Results 106 to 120 of 193
Thread: Για την ασχήμια...
-
03-01-2014, 13:11 #106
Συμφωνώ με την ανάλυση του Tomhet ως προς την καταλληλότητα του περιβάλλοντος και τη σημασία της επιλογής του.
Αν και η κοινωνία είναι και μέσα μας, πάντα υπάρχουν οι τρόποι να μετριαστεί η εισχώρησή της, βάζοντας νοητικά φράγματα στην ανεξέλεγκτη εισροή
καταπιεστικών και καταδικαστών υποδείξεων, διαταγών και καλλιστείων. To each his own. Ούτε ένας που βρίσκεται εκτός των καλλιστειακών προτύπων είναι χαμένος
ούτε φτάνω στο άλλο άκρο του δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν υπάρχουν νόρμες ομορφιάς. Σαφώς και υπάρχουν και ο πρώτος τρόπος που αποτυπώνεσαι μέσα
στον άλλον είναι τα μάτια του. Όμως, το τι βλέπουν τα μάτια του ενός και τι ενός άλλου, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ. Δεν είναι λοιπόν το ζήτημα το να μπορέσεις να βελτιώσεις
αυτό που έτυχε να είσαι. Για μένα, κάντο ταυτόχρονα και αυτό. Αλλά και σημαντικό είναι να βρεις και τα κατάλληλα μάτια που θα ανήκουν στο πρόσωπο που για τα δικά του μάτια θα έχεις ομορφιά, αν και πρακτικά και με αυστηρά
κριτήρια δεν έχεις. Βρες τα κατάλληλα μάτια. Και αυτά θα είναι κάποια που θα σε βλέπουν όπως αρέσει σε σένα να σε βλέπουν.Be warned. My shite detector is on high alert.
- 03-01-2014, 14:12 #107
asbsolutvodka δεν προκειται να το πω με κακια, αλλα βλεπω οτι εχεις πεσει θυμα των σημερινων προτυπων που θελουν με συγκεκριμενο τροπο να ειναι ομορφες οι γυναικες και δεν σου ειναι ευκολο να ξεφυγεις.... αν δεν εχεις κανει ακομα σχεση ειναι γιατι η εικονα που βγαζεις εξω εσυ η ιδια αντανακλαται στους αλλους.... και δεν αντανακλάται η εμφανιση αλλα η ψυχολογια που εχεις.... εφοσον θεωρεις τον εαυτο σου ασχημο, θα σε θεωρησουν και οι αλλοι.... επισης με την μουρτζουφλιασμενη διαθεση που εχεις, ουσιαστικα διωχνεις τον αλλον και δεν του αφηνεις το περιθωριο να σε γνωρισει και να δει ποσο υπεροχος ανθρωπος εισαι πραγματικα.... ξεχνα τις πλαστικες και ολες αυτες τις μαλακιες που μας εχουν κανει να πιστεψουμε οτι ειναι απαραιτητες για να ειμαστε ομορφες )(μη χεσω).... η ομορφια ειναι κατι ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ και το εχουν μετατρεψει σε κατι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ για να μπορουν να κανουν τους ανθρωπους να σκεφτονται με εναν πολυ ρηχο τροπο, χωρις να δινουν σημασια στην ουσια....
επετρεψε μου να σου πω οτι και εγω εχω ενα θεμα με το προσωπο μου... θεωρω οτι η μυτη μου ειναι χοντρομυτογκα για τη φτιαξια του προσωπου μου και καποια στιγμη στη ζωη μου το σκεφτηκα πολυ σοβαρα να κανω πλαστικη... στις φωτογραφιες νομιζω οτι βγαινω σαν τον Οβελιξ.... ελα ομως που ηρθε ενας γλυκος ανθρωπος ο οποιος τωρα με στηριζει και με αγαπαει και εχει καταφερει (σχεδον :P) να με πεισει οτι η μυτη μου ειναι ακριβως αυτη που θα επρεπε να ειναι για το προσωπο μου... βεβαια ο λογος που καταφερα να τον γνωρισω ειναι οτι αρχικα εγω η ιδια βελτιωσα καπως τον τροπο που βλεπω τον εαυτο μου και αυτο φαινοταν παραεξω... η μυτη ηταν τελευταια... :P....
Επισης στο δρομο οταν περπαταω βλεπω ζευγαρια τα οποια κατα την αποψη μου εμφανισιακα ειναι αταιριαστα.... κουκλες φιλανε κακασχημους αντρες και κακασχημες γυναικες να ειναι με τον κουκλο συντροφο τους και να βλεπεις καρδουλες να πετανε απο πανω τους... ακομα και τωρα που εχω την σκεψη "ποια ειμαι εγω που θα κρινω????" ακομα αναρωτιεμαι πως γινεται αυτο... στο τελος καταληγω οτι ο καθενας βρισκει την ομορφια που του αρεσει στον αλλον ανθρωπο....
Δεν εισαι ασχημη... αλλα πρωτα πρεπει να πεισεις τον εαυτο σου για αυτο... μην κοιτας τι δεν εχεις σε σχεση με τους αλλους.... ψαξε και δες τι εχεις χωρις να συγκριθεις με τους αλλους... εισαι η absolutvodka και εισαι μοναδικη στο ειδος σου οπως οποιοσδηποτε αλλος...Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
03-01-2014, 18:04 #108
03-01-2014, 20:46 #109
Παρακαλώ? εκείνη έχει πέσει θύμα? Όταν η συντρηπτική πλειοψηφία των γυναικών ντύνονται με βάση την "μόδα", όταν η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών κάνουν οτι προστάζει η εκάστοτε περίοδος για να είναι όμορφες, είτε αυτό είναι αρώματα, καλλυντικά, κομμώσεις, ρούχα, συνήθειες, συμπεριφορά κλπκλπ που όλα αντιγράφονται απο τα πρότυπα που πλασάρει ο εμπορικός κόσμος πως ειναι δυνατόν να λες οτι ΕΚΕΙΝΗ έχει πέσει θύμα?
Βγες έξω και βρες μου λοιπόν 10 γυναίκες που ΔΕΝ ακολουθούν αυτά που ανέφερα πιο πάνω. Εγω είμαι σίγουρος πως αν βγω θα δυσκολευτώ αφάνταστα να το κάνω αυτό.... αν εσύ το κάνεις με ευκολία τότε θα σου έλεγα πως μάλλον και εσύ έχεις πέσει το ίδιο θύμα και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τι ειναι χαρακτηριστικό του ανθρώπου που βλέπεις και τι ειναι επιρροή απο την μόδα και τα πρότυπα πάνω του.
Εκτος αν πιστευεις πως τυχαίνει, και στις γυναίκες εκείνες αρέσουν τα ίδια πράγματα τα οποια δεν είδαν κάπου και τα αντέγραψαν αλλά έτυχε να τους κατέβει η ίδια ιδέα για το πως θα ντυθούν, πως θα βαφτούν, πως θα χτενιστούν, πως θα φερθούν κλπ.
Και για να το διεκρινήσω, δεν λέω τίποτα με κακία και ούτε σου επιτίθεμαι... και εμένα μου αρέσει το ωραίο και εγώ θα πω όμορφες όλες τις γυναίκες που θα βρω μέσα σε ένα περιοδικό πχ, όπως και εσύ, αλλά όχι και να λέμε οτι δεν ειναι θύματα των προτύπων.
Όταν μάλιστα οι γυναίκες επιλέγουν να κάνουν πράγματα που τους στοιχίζουν μόνο και μόνο για να πλησιάζουν τα πρότυπα που αναφέραμε... βαφές και κομμώσεις μαλλιών καταστρέφοντας τα μαλλιά τους, πλαστικές καταστρέφοντας την φυσική τους ομορφιά, άβολα τακούνια που τις κάνουν να υποφέρουν, άβολα ρούχα που τις κάνουν να κινούνται λες και είναι ρομπότ αλλά τα οποία όμως τραβάνε την προσοχή των άλλων και κατ'επεκταση τις κάνουν να νιώθουν ωραία με τον εαυτό τους κλπκλπ...
Και δεν ειναι γιατί αρέσουν στις ίδιες... αλλιώς όταν θα γυρνούσαν μετά σπίτι τους δεν θα εβαζαν τις πυτζαμούλες τις μαλακές και τις άνετες ενώ πριν φορούσαν ψιλοτάκουνα και στενά φορέματα. Τα κάνουν γιατί έχει ποτίσει στο μυαλό τους ένα συγκεκριμένο πρότυπο της γυναίκας κοσμοπόλιταν.... και νομίζουν πως όλα αυτά είναι φυσιολογικά.
Ούτε θα συμφωνήσω πως "η εικονα που βγαζεις εξω εσυ η ιδια αντανακλαται στους αλλους" σε καμία περίπτωση. Είναι 100% σίγουρος πως αν παρατηρήσεις τον κόσμο έξω θα βρεις τραγικούς, γκρινιάριδες, κομπλεξικούς και στριμμένους, high maintenance ανθρώπους, άντρες και γυναίκες, που όμως έχουν σύντροφο και είναι αποδεκτοί απο φίλους/σχέσεις κλπ.
Η δική μου αιτιολογία για αυτό είναι πως ένας άνθρωπος όμορφος αλλά αφάνταστα στριμμένος και γκρινιάρης, θα βρει περιβάλλον να τον αποδεχτεί και θα βρει και σύντροφο. Αντίστοιχα ένας άνθρωπος "μη όμορφος" στριμμένος και γκρινιάρης θα βρει τους άλλους να του λένε πως αυτό ειναι κάτι που πρέπει να διορθώσει για να ειναι πιο αποδεκτός.
Ελπίζω να κατάλαβαινεις το σκεπτικό μου.
04-01-2014, 01:24 #110
Tomhet καταλαβαινω το σκεπτικο σου... αρχικα να πω οτι ναι η συντριπτικη πλειοψηφια εχει πεσει θυμα των σημερινων προτυπων αναμεσα τους και γω αλλα σε λιγα πραγματα... απλα το ειπα σαν διαπιστωση οχι σαν τιποτα αλλο... λιγο πολυ εχω διαπιστωσει επισης οτι ολοι μας εχουμε πεσει θυματα αυτης της πλυσης εγκεφαλου αντρες και γυναικες... ισως το εξεφρασα λαθος και να φανηκα απολυτη αλλα ουσιαστικα αυτο που λες και συ λεω...
προσωπικα οντως μπορω να σου αναφερω αρκετες κοπελες απο τον προσωπικο μου κυκλο που δεν ακολουθουν τα προτυπα της μοδας, γιατι πολυ απλα αρνουνται να πατησουν σε αβολα ψιλοτακουνα, σφιχτα ρουχα τα οποια πρεπει να πεινασουν για να φορεσουν, και αρνουνται να κανουν και πλαστικες να φτιαξουν τη μουρη τους... δεν θεωρω οτι το να ξερεις αρκετους τετοιους ανθρωπους σε μετατρεπει σε θυμα... απλα εχεις την τυχη και την επιλογη να βρεις ανθρωπους αντιδραστικους μιας και ειμαι και η ιδια αντιδραστικη... προσωπικα προτιμω τα λιγο ανετα ρουχα, τα χαμηλα τακουνια που ειναι σικ αλλα μου δινουν και λιγο υψος, δεν εχω βαψει τα μαλλια γιατι το θεωρω περιττο (αν βγαλω ασπρες τριχες βλεπουμε... χιχιχι).... και δεν βαφομαι και σαν λατερνα γιατι νιωθω σαν να μου εχεις βαλει 10 κιλα αλευρι στη μουρη...
Οι δικες μου εμπειριες και γνωριμιες μου εχουν δειξει οτι οι γκρινιαρηδες στριμμενοι κομπλεξικοι high maintenance "ομορφοι" ανθρωποι καταληγουν οπως ακριβως οι αντιστοιχοι "ασχημοι".... καταληγουν μονοι τους... πιστευω πολυ δυνατα οτι αυτο που νιωθεις αυτο βγαζεις... εχω δει "ομορφους" ανθρωπους να ειναι μιζεροι και να το βγαζουν και να μη θελει να τους πλησιασει κανεις... και εχω δει και "ασχημους" ανθρωπους να ειναι ευχαριστοι, η ψυχη της παρεας και να τραβανε την προσοχη απο παντου.... ολα αυτα ειναι καθαρα υποκειμενικα επομενως δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω σε αυτο....οι αποψεις ειναι διαφορετικες απο φυσικου τους... ο λογος που αναφερθηκα σε αυτα ειναι γιατι απλα δεν μου αρεσει πλεον να βλεπω ανθρωπους να θεωρουν τον εαυτο τους μπαζο και να κλεινονται τοσο πολυ στον εαυτο τους.... εχω γινει ανθρωπος που προσπαθει να δει την ομορφια σε ολους τους ανθρωπους... αλλα την ομορφια που πηγαζει απο μεσα και που ολοι την εχουν και δεν ξερουν πως να τη βγαλουν... φυσικα εξαιρουνται καποιες κατηγοριες ανθρωπων (εξτριμ καταστασεις).,..
Επισης ο λογος που καποιος πιανει μια φιλια ειναι γιατι βρισκει καποια κοινα με τον αλλον... οποτε τα κοινα μπορει να ειναι η γκρινια, το κομπλεξ, το high maintenance και αλλα... αυτοι ομως δεν κοιτανε να δουν την πραγματικη ομορφια του αλλουνου... οταν ερθει η ωρα και βαρεθουν ο ενας τον αλλον, θα σηκωθουν και θα φυγουν... οποτε και η αποδοχη ειναι κατι τελειως υποκειμενικο... Και καποια στιγμη ακομα και ο ομορφος γκρινιαρης, κομπλεξικος κτλ θα χρειαστει να ακουσει οτι πρεπει να διορθωσει τη μιζερια του για να γινει πιο αποδεκτος...Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
04-01-2014, 03:58 #111
04-01-2014, 15:37 #112
Θα παραθέσω μόνο αυτό απο το κείμενο σου, αλλά θα πω πως εκφράζεις την ίδια ιδέα διάσπαρτη στο κείμενο σου... του "δικαιού".
Ωραίο είναι να το σκέφτεσαι αυτό, δεν λέω αλλά ... πόσες φορές έχεις σκεφτεί τέτοια πράγματα? στο ένα μηνυμα σου αυτό κάνεις αρκετές αναφορές οπότε θα θεωρήσω πως γενικά το πιστευεις αυτό και το εκφράζεις με διάφορους τρόπους στην ζωή σου... Πίστεψε με έχω αρκετά ανεπτυγμένο το αίσθημα του δικαίου προσωπικά, αλλά έχω και το αντίστοιχο του ρεαλισμού εξίσου ανεπτυγμένο.
Οπότε πόσες φορές έχεις σκεφτεί τέτοια πράγματα? οτι ο "κακός" τιμωρείται, ότι ο "κακός" καταλήγει μόνος του κλπ.
Έχεις βρεθεί ποτέ όμως στην κατάληξη αυτή για να δεις τι τελικά έγινε? Θα τολμήσω να πω πως οχι...
Και να σου πω και το άλλο... χρονικά που τοποθετείς την "κατάληξη" ? Όταν πχ κάποιος ειναι 60 και έχει ζήσει μια γεμάτη ζωή και .....καταλήξει μόνος? :P Ποιος χέστηκε, με το συμπάθειο...
Είχα φίλο που είχε σχέση με κοπέλα, την απάτησε με την φίλη της, έκανε σχέση με την φιλη εκείνη (εφόσον στα δικά της μάτια ήταν ο πραγματικός έρωτας και όχι απλά ο τύπος που απάτησε την φίλη της μαζί της) και έπειτα απάτησε και την ίδια με άλλες 3 όταν εκείνη δούλευε στην επαρχία... την χώρισε απο απόσταση με κάποια ψευτικη δικαιολογία γιατί ερωτευτηκε κάποια άλλη, χώρησε εκείνη και τώρα ειναι ξανά με την προηγούμενη καθότι εκείνη δεν εχει ιδέα για το τι ψευτης είναι ο τύπος. Με κούρασαν και εμένα αυτές του οι ιστορίες γιατί μόνο για τέτοια ήθελε να μιλάει και τον έκανα στην άκρη.
Θες να μου πεις οτι ο τύπος αυτός εφόσον, είναι ψευτης, εγωιστής, απατεώνας κλπκλπκλπ... θα "καταλήξει" μόνος του γιατί αυτό προστάζει η θεία δίκη? πότε? όταν θα έχει ζήσει μια πλήρης ζωή και εκείνος νιώθει καλά?
Που θέλω να καταλήξω.... δεν υπάρχει λοιπόν "κατάληξη" για τίποτα. Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. Όπως είπα ξέρω/βλέπω αρκετούς γκρινιάριδες κομπλεξικούς high maintenance αντρες και γυναίκες που είναι αποδεκτοί απο άλλους και αυτό τους κάνει να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και τους κάνει την ζωή τους πιο "ευχάριστη". Το "γιατί" ειναι τελείως άλλη συζήτηση φυσικά και θα παρεκτραπεί το παρόν θέμα.
Γιαυτό είναι προσωπική μου άποψη πως όλα τα "άλλαξε αυτό, άλλαξε εκείνο" είναι απλά προβολές του τι πιστεύει ο ακροατής πως είναι το ιδανικό και δεν ειναι καθόλου μα καθόλου ρεαλιστικό. Για την ακρίβεια δεν έχει νόημα. Προσωπικά αν έμπαινα ποτέ στην διαδικασία να πω "θα αλλάξω τον εαυτό μου για να γίνω αυτό που βλέπω και θαυμάζω στους άλλους" σίγουρα θα απογοητεύομουν γιατί μετά θα έβλεπα όλους τους άλλους που δεν χρειάστηκε να κάνουν τίποτα απο αυτά που υποχρεωτικά έκανα εγώ, και παρόλαυτα έχουν αυτά που δεν έχω εγώ.
Να πήγαινα δηλαδή σε γυμναστήριο πχ για να γίνω φέτες γιατί οι φέτες τύποι έχουν τις κοπέλες? Αυτό ειναι δηλαδή το μυστικό? Και αν το έκανα και μετά έβγαινα έξω και έβλεπα όλους αυτούς που δεν είναι φέτες αλλά έχουν και εγώ δεν έχω ακόμα....τι θα έκανα? θα έκλαιγα για ολη την άκυρη προσπάθεια?
Οπότε τι να της πω εδώ? πήγαινε γίνε φέτες και εσύ για να βρείς "την πραγματική αγάπη"? (καθότι αν της πω "γκόμενο" αυτόματα αυτό θα έχει λιγότερη αξία, όχι για εκείνη αλλά για όλους τους άλλους που διαβάζουν υποκριτικά το τι γράφω) Αστείο δεν ακούγεται?
Μια πολύ πρόχειρη απάντηση πάντως θα ήταν το οτι, όλοι αυτοί οι στριμένοι, πικρόχολοι, γκρινιάριδες, κλπκλπ είναι απλά ελκυστικοί εμφανισιακά και αυτό ειναι αρκετό για να σου προσφέρει πολλά στην ζωή σου. Ναι φυσικά κανείς δεν θα συμφωνήσει μαζί μου αλλά δεν παίζει ρόλο... άποψη μου και άποψη τους.
Καμία κοπέλα δεν έφαγε ξύλο απο τον άσχημο σύντροφο της, καμία κοπέλα δεν την απάτησε ο άσχημος σύντροφος της και φυσικά τα αντίστοιχα για τους άντρες.... Αυτά δείχνουν για εμένα τουλάχιστον πως παράλληλα με την ελκυστική εμφάνιση πηγαίνει και ο εγωισμος και ο διαφορετικός τρόπος ζωής.
Δεν λέω πως μόνο οι ωραίοι ρίχνουν σφαλιάρες, ή απατούν... αλλά πως αν κάποιος δεχόταν τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά απο τον "συντροφο" του και συν τοις άλλοις ηταν και ένα έκτρωμα... ε τι λόγο έχεις για να κάτσεις δηλαδή??
Τελος πάντων ίσως το μπέρδεψα λίγο το πράγμα αλλά ελπίζω να έπιασες το νόημα.
Όλοι ίσοι είμαστε... το ίδιο καλοί το ίδιο κακοί κλπ. Αλλά όταν "διαλέγει" κάποιος ερωτικό σύντροφο υποχρεωτικά θα πάει στον πιο ελκυστικό.
Α και κάτι ακόμα για τις γυναίκες που δεν ακολουθούν τα πρότυπα... Νομίζω ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό...
Αυτές που έχεις στο μυαλό σου θα τολμήσω να πω οτι δεν ειναι "ασχημες" ή και μόνες τους. Γιατί αν ήταν ένα απο τα δύο, πιστευεις πως δεν θα "εμπαιναν στον πειρασμό" να κάνουν κάτι για να τραβήξουν την προσοχή? Τσουπ... αυτόματα πάμε οπότε στο ίδιο πράγμα... ότι και θα ντυθούν "κάπως" και θα βαφτούν και θα συμπεριφερθουν κλπκλπ... κάνω πάλι λάθος?
Ή μήπως αν μια απο αυτές είναι μόνη της για 3 χρόνια πχ, θα βγεί ντυμένη σαν την μαρία την άσχημη και στηριχτεί στο να δει κάποιος τα εσωτερικά της χαρίσματα?
04-01-2014, 15:57 #113
Α και κάτι ακόμα.... πάντα έχω κάτι ακόμα να πω...!
Δεν ξέρω πόσο καιρό είσαι εδώ στο φόρουμ, αλλά στο διάστημα που είμαι εγώ έχω δει αρκετούς να λένε πως είναι μόνοι κλπκλπ.... παρόλαυτα δεν βρίσκεται κανείς ποτέ να πει "α ξέρεις κάτι, θες να τα πουμε απο κοντα" με σκεπτικό γνωριμίας.... ξέρεις γιατί?
Γιατί έξω τις περισσότερες φορές όταν γνωρίζεις κάποιον δεν τον γνωρίζεις πραγματικά... δεν ξέρεις τις απόψεις του για τα πράγματα που συζητούνται εδω μέσα. Οπότε ο συμπαθητικός κύριος που θα δεις έξω, θα είναι απλά αυτό... ο συμπαθητικός κύριος. Ενώ εδω ο αντιπαθέστατος για τις απόψεις του συνομιλητής (εγώ πχ:P) θα είναι πάντα αυτό ακριβώς.
Που κολλάει όλο αυτό στην συζητηση αυτή? στο ότι στην πραγματική ζωή όλοι οι άνθρωποι βασίζονται στον εντυπωσιασμό.... και γενικά αυτό ειναι ένα παιχνίδι που συντηρείται και απο τις δύο πλευρές. Χωρίς αυτό, δεν υπάρχει έλξη, οπότε και ερωτισμός. Έχεις σκεφτεί ποτέ το πόσο διαφορετικοί είμαστε στις απόψεις μας και το πως ταυτόχρονα ειναι δυνατό να έχουν τόσοι άνθρωποι σχέση με κάποιον άλλο? Είναι γιατί δεν ξέρουν ο ένας τις απόψεις του άλλου. Βασίζονται στον εντυπωσιασμό και στην εικόνα για να πλησιάσουν ο ένας τον άλλο.... όπως είπα και απο τις δύο πλευρές.
Οπότε η οποιαδήποτε κυριούλα και ο οποιοσδήποτε κύριος θέλει να ελκύσει κάποιον αναπόφευκτα θα καταφύγει σε τέτοιες πρακτικές... εντυπωσιασμού. Αν κάποιος δεν θέλει να πάρει μέρος στο παιχνίδι αυτό τότε θα είναι είτε βλαμμένος, είτε μόνος.
Γιαυτό λοιπόν θεωρώ πως στην πλειοψηφία, οι άνθρωποι ειναι θύματα του εντυπωσιασμού, και κατ'επεκταση των προτύπων. Αν μου έλεγες οπότε Triella πως ξέρεις κάποιες κοπέλες που δεν ειναι θύματα αυτού θα το πίστευα αν μου το συνδίαζες με το οτι....είναι βλαμμένες :P ή το ότι είναι μόνες τους γιατί αρνούνται να συμμετάσχουν στο παραπάνω τηλεπαιχνίδι. :P
Και πάλι στα λέω όλα αυτά με τελείως ουδέτερη διάθεση (αν όχι φιλική), δεν έχω τίποτα εναντίον σου, είναι απλά δικές μου απόψεις και εφόσον γίνεται συζήτηση, τις παραθέτω. Αυτό, για να αποφεύγουμε παρεξηγήσεις...
Στο κάτω κάτω τελευταία φορά που μου είπε κάποιος πως hobby του ειναι το να διαβάζει βιβλία, τελευταίο που είχε διαβάσει ήταν πριν 3 χρόνια ενώ αντίστοιχα έξοδο σε μπαράκι είχε το προηγούμενο βράδυ, και τελευταία φορά που κάποια μου είπε δεν ειμαι σαν όλο τον κόσμο, όταν την ρώτησα αν κυκλοφορεί πάντα με βαμμένο πρόσωπο μου απάντησε "ναι, μου αρέσει να βγαίνω παντα βαμμένη είτε πηγαίνω σε έξοδο είτε κάπου φιλικά".
Την ιστορία με τον βοσκό που φώναζε "λύκος" την ξέρεις?
04-01-2014, 23:52 #114
tomhet το 112# είναι 100% αληθες
05-01-2014, 00:29 #115
05-01-2014, 15:36 #116
η αληθεια ειναι μια ,ειναι σκληρη και αδικη : μια σταρ ελλας τον χειροτερο χαρακτήρα να εχει ,μιλαμε ο διαβολος ο ιδιος να ειναι, θα κανουν ουρα απ εξω ποιος θα κανει σχεση μαζι της.οχι ολοι βεβαια.αλλα τοσοι ώστε να εχει να διαλεγει για 1000 ζωες ρεαλιστικου χρονου.μπορει να την παρατανε όταν απυηδησουν απ τον χαρακτήρα ,αλλα περιμενουν στην ουρα χιλιαδες...ετσι λοιπον σωματικα τουλάχιστον δεν θα μεινει ποτε μονη
-βεβαια η μοναξια μπορει να σε πνιγει υπο οποιεσδηποτε συνθηκες...
διορθωνω το ότι η αληθεια ειναι μια γτ ως γνωστο οι αληθειες ειναι οσοι κ οι ανθρωποι και μαλιστα μερικοι ανθρωποι εχουν πολλες αληθειες στο κεφαλι τους
αυτό που εγραψα ειναι κι αυτό μια αληθεια απ τις πολλες αλλα αδιαμφισβητητη πιστευω
05-01-2014, 16:29 #117
Ειχα την τυχη αρκετες φορες να δω την καταληξη μιας ιστοριας στην οποια "ο κακος" πληρωνε αυτα που εκανε στους αλλους...Καλα εκανες και το τολμησες φιλε μου αλλα σε αυτο επεσες εξω.. (με το συμπαθειο)... Και για να στο αναφερω αρκετες φορες παει να πει οτι ΝΑΙ το πιστευω οποτε δεν υπηρχε λογος να μην το πιστεψεις...
Η καταληξη μπορει να ειναι την επομενη μερα, μπορει να ειναι μετα απο μια βδομαδα, 10 χρονια η και το επομενο λεπτο...δεν μπορω να τοποθετησω χρονικα καμμια καταληξη δεν ειμαι μεντιουμ ουτε θεος...
Το παληκαρι αυτο που μου λες φαινεται οτι εχει προσωπικο προβλημα αυτοπεποιθησης και για αυτο πηγαινει με πολλες πιο πολυ για να επιβεβαιωσει τον εαυτο του...φυσικα τα εχει κανει μανταρα στην πορεια και καποια στιγμη οι βλακειες που εκανε θα μαθευτουν και τοτε θα ερθει αντιμετωπος με τις συνεπειες των επιλογων και των πραξεων του..η θεια δικη δεν προσταζει τιποτα...μονοι μας σκαβουμε το λακο μας... και ο πρωην φιλος, μονος σκαβει το λακο της απομονωσης του... και μπορω να σου πω οτι ακομα και τωρα που συνεχιζει να κανει τις απιστιες του δεν νιωθει καλα... οταν σου λειπει κατι παρα πολυ μερικες φορες κανεις λαθη επειδη εισαι απελπισμενος να το βρεις... Σκεψου οτι εσυ εκανες την αρχη κανοντας τον στην ακρη γιατι δεν αντεχες αλλο αυτα τα πραγματα... αργοτερα θα ακολουθησουν και αλλοι φιλοι του που θα κουραστουν απο αυτο, και λιγο αργοτερα θα μαθευτει και απο τις κοπελες που εκανε και θα απομονωθει περισσοτερο... και ολο αυτο γιατι εκεινος το προκαλεσε... και ανθρωποι που ειναι ανασφαλεις και κομπλεξικοι και ψευτες δεν ζουν πληρη ζωη tomhet... ζουν μια ζωη μεσα σε εναν ψευτικο κοσμο που εχουν πλασει και ο οποιος οταν διαλυθει θα σπασουν τα μουτρα τους πεφτοντας.
Προσωπικη σου αποψη την οποια δεχομαι οτι υπαρχει, και εκτιμω ακομα και αν δεν συμφωνω...
Μονος σου το λες οτι ειναι "ευχαριστη" που σημαινει οτι απλα μπορει να μην ειναι ετσι.... Τα φαινομενα ΠΑΝΤΑ απατουν... σου ειπα και πριν οτι το γεγονος οτι ειναι αποδεκτοι απο αλλους, ειναι γιατι απλα ειναι εχουν παρομοια μυαλα... ουτως η αλλως τις παρεες μας τις κανουμε με ανθρωπους που σκεφτονται περιπου το ιδιο με εμας...
Δεν ειπα ποτε να αλλαξεις για να αρεσεις στους αλλους...αυτο που εννοουσα ειναι να αλλαξεις για να αρεσεις στον εαυτο σου,να εχεις αυτοπεποιθηση για να βγει αυτη η "λαμψη" που τραβαει τον κοσμο παραεξω...βεβαια να ξερεις οτι η λαμψη τραβαει καθε καρυδιας καρυδι, οποτε μετα ειναι στην κριση σου να αποφασισεις ποιον θα κρατησεις και ποιον θα αφησεις να φυγει... Το να θελησεις να γινεις κατι που δεν σε εκφραζει για να αρεσεις στους αλλους συμφωνουμε οτι ειναι μεγιστη μαλακια και απλα θα οδηγησει τον οποιονδηποτε σε μεγαλυτερη καταθλιψη... Αν ειναι να πας γυμναστηριο να το κανεις για σενα, αν ειναι να κανεις εξτριμ σπορ να το κανεις για σενα... αν ειναι να πιασεις ενα χομπι να το κανεις για σενα... αν ειναι βαψεις τα μαλλια σου κοκκινα, κιτρινα, μαυρα ακομα και πρασινα (που λεει ο λογος) να το κανεις για σενα... αν νιωσεις οτι αυτο θα σου αλλαξει τη διαθεση και θα κανει εσενα να νιωσεις καλυτερα και να τονωθεις, τοτε καντο...
Εδω μου ακουγεσαι σαν να θελεις να πεις στην absolutvodka να μην κανει ουσιαστικα τιποτα για να νιωσει καλυτερα, γιατι απλα δεν εχει νοημα... (ισως και να κανω λαθος διορθωσε με)...
Το παραπανω ειναι απλη απαντηση? Γιατι αν ειναι απλη απαντηση αυτο ειναι μια πραγματικοτητα η οποια εχει διαμορφωθει αλλα απλα δεν συμβαινει στα αληθεια... Νομιζουμε οτι ετσι ειναι αλλα στην πορεια ανακαλυπτουμε οτι δεν ειναι... Σε οσους ανθρωπους εχω δει να ειναι με εναν "ωραιο" η με μια "ωραια", ενω στο καφε που βγαινουμε βγαζουν "ωραια" εικονα, αργοτερα εμαθα ιστοριες στις οποιες ο "ωραιος" η "ωραια" εχουν βγαλει κατι κουσουρια που δε σου γεμιζαν το ματι... Και εν τελει απο συμπεριφορα και μονο δεν προσφεραν πολλα στο αλλο τους μισο...
Πολλες κοπελες θα εχουν φαει ξυλο απο τον συντροφο τους ειτε ασχημος ειναι ειτε ομορφος... ο ασχημος στα δικα σου ματια, μπορει να ηταν ομορφος στα δικα τους... ειναι τελειως υποκειμενικο... Το οτι δεν εχουμε ακουσε τετοια περιστατικα δεν σημαινει οτι δεν συμβαινουν...
Θα συμφωνησω στην πρωτη φραση αλλα οχι στη δευτερη... Τι εννοεις ελκυστικο? στο χαρακτηρα? στην εμφανιση? γιατι οπως ξαναειπα εχω δει πολλες φορες ο "ασχημος" να ειναι ο ελκυστικος της παρεας επειδη θα ειναι η ψυχη της παρεας και θα σου βγαζει αυτο το ευχαριστο... Και αυτο ειναι οπως το βλεπει κανεις...
Ξανα καλα εκανες και τολμησες....οι κοπελες και οι αντρες που εχω στο μυαλο μου και τυχαινει να γνωριζω ειναι "ομορφοι", "ασχημοι", "μονοι" ή "με σχεση"...υπαρχουν διαφοροι τροποι να τραβηξεις τον πειρασμο και δεν ειναι υποχρεωτικο να ακολουθησεις τους νομους της μοδας για να το κανεις... μπορει να βαφτουν και να ντυθουν "καπως" αλλα στη συμπεριφορα, απλα βγαζουν αυτο που μπορουν και ξερουν να βγαλουν...
Στην τελικη αυτο που νιωθεις για τον εαυτο σου αυτο βγαζεις... με ή χωρις καλα ρουχα και μπικουτι...
Επειδη ξεφυγαμε λιγο το μονο που εκανα ηταν να παραθεσω τη δικη μου οπτικη γωνια... ειτε βοηθησει ειτε οχι η αποψη μου ευχομαι ολοψυχα να βρει τον εαυτο της σε μια εποχη που οι περισσοτεροι ειμαστε χαμενοι και δεν βλεπουμε που να βαδισουμε...Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
05-01-2014, 16:35 #118
Δεν υπαρχει κουμπακι Like για να σου κανω... εγκρινω και επαυξανω που λενε...
ο λογος που θα ηθελε να κανει σχεση μαζι με μια σταρ ελλας (με σκατενιο χαρακτηρα) καποιος, ειναι καθαρα επιφανειακος και δεν υπαρχουν σοβαρα κινητρα (κατ' εμε) πισω απο μια τετοια σχεση... Επειδη ειναι γκομεναρα, επειδη θα παρεις και συ λιγο απο τη δοξα της, επειδη κουβαλαει λεφτα (αν κουβαλαει), επειδη θα πηγαινετε σε ολα τα κλαμπακια σε βιπ και οτι αλλο.. τωρα αν εχει και ψυχαρα, σου ετυχε λαχειο και θα εισαι βλαμμενος αν το πεταξεις... αλλα αυτα τα δυο δεν πανε παντα μαζι παρα μοναχα σε λιγες περιπτωσεις...Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
05-01-2014, 19:17 #119
Το όλο θέμα της ομορφιάς.
X0AX0AX0X0AX0AX0AXA0X0XA0XA0
Καταρχάς,Τι ακριβώς είναι όμορφο και τι ακριβώς δεν είναι όμορφο?
Κάποια με τέλειες analogies είναι όμορφη,κάποια με κάποια κιλά παραπάνω είναι όμορφη,μια ξανθιά είναι όμορφη,μια κοκκινομάλλα είναι όμορφη,μια μελαχρινή είναι όμορφη,μια λεπτή είναι όμορφη,μια παχουλή είναι όμορφη...
Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι ωραίο αυτό που είναι ωραίο,είναι ωραίο αυτό που μου αρέσει εμενα...
Και ισχύει για όλους.
Από κει και πέρα πάμε στην ανάπτυξη σχέσης.
Πάλι,για τι είδους σχέση μιλάμε?
Καθαρά σεξουαλική?Εδώ προφανώς και παίζει ρολο η kiss εμφάνιση,μιας και σαν ζώα,μας ελκύει αυτό που φαίνεται υγιέστερο,δυνατότερο κλπ ώστε να έχουμε δυνατούς απογόνους(άσχετα που δεν πρόκειται να υπάρξουν απόγονοι,λειτουργούμε "ενστινκτοδος".Και είναι τόσο απλό,δεν παίζει ρομαντισμός κλπ,άσχετα που θα μου την "πουν" κάποιοι.Οποτε ναι,θα κάτσουν 30 εκαταομμύρια και θα περιμένουν να "ζαυγαρωσκουν" με των κάθε όμορφο/oiorfh.
Αν σε απασχολεί αυτό,και υπάρχουν "ζηλιτσες" γιατί δεν παίζει ουρα για την party σου,e κάτι τρέχει...Ίσως δεν γυμνάζεσαι,ποτε...Ίσως είσαι 300 κιλά...Ίσως είσαι "σκατοψυχος"...Ίσως έχεις τέτοιο κόμπλεξ με την όλη εμφάνιση που δεν αφήνεις κανέναν να σε πλησιάζει...Πολλά ίσως...Στην τελική όμως,από σένα εξαρτάται,όχι από τα στάνταρ της κοινωνίας για το τι είναι όμορφο και τι δεν είναι,και τι είναι αποδεκτό και τι δεν είναι,κλπ μαλακίες.
Βλέπεις κάθε μέρα γύρο σου, ζευγάρια που εικονικά στα ματια των περισσοτερων δεν κολλάνε,γιατί πάλι με την βοήθεια του "ενστινκτου" λέμε,όπα τι παίζει το άρρωστο ζαρκάδι με το υγιέστατο...Ραζή ότι προσφέρουν ανθρώπινα πράγματα ο ένας στον άλλων,και έχουν ξεπεράσει την όλη image φάση.
Οποτε ξεκολλάτε με τα κόμπλεξ περί ομορφιάς,και το ποσο σημαντική είναι κλπ.
Αν θες να ζήσεις,θα ζήσεις άσχετος εμφανίσεις,iq,χρημάτων,κλπ.
Αν θες να είσαι κομπάρσος,θα είσαι άσχετος εμφάνισης,iq,χρημάτων κλπ.
05-01-2014, 20:32 #120
Γιατι νομιζετε οτι οι αντρες πλησιαζουν τις γυναικες αποκλειστικα λογω εμφανισης? Εκτος και θελετε να περπατατε στο δρομο και να λυποθημαει ολος ο αντρικος πληθυσμος ή να κανουν τιποτε ακατανομαστες πραξεις για την παρτυ σας.. χο χο χο
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....