Από τους μόνους,για τους μόνους. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
    Member
    γιατι δε χωνευεις τη μανα σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kons_tsia View Post
    γιατι δε χωνευεις τη μανα σου?
    Έπεσε πολύ ξύλο όσο ήμουν πιτσιρικάς,και πολύ ψυχολογική βία,μετά,που δεν έμπαινε πια στην εξίσωση το ξύλο,μιας και είχα μεγαλώσει,αρκετά,ώστε να της πω κάποια στιγμή ότι θα την είχα σκοτώσει αν ήταν άντρας.
    Οποτε,της κρατάω ακόμα πολλά,άσχετα που έχει αλλάξει αρκετά,προτιμώ το μακριά και αγαπημένοι.

Αντρέα νομίζω ότι σκέφτεσαι πολύ σωστά. Μακάρι να σκέφτονταν όλοι έτσι μέχρι τα 25. Μακάρι να ήταν όλοι τόσο συνειδητοποιημένοι και να μπορούσαν να αντιληφθούν έστω το 10% της σκατίλας που τους περιβάλλει. Για μένα το θέμα δεν είναι να βγεις από τη μαυρίλα (που υπάρχει ούτως ή άλλως γύρω μας), αλλά να μάθεις να τη «διαχειρίζεσαι». Προσωπικά αυτό προσπαθώ να κάνω και ίσως είναι και ένας από τους λόγους που δεν είχα ποτέ αυτοκτονικές τάσεις, παρ’ όλη την κατάθλιψη, τις κρίσεις πανικού κτλ κτλ.
    Υπάρχει μετριότητα, σκατίλα, αηδία, δηθενίλα, στενομυαλιά και καθωσπρεπισμός παντού. Και τα έχεις πάρει όλα χαμπάρι από νωρίς, οπότε λίγοι θα σε καταλάβουν και ακόμα λιγότεροι θα καταφέρουν να «συμπλεύσουν» μαζί σου. Αλλά θα μπορούσες να αφήσεις τουλάχιστον αυτό να είναι δικό τους «πρόβλημα». Αν είσαι αρκετά ειλικρινής με φίλους, κοπέλες κτλ, τότε δεν υπάρχει λόγος να νιώσεις καθίκι. Ενήλικες είναι και κάνουν τις επιλογές τους. Όσο για την επιθετικότητα από άγχος, μακάρι να μπορούσα να την έχω και εγώ λίγο, γιατί αντί αυτού μου τα έσκασε το άγχος και η αηδία σε κοινωνική φοβία και κρίσεις άγχους. Σίγουρα σε ξέρεις καλύτερα από μένα, αλλά από αυτά που γράφεις μου φαίνεται πως ενώ γενικά είσαι σωστός και συνειδητοποιημένος , καταλήγεις κάπως να σκέφτεσαι το αντίστροφο..

Senior Member
    Ενήλικες είναι,και κάνουν της επιλογές τους,απλά δεν μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι καταστάσεις.
    Και ειδικά οι τύπισσες,τουλάχιστον αρκετές,είναι πολύ εύκολα,εκμεταλλεύσιμες,πχ έχουν περάσει αρκετές οι οποιες για δικούς τους λόγους ήθελαν να με σώσουν,η κάτι...Κάτι το οποιο δεν μου αρέσει,οποτε τρώνε kick,γιατί δεν λέει,άμα θέλουν εκμετάλλευση,υπάρχουν τόσοι και τόσοι,που περιμένουν πως και πως να τους την προσφέρουν.Συναισθηματική, και οποιου αλλου είδους.
    Όταν είμαι down,είμαι down,δεν έχω χώρο για άλλους,η απλά δεν θέλω να κάνω χώρο για άλλους,ψάχνω να βρω τι σκατά συμβαίνει μαζί μου.
    Η,επιθετικότητα δεν είναι καλή,σε καμια μορφή,και άσχετα που ποτε δεν ήμουν υπέρ της βίας,ποτε δεν είπα και όχι.Καλύτερο είναι βεβαια πάντα να το αποφεύγεις,όχι γιατί δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος,αλλα γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να καταλήξεις να κανεις στον άλλον,απλά και μονο γιατί,δεν ελέγχεις των εαυτό σου και ο άλλος ξέφυγε από την διαδρομή του,λέγοντας η κάνοντας κάτι που δεν θα έπρεπε.Η διπλωματία και το χαμόγελο,ανοίγουν πάντα περισσότερες πόρτες από την καφρίλα κάθε είδους.
    Και η επιθετικότητα γενικά,βγαίνει συνήθως λόγο φόβου,σαν μικρό ζωάκι που νιώθει απειλημένο,και λέει δεν ga,θα χωθώ και ότι γίνει ας γίνει.
    Το αντίστροφο που αναφέρεις,ναι,καταλήγω εκεί,γιατί με απογοητεύω καθημερινά,και χάνω σιγά σιγά των εαυτό μου και τα πιστεύω μου,λες και τα κάνω όλα λάθος για μένα.Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς,γιατί τα έχω παρατήσει,και γιατί με ενδιαφέρει ξαφνικά τόσο πολύ η κοινωνία.Ίσως απλά δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω,οποτε ψάχνω όλες της περιπτώσεις.Δεν ξέρω.

Senior Member

Ώρα να ΞΕΜΟΥΧΛΙΑΣΟΥΜΕ.
    Μπαίνει η άνοιξη όπου νάνε.

Τουλάχιστον δουλευεις ρε , και αυτο ειναι πολυ θετικο , εχεις χρηματα κανεις οτι γουσταρεις και μπορεις να κανεις πολλες επιθυμιες πραγματικοτητα , αρχίζεις και τελιωνεις φασεις οποτε θες , εισαι free , εγω εχω περασει το μαγαλυτερο κομματι της ζωης μου μονος μου , επαιζα τα παιχνιδια για τεσερις παιχτες και πανω μονος μου , σβηνω τα κερια μονος μου καθε χρονο , ακομα και για καφε μονος μου παω , αυτο το ******** το PC μακαρι να το πετάξω στα σκουπιδια καποια στιγμη , αλλα δεν θα γινει ποτε , ζω με μιση καρδια και ψυχη και αυτο με σκωτωνει , δεν αυτοκτονω μονο και μονο επειδη δεν μα θαψουνε και θα με πεταξουνε στα σκουπιδια και με ενα εισητηριο κατευθειαν για την κολαση , εχω βγαλει την ψυχη μου στα νεκροταφια και στο σπιτι , παντα ηξερα οτι η κοινωνια ειναι για τον πουτσο , μονο αρχιδακια ποζερια και τσουλες , τι να κανω αραγες , δεν θα με χαλαγε να παισω σε κομα και να κοιμαμαι μια ζωη , η πραγματικοτητα ειναι η πραγματικη κολαση , η ζωη μου ειναι τοσο μαυρη σαπιλα .Το τελαυταιο πραγμα που εμαθα : ο γρηγοροτερος δρομος για την ευτυχια ειναι να αποφευγεις την πραγματικοτητα , α και κατι αλλο , αλλαξε κατοικιδιο , δεν με παραξενευει που νιωθεις χαλια αφου εχεις γατα , παρε σκυλο να σε βγαζει με το ζορι εξω απο το σπιτι , μια βολτα στο τετραγονο και πολλα παιχνιδια και χαβαλε ειναι και γαμο στα σκυλια , με τις τεμπελογατες που καθονται ολη μερα χωρις προσωπικοτητα και χιουμορ .... τα σκυλια φερνουν αλλαγες , παρε ενα ακιτα και βαλε λιγο συντροφια στο σπιτι !

Senior Member
    Papa... δουλειά και papa... λεφτά παίρνω ρε man.
    AX0XA0XA0X0XA0AX0XA0XA0
    Αν είχα μόνιμη δουλειά και λεφτά,καλά θα ήμουν,ειδικά τώρα...Αλλα papa...
    Και έχω και σκυλί,ένα 13 χρόνο pitbull.
    Ρε,πολύ αγάπη κλπ τα σκυλιά,και χαρά και όλα είναι όμορφα και παίξε λίγο μαζί μου και τέτοια.
    "γιαυτο" δεν τα χωνεύω τώρα πια.
    Η γάτα απλά χώνεται κάπου κοιμάται,άμα έχω όρεξη πάω την ζούλαw λίγο,αυτά,τελειώνει εκεί η φάση...Δεν με ζαλίζει με αγάπες κλπ.Απλά συνυπάρχουμε,και με καλύπτει αυτό.

Banned
    αστα κ μενα με εχει πιασει καταθλιψη τελευταια οχι οτι τα εχω κυριξει πενθος αλλα δεν ειμαι κ σε φορμα ιδιαιτερη το μονο θετικο οστοσο που βλεπω ειναι οτι στο τσατ περναμε πολυ καλα αυτη η πολη με φρικαρει εντελως ολοι καλωδιωμενοι με ακουστικα στα αυτια στο κοσμο τους δε περιγραφετε πως μου τη δινει αυτο θα προτιμουσα να ζω στα χωραφια αν η κατασταση ηταν καλυτερη απο δω

Senior Member
    Οι περισσότεροι πάσχουν από κατάθλιψη,απλά δεν το δείχνουν.
    Μπα είναι ωραία η φασαρία της πόλις,απλά κάποια στιγμή χρειάζεται και να κοιμηθείς,οποτε σε εκείνη την φάση προτιμώ και εγώ το χωράφι,από την τσαμαδού.

Ισως απλα δεν πιστευεις αρκετα , δεν ειναι οτι θα παιξει μαζι σου και αγαπες , δεν μιλησα για αγαπη , η συντροφια ειναι που παιζει ρολο , εκει μεχρι το τελος , οσο ξυλο και να το δινεις οσο νευριασμενος και να εισαι εκει αυτο πιστη υποταγη αλλα οχι στο αφεντικο χαχαχαχα , αλλα στον φιλο και αδερφο , εχεις pitbull που ειναι τελειως ακαταληλο , σαν εκεινους τους μουρατους με τα γυαλια rayban , παντελονι κατω απο τον κωλο και ενα pitbull και βολτα στο μαναστυρακι , εχεις ενα χαζο αμερικανικο σκυλι , τι περιμενεις , δεν μιλαω ουτε για σκυλια του καναπε ουτε φιρμες μοστρες κατσαρολες , ουτε ειμαι τρελοφιλοζωος ουτε η ζωη σου θα αλλαξει με ενα σκυλι αμα δεν το θες και το πιστευεις , βλεπεις την ζωη αλλιως , καλο θα ηταν να δοκιμασεις και να προετιμασεις νεες προοπτικες , οι ελλαδα ειναι η χωρα των zombie , βγαινεις εξω και βλεπεις ανθρωπους μονους με κουκουλες και εκφραση περνω ναρκωτικα μεχρι και στον υπνο μου , η κοινωνια περναει κριση αλλα ολοι την θαβουνε οπως μπορουνε , ολοι με τα μουτρα κατεβασμενα κατω , λες και εχει κανεις μονιμη δουλεια χαχαχαχαχαχα , οι ελληνες ζουνε για το χρημα , ολοι γιαυτο μιλανε ζουνε και πηδιουνται , αμα ψαχνεις παραπανω φηγε απο την ελλαδα

Senior Member
    Αυτό το χαζό σκυλί,φιλε μου,έχει μεγαλώσει,ένα κουνέλι,2 ξέμπαρκα κουτάβια,7 δικά της,και μια γάτα...
    Μην πιάσουμε συζήτηση για το ποσο "κακά" σκυλιά είναι τα pitbull...
    Απλά κάποιοι,η niggas η white trash("ΠΟΖΕΡΙΑ"),σε όλο των κόσμο τα εκμεταλλεύονται λόγο δύναμης και απίστευτης αδυναμίας που έχουν στον ανθρώπινο περίγυρο...
    Από κει και πέρα μην μου προσβάλεις το σκυλί,ούτε εμενα με το να με βάζεις στην ίδια κατηγορια με των κάθε,και καλά είμαι κάτι γιατί έχω αυτήν την ράτσα...
    Η τύπισσα έχει περάσει 7 καρκίνους,poses εγχειρήσεις,ποτε δεν την είδα στεναχωρημένη και λυπημένη,να πει ai γαμήσου δεν έχω όρεξη,"γιαυτο" μου την σπάει,έχει γεννηθεί να υπηρετεί και να είναι αξιαγάπητη ότι και να της κάτσει,και δεν έχω όρεξη πια για κάτι τέτοιο,το θεωρώ ηλίθιο εντελώς σauτο το μπουρδέλο που οι περισσότεροι είναι σε φάση να ποδοπατήσουν τα πάντα για να είναι εκείνοι καλά,οποτε φαντάσου πια η άποψη μου για τους ανθρώπους που λειτουργούν σαν τα σκυλιά...
    Δεν είναι η ελλάδα μονο,ο δυτικός τρόπος είναι έτσι,κατανάλωσε,αν δεν μπορείς να καταναλώσεις δεν υπάρxεις...
    Και φυσικά,white trash all over,έχουν "γιοθετισει" αυτών τον τρόπο,και φυσικά η κοινωνία λειτουργεί με αυτών των τρόπο,δεν έχεις λεφτά,δεν καλύπτεις ούτε βασικές ανάγκες,όπως την υγεία...
    Μην λέμε μαλακίες τώρα,όλα προς πώληση είναι...
    Και για να αλλάξεις δεν είναι ότι πας νορβηγία,πας αλάσκα,να είσαι μονος σου χωρίς ομιλούμενα σκατά γύρο σου.

Senior Member
    Γαμημένη αφομοίωση.

Πουτανα Ελλαδα , αρκει να υπαρχει κονομα http://ofis66.blogspot.gr/2011/01/bl...#axzz2tj3SoOuX , περιμενεις κατι καλυτερο ? ειμαστε μια φθηνη απομιμηση του δυτικου ''δηθεν'' πολιτισμου , φυσικα ειναι ολα προς πολωση και εμεις μαζι , στο τελος θα γινουμε ολοι πουτανες , εμενα δεν θα με χαλαγε να περνω 3 χιλιαρικα και να πηγαινω με γριες , μονιμη δουλεις δεν ηθελες ? βαζεις αγγελια στην εφημεριδα και τσουπ τα φραγκα , εδω δεν ειμαστε ουτε καθαροι ελληνες , αλλοι ψυλοι αλλα κοντοι αλλα με μακριες μητες αλλοι με μεγαλα αυτια , αλλοι με μαυρα αλλοι με καστανα μαλια , μαυροι ασπροι καφετι , γαματο ..... φενεται οτι σαν χωρα ειμαστε made in china , γιαυτο αμα θες ευτυχια φευγεις απο εδω , αφου ο δυτικος κοσμος ειναι μια σκατοτρυπα πας ακριβως αντιθετα , φυσικα και τα πραγματα διαφερουν αλλου , οσο μακρια απο την ελλαδα τοσο καλυτερα , τυχαινει σε μερικα ατομα να ''ξυπνανε'' , και αυτα ειναι ατομα που αξιζουν , γιαυτο περνανε και σκατα λογικο ειναι , και στο τελος καταληγουν σε φορουμ .... οι ελληνες ειναι κωλοφαρα , κλεφτες κλεφτες κλεφτες ...... γαμιαδες ....κλεφτες ! ακομα και την εκκλησια καταφεραν και γαμησανε , που να δεις και τι διδασκουν στα σχολεια , οι επομενες γενιες ΧΑΟΧΑΟΧΑΧΟ οσο το σκεφτομαι γελαω , η φευγεις απο δω ειτε γινεσαι Lone Wolf , εδω τα χωρια ειναι καλυτερα απο τις πολεις , αξιζει να γυρισουμε πισω ? η ζωη στην πολη δεν ειναι ουτε επιβιωση πλεον , πιο πολυ σαν ψυχαναγκασμος και ξυλο

Senior Member
    Καλά,καθαρόαιμος δεν είναι κανεις πια,εδώ και χιλιετίες,δεν ξέρω αν υπήρξε ποτε κάποιος καθαρόαιμος...
    Αλλα και να υπήρξε,η να υπάρχει,δεν θα έπρεπε να είναι λόγος υπερηφάνειας,γιατί για να είναι κάποιος "καθαρόαιμος",σημαίνει ότι η αδερφούλα και στην χειρότερη η ξαδερφούλα,τρώνε από άτομα που δεν θα έπρεπε...
    Αυτό το έχω σκεφτεί και εγώ,εξυπηρέτηση τρίτης ηλικίας.
    Θα καταναλώνεις την σύνταξη της γιαγιάς του μητσάρα πχ.
    Άμα έχεις χωριο,γυρνάς,άμα δεν έχεις?
    Ρε,μακάρι να ήμασταν αμερική,όχι λόγο "πολιτισμού"xa0xa0x0axa0xa0xa0x0xa0x0xa0 xa0ax0ax0,μονο και μονο λόγο του μεγέθους της χώρας,και των τεραστιων εκτάσεων όπου δεν μένει κανεις,ούτε καν περνάει κόσμος,και μπορείς να εξαφανιστείς....
    Εδώ,δεν μπορείς να εξαφανιστείς,και κάτω από πετρα να μπεις,μετά από λίγο θα εμφανιστεί το "ρουφιανακι" να δει ποιος είσαι και τι κανεις εκεί πέρα,να το μοιραστεί με τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλιου...
    Απλά για να πας κάπου,όπως alaska,χρειάζονται κάποια αρχικά φράγκα,αρκετά,μιας και πες ότι κανεις από δω αγγλία με τραίνο,μετά καράβι canada,και μετά περπάτημα μέχρι alaska,και εκεί απλά αφήνεις την φύση,και την έλλειψη"ανθρώπων"να σου προσφέρουν ησυχία αρχικά,και έλλειψη μαλάκυνσης.
    Απλά,και με τελείως σπαρτιάτικο τρόπο ταξιδιού,θες μερικά χιλιάρικα μονο και μονο για κατάλληλα ρούχα,εκτος από εξοπλισμό κλπ που είναι βασικά,μιας και κάνει λίγο κρύο όσο νάνε...
    Όνειρα όνειρα όνειρα...
    Θα τα καλύψει τα έξοδα η γιαγιά του μητσάρα.xa0xa0x0xa0xa0ax0xa0ax0x0ax

Τα εχω σκεφτει και εγω αυτα , παλια ακουγες για τους ελληνες , τι καλοι που ειναι τι φιλοξενοι και μεγαλοκαρδοι , ..... ηταν ! μονο αυτοι που στερηθηκαν και ζουσαν σε νησια και χωρια , μπορει να ηταν δυσκολες εποχες αλλα ηταν και ωραιες και ευχαριστες , εχουμε να ακουμε ιστοριες και ιστοριες , τωρα δεν εχεις να ακουσεις τιποτα παραμονο με τι γκομενες/ους πηγε ο καθενας , η πολιτισμικη κληρονομια χανεται ..... τα εθημα ....η ιστορια.... η περηφανεια...., ειμαστε μια χωρα πλουσια σε ολα αυτα , καποτε οι ελληνες ηταν οι καλυτεροι στους πολεμους , εφτιαξαν τα πρωτα πλοια , σπιτια , την δημοκρατια , ακομα και οι πολεμικες τεχνες , το καρατε , ταεκ βο ντο κτλ , προερχονται απο τους σπαρτιατες , αυτη την στιγμη απο ολα αυτα η ελλαδα δεν εχει πολτισμο ουτε δημοκρατια ουτε καν ανθρωπους , ακομα και τα ζωα εχουν μεγαλυτερη αξιοπρεπεια απο εμας που ζουν σε αυτη την χωρα , εδω περα ανταμοιβεται ο πιο κλεφτης και ο μαγκας παρα αυτοι που αξιζουν ....

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast