Τι σκέφτεστε; - Page 1197
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1197 of 1532 FirstFirst ... 19769710971147118711951196119711981199120712471297 ... LastLast
Results 17,941 to 17,955 of 22967
    Junior Member
    και παλι δεν ξερω γιατι χανεις τη βοηθεια, ή ποιον χανεις αλλα δεν μπορεις να στραφεις και καπου αλλου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Costas_B View Post
    και παλι δεν ξερω γιατι χανεις τη βοηθεια, ή ποιον χανεις αλλα δεν μπορεις να στραφεις και καπου αλλου?
    Το εξήγησα στο προηγούμενο μήνυμα μου...
    Θα μπορούσα να στραφώ κάπου αλλού αλλά δεν νιώθω άνετα με το να αλλάζω ειδικούς κι εκείνον τον είχα συνηθίσει, χώρια που κάναμε καλή δουλειά μαζί κάτι που δεν μου είχε τύχει ως τώρα, να μείνω τόσο ικανοποιημένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Του ψυχολόγου που είχα ως τώρα...χθες έμαθα ότι δεν θα αναλαμβάνει πλέον "ασθενείς" γιατί θα φύγει στο εξωτερικό... :(
    Γεμάτος ο κόσμος ψυχολόγους είναι.
    Καλά γιαυτό σκας?
    Εαν κανεις μια έρευνα μπορεί να βρεις και καλύτερους, δοκίμασε το...

Junior Member
    καθε εμποδιο για καλο...κι εγω οταν διεκοψα με την ψυχολογο μου στενοχωρηθηκα, ενιωσα τον πρωτο καιρο οτι μου ελειπε κατι. ειναι και η συνηθεια εκτος των αλλων βλεπεις. σιγα σιγα ομως ξεπερνιεται. γιατι δεν δοκιμαζεις λιγο χωρις ψυχολογο και αν δεις οτι το εχεις απολυτη αναγκη να στραφεις σε καποιον αλλο...? ισως ειναι και ευκαιρια...

Senior Member
    Θα μπορούσα να στραφώ κάπου αλλού αλλά δεν νιώθω άνετα με το να αλλάζω ειδικούς κι εκείνον τον είχα συνηθίσει, χώρια που κάναμε καλή δουλειά μαζί κάτι που δεν μου είχε τύχει ως τώρα, να μείνω τόσο ικανοποιημένη...
    Ο ψυχολόγος Κυκνε είναι επαγγελματίας δεν τα βλέπει τα πραγματα όπως εσύ συναισθηματικά, πελατειακα ναι.
    Μην μπερδευεσαι και ξεκινά να βρείς άλλον γιατρό.

Junior Member
    σορυ. καποιο κολλημα εχει φαει η σελιδα. οταν το εγραφα δεν φαινοντουσαν τα αλλα μηνυματα.

Senior Member
    Παιδιά, δεν μπορώ να ανοίγω την ψυχή μου στον οποιονδήποτε...και στον συγκεκριμένο πήγα συστημένη κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη...τώρα δεν μπορώ να κάνω πειράματα και να ψάχνω ποιος μου κάνει, έχω ανάγκη να νιώθω σιγουριά για εκεί που θα πάω...σιγουριά ότι είναι όντως καλός στη δουλειά του και άνθρωπος...ίσως να μην με καταλαβαίνετε...
    Κώστα, έχω απόλυτη ανάγκη από ψυχολόγο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Costas_B View Post
    σορυ. καποιο κολλημα εχει φαει η σελιδα. οταν το εγραφα δεν φαινοντουσαν τα αλλα μηνυματα.
    Δεν πειράζει...

Junior Member
    σε καταλαβαινω. ειλικρινα το λεω. τα νιωθω αυτα που λες.

Senior Member
    Η σχολή γιατί είναι κλειστή?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    unlucky, στις συναντησεις (ξαναπα πριν πως ηταν λάθος μου που βγηκε μαζι της πεντεξι φορες αρχες προς μεσα του 2012 και δυο φορες αρχες του 2013 και λάθος μου που δεν της ξεκαθαρισα γρηγορα πως δεν ενδιαφερομαι ή να ειχα φυγει απο τοτε με τροπο) κρατουσα ενα φιλικο επιπεδο και τις συζητησεις στα περι ανεμων και υδατων αν και καταλάβαινα ότι γουσταρε. Της ξεκαθαρισα με μηνυμα οτι δεν ενδιαφερομαι τελος του καλοκαιριου μετα που με ειχε πρηξει με αρκετα ολο ενταση μηνυματα της που δεν της απαντουσα και δεν ηθελα να βρεθω απο κοντα μαζι της. Και ειναι αβγαλτη και πιστευω παιζει ρολο αυτο.
    marian-m, σταματησα να της απανταω τα τηλέφωνα και τα μηνυματα μετα που απο το ''πως εισαι, τι κανεις'' και τετοια, άρχισαν τα πιεστικα μηνυματα τυπου ''ποτε να βρεθουμε, να μιλησουμε, ξεπερασα να προβληματα μου και θελω να προχωρησω τη ζωη μου''. Οταν εφτασαν σε σημειο που αρχισα να νιωθω ενταση και εκνευρισμο τοτε της απαντησα με το δεν ενδιαφερομαι. Λαθος μου που δεν της το ξεκεθαρισα πιο γρηγορα.
    marina38, δεν ξέρω πόσο ουδέτερο ήταν το τελευταιο της μηνυμα όταν ξεκινούσε με 'παρόλα τα οσα συνέβηκαν σου ευχομαι καλές κι οτι καλύτερο επιθυμεις με τη νεα χρονια κλπ". Η πρωτη του φραση δινει την εντυπωση συνδεσης και προσπαθειας ομαλοποίησης. Μπορει να ναι και σωστα τα οσα λες όμως οι γιορτες ειναι η ευκαιρια που αναζηταει κανεις για επανασύνδεση. Δεν ξερω αν αυτο σημαινει αγενεια, αδιαφορια ή αν προκαλεί αισθηματα έχθρας και κανει τον αλλο πιο εντονο.
    Remedy, χαιρομαι που βρισκεις την τακτικη μου σωστη, επειδη πιστευω πως οσο μπαινουμε σε συζητησεις με καποιον ειναι ως εαν να του κλεισαμε στην αρχη την πορτα και τωρα παμε διπλα και του ανοιγουμε το παραθυρο για να μπει απ εκει.
    Το σιγουρο ειναι οτι αρκετα μου χαλασε τη διαθεση το όλο συμβαν και θελω επιτελους να βρω την ηρεμία μου.
    Πάντως ευχαριστω ξανα για τις αποψεις σας.
    Γιαννη παρα πολυ καλα εκανες, ακριβως οπως τα λες ειναι.
    μην μπαινεις στο τριπακι να νοιωσεις ενοχος επειδη δεν σου αρεσε μια γυναικα που σε ηθελε, ακομα κι αν ηπιες 2 καφεδες μαζι της, οπως πινουμε με οποιονδηποτε ασχετο γνωριζουμε.αλιμονο αν αρχιζει ο καθενας να μας κυνηγαει χωρις την θεληση μας .
    Οταν μετα απο τοσο ξεκαθαρη σταση,που εφτασε σχεδον στην προσβολη οταν εκανε οτι δεν αντιλαμβανεται την ενοχληση σου, εστω κι αν αρχικα ησουν ανεκτικος και αργησες να την απωθησεις αποφασιστικα, η κοπελα επιμενει να κανει προσπαθειες για "ανωδυνους" διαλογους, ειναι ολοφανερο οτι θελει να μετριασει μεσα της την απορριψη και να φανταζεται οτι θα ανοιξει οπου ναναι κανενα παραθυρακι.
    δεν ηταν τυχαιο το μηνυμα της, επεδιωκε μια συνεχεια.
    η κοπελα ειναι απελπισμενη. ειναι για λυπηση , αλλα θα πρεπει να την συμπονεσουν οι φιλοι της. εσεις δεν ειστε φιλοι. θελει απο εσενα κατι που ξεκαθαρα και συνειδητοποιημενα δεν θελεις να της δωσεις. μην μπερδευεσαι απο τοσο φθηνα τερτιπια...

οσο για την διαθεση σου, να ξερεις οτι οσο αποστασιοποιεισαι απο μια απωθητικη/ανεπιθυμητη κατασταση (εν προκειμενω με την σταθερη αδιαφορια σου) τοσο πιο ηρεμος θα νοιωθεις.
    δεν μπορει κανεις να μπει στην "σφαιρα" σου με το ετσι θελω. πρεπει να ανοιξεις εστω και μια μικρη χαραμαδα.

Ευχαριστώ Remedy για την απάντηση σου. Πάντως να ξέρεις έχω ξεκαθαρίσει στον εαυτο μου στο εξής να μην δημιουργώ καταστάσεις με καμιά, ουτε καν για ενα δυο καφεδες αν δεν είμαι σίγουρος οτι γουσταρω το ατομο κι εστω αν αυτο εχει σαν συνεπεια να μενω πολλη καιρο μονος. Χειριστικα το θεμα με τον τροπο που ανεφερα και με βαση τα όσα μου λες. Τουλαχιστο δεν εκανα πραγματα μαζι της που στο τελος θα φαινοταν πως την κοροίδεψα. Σημασία έχει, οτιδηποτε κι αν κανουμε στη ζωη μας μεσα μας να νιωθουμε ηρεμία γι αυτο. Και το κυριότερο, χαίρομαι που συμφωνουμε!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ευχαριστώ Remedy για την απάντηση σου. Πάντως να ξέρεις έχω ξεκαθαρίσει στον εαυτο μου στο εξής να μην δημιουργώ καταστάσεις με καμιά, ουτε καν για ενα δυο καφεδες αν δεν είμαι σίγουρος οτι γουσταρω το ατομο κι εστω αν αυτο εχει σαν συνεπεια να μενω πολλη καιρο μονος. Χειριστικα το θεμα με τον τροπο που ανεφερα και με βαση τα όσα μου λες. Τουλαχιστο δεν εκανα πραγματα μαζι της που στο τελος θα φαινοταν πως την κοροίδεψα. Σημασία έχει, οτιδηποτε κι αν κανουμε στη ζωη μας μεσα μας να νιωθουμε ηρεμία γι αυτο. Και το κυριότερο, χαίρομαι που συμφωνουμε!
    Χαιρομαι Γιαννη :)
    Και παλι θα συμφωνησω. Ουτε εγω επικροτω το να "πινουμε καφεδες" με ατομα που ξερουμε ηδη οτι δεν γουσταρουμε , εφοσον εκ μερους τους η γνωριμια δεν ειναι φιλικη αλλα επιδιωκουν μια σχεση. Δεν ειναι καλο ουτε το να τους δημιουργουμε προσδοκιες που θα τους πονεσουν, ουτε να βρεθουμε στην αχαρη θεση που ετυχε να βρεθεις.
    Απλα λεω οτι ειναι ενα λαθος που πολλοι καναμε καποια φορα στην ζωη μας και ειναι ανθρωπινο να γινει. Δεν χρειαζεται η τιμωρια γι αυτο το λαθος να ειναι να ανεχτουμε μια επαφη που μας ειναι ανεπιθυμητη. Εξηγουμαστε και φευγουμε τελειωτικα. Χωρις παραθυρα και χαραμαδες..

Χαιρομαι που εισαι ηρεμος πλεον και καλα με τον εαυτο σου, επ αυτου :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Γιαννη παρα πολυ καλα εκανες, ακριβως οπως τα λες ειναι.
    μην μπαινεις στο τριπακι να νοιωσεις ενοχος επειδη δεν σου αρεσε μια γυναικα που σε ηθελε, ακομα κι αν ηπιες 2 καφεδες μαζι της, οπως πινουμε με οποιονδηποτε ασχετο γνωριζουμε.αλιμονο αν αρχιζει ο καθενας να μας κυνηγαει χωρις την θεληση μας .
    Οταν μετα απο τοσο ξεκαθαρη σταση,που εφτασε σχεδον στην προσβολη οταν εκανε οτι δεν αντιλαμβανεται την ενοχληση σου, εστω κι αν αρχικα ησουν ανεκτικος και αργησες να την απωθησεις αποφασιστικα, η κοπελα επιμενει να κανει προσπαθειες για "ανωδυνους" διαλογους, ειναι ολοφανερο οτι θελει να μετριασει μεσα της την απορριψη και να φανταζεται οτι θα ανοιξει οπου ναναι κανενα παραθυρακι.
    δεν ηταν τυχαιο το μηνυμα της, επεδιωκε μια συνεχεια.
    η κοπελα ειναι απελπισμενη. ειναι για λυπηση , αλλα θα πρεπει να την συμπονεσουν οι φιλοι της. εσεις δεν ειστε φιλοι. θελει απο εσενα κατι που ξεκαθαρα και συνειδητοποιημενα δεν θελεις να της δωσεις. μην μπερδευεσαι απο τοσο φθηνα τερτιπια...

οσο για την διαθεση σου, να ξερεις οτι οσο αποστασιοποιεισαι απο μια απωθητικη/ανεπιθυμητη κατασταση (εν προκειμενω με την σταθερη αδιαφορια σου) τοσο πιο ηρεμος θα νοιωθεις.
    δεν μπορει κανεις να μπει στην "σφαιρα" σου με το ετσι θελω. πρεπει να ανοιξεις εστω και μια μικρη χαραμαδα.
    αν εισαι κοπελα εισαι "πετρα" στην ψυχη, αν εισαι "αντρας" πρεπει να εχεις πολλα απωθημένα από απορριψεις του αλλου φυλου στη ζωη σου. Γενικα το κειμενο σου δειχνει ότι δεν εχεις αγαπησει ποτε στη ζωη σου και ότι εισαι μονο για την παρτη σου και φυσικα δεν εισαι καν ανθρωπος για μενα.
    Ειδικα από το" η κοπελα είναι απελπισμενη μεχρι το τερτίπια" μου ηρθε να κανω εμετο! Δεν ξερω αν ο ιωαννης ειχε σχεση με την εν λογω κοπελα, αλλα αν και όταν ειχε, θα ηθελε να τον εχει πιο πανω από τις φιλες-φιλους της, σωστα??? Αλλα μετα παρατα με και τραβα στις φιλες σου να σε συμπονεσουν. τι κουβέντες είναι αυτές? Θα πρεπει να ντρεπεσαι για τον τροπο που σκέφτεσαι και λογικα θα συμπεριφέρεσαι._

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    αν εισαι κοπελα εισαι "πετρα" στην ψυχη, αν εισαι "αντρας" πρεπει να εχεις πολλα απωθημένα από απορριψεις του αλλου φυλου στη ζωη σου. Γενικα το κειμενο σου δειχνει ότι δεν εχεις αγαπησει ποτε στη ζωη σου και ότι εισαι μονο για την παρτη σου και φυσικα δεν εισαι καν ανθρωπος για μενα.
    Ειδικα από το" η κοπελα είναι απελπισμενη μεχρι το τερτίπια" μου ηρθε να κανω εμετο! Δεν ξερω αν ο ιωαννης ειχε σχεση με την εν λογω κοπελα, αλλα αν και όταν ειχε, θα ηθελε να τον εχει πιο πανω από τις φιλες-φιλους της, σωστα??? Αλλα μετα παρατα με και τραβα στις φιλες σου να σε συμπονεσουν. τι κουβέντες είναι αυτές? Θα πρεπει να ντρεπεσαι για τον τροπο που σκέφτεσαι και λογικα θα συμπεριφέρεσαι._
    ανλάκι μαλλον δεν εκανες τον κοπο να διαβασεις καθολου το θεμα του ιωαννη και απαντας για κατι αλλο που φανταζεσαι...

καμια σχεση δεν ειχε ποτε με την κοπελα ο ιωαννης.... μια ασημαντη γνωριμια εκανε μαζι της, ηπιαν 1-2 ποτα και δεν του αρεσε η κοπελα, ουτε και η παρεα της ενω εκεινη με τα 2 αυτα ποτα, κολλησε.
    προσπαθησε να απομακρυνθει ευγενικα αλλα δεν τα καταφερε, καθως η κοπελα μετα απο καθε εξαφανιση του, εμφανιζοταν πιεστικα. της ειπε ξεκαθαρα οτι δεν ενδιαφερεται και εξακολουθησε τις εμφανισεις που εγιναν πλεον απροσκλητες και ενοχλητικες για τον Γιαννη.
    αν ειχες παρακολουθησει και παλιοτερο θεμα του ισως να ειχες καταλαβει ποση ενοχληση ενοιωθε με την ανεπιθυμητη επιμονη της κοπέλας, αντι να βγαζεις δικα σου συμπερασματα ...
    ...αν ειχες διαβασει το θεμα αντι να απαντας σε καποιο υποθετικο, ισως ειχες καταλαβει και τις κρισεις περι απελπισιας και περι επιμονης κοντρα στις επιθυμιες του αλλου, κατι που προσωπικα θεωρω επιεικως, απελπισμενο και θλιβερο...
    ειναι μια ΤΕΡΜΑ χειριστικη συμπεριφορα, με προκαλυμμα κλαψας που χρησιμοποιειται απο πολλες και πολλους που εγωιστικα διεκδικουν οποιον/α τους αρνειται..εγω αυτο το θεωρω απελπισια και φτηνο κοπλο/τερτιπ κι εχω σοβαρη αλλεργια οταν το βλεπω..

θα μπορουσα κι εγω ξερεις με την δικη σου λογικη να σου πω οτι ισως κανεις τα ιδια με την κοπελα της ιστοριας και τα πηρες τοσο με την κριτικη..

προφανως εχουμε αλλα γουστα η αλλη κριση για μια τετοια κατασταση. νομιζω οτι μπορουμε να ζησουμε η καθεμια με τις δικες της αποψεις χωρις να μας λειψει τπτ ;)
    περι αγαπης και λουλουδιων, δεν θα συζητησω μαζι σου, δεν εχουμε τοσο στενες σχεσεις, σορι κιολας που δεν ταυτιζω την αγαπη με την εμμονη.... :)
    Last edited by Remedy; 19-12-2013 at 18:56.