πως θα αντιδρασει, εσυ θεωρεις ως δεδομενο οτι θα σε πιστεψει και θα παρει το μερος σου. Ετσι υπάρχει παντα το ενδεχομενο να παρει το μερος του αντρα της, να προκληθει καυγας κι εχθρα και να τη χασεις κι εκτος αυτου να εχεις νεα προβληματα κι αντιπαθειες με το αντρα της και τους δικους του. Αν πιστευεις πως με το να ξανασμίξεις μαζι της θα εχεις συνεχεια τον κομπο στο λαιμο και τον πονο στην καρδια και θα την αντικριζεις μες την τρελλη χαρα της καλύτερα ξέκοψε, τοσο καιρο ησουν μακρια της και δοξα τω Θεω καλα περναγες.
    Καλυτερα επικεντρωσε τη σκεψη σου στη σχεση σου, στη δουλεια σου κλπ που ειναι η πηγη ευτυχιας για σενα. Απο ατομα με τα οποια μας δενει ασχημο παρελθον κι απο οτι μας θυμιζει αυτους, ακομα και τις γυναικες και τα παιδια τους ξεκοβουμε, επειδη στο εξης με το που απλα τους βλεπουμε χαλαει η διαθεση μας, λες και ξαναρχεται το παρελθον μπροστα μας. Κι αν οι περιστασεις τους φερουν στα ποδια μας αμα μεσα μας πνιγομαστε ολο και κατι θα ψαχνουμε να βρουμε ως αφορμη για να ξεσπασουμε γι αυτα που μας εκαναν.
    Τις λυσεις κατα τα λοιπα τις εχεις δωσει πιο πανω μηνυμα σου (#16) κι οπως σου ειπα πιο πριν τετοιοι χαρακτηρες καπου θα πεσουν εξω και θα την πατησουν κι αν δεν τα βρουν απο σενα θα τα βρουν απο αλλους.
    Καλα τα λες φιλε μου προκεται να επεμβω μονο αν αυτος κανει καμμια μεγαλη βλακεια κ την πληγωσει πραγμα πολυ πιθανον εννοειται ειναι προτεραιοτητα το αγορι μου ομως κ με την φιλη μου θελω οπωσδηποτε να επικοινωνουμε

Banned
    επικοινωνισες τελικα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    επικοινωνισες τελικα?
    Ναι μιλαμε τωρα με την κοπελα αλλα για γενικα θεματα κ νεα

Page 2 of 2 FirstFirst 12