Results 121 to 135 of 193
Thread: Για την ασχήμια...
-
05-01-2014, 20:55 #121
Καταλαβαινω απολυτα τι εννοει η νηματοθετρια.Η ομορφια για τις γυναικες,ειναι το σημαντικοτερο(με διαφορα απο τα αλλα) προσον που θα κανει εναν αντρα να θελει να ειναι μαζι τους.Δεν ειναι τυχαιο που απο μια ηλικια και μετα,που οι γυναικες αρχιζουν να ''χαλανε'',πεφτει κατακορυφα και το ενδιαφερον των αντρων για εκεινες.
Στο δια ταυτα,βοντκα προσπαθεις να μαζεψεις ο,τι μαζευεται.Τα κιλα ειναι σημαντικη παραμετρος,μια αδυνατη γυναικα μπορει να εχει ενα εστω συμπαθητικο σωματακι,χωρις να εχει τις τελειες αναλογιες.Προσπαθησε να περιποιησε τον εαυτο σου,και γιατι οχι,αν εχεις τα λεφτα κανε πλαστικη σε ο,τι πιστευεις οτι σου χαλαει την εμφανιση.
Ευκολη λυση δεν υπαρχει,και δυστυχως οποιος δεν εχει ικανοποιητικη εμφανιση συμβιβαζεται με ο,τι βρει,αν βρει ποτε.
- 05-01-2014, 22:00 #122
@Triella
Ένα μόνο θα ήθελα να σχολιάσω γιατί όπως είπες όσο πάει ξεφεύγει το θέμα....
Είπες πως είχες δει την κατάληξη σε μια απο αυτές τις ιστορίες (και μετά το αναιρείς λέγοντας πως δεν μπορείς να την οριοθετήσεις χρονικά - πράγμα που το βρίσκω απολύτως λογικό)... θα σου πω οτι δεν είδες την κατάληξη εκτός και αν παρακολούθησες την ζωή ενός ανθρώπου κατω απο μικροσκόπιο απο την ημέρα που έκανε το οποιοδήποτε "ατόπημα" (και φυσικά αν ο χαρακτήρας του όλος ήταν "ατοπημα" τότε θα έπρεπε να τον παρακολουθείς απο την γέννηση του!) μέχρι την στιγμή που τελικά πέθανε.... έκανες κάτι τέτοιο? :P φαντάζομαι πως όχι!
Θα υποθέσω οτι αναφέρεσαι στο οτι είδες πχ κάποιον να "τιμωρείται" για μια βλακία που έκανε.... που ξέρεις όμως οτι σε ένα-δυο ή και 10 χρόνια η βλακία αυτή που έκανε δεν θα του βγει σε καλό?
Γιατί πχ και για το άτομο που αναφέρω εγώ δεν πιστευω οτι θα υπάρχει ποτέ κάποια "θεια δίκη" όπως ειπαμε... για την ακρίβεια πάω στοίχημα πως τώρα που ειμαι εδώ πχ στο δωμάτιο μου μην έχοντας κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο, στην μιζέρια μου, αυτός είναι με κάποια καινούρια γκομενίτσα και είναι μέσα στην τρελή χαρά. Ποιος ζει πιο ευχάριστα την ζωή του?
Αν λοιπόν οι ζωές και των δυο μας τελείωσουν αύριο απο κάποιο ατύχημα... ποιος θα είναι "δικαιωμένος"? αυτός ή εγώ? Εκείνος φυσικά γιατί μέχρι τώρα ζει έτσι, στο δικό του λουνα παρκ. Ή μήπως θα έρθουν όλες εκείνες οι (συγχώρεσε μου την έκφραση) χαζές που τις έχει κάνει ταράνδους, μετά θάνατο για να τον τιμωρήσουν στα καζάνια της κολάσεως?
Φυσικά και όχι.... δεν παίζει ρόλο λοιπόν θεωρώ τίποτα απο αυτά.
Δεν έχω πρόταση για την vodka (της το είχα πει και στο παρόμοιο θέμα που είχε ανοιξει σχεδόν ενα χρονο πριν), γιατί δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι να κάνει. Αυτό που μπορει να κάνει ειναι υπομονή γιατί ΙΣΩΣ (δεν λεω ΘΑ, λέω ΙΣΩΣ) κάτι να αλλάξει στην ζωή της. Μέχρι τότε αυτό που θα ήθελα να προσφέρω (αν φυσικά μπορώ) σε έναν τέτοιο άνθρωπο ειναι συμπαράσταση με όποιον τρόπο μπορώ και θέλει για να του κάνω πιο διασκεδαστική την αναμονή αυτή.
06-01-2014, 03:46 #123
@ Triella, όλες οι απόψεις σας με βοηθούν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι σε εσένα δίνω για την δική σου : )
Όσο για το ότι έχω πέσει θύμα των προτύπων.. Νταξ ..
Μπορώ να το κρύψω ?! Δεν κρύβεται!
Ψέματα να πω? :P
Οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω ως κακία την πολύ πολύ ευγενικά διατυπωμένη διαπίστωση σου και γενικά την όλη απάντηση σου .
Τα υπόλοιπα τα συζητήσατε σίγουρα καλύτερα με τον Tomhet, δεν έχω κάτι άλλο καλύτερο να προσθέσω εγώ.
06-01-2014, 03:53 #124
Καλά εντάξει, αν το πάμε στα μοντέλα Διογένη :P..... αν τολμήσω να συγκρίνω τον εαυτό μου με την πιο σεξυ καραγκομενάρα pole dancer πχ και πω ‘’ δεν είμαι έτσι’’ , σκεφτώ (όχι μόνο εγώ- όλοι) όλη τη ζωή που έχει δημιουργηθεί και κουβαλάει από πίσω της , τώρα και στο μέλλον –εξ αιτίας της εμφάνισης της και όχι μόνο..ε εντάξει.
Πάει εκεί το έχάσα τελείως και το μυαλό και την αυτοπεποίθηση και όλα.
Θα καθίσουμε τελείως άπραγοι σε μια καρέκλα μέχρι να πεθάνουμε αφού αυτή τα πηγαίνει σε όλα καλύτερα και όλα καλύτερα της έρχονται στη ζωή και είναι πιο καλύτερη από όλες εμφανησιακά κτλ τκλ
Δεν το πάω εκεί ρε παιδιά.
Πάντως σε γενική απόψη κι από μια πολύ πολύ μακρινή ματιά, έτσι είναι όπως τα λες. Από πολύ μακρινή ματιά όμως.
06-01-2014, 03:54 #125
Που λέτε ρε παιδιά... τα βλέπω κι εγώ γύρω μου όλα αυτά τα ζευγάρια κι άλλα τόσα σε όλους τους συνδυασμούς, σε όλες τις καταστάσεις και όλους τους ανθρώπους όμορφους ή άσχημους με ή χωρίς ζευγάρι σταθερό ή περαστικό κτλτ κτλ κτλ.
Αύριο κιόλας μπορώ να βρω κάποιον για το οτιδήποτε και να το πάμε όπου βγει: σε χυλόπιτες ή όχι κτλ κτλ κτλ, και ξανά με άλλον- καινούρια ιστορία -δεν μου είναι το τόσο δύσκολο να βρω κάποιον.
Το δύσκολο ξεκινάει από εμένα, μέσα μου, ασχέτως πως με βλέπει ο άλλος. Γιατί όπως λέτε όλοι-ο καθένας έχει τα δικά του μάτια να βλέπει. Ε εγώ έχω τα δικά μου- δεν μπορώ να δω μέσα από έναν άλλον.
Δεν επικεντρώνομαι τόσο στο γκομενικό κομμάτι, όσο στο μέσα μου και στην εικόνα που έχω εγώ η ίδια για τον εαυτό μου-γιατί από εκεί ξεκινούν όλα και καταλήγουν στο γκομενικό προβλήμα το οποίο ειλικρινά δεν με καίει αυτή τη στιγμή. Πηγαίνουν χέρι- χέρι αυτά τα δυό μα ούτε που με νοιάζει τώρα το δεύτερο , αν δεν λυθεί το πρώτο.
Για εμένα είναι αλληλένδετα αυτά τα δύο, αφού το ένα εμποδίζει το άλλο –και γι’ αυτό έχω θίξει και το γκομενικό –μα πιο σημαντικό είναι πρώτα να δεχτεί ο εαυτός μου αυτό που είμαι και νιώσει καλά μαζί του. Με το να το καταφέρω αυτό, λύνεται αυτόματα το γκομενικό- δεν υπάρχει εκεί άλλο θέμα.
Δεν μπορώ να το κάνω αντίστροφα, δηλαδή να βρω πρώτα κάποιον για ..ό,τι να ‘ναι-δεν έχει σημασία- δεν βρίσκεται εκεί η απογοήτευση μου- δηλ. στο ό,τι μου λείπει μια σχέση, ένα ό,τι να ‘ναι..
Όλοι εσείς, παρ’ όλο που γράφετε πως έχετε ατέλειες εξωτερικές ή ακόμη και κάποιοι που παραδέχονται ότι ‘’είμαι άσχημος κι εγώ’’ , παρ’ όλα αυτά είναι φανερό ότι δεν σας πειράζει καθόλου.
Ούτε που νοιάζεστε γιατί είστε εντάξει με αυτό που είστε . Βγαίνει από μέσα σας η αγάπη και η αποδοχή του εαυτού και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκαταμμύριο να νιώσετε όπως εγώ, ό,τι κι αν γίνει, με ότι κι αν συγκριθείτε ότι ότι ότι, γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση.
Η δική σας αυτοπεποίθηση σε σχέση με τον εαυτό είναι αυτόφωτη, αυτόματη, αυτονόητη , δεν παρεμβάλλεται τίποτα αρνητικό ή κάτι που να την χαλάει.
Η δική μου αυτοπεποίθηση είναι μείον σε σχέση με τον εαυτό , για την ακριβεία δεν υπάρχει καν τέτοιο πράγμα μέσα σου.
Σε όλους μας δημιουργείται μια ολόκληρη λειτουργία σκέψης και αισθημάτων που εφαρμόζεται στη ζωή πρακτικά σε όλα τα θέματα , φτιάχνεται έτσι μια ολόκληρη ζωή– κι έτσι ο εαυτός περνάει καλά ή άσχημα ή ή ή σύμφωνα πάντα ο καθένας με τις δικές ιδιαιτερότητες κτλ κτλ.
Εγώ δεν με θέλω ρε παιδί μου, δεν θέλω αυτό το πράγμα που είμαι. Δεν μ’αρέσει να το βλέπω. Με βλέπω μια απογοητευτική εικόνα, η οποία θα μπορούσε ονειρικά να είχε βγει καλύτερη , όμως δεν έγινε.
Δεν μπορώ ούτε εγώ να καταλάβω γιατί έχει φτάσει το δικό μου το μυαλό να με βλέπει έτσι. Δεν είναι κάτι που το θέλω. Το καταλαβαίνω πως παρά είναι υπερβολική η απογοήτευση μου. Μπορούσα να είχα αυτογνωσία αλλά να ήμουν εντάξει. Δεν ξέρω γιατί , αλλά ούτε και ξέρω πώς στα διάλα αλλάζει αυτό. Δεν το ελέγχω. Εκεί. Έχει φάει κόλλημα! Έχω συνείδηση ότι υπερβάλλω και το παίρνω πολύ κατάκαρδα , ότι μπορώ να κάνω τα πάντα όλα όσα κάνουν κι οι υπόλοιποι (καλά στο περίπου :P) αλλά μόλις γυρίζω και με κοιτάζω λέω πάλι ασ’το χέσ’το γάμα το, δεν είναι για εμένα τίποτα. Και αραδιάζω ένα σωρό επιχειρήματα για το τι δεν μπορώ να κάνω και τι δεν είναι ωραίο να κάνω επειδή είμαι έτσι σκατόμπαζο.
Και η σκέψη συνεχίζει να πιστεύει και να λέει ότι: κι αν όμως ήσουν μια ωραία γυναίκα? Ε?
Θα καθόσουν εδώ σήμερα να πρήζεις ένα φόρουμ?
Δεν ξέρω από πού να το πιάσω.. δεν είμαι παραμορφωμένη κι όμως όλα είναι λάθος πάνω μου. Τίποτα , κανένα ωραίο χαρακτηριστικό, ένα ωραίο χαμόγελο για παράδειγμα- όχι ούτε αυτό!
Δεν το δέχεται το μυαλό μου πρώτα απ’ όλα. Δεν την δέχεται αυτήν την εικόνα που έχω. Στεναχωριέται. Θέλω! Θέλω. Μα δεν την δέχεται. Αφού είναι άσχημη –γαμώ την αυτογνωσία μου. Για εμένα , δίκαια το παθαίνει όλο αυτό το καταρράκωμα.
Έτσι, αυτούς που γνωρίζω -δεν μπορώ να πω-δεν έχω παράπονο από αυτούς – αλλά μέσα μου σκέφτομαι ‘’πώς μπορεί να με κοιτάζει τώρα αυτός? ‘’και λέω μετά ‘‘ασ’τον κρίμα είναι. Ασ’τον να πάει να βρει κάποια άλλη καλύτερη ομορφούλα’’.
Και τον αφήνω γιατί τον λυπάμαι κι αυτόν να είναι μαζί μου. Ντρέπομαι και σιχαίνομαι για λογαριασμό του. Πιστεύω ότι δεν μου αξίζει.
Μια απόφαση που μπορώ να πάρω είναι πως έτσι είμαι και θα κάτσω έτσι όπως είμαι, θα κάνω αυτή τη ζωή που κάνω, γιατί (θα) νιώθω καλά με αυτή τη νοοτροπία. Ε μέχρι τώρα ούτε έτσι νιώθω καλά.
Οκ όμως, μένει να φέρω σε απόλυτη συμφωνία τα θέλω μου με τις πράξεις μου.
Τέλος πάντων..Απλά το παραθέτω.
Πες το και ψυχαγωγία :P
Όμως οι απόψεις σας με βοηθούν να σκεφτώ καλύτερα. Πρέπει να το λύσω όλο αυτό το ψυχολογικό γι’αυτό και το συζητάω μπας και βρω μια άκρη μέσα στο τρελό και μπερδεμένο μου μυαλό και καλυτερέψω στη συνέχεια τη ζωή μου πρακτικά.Last edited by HarleyQuinn; 06-01-2014 at 05:54.
06-01-2014, 03:59 #126
Ναι μωρέ νταξ...
Κι εγώ έτσι το βλέπω και το λέω κιόλας αυτό το απλό πραγματάκι.
Έλα που όμως αν μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε κιόλας.. τότε δεν θα υπήρχαν ούτε καταθλίψεις ούτε κανένα προβλήμα πότε στη ζωή κανενός ούτε εμείς θα είμαστε σήμερα εδώ.
Όλοι θα κάναμε μια ζωάρα ευτυχισμένη και χαρούμενη.Last edited by HarleyQuinn; 06-01-2014 at 04:43.
06-01-2014, 04:33 #127
Με συγκινεί αυτό το παιδί
Με λυπάται και με καταλαβαίνει
...Tom, θυμάμαι κι εγώ τότε τα λόγια σου.. αλλά και τα τώρινα, τώρα που επέστραψα με το ίδιο πρήξιμο από την αρχή..
Με συγκινεί ακόμη περισσότερο που είμαι ανίκανη να γράψω κι εγώ δυο λόγια σε εσένα που έχεις τις δικές σου καταθλίψεις που ίσως βοηθούσαν ενώ εσύ το έχεις κάνει για εμένα...
τι να πω .. κι ένα ευχαριστώ μόνο δεν φτάνει όμως είναι το μόνο που έχω..
Κι όχι μόνο για την υποστήριξη εδώ που τα λέμε. Μας μορφώνεις κιόλας ε ; )Last edited by HarleyQuinn; 06-01-2014 at 05:57.
06-01-2014, 05:03 #128
Δε το λεω για να κολακευτεις ειλικρινα .
Μοιαζεις τοσο ευγενικη και δεν εισαι καθολου σνομπ, απαντας σε ολους .
Ερωτικο συντροφο αληθινο , πιστευω ειναι δυσκολο για τους περισσοτερους να βρουν .
Αλλα φιλους η τουλαχιστον παρεα δε μπορω να πιστεψω οτι δεν εχεις τιποτα , εκτος αν εχεις.
Αν οχι τοτε αληθεια οι ανθρωποι κοιτανε μονο το εξωτερικο .
Σε κατι που δε μπορω να πω οτι ειχες αδικο ηταν οτι καποιος θα μπορουσε να βρει για κοπελα του μια καλη και εξυπνη αλλα με ομορφη εμφανιση .
Δε θα πω ψεματα και εγω στην ομορφη θα πηγαινα .
Αλλα επιμενω σε αυτο στο οτι καποιος πρεπει να ειναι πολυ χαζος για να αποδεχτει καποιον με ασχημο χαρακτηρα μονο και μονο επειδη ειναι ομορφος .
Αν μενει απο φοβο μαζι του η απο συμφερον σιγουρα δε μενει επειδη τον εχει αποδεχτει.
Και εγωιστικα καποιος να το δει , τι μπορει να του προσφερει ενας που ειναι μονο ομορφος?
Αλλα και παλι εχω δει ατομα που θεωρουνται ομορφα με πολλες παρεες να περνανε καλα να μιλανε μονο για συνουσια για πλαστικες που θα κανουν στο μελλον και για τρεσες .
Και εγω (χωρις να θελω να γινω ψωναρα) που αληθεια δεν ειμαι σνομπ μαρεσει να κανω διαλογο με καθε ανθρωπο εχω δει οτι δεν θελουν μαζι μου παρτιδες η με βλεπουν σαν ξενερωτη .
Και οχι μονο εμενα πολλα ατομα που εχουνε πολλα σημαντικα πραγματα να πουν η που εχουν καλοσυνη στη καρδια τους αλλα με απεριποιητη εμφανιση μενουν η μονοι η με πολυ λιγους φιλους.
Ομως υπαρχουν και εξαιρεσεις , οι περισσοτεροι ανθρωποι μερικες φορες , κρινω απο ατομα που ξερω και εχω συγκεκριμενα στο μυαλο μου, σκεφτομαι οτι μηπως γινονται η ποιο χαζοι η ποιο κενοι .
06-01-2014, 15:31 #129
- In this old house where every door is open
Βασικα φοβασαι την απορριψη απο τους αλλους, αυτο ειναι το θεμα σου, οχι οτι δεν εισαι ομορφη. Εκατο εκατομμυρια ανθρωποι ειναι ασχημοι και δεν τους πειραζει, γιατι δεν τους νοιαζει η γνωμη των αλλων, τουλαχιστον οχι σε τοσο βαθμο οσο νοιαζει εσενα. Για αυτο το λογο εγκαταλειπεις μελλοντικους υποψηφιους γαμπρους συντομα. Εγκαταλειπεις πρωτη για να μην εγκαταλειψουν εσενα. Ετσι δεν ειναι ωραια η ζωη, μπορει να μην κανεις τιποτα και ετσι να μην πληγωνεσαι απο πραγματικες η φανταστικες απορριψεις, αλλα οπως βλεπεις δεν περνας κι ωραια! Πρεπει να βγαλεις αυτες τις χαζομαρες απο το κεφαλι σου, αφου τις συνειδητοποιησεις, αν θες να αρχισεις επιτελους να ζεις και να χαιρεσαι. Η γκρινια τα παραπονα και ο φοβος ειναι τα αντιθετα της χαρας της ζωης και της δημιουργικοτητας.
06-01-2014, 15:43 #130
07-01-2014, 06:31 #131
Σοκολάτα ( σε έχασα κι εσένα με το κλείσιμο των πμ)
Φίλους δεν έχω, όχι λόγω εμφάνισης. Καμία σχέση. Δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Δεν κοιτάζουν μόνο το εξωτερικό - σίγουρα δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας και δεν το υποστηρίζω με τίποτα.
Όταν δούλευα και πήγαινα σχολή που σου έλεγα , έκανα παρέα με πάρα πολλά άτομα , χωνόμουν στον οποιονδήποτε αλλά μου χώνονταν κι εμένα.
Τους έβλεπα κάθε μέρα όμως. Κάθε μέρα το πρωί στη δουλειά, το απογεύμα στη σχολή συναντιόμουν με όλους αυτούς . Όμως ήταν απλά αυτό.. γνωστοί και παρέες..
Και χάθηκαν όλοι γιατί δεν μπορώ να είμαι πια εκεί μαζί τους, και δεν έμειναν γιατί δεν ταιριάξαμε τόσο ώστε να φτιάξουμε φιλία.
Έκοψα κι εγώ από την μεριά μου, καθώς δεν έχω λεφτά να μετακινούμαι ή να βγαίνω κτλ και εκτός από αυτό δεν έχω και διάθεση. Ε τώρα βάλε ποιος θα κάτσει να κάνει παρέα με μια καταθλιπτικιά? Και τι θα έλεγα με κάποιον? Δεν έχω τίποτα να πω.
Γι’ αυτό είμαι μόνη προς το παρόν.
Εδώ μέσα που κάθομαι σε αυτό το δωμάτιο κλεισμένη λες και βγάζω φυλακή...
πού να βρω άτομα!
Αλλα και παλι εχω δει ατομα που θεωρουνται ομορφα με πολλες παρεες να περνανε καλα να μιλανε μονο για συνουσια για πλαστικες που θα κανουν στο μελλον και για τρεσες .
Και εγω (χωρις να θελω να γινω ψωναρα) που αληθεια δεν ειμαι σνομπ μαρεσει να κανω διαλογο με καθε ανθρωπο εχω δει οτι δεν θελουν μαζι μου παρτιδες η με βλεπουν σαν ξενερωτη .
Και οχι μονο εμενα πολλα ατομα που εχουνε πολλα σημαντικα πραγματα να πουν η που εχουν καλοσυνη στη καρδια τους αλλα με απεριποιητη εμφανιση μενουν η μονοι η με πολυ λιγους φιλους.
έχω κι εγώ στο μυαλό μου ένα παράδειγμα μιας κοπέλας η οποία κυριολεκτικά βρωμούσε (δεν το λέω με κακία- είναι απλά η αλήθεια. Δεν έκανε ποτέ της μπάνιο) . Την απέφευγαν οι πάντες και την έκραζαν πίσω από την πλάτη της.
Κι όμως κι αυτή έβρισκε παρέα. Είχε εμένα, είχε μια άλλη κοπέλα που δούλευε σε κλαμπ, μετά έκανε παρέα με μια άλλη που δεν την έκανε κι εκείνη κανείς παρέα γιατί για το μόνο πράγμα που ήξερε να μιλάει ήταν μια Αντιγόνη Δρακουλάκη (δεν την ξέρω μου έχει μείνει το όνομα μόνο γιατί μας τα είχε πρήξει με αυτήν)-κι όμως και πάλι κι αυτήν την έκανε μια άλλη Τρίτη κοπέλα παρέα- , μια ακόμη που δούλευε στην υποδοχή.....
Θέλω να πω ότι για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους φτάνει να είσαι ανοικτός εσύ και να χώνεσαι.
ανεξαρτήτως εμφάνισης κτλ. και βέβαια να υπάρχει ο χώρος για να το κάνεις.
Για όσους δεν σε παίζουν, θα βρεθούν άλλοι τόσοι που θα κάνουν το αντίθετο.
Οπότε μη σε νοιάζει γι’ αυτές που σε σνομπάρουν.
Εντάξει, είναι φυσιολογικό και δεν μπορούμε να ανεχθούμε τους πάντες με τα ελαττώματα τους –ούτε εκείνοι εμάς με τα δικά μας. Κι εγώ δεν τους μπορώ όλους λόγω χαρακτήρα όμως, όχι λόγω εμφάνισης. Όσους δεν αντέχω απλά ξεκόβω. Φυσικά κι εμένα δεν μπορούν να με αντέξουν όλοι καθώς ούτε κι εγώ είμαι καμιά παναγία-καμία σχέση μάλιστα – μα δεν παίζει ρόλο στο κάτω κάτω ούτε ο χαρακτήρας -καθώς όποιος κι αν είσαι , πάλι πάντα θα βρίσκεις κάποιον άλλο που θα σε κάνει παρέα για τους χ,ψ λόγους για έναν αντίστοιχο που δεν θα σε κάνει.
Αυτά για τις παρέες.
Όσο για πραγματικό φίλο που θα είναι κοντά σου παντού , όπως κι αν είσαι – κι εσύ το ίδιο σε εκείνον.. νταξ..όποιος τον έχει είναι πολύ τυχερός.
Εγώ δεν είμαι .
Ομως υπαρχουν και εξαιρεσεις , οι περισσοτεροι ανθρωποι μερικες φορες , κρινω απο ατομα που ξερω και εχω συγκεκριμενα στο μυαλο μου, σκεφτομαι οτι μηπως γινονται η ποιο χαζοι η ποιο κενοι .
Όσο δεν συναναστρέφεσαι με κόσμο, κι εγώ το πιστεύω ότι χαζεύεις (το παθαίνω εγώ γι’ αυτό το υποστηρίζω :P). Με όσο περισσότερο κόσμο έχεις επαφές , τόσο το καλύτερο. Αυτή είναι γνώμη μου και πάλι όμως δεν ισχύει για τους πάντες σίγουρα.
07-01-2014, 07:07 #132
Βασικα φοβασαι την απορριψη απο τους αλλους,
Ετσι δεν ειναι ωραια η ζωη, μπορει να μην κανεις τιποτα και ετσι να μην πληγωνεσαι απο πραγματικες η φανταστικες απορριψεις, αλλα οπως βλεπεις δεν περνας κι ωραια! Πρεπει να βγαλεις αυτες τις χαζομαρες απο το κεφαλι σου, αφου τις συνειδητοποιησεις, αν θες να αρχισεις επιτελους να ζεις και να χαιρεσαι. Η γκρινια τα παραπονα και ο φοβος ειναι τα αντιθετα της χαρας της ζωης και της δημιουργικοτητας.
Συμφωνώ με όλα όσα λες και μ' αρέσουν γιατί βγάζουν ένα αισιόδοξο μήνυμα.
Όμως..
ποιος δεν γκρινιάζει ποτέ?
ποιος δεν έχει κανένα παράπονο?
και ποιος δεν φοβάται...
07-01-2014, 15:33 #133
- In this old house where every door is open
07-01-2014, 18:19 #134
Βοτκα νιωθεις κι εσυ αυτο το συναισθημα να αποφευγεις να κοιταξεις τον εαυτο σου στον καθρεπτη;;;;
Οταν το κανεις απογοητευεσαι;;;;
07-01-2014, 20:46 #135
vodka θα θελα να σου στειλω π .μ αλλα δεν ειναι εφικτο
οποτε σε περιμενω να μιλησουμε και να γνωριστουμε καλυτερα
δες τα τελευταια μηνυματα στο θεμα http://www.e-psychology.gr/forum/sho...326#post467326
να σαι καλα και ελπιζω να τα πουμε
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....