Πώς αλλάζουν τόσο οι άνθρωποι; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 143
    Junior Member
    Καλησπέρα , θα ήθελες να μας πεις τι χρήση ναρκωτικών ουσιών κάνει; Τέτοιες συμπεριφορές είναι συνηθισμένες σε ανθρώπους που κάνουν χρήση. Εξάλλου η χρήση από μόνη της σημαίνει ότι έχει ψυχολογικά θέματα , οπότε μην εκπλήσσεσαι με την συμπεριφορά του. Το θέμα είναι αν θες να κάνεις κάτι γι' αυτό ή όχι. Αν δεν θες να κάνεις κάτι γι' αυτό μπορείς απλά να τον αγνοήσεις , δεν νομίζω να καταλάβει ακόμα κι αν του μιλήσεις και του πεις ότι σε ενοχλεί αυτό που κάνει... Αυτός για να έχει τέτοια συμπεριφορά κάποιος λόγος θα υπάρχει. Κάτι έχει σκεφτεί , κάπου έχει κολλήσει και ίσως να νομίζει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που πραγματικά ισχύει. Αν πραγματικά θα ήθελες να μάθεις τι φταίει και να τον βοηθήσεις , το συζητάμε , για το τι μπορείς να κάνεις.

Quote Originally Posted by Kostas3750 View Post
    Συγνώμη οταν λες ειναι χρήστης ουσιών τι εννοείς;

Συστηματική χρηση χασις (απο το πρωι μεχρι το βραδυ), παλιοτερα κοκα και πρεζα.

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πως σε καταφερε? δλδ πως τα καταφερε να σε δελεάσει και να σε κερδίσει?
    Μαλλο άβγαλτη εισαι, σε πλησίασε και σε εντυπωσίασε με τον αυθόρμητο, εξωστρεφη υποτιθεται δυναμικο του χαρακτηρα, σου κόλλησε, ήταν όλο ωραια λόγια για το πως παρουσιαζε το ατομο του αλλά και για σενα κι εσυ τον πίστεψες και προχωρησες μαζι του.
    Ωραια λόγια κι αγαπες όλοι ξερουν να λενε οταν εχουν κοπελα στο πλάι τους, επειδη ξερουν ότι αυτές γοητεύονται με τετοια, δεν σημαίνει όμως ότι τα εννοούν. Ειναι απ αυτους που επιδιδονται σε περιστασιακες σχεσεις αμα καποια τους κανει εντυπωση μέχρι να τους φυγει ο ενθουσιασμος και μετα την παρατανε. Το μάθημα ειναι πως ότι λάμπει δεν ειναι πάντα χρυσος.
    Ακριβώς έτσι!!! Αυτό ομως που με εκανε να πιστεψω στα λόγια του είναι πως εκανε και καποια πραγματα, συνοδευοταν δλδ απο πράξεις...εκει την πατησα! Τωρα ομως που εχω αποστασιοποιηθει συναισθηματικα, αντιλαμβανονομαι πως κι αυτα που εκανε ηταν για να ικανοποιησει το εγω του και μονο. Και πραγματι, μολις του περασε ο ενθουσιασμος με σουταρε με πολυ ασχημο τροπο κατηγορωντας εμενα κιολας!

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Eγω πιστευω οτι αν δε χωριζατε δε θα γινοταν τιποτα απ αυτα κ το χεις παρει λαθος. Δεν ειναι οτι τοσο καιρο ηταν υποκριτης. Και μ εχει διδαξει η ζωη οπου βλεπω κατηγοριες μετα απο χωρισμους, κρυβεται πισω συναισθημα. Κατι σαν τους 2 ξενους το σηριαλ αν θυμασαι. Εγω περιμενω μια κρουση παντως, αμα γινει γραψε.
    Δεν το λεω ψευτη και υποκριτη γιατι χωρισαμε... Αν ηταν αυτος ο λογος θα ελεγα ακομα ενας μαλακας. Τον αποκαλω ετσι γτ δεν γινεται (κυριολεκτικα το παρακατω) το Σαββατο να ειμαι η ζωη του ολη και να με προσπαθει να με πεισει να δουμε τη σχεση μας σοβαρα και την Κυριακη να με χωριζει...

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....κατερίνα, το ότι σε διαβάλλει και μιλάει άσχημα για σένα, σημαίνει πως δεν μπορεί να χωνέψει την απόριψη.
    Το έχουμε δει άπειρες φορές στη ζωή μας, όταν προσπαθούμε να απομακρύνουμε έναν άνθρωπο και δεν λέει να το πάρει απόφαση, περισσότερο από εγωισμό παρά από πραγματικό ενδιαφέρον.
    Είναι οι τύποι που αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους, κοιτανε να το ρίξουν πάνω σου, με απώτερο σκοπό φυσικά να τραβήξουν την προσοχή σου.
    Μη μασάς, κλείσε τα αυτιά σου και συνέχισε τη ζωή σου, γιατί μετά από αυτό έρχεται το σχέδιο βου που λεει ότι θα αρχίσει να σου κλαίγεται για να τον λυπηθείς και να γυρίσεις πίσω.
    Μακιρά.
    Αυτος ειναι που εδωσε τελος σε αυτο που ειχαμε... Εγω ειμαι αυτη που δυσκολευτηκα να δεχτω την απορριψη και αρχισα να κανω ψυχοθεραπεια για να καταλαβω για ποιο λογο ερωτευτηκα αυτον τον ανθρωπο... Ακομα και ο τροπος που με χωρισε εδειξε τα ανυπαρκτα συναισθηματα για μενα... Κι εχεις δικιο σε αυτο που λες... Τα εριξε ολα πανω μου... Και ακόμα αυτο κανει..

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συμφωνω με την κοπελα και εχω την αισθηση οτι ΣΙΓΟΥΡΑ οι αντιδρασεις του εχουν σχεση με την χρηση που κανει, αλλα ισως και η αρχικη σας γνωριμια να εχει σχεση (απο μεριας του) με την χρηση, με καποιον τροπο...
    μεινε μακρια και τους κοινους γνωστους ξεκοψε τους ολους. μην μπαινεις σε περιεργειες για το τι μπορει να λενε για σενα.

ποσο καιρο τον γνωριζες πριν κανεις κατι μαζι του και ποσο καιρο εισασταν μαζι?
    Ειμασταν 4 μηνες μαζι... Γνωριζομαστε ομως απο το σχολειο. Εγω ελειπα χρονια απο τον τοπο μου λογω σπουδων κυριως και εργασιας... Το γελοιο ειναι πως αυτος δεν ηθελε να προχωρησουμε σεξουαλικα γρηγορα γιατι δεν το ενδιαφερει το σωμα μου αλλα η ψυχη μου!!! Πραγματικα γελαω με αυτο που μολις εγραψα... Και δε θα με πικραινε τιποτα απο ολα αυτα... θα ελεγα μια ομορφη ιστορια που κρατησε λιγο, αλλα το ποσο εχει αλλαξει μετα το χωρισμο, πραγματικα δεν ειναι αδυνατον να το περιγραψω με λεξεις!

Quote Originally Posted by mushroomaki View Post
    Καλησπέρα , θα ήθελες να μας πεις τι χρήση ναρκωτικών ουσιών κάνει; Τέτοιες συμπεριφορές είναι συνηθισμένες σε ανθρώπους που κάνουν χρήση. Εξάλλου η χρήση από μόνη της σημαίνει ότι έχει ψυχολογικά θέματα , οπότε μην εκπλήσσεσαι με την συμπεριφορά του. Το θέμα είναι αν θες να κάνεις κάτι γι' αυτό ή όχι. Αν δεν θες να κάνεις κάτι γι' αυτό μπορείς απλά να τον αγνοήσεις , δεν νομίζω να καταλάβει ακόμα κι αν του μιλήσεις και του πεις ότι σε ενοχλεί αυτό που κάνει... Αυτός για να έχει τέτοια συμπεριφορά κάποιος λόγος θα υπάρχει. Κάτι έχει σκεφτεί , κάπου έχει κολλήσει και ίσως να νομίζει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που πραγματικά ισχύει. Αν πραγματικά θα ήθελες να μάθεις τι φταίει και να τον βοηθήσεις , το συζητάμε , για το τι μπορείς να κάνεις.

Δε θελω να ασχολουμαι με αυτο το ατομο. Δεν το λεω αυτο απο εγωισμο. Αναγκαζομαι ομως να συναναστρεφομαι με δικα του ατομα λογω δουλειας κι αυτο με πνιγει! Προσπαθησα αρχικα να μιλησω μαζι του, γιατι δε μαλωσαμε οταν χωρισαμε, ουτε ειχε γινει κατι, ομως σταθηκε αδυνατο και μου φερθηκε πολυ ασχημα, σα να ημουν σκουπιδι! Δεν μπορουσα να πιστεψω πως προκειται για τον ιδιο ανθρωπο! Τι εγινε πατησε το κουμπι; Τωρα πατησα το ον, σε θελω και σ αγαπαω και ειμαι ευγενικος και ευαισθητος και μολις χωριζουμε παταω το οφ και σε φωναζω και δε με νοιαζει αν υποφερεις. Δεν εναι τρομαχτικο αυτο; εμενα γτ με τρομαζει τοσο; Αυτη η αλλαγη... απο το 10 στο 0!

Senior Member
    Ετσι οπως εγινε η αλλαγη αυτη, μπορει να ξαναγινει. πιο πριν δεν εννοουσα οτι τα λες αυτα επειδη χωρισατε. εννοω οτι πχ αν εγω χωρισω με μια γκομενα κ μετα με κατηγοραει, δε σημαινει οτι πριν που τα χαμε καλα τοσο καιρο οτι ηταν υποκροτρια, δηλ πιστευε ασχημα πραματα για μενα αλλα το παιζε αλλιως και τωρα βγηκε η αληθεια. απλα απο τη ντιρλα της τα λεει. οταν τελειωσει οριστικα μετα δεν ασχολεισαι με κανεναν. για να μη ξαναλεμε τα ιδια, πιστευω θα σε προσεγγισει ξανα λιαν συντομως και περιτεχνα. τωρα εφοσον κινησε στον ιδιο χωρο ενταξει εχεις ενα δικιο, ειναι δυσκολο γτ σου σπανε τα νευρα. διαφωνω καθετα παντως με αυτο που ειπωθηκε οτι τα λεει λογω της χρησης. αυτο το κανουνε παρα πολλοι ανθρωποι μετα το χωρισμο ειτε απο θυμο ειτε απο διαφορα, δεν ειναι οτι το κανει λογω χρησης.

Banned
    καλα 4 μηνες κι κανεις ετσι???? σε λιγες μερες θα το χεις ξεχασει. κι μολις βρειε τον επομενο ουτε που θα τονωθυμασαι, ισως λογο εγωισμου κανεις ετσι κι οχι γτ. χωρησατε.
    επισης πρεπει ολοι μας να ξερουμε πως εδω ακουμε μονο την μια πλευρα.... που ξερουμε τι θα ελεγε το παιδι? μπορει να ειναι αλλιως τα πραματα.

Banned
    Α πο μα κρυ νσου
    μην το συζητας
    Μην τον σκέφτεσαι
    Μην έχεις επαφες μαζί τ

Κάνε οοοοο, τι άλλο θες στη ζωή σ κ στην καθημερινότητα σου
    Οτι μα οτι θες
    αλλά ν μην περιλαμβάνεται αυτός μέσα
    ουτε στις πράξεις σ ουτε στα λογια σ ουτε στη σκέψη σ

Προσπάθησε ν απαλλαγείς.μονο έτσι θα σωθείς.
    θέλει κόπο κάθε μέρα κ δουλεια μ τα νεύρα σ κ τη διάθεση σ.

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    καλα 4 μηνες κι κανεις ετσι???? σε λιγες μερες θα το χεις ξεχασει. κι μολις βρειε τον επομενο ουτε που θα τονωθυμασαι, ισως λογο εγωισμου κανεις ετσι κι οχι γτ. χωρησατε.
    επισης πρεπει ολοι μας να ξερουμε πως εδω ακουμε μονο την μια πλευρα.... που ξερουμε τι θα ελεγε το παιδι? μπορει να ειναι αλλιως τα πραματα.

Κι εγω απορω με τον εαυτο μου που ακομα με βασανιζει η συμπεριφορα του... Κατανοω απολυτα αυτο που σκεφτεσαι... Ισως γιατι δεν μπορω να αποκοπω τελειως και αυτο με κανει να σκεφτομαι διαφορα. Οσο για την αλλη πλευρα εχεις δικιο... Θα σου μεταφερω αυτα που λεει για μενα... Καταρχην, εχε υποψη σου πως με χωρισε γιατι δεν ενιωθε καλα με τον εαυτο του, διοτι δεν ειχε στυση... Επισης ειχε και προωρη εκσπεραματιση. Οταν χωρισαμε λοιπον το προβλημα της στυσης το φορτωσε σε μενα, ενω αρχικα οταν ειχαμε γνωριστει μου ειχε αναφερει πως φοβαται οτι δεν θα μπορεσει να λειτουργησει σεξουαλικα λογω των καταχρησεων που εχει κανει. Αφου λοιπον με σουταρε επιρρριπτοντας σε μενα τα δικα του προβληματα, τις επομενες μερες ανεβαζε στο φβ (γιατι ειναι κολλημενος και με αυτο) ποστ που και καλα ειναι ο αντρας που τρελενει τις γυναικες! Δεν εδωσα σημασια γτ ξερω πως ειναι δυσκολο για εναν αντρα να εχει σεξουαλικα προβληματα. Στην παρεα του ομως φυσικα και δεν αναφερει πως εχει προβλημα. Και μετα τις ματαιες προσπαθειες μου να μιλησουμε απο κοντα (χωρις υστεριες και χαζομαρες) με συναντα εξω κι ερχεται να κατσει διπλα μου. Φυσικα και του ειπα να παει στην παρεα του και να με αφησει ησυχη. Αυτο σιγουρα δεν του αρεσε, αλλα τι περιμενε;;;; Να μου φερεται ασχημα κι εγω να δεχομαι την συμπεριφορα αυτη; Εχω κι εγω "κακο" εαυτο οπως ολοι μας... Το να φερομαι καλα σε καποιον δεν ειναι σημασι αδυναμιας, αλλα επιλογη μου. Οποτε την επομενη μερα ουρλιαζε "δεν τη θελω, δεν τη θελω" και μαλιστα οταν τον εσβησα απο το φβ γτ ανεβαζε επιτηδες ποστ του ποσο αντρακλας ειναι, ειπε "με εσβησε απο το φβ, που ειναι η αγαπη της;;;;" Πιστευω πως νιωθει προδομενος απο μενα, αλλα δεν σκεφτεται ποσο ασχημα μου φερθηκε. Σκεφτεται μονο τη αντιδραση μου οταν μου ειχε εξαντλησει καθε περιθωριο υπομονης. Δεν εχει τα κοτσια να παραδεχτει πως δεν μπορει να εχει σεξουαλικη ζωη... Πιστεψε με κανει οτι μπορει για να με μειωσει και δε δθνω σημασια. Αλλα αυτος ο ανθρωπος με εκανε να πιστεψω πως ηθελε να σταθει διπλα μου. Δεν τα καταφεραμε οκ! Το ξαναλεω... δεν ηρθε και το τελος του κοσμου! Πως γινεται ομως να σου λεει ο αλλος δεν ειμαι καλα και θελω μονο να μιλησουμε και να αδιαφορεις; Και οκ κι αυτο το καταλαβαινω... δε θελει βρε παιδακι μου δικαωμα του... Μπορει να με πονα η συμπεριφορα του αλλα δεν θελει!!!! Σταματας να ασχολεισαι λοιπον... Λες θα πονεσω και θα το ξεπερασω... Αλλωστε δεν ηταν και κατι... Και μετα βλεπεις ποσο διαστρεβλωνει την παργματικοτητα και πλεον δε σε νοιαζει για το τι εγινε αλλα για το ποσο ηλιθια φερθηκες και καταγορεις τον εαυτο σου για πολλα! Λοιπον, αυτος λεει ποσο καλα μου φερθηκε οσο ειμασταν μαζι και ποσο αχαριστη ειμαι και πως επειδη εγω θελω να ειμαι μαζι του φερομαι ασχημα σε αυτον.

Banned
    ο.κ. σορρυ ισως δεν ηξερα απλα κραταω μια επιφυλαξη δεν λεω κατι κακο.
    τελικα ειναι πολυ μικρος ο κοσμος κι με πολλα ιδια προβληματα.
    ευχομαι να το ξεπερασεις. κι να ξερεις οτι δεν ειναι οι ουσιες παντα δικαιολογια

Junior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki123 View Post
    Δε θελω να ασχολουμαι με αυτο το ατομο. Δεν το λεω αυτο απο εγωισμο. Αναγκαζομαι ομως να συναναστρεφομαι με δικα του ατομα λογω δουλειας κι αυτο με πνιγει! Προσπαθησα αρχικα να μιλησω μαζι του, γιατι δε μαλωσαμε οταν χωρισαμε, ουτε ειχε γινει κατι, ομως σταθηκε αδυνατο και μου φερθηκε πολυ ασχημα, σα να ημουν σκουπιδι! Δεν μπορουσα να πιστεψω πως προκειται για τον ιδιο ανθρωπο! Τι εγινε πατησε το κουμπι; Τωρα πατησα το ον, σε θελω και σ αγαπαω και ειμαι ευγενικος και ευαισθητος και μολις χωριζουμε παταω το οφ και σε φωναζω και δε με νοιαζει αν υποφερεις. Δεν εναι τρομαχτικο αυτο; εμενα γτ με τρομαζει τοσο; Αυτη η αλλαγη... απο το 10 στο 0!
    Δεν είναι άλλος άνθρωπος... Είναι μεγάλη ιστορία και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που χρήστες ουσιών μπορεί να συμπεριφέρονται έτσι... Μπορεί να έχει ξεκινήσει να πίνει πρέζα πάλι. Anyway! Μην ασχολείσαι. Το καταλαβαίνω ότι είναι άσχημο για σένα όλο αυτό , αλλά καλό θα ήταν να κλείσεις τα αυτιά σου και να κάνεις την δουλειά σου και άσε να λέει αυτός και οι άλλοι... Διαφορετικά άμα μπεις στο χορό του , θα πρέπει να τον χορέψεις κιόλας. Αδιαφόρησε όσο δύσκολο και να σου είναι.

Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πολυ με βοηθατε με τις αποψεις σας... Εκτιμω και μονο που μπαινετε στον κοπο να γραψετε κατι... Δεν ειχα προθεση να το συγκεριμενοποιησω τοσο πολυ το θεμα, αλλα επειδη ειμαι φορτισμενη ξεφυγε απο τις αρχικες μου προθεσεις... Τελικα, ισως να μην αλλαζουν οι ανθρωποι, αλλα σε καποια φαση να βγαζουν τον αληθινο τους εαυτο... Ειμαι ανθρωπος που δε μου αρεσουν οι υποκρισιες και δυσκολευομαι πολυ να δεχτω πως καποιος θα επιλεξει να παιξει με τα συναισθηματα ενος αλλου ανθρωπου για να ικανοποιησει το εγω του... Οποτε στο δικο μου μυαλο αυτο μεταφραζεται ως "αλλαξε"... Πως γινεται ομως να ξεχωρισεις ποιοι ανθρωποι δειχνουν αυτο που ειναι πραγματικα και ποιοι απλως αναλαμβανουν ενα ρολο για οσο τους βολευει;

Senior Member
    Ρε συ Κατερινάκι, ψάχνεις λογική σε έναν άνθρωπο που είναι μέσα στη μαστούρα όλη μέρα; Καταρχήν λειτουργεί συνεχώς με μειωμένες στροφές!
    Και έχει και σεξουαλικά προβλήματα (και πώς να μην έχει;)
    Και περίμενες να σταθεί πλάι σου;
    Εντάξει, για σοβαρέψου!

Υ.Γ. Σου έτυχε να καπνίζεις χόρτο όλη μέρα και να λειτουργείς κανονικά;

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast