Η μητέρα μου έχει ψύχωση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Junior Member
    Γειά σας,

Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Την Τρίτη την πήγα σε γιατρό, ήταν γυναίκα και η μητέρα μου αισθάνθηκε πιό άνετα, δυστυχώς δεν της είπα την αλήθεια (ότι πήγαμε γιατί η συμπεριφορά της είναι ανησυχητική) , η γιατρός πήγε να της πει κάτι αλλά δεν βρήκε έδαφος. Της έδωσε Zyprexa ταμπλέτες επιγλώσσιες μία φορά κάθε βράδυ, απόψε ήταν η τέταρτη ταμπλέτα. Είναι πιό ήρεμη αλλά εμμένει σε αυτά που έλεγε. Θα πρέπει να απογοητευτώ ή είναι μακρύς ο δρόμος;

Θέλει υπομονή για να δράσουν τα φάρμακα αγαπητή.Παρατηρείς παρακολουθείς και δρας αναλόγως ακόμα και με αλλαγή φαρμάκου.Είναι καθαρά θέμα να φτιαχθεί πάλι η ισορροπία του εγκεφάλου.Ξεκίνησες πολύ καλά πάντως ! Καλή υπομονή.Σου μιλά ένας ασθενής άλλης ασθενείας.Τα έχω περάσει τα ίδια θέματα και τα ξέρω.
    Last edited by ταλαίπωρος; 14-12-2013 at 01:14.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ταλαίπωρος View Post
    Θέλει υπομονή για να δράσουν τα φάρμακα αγαπητή.Παρατηρείς παρακολουθείς και δρας αναλόγως ακόμα και με αλλαγή φαρμάκου.Είναι καθαρά θέμα να φτιαχθεί πάλι η ισορροπία του εγκεφάλου.Ξεκίνησες πολύ καλά πάντως ! Καλή υπομονή.Σου μιλά ένας ασθενής άλλης ασθενείας.Τα έχω περάσει τα ίδια θέματα και τα ξέρω.
    Σε ευχαριστώ πολύ,εύχομαι να είσαι πάντα καλά.

Junior Member
    11η ημέρα με Zyprexa. Είναι πιό ήρεμη αλλά επιμένει σε αυτά που πιστεύει και κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας διάφορα ξεσπάσματα, φωνάζει και βρίζει σχεδόν σε έξαλλη κατάσταση. Θα πρέπει να ανησυχώ ότι δεν <<δουλεύει>> το φάρμακό της ή είναι ακόμη νωρίς; Με τη γιατρό που επικοινώνησα μού λέει πως είναι νωρίς. Όμως δεν ξέρω, φοβάμαι μήπως είναι λάθος θεραπεία.

Member
    Καλησπέρα. θα με ενδιέφερε να μας πεις τι έγινε. Πως εξελίχθηκε; Βελτιώθηκε η κατάσταση; Εμένα η μητέρα μου κάνει 2 μήνες θεραπεία και δεν έχουμε δει σοβαρή βελτίωση. όπως είπε ο γιατρός είναι θέμα ιστορικού. Χρειάζεται χρόνο. Μην απογοητεύεσαι και εμπιστέψου ο γιατρό. :) Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

TO poly kana διμινο ειναι η βελτιωση(η κ χειροτερεψη δυστυχως) αλλα 11 μερες ηταν αρκετες πιστευω για να δειτε την μεγαλη αλλαγη.ευχομαι να κανω λαθος...

Member
    τι να πω και εγώ, προσπαθώ να βγάλω άκρη. πιστεύω ότι θα έπρεπε να δείξει κάποια βελτίωση όμως ο γιατρός ισχυρίζεται ότι το έχει πολλά χρόνια και θέλει πολύ καιρό να δείξει βελτίωση.

Ayto logiko akoygetai an emeine polla xronia xoris farmaka...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    Ayto logiko akoygetai an emeine polla xronia xoris farmaka...

εμεινα δυο χρονια χωρις φαρμακα. Οταν μπηκα στη κλινικη ,με τις γιγαντοδοσεις που μου δωσανε τη πρωτη εβδομαδα συνηλθα θεαματικα!
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    εμεινα δυο χρονια χωρις φαρμακα. Οταν μπηκα στη κλινικη ,με τις γιγαντοδοσεις που μου δωσανε τη πρωτη εβδομαδα συνηλθα θεαματικα!

είναι και περίεργη περίπτωση η μητέρα μου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά για όλους.. :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12