πως βιωνετε την καταθλιψη? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Banned
    εχει καποιος από εσς που εχει περασει, ειχε πωτες καποιο σημντομα όπως το να μην μπορει να συγκεντροθει σαν διαβαζει κατι?δλδη να διαβαζεις ένα απλο, κι ευκολο μυθηστορημα κι να μην μπορεις να βγαλεις νοημα,δλδη να διαβαζεις κι το μυαλοσου να πεταει αλλου ? η το να κανεις λαθος ακομα κι στο ονομασου?
    αν ειχατε πωτες τετοια πραγματα απαντηστεμου σας παρακαλω

Senior Member
    Μου τύχαινει να μην μπορώ να συγκεντρωθώ - σαν αυτό που περιγράφεις και να μην βγάζω αμέσως νόημα. Μου τυχαίνει, επίσης,ενώ γράφω μία πρόταση, να ξεχνάω να γράψω -δηλαδή να παραλείπω ασυναίσθητα- μια ολόκληρη λέξη που έχω στο μυαλό μου.
    Όταν είμαι σε βαριές μέρες , μου μιλάει κάποιος και δεν τον ακούω- σαν να μην δίνω σημασία - είμαι στον κόσμο μου ή ανοίγω το στόμα μου να πω μια λέξη αλλά μου φεύγει μια άσχετη.
    Καμιά φορά , φτιάχνω 2 καφέδες ασυναίσθητα ή ανάβω 2 τσιγάρα κτλ..
    Μάλλον έχουμε πολλά στο μυαλό μας να μας βασανίζουν..

Banned
    Quote Originally Posted by vodka View Post
    Μου τύχαινει να μην μπορώ να συγκεντρωθώ - σαν αυτό που περιγράφεις και να μην βγάζω αμέσως νόημα. Μου τυχαίνει, επίσης,ενώ γράφω μία πρόταση, να ξεχνάω να γράψω -δηλαδή να παραλείπω ασυναίσθητα- μια ολόκληρη λέξη που έχω στο μυαλό μου.
    Όταν είμαι σε βαριές μέρες , μου μιλάει κάποιος και δεν τον ακούω- σαν να μην δίνω σημασία - είμαι στον κόσμο μου ή ανοίγω το στόμα μου να πω μια λέξη αλλά μου φεύγει μια άσχετη.
    Καμιά φορά , φτιάχνω 2 καφέδες ασυναίσθητα ή ανάβω 2 τσιγάρα κτλ..
    Μάλλον έχουμε πολλά στο μυαλό μας να μας βασανίζουν..
    Προσωπικα ειχα παει πρωτα σε ψυχολογο οπου μετα από καποιες συνεδριες με εστειλε σε ψυχιατρο ο οποιος μου εγραψε φαρμακευτικη αγωγη για καταθληψη, μαλιστα μου ειπε ότι μετα από 20 μερες που θ περνω τα χαπια θα δω καποια μικρη αλλαγη, όταν του ειπα ότι εχω αυτό το πρόβλημα με το διαβαζμα τον ειδα να με κοιτα παραξενα κι να μου λεει να παω σε νευρολογο κι να κανω αμεσα μαγνιτικη στο κεφαλιμου!
    δυστυχως τα κανα όλα χαλια! πριν ένα χρονο περιπου εγινε αυτό κι σαν βλακας επεσα παλυ στις ουσιες οπου βρισκει καταφυγιο η ψυχημου! αργησα αλλα καταλαβα πως μονο καταφυγιο δεν είναι!

Page 3 of 3 FirstFirst 123