έχουν δικαίωμα στον έρωτα οι υπέρβαρες? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Senior Member
    Xara, φυσικά και έχουν. Φυσικά και έχεις. Αλλά για να χαρείς έναν έρωτα θα πρέπει να έχεις και την υγεία σου.
    Με ΒΜΙ 45,7 όπου το όριο για παχυσαρκία είναι το 30, νομίζω πως πρώτα θα έπρεπε να ανησυχείς για την υγεία σου και μετά για τον έρωτα.
    Δίχως αυτό να σημαίνει πως το επιπλέον βάρος σε δεσμεύει στο να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα σε τραβήξει και θα τον τραβήξεις,
    νομίζω πως προτεραιότητα πριν το μαζί έχει το εγώ. Όταν λες ότι είσαι ευλύγιστη και κινείσαι, τι εννοείς? Δε λαχανιάζεις όταν ανεβαίνεις
    μία σκάλα? Δεν πονάνε τα πόδια σου? Νομίζω πως έχεις υποβαθμίσει το ζήτημα και τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει. Χωρίς να θέλω
    να σε κάνω να νιώσεις άσχημα, γιατί λύσεις υπάρχουν και μάλιστα αρκετές να βρεις για να το αντιμετωπίσεις.
    Σε ποιανού το χέρι είναι αν όχι το δικό σου?
    Αν το θες, διάβασε σε αυτό το link μερικά πράγματα παραπάνω και αν θέλεις τίποτε να ρωτήσεις ή άλλο, τα λέμε.

http://www.nhlbi.nih.gov/health/publ...wt/bmi_dis.htm
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Senior Member
    Κοιτα αφου προτιμας την ωμη αληθεια θα σου πω την αποψη μου, η πλειοψηφία των αντρων ουτε θα σε κοιταγαν και δεν ειναι 100% επειδη εισαι τοσο υπερβαρη αλλα επειδη δεν φαινεσαι υγιης με τοσα κιλα και πιστευω ειναι στο dna μας να θελουμε να βρουμε οτι καλυτερο μπορουμε για ταιρι.

Επισης η πλειοψηφια δεν ειναι των ακρων,δηλαδη ουτε θελει την γκομενα 40 κιλα πετσι και κοκκαλο αλλα ουτε και 120 κιλα λιπος... Αν περιμενεις οτι ολα θα φτιαξουν και οτι ολο και καποιος θα βρεθει να σε γουσταρει χωρις να εχεις θεληση να αλλαξεις την ζωη σου εσυ η ιδια δεν προκειται να γινει τιποτα στο εγγυωμαι.

Προσωπικα οχι δεν εχω κανει ποτε σχεση με κοπελα πανω απο τα κιλα μου γιατι δεν μου ειναι ελκυστικο αλλα υπαρχουν και αλλοι που γουσταρουν υπερβαρες και ειναι λεπτοι οποτε ελπιδα υπαρχει να βρεις αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι υγιες τοσα κιλα οχι οτι υπαρχει ελπιδα...

Στα 28 σου αν εισαι 120 σε 35 ποσο θα εισαι? Τι δικαιολογια ειναι αυτο με την κορτιζονη γιατι δεν συνεχισες και την διατροφη παραλληλα?

Junior Member
    φυσικα και υπαρχει Χαρα μου!!! εγω πιστευω οτι για ολους υπαρχει το αλλο μισο, το εχω δει απειρες φορες να συμβαινει! παρε την ζωη στα χερακια σσου νομιζω το προβλημα σου ειναι αυτοπεποιθησης κ αυτοεκτιμησεης οχι βαρους.

Senior Member
    Χαρα , σορρυ αλλα δεν θακανα με τιποτα σχεση με υπερβαρη . Πρεπει να πω οτι προσεχω πολυ τον εαυτο μου , θελω να την κανω υπερηφανη για μενα ( οσον αφορα την εμφανιση μου βεβαια ) , κ θελω να την θαυμαζω ( οσον αφορα την εμφανιση της ) . Βεβαα , δεν αρκει η εμφανιση , αμα δεν κολλας με καποιον , αλλα η εμφανιση για μενα ειναι πολυ σημαντικη , για αλλους 1-2 φιλους μου , που ειναι πιο εμφανισημοι απο μενα , δεν μετραει κ τοσο . Οπως το βλεπει ο καθεις , τελικα .

Junior Member
    ελεος τι διαβαζω εδω μεσα.βοηθεια θελει η κοπελα οχι να αυτοκτονησει.λοιπον κοπελα μου ενοειται πως ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα.σε καταλαβαινω απολυτα με τα κιλα γτ και εγω ειχα πολλα κιλα και καταφερα να τα χασω με διαιτολογο μονο.ενα θα σου πω στα πρωτα 10 κιλα που εχασα ενω ειχα σχεση τοτε χωρισα μαζι του για αλλους λογους και μεσα σε 20 μερες γνωρισα κατι αλλο.οχι οτι με 10 κιλα κατω εγινα θεα αλλα ελαμπα και ειχα αυτοπεποιθηση..μπορω να τους διαλεγω εγω τωρα και οχι αυτοι εμενα.ειχα τραγικο προβλημα πριν για να κατσει αντρας για σχεση που ηθελα επρεπε να κανω ταμα δεν σου κανω πλακα.τωρα αρχιζω να περνω το αιμα μου πισω.βεβαια εγω δεν ειχα τοσα πολλα κιλα αλλα οκ.και αυτα που λενε οι αντρες του τυπου δεν θα εκανα σχεση με υπερβαρη ελεος οτι τι..παντα υπαρχει καποιος που δεν σε θελει η σε θελει αντιστοιχα..και αυτες-ους που βλεπεις οτι εχουν το πακετο υπαρχουν πολλοι-ες που δεν τους αρεσουν,αυτα ειναι υποκειμενικα .αν θελεις να χασεις κιλα να το κανεις μονο για εσενα και για να επιλεγεις οχι να σε επιλεγουν.θελω να σε γνωρισω και απο αλλου πχ μαιλ η φεισμπουκ να συζητησουμε καλυτερα γτ απο εδω δεν γινεται να μπαινω συνεχεια αν θες πεσμου το μαιλ σου να μιλαμε εκει.

Senior Member
    Εχεις δικιο Κατερινα, απλα η Χαρα δεν εθεσε σωστα την ερωτηση, και λιγο η ελλειψη ευαισθησιας απο συμφορουμιτες, και να τα :) Οπως και να εχει πρεπει να κανουμε παντα το καλυτερο δυνατο για να βελτιωνουμε την ποιοτητα ζωης μας, τα κιλα ειναι και απο τα ευκολα προβληματα, το να διορθωσει καποιος τον χαρακτηρα του ειναι απειρως δυσκολοτερο, για αυτο ουτε απελπισια θελει ουτε τιποτα, απλα θεληση.

Junior Member
    συμφωνω απολυτα..προσωπικα θα μιλησω..ειχα σχεση με αμεα απο ατυχημα στο παρελθον αυτος ο ανθρωπος με εκανε να αναθεωρησω πολλα στην ζωη μου πχ ρατσισμο...προσεχε τοσο πολυ τον εαυτο του που μου εκανε εντυπωση και ηταν παντα φρεσκοσιδερωμενος με ενα προσωπο να λαμπει απο ομορφια.επειδη καθοταν επερνε κιλα παντα το παλευε και πηγαινε σε διαιτολογο.ισως και εγω απο εκει πηρα δυναμη και αρχισα να χανω κτλ.ετσι πρεπει να κανει η κοπελα να χασει μονο αν το θελει αν δεν νιωθει καλα με τον εαυτο της.αν δεν νιωθει καλα και τα χασει θα αλαξει ολη της η ζωη..θα επιλεγει και δεν θα την επιλεγουν..ειμαι φοιτητρια και πηρα κιλα στα φοιτιτικα μου χροννια,κοιτουσα ανδρες και ελιωνα και ηξερα οτι δεν θα με κοιταζαν ποτε ετσι οπως ειχα γινει.τωρα μπορω να πω οτι οι επιλογες μου ειναι πολυ καλυτερες απο πριν.

Senior Member
    Ειμαι αδυνατη και ειχα σχεση με υπερβαρο . Με ειχε γοητευσει τοσο ο χαρακτηρας και το προσωπο του που δεν με ενοχλουσαν οι ατελειες του σωματος του ! Ποιος ειναι τελειος γιανα κατακρινει εσενα για το βαρος σου , τον β για το υωος του , τον γ για τα αληθωρα ματια του ? Ολοι εχουμε ωραια και ασχημα πραγματα πανω μας , οσο πιο ωραια τοςο πιο ευνοημενοι βεβαια αλλα η αγαπη φυλαει για ολους μας !

Senior Member
    Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτό που ρώτησες και δε θα θίξω καθόλου το θέμα του γιατί έχεις κιλά, αν και πώς μπορείς, αν θες η δε θες να τα χάσεις. Υποθέτω πως αν ήθελες συμβουλές γι'αυτό, θα έθετες διαφορετικό ερώτημα :p
    Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στον έρωτα, ανεξαρτήτως εξωτερικών χαρακτηριστικών και χαρισμάτων εσωτερικού κόσμου. Χοντροί, κοντοί, λεπτοί, ψηλοί, κουτσοί, τυφλοί, και πάει λέγοντας.
    Σίγουρα μια αντικειμενικά εμφανίσιμη κοπέλα έχει περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσει άτομα του αντίθετου φύλου με την πρώτη ματιά, απ'ότι μια κοπέλα λιγότερο εμφανίσιμη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εξαλείφονται πλήρως οι πιθανότητες να αρέσει η δεύτερη σε κάποιον.
    Για του λόγου το αληθές,να σου πω ότι εγώ ως υπέρβαρη (1.70 και 110 κιλα) ποτέ δεν ένιωσα ότι στερούμαι τον έρωτα, ποτέ δε μου έλειψε, και δεν έχω παράπονο σ'αυτό τον τομέα,ακόμα και την εποχή που τα κιλά μου ήταν 135. Υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι για μια γυναίκα να ''ρίξει'' έναν άντρα, ακόμα και αν είναι υπέρβαρη.
    Και ειδικά εφόσον εδώ μιλάμε για σχέσεις και όχι για φλερτ η γνωριμίες της μιας βραδιάς, παίζει ακόμα μικρότερο ρόλο το κομμάτι της εμφάνισης. Λίγοι μένουν σε μία σχέση απλά επειδή έχουν δίπλα τους μία ωραία βιτρίνα. Φυσικά και όλοι θαυμάζουν το ωραίο, όλοι μας θέλουμε να έχουμε δίπλα μας έναν όμορφο άνθρωπο, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό, και το τι θεωρεί ο καθένας όμορφο μπορεί να απέχει χιλιόμετρα από μυαλό σε μυαλό και από καρδιά σε καρδιά.
    Αυτό που έχω δει εγώ από προσωπική εμπειρία,είναι ότι όταν αγαπάς τον εαυτό σου και νιώθεις όμορφα μαζί του, το εισπράττουν κ το βλέπουν και οι γύρω σου. Είτε έχεις 100 περιττά κιλά, είτε μισό μέτρο μπόι,είτε σου λέιπει ένα χέρι, ένα πόδι, ή η όραση και η μιλιά σου, οι άνθρωποι που βλέπουν την ουσία θα δουν όσα υπάρχουν πίσω από όσα είναι περιττά πάνω σου, ή τις ελλείψεις που ίσως έχεις. Και αφου (ξαναλέω) μιλάμε για σχέσεις, μάλλον αναφερόμαστε σε ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η ουσία και όχι (μόνο) η βιτρίνα. ;)

Senior Member
    Τι φιλολογίες του κόλου! Και πόση υποκρισία επίσης. Η αλήθεια είναι ότι πέρα από αυτά, υπάρχει η ωμή πραγματικότητα.
    Πώς οτιδήποτε και να σου συμβεί, με 50-60 ή και παραπάνω κιλά, το σώμα σου απλά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του.
    Θέλετε να μιλήσουμε για το σεξ? Πόσες στάσεις μπορείς να κάνεις με ένα σώμα που κουβαλάει το διπλό (ή σε άλλα άτομα το τριπλό ή και τετραπλό του βαρος?)
    Μήπως ξέρετε τις συνέπειες για τα οστά σε κάποια χρόνια? Όταν το πόδι έχει γίνει φλατ από το βάρος, και έρχονται τα ποσοστά αναπηρίας
    να συνοδέψουν μία καθημερινότητα με προβλήματα και περιορισμούς? Και επειδή είχα φίλη παχύσαρκη, και επειδή συζητούσαμε τα πάντα
    και επειδή μου μίλαγε για το πώς όταν έμπαινε σε καφετέρια το μυαλό της σκάναρε, σε ποιο κάθισμα χώραγε, αν υπήρχε καναπές να κάτσει,
    αν οι καρέκλες είχανε χερούλια, αν ήταν τα πόδια των καρεκλών λεπτά, αν δε χώραγε να περάσει ανάμεσα στα κοντά τοποθετημένα τραπεζάκια,
    τη φορά που μπήκε σε αεροπλάνο και δε μπορούσε να σκύψει να πιάσει κάτι που της έπεσε, δε μπορούσε να δέσει μόνη της τη ζώνη,
    στο ντους, δε μπορούσε πλέον να κάνει μόνη της, ήθελε βοήθεια, όχι πέστε μου πόσα πράγματα στερείται, δεν τα γνωρίζετε μάλλον ή τα αποκρύπτετε
    εις όφελος μίας πολιτικής ορθότητας.
    Με BMI πάνω από 30 θεωρείσαι παχύσαρκος. Με BMI πάνω από 40 όμως, θεωρείσαι επικίνδυνα παχύσαρκος. Που σημαίνει ότι οποιαδήποτε στιγμή
    η καρδιά σου μπορεί να σε προδώσει. Κύριοι και κυρίες ευαίσθητοι.

Χαρά, όχι, να μην αποδεχτείς αυτό που είσαι. Να το αλλάξεις. Να μη δεχτείς να ζήσεις με τόσους περιορισμούς, τόσες εμπειρίες που αναγκαστικά
    θα σου λείψουν. Γιατί οι επιλογές σου περιορίζονται δραστικότατα. Να θες να πας ένα γυμναστήριο και να το σκέφτεσαι. Όχι κοπέλα μου.
    Έχεις όλα τα χρόνια μπροστά σου, να χαρείς τη ζωή! Όχι να ζήσεις με διαβήτη και καρδιές και παραμορφώσεις οστών. Άλλαξε. Διαιτολόγο, σταδιακά
    βάλε στη ζωή σου αρχικά πολύ μικρά διαστήματα άσκησης τα οποία θα αυξάνεις με τη βοήθεια ενός ειδικού, να ελέγχεις την απόδοση της καρδιάς σου,
    δίδαξε τον εαυτό σου να τρώει υγιεινά και απλούστερα φαγητά, δίχως να σου απαγορεύεις μικρά διαλείμματα, μιας μέρας την εβδομάδα ας πούμε,
    και φρόντισε να χωρίσεις τους στόχους σου σε μικρά κομμάτια, δε θα ξεκινήσεις με στόχο από τα 120 να πας στα 60, αλλά από τα 120 στα 110 για αρχή
    και το ίδιο σιγά σιγά. Ο έρωτας θα έρθει όταν εσύ μπορείς να ερωτευθείς τον εαυτό σου. Όχι να θεωρείς ότι ο άλλος σου κάνει χάρη ου είναι μαζί σου.
    Η παχυσαρκία είναι μορφή αναπηρίας. Και όσο και ο ρατσισμός είναι από τα χειροτερότερα που υπάρχουν σ'αυτό το ντουνιά,
    κανένας δεν επιλέγει να είναι ανάπηρος αν μπορεί να μην είναι. Και σεις τις λέτε κάτσε έτσι μωρέ...έλα τώρα.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Senior Member
    Φίλε/η μου, κάπου το χάνεις λίγο. Αλλού είναι το θέμα, και εστιάζεις αλλού. Δεν έχεις καταλάβει τι ρωτάει η κοπέλα, και μπαίνεις σε εντελώς διαφορετικά μονοπάτια.
    Δεν σε ρώτησε πώς θα χάσει τα κιλά της, δεν σου ζήτησε συμβουλή για το τι είδους και ποιον ειδικό θα συμβουλευτεί, ούτε ρώτησε ποια δίαιτα να κάνει, σε ποιο γυμναστηριο να πάει και τι είδους προπόνηση να κάνει!

Senior Member
    ναι , αμε. ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα.
    δυστυχως η ευτυχως ομως, δεν ειναι θεμα ανθρωπινων δικαιωματων, αλλα θεμα προτιμησεων, προσφορας και ζητησης...
    ολοι εχουμε καποια στανταρ για τους συντροφους που θελουμε διπλα μας. και ουσιαστικου περιεχομενου- προσωπικοτητας αλλα και εμφανισιακα. ολοι καλοι ειμαστε, αλλα οταν μιλαμε για ερωτα, μετρανε και οι αισθησεις, οχι μονο οι καλες προθεσεις και ο ανθρωπισμος.
    οσα περισσοτερα απο τα ζητουμενα μας βρουμε στον απεναντι, τοσο πιο πολυ θα τον ποθησουμε- διεκδικησουμε και θα τον προτιμησουμε απο καποιον αλλον με λιγοτερα προσοντα.
    μπορει καποιον να μην τον ενοχλουνε τοσο τα κιλα ,αλλα να τον ενοχλει το ασχημο στηθος, το ασχημο προσωπο, το μικρο/μεγαλο υψος, ο ασχημος πισινος και πολλα ΠΟΛΛΑ αλλα.
    οσες περισσοτερες ελλειψεις εχεις , ειτε εμφανισιακες ειτε περιεχομενου, τοσο δυσκολοτερα θα βρεις ατομα που να σε θεωρουν ερωτευσιμη.

Banned
    Ρε ο κοσμος δεν αποτελειται μονο απο αδυνατους,ουτε ο ερωτας εχει στανταριες!!Σαφως το αντικειμενικα ομορφο ολοι θα το θαυμασουμε,μπορει ομως να ερωτευτουμε και εναν μη αντικειμενικα ωραιο!!Ερωτηση εκανε η κοπελα ρεεεεεεε..Εχω δικαιωμα στον ερωτα??Και εσεις την στειλατε στο γυμναστηριο!
    Σαφως τα κιλα κανουν κακο στην υγεια και το σωμα μας,οπως το τσιγαρο,τα ποτα και τα ξενυχτια επισης!
    Η remedy με καλυψε πληρως νομιζω.

Αααα και οταν κανουμε σεξ δεν εχουμε ολοι κατα νου τα ακροβατικα του τσιρκο medrano :)

Banned
    και χωρις τσιγαρο, ποτα, ξενυχτια, απλα και με τη παροδο του χρονου μπορουμε να τα παθουμε αυτα. και χειροτερα αν ειναι κληρονομικα. το ανθρωπινο σωμα δημιουργηθηκε για να καταστραφει. δεν ειμαστε για παντα, γι'αυτο πρεπει να χαιρομαστε το τωρα.

Senior Member
    Mου είχαν λείψει οι απαντήσεις σου κενό μου !!!!! :P

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast