Results 18,526 to 18,540 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
03-04-2014, 05:26 #18526
- 03-04-2014, 08:29 #18527
γιωργο πανου, τουλαχιστον εγω ουτε καν εμμέσως άφησα υπονοουμενο να βγεις απο το φορουμ. Απλα σε πρόσφατο μηνυμα μου που σε αφορούσε αντέδρασα, μέμφθηκα ορισμενη προηγούμενη συμπεριφορα σου που για μενα ήταν ολοφάνερα πέσιμο. Όπως ειχες πει, αν δεν κανω λάθος, σε πιο παλιο μηνυμα σου, το φορουμ αποτελει για σενα χωρο στον οποιο εκφράζεις αυτα που πραγματικά νιωθεις, τα οποία ισως δεν έχεις την ευχερεια ή δεν νιωθεις άνετα να πεις αλλου. Γιατι λοιπον να στερησεις στον εαυτο σου αυτη την ευχερεια η οποια φαινεται πως σε ωφελεί? Αν θες κανε όπως σου ειπε αλλο μελος, ενα διάλειμμα από το χωρο, κατα τη διαρκεια αυτου του διαλείμματος μπορει να διαπιστωσεις πως πλεον δεν εχεις αναγκη το φορουμ κι ετσι μπορει να μην επανελθεις, κι αυτο επίσης καλό ειναι. Μονο μην επανελθεις με άλλο νικνειμ και να μας παριστανεις πως εισαι νεο μελος. Αλλιως αγνοησε τα όσα συνεβησαν, αφου φαινεται πως σε επηρεαζουν αρνητικα, και συνεχισε επωφελουμενος απο το θετικο που προσφερει σε σενα ο χωρος αυτος. Μονο που πρεπει να δεχεσαι την κριτική και τις αντιδράσεις των αλλων που συμμετεχουν σ αυτο τον χωρο. Δεν σημαινει πως ότι πουμε ειναι πάντα σωστο και μπορουμε να λεμε ότι μας κατεβει. Συνηθως αμα η αντιδραση προς το ατομο μας προερχεται απο αρκετα και μάλιστα άσχετα ως επι το πλειστον μεταξυ τους ατομα οι πιθανοτητες να εχουμε εμεις δικαιο λιγοστευουν...
γιάννης
03-04-2014, 09:15 #18528
Γαμώ την Ελληνική αγορά, δεν μπορώ να βρώ παπούτσια ασφαλείας με προστασία του μεταταρσίου.... Βλέπω να πληρώνω τα μαλλιοκέφαλα μου στο εξωτερικό πάλι
03-04-2014, 11:22 #18529
φιλεμου οπως καθε ανθρωπος ετσι κι εμενα με στενςχωρα οτςν με βριζουν οταν με κοροιδευουν κι μου επιτιθοντε με αυτον τον τροπο.θα σου αρεσε εσενα κατι τετοιο?
προσωπικα νιωθω πολυ περηφανος για τον εαυτομου εχω καταφερει να αλλαξω υπερβολικα κι τον εαυτομου κι το πως αντιδραω,οπως οι πιο πολλοι ανθρωποι ετσι κι εγω νεοτερος νομιζα οτι ο σωστος τροπος αντιδρασης η υπερασπισης του εαυτουμου ηταν με την βια η με οποιον τροπο μπορω ωστε να πονεσω τον αλλον μεχρι τελους.ομως καταλαβα οτι δεν ειναι σωστο.
νιωθω περηφανος που μπορεσα να ξεπερασω καποια προβληματα. ομως νιωθω ασχημα οταν μου φεροντε ετσι ποσο μαλον οταν δεν εχω προκαλεσει ουτε εχω κανει πρωτος κατι κακο.
οσο για το φορουμ αν δεις υπαρχουν πολλα κι μεγαλα διαστηματα πουδεν μπαινω δεν προσβαλω οσους μπαινουν καθε μερα. αλλα προσωπικα δεν ειμαι τοσο φανατικος τελευταια μπαινω συχνα. ουτε καθομαι να ψαχνω το ιστορικο του καθε ενος εδω μεσα.
αυτα. παντος εμενα με ειχε βοηθησει το φορουμ κι ριχε δικιο ο θεραπευτηςμου ομως δεν περημενα οτι θα υπαρχουν κλικες κι ατομα με τετοια κακια στην ψυχη τους ουτε οτι θα ηταν τοσο υπουλα.
03-04-2014, 11:33 #18530
γιαννη σορρυ αλλα δεν εχω ψαξει να δω τι εχεις πει για μενα. δεν καθομαι να διαβαζω οτι γραφει ο καθε ενας για εμενα. επισης δεν εχω προβλημα οταν με κρινουν οταν διαφονουν μαζιμου απεναντιας μου αρεσει η αντιθετη αποψη γτ. απο αυτο βρησκουμε την καλητερη λυση.ομως εχει διαφωρα απο το να λεμε ψεματα η να βριζουμε η να προσπαθεις να με ξεφτιλησεις.
τωρα. εγω δεν εχω αλλο νικνειμ ουτε καμω κατι τετοιο δεν ειμαι πονηρος ουτε σκεφτομαι με τετοιο τροπο εδω μεσα.προσωπικα νιωθω υπερηφανος που παρα το οτι ειμουν τοσα χρονια χρηστης πρεζακιας κι παρα τις παρανομιες που χα κανει -κι που τωρα τις πληρωνω αφου μαλον συντομα θα περασω καποιο χρονικο δυαστημα στην φυλακη αν κι εχουν περασει χρονια αλλα --λοιπον προσωπικα πβτες δεν εγινα πρεζακιας στην ψυχη η ψυχουλαμου εμεινε καθαρη κι αλοβιτη πωτες δεν εσπασα τις ηθικεςμου αξιες .η ψυχημου ειναι κι θα ειναι παντα καθαρη .
03-04-2014, 12:21 #18531
εχεις δικιο υπαρχουν πολλα αξιολογα ατομα εδω μεσα κι ειναι πολυ λιγα τα ατομα που ειναι το αντιθετο η κλικα που λεω ειναι 4-5 ατομα το πολυ απλα ειναι ολη μερα μεσα κι γραφουν συνεχεια για αυτο φενοντε τοσο πολυ.
το φορουμ εμενα με ειχε βοηθησει το λεω ξανα κι ξανα. υπαρχουν παιδια εδω μεσα που εχουν ψυχικες ασθενεις αλλα η λογικη τους κι ο λογος τους βοηθα πολυ. εχουν συναισθηματα καλα κι θελουν μα βοηθαν.εμενα με εχουν στυριξει πολλα παιδια κι πριν χρονια ειχα βγει κιολας εξω.
προσωπικα δεν ζητω κατι ουτε θελω να με γλυφουν. κι μονο μια καλημερα κι μονο να μου μηλησει καποιος με ευγενεια -οπως εσυ τωρα- εμενα κε χαροποιει με κανει να νιωθω ομορφα αλλα να. τωρα το οτι λεω κατι καλο σε σενα ολο κι καποιος -οπως ο ιωαννης-θα γραψει οτι φλερτραρω η οτι καξω καμακι !που ημαρτον δλδη ημαρτον αν ειναι να λεγετε αυτο φλερτ δλδη το να λεμε μια καλη κουβεντα το να γραψω κατι ομορφο σε καποια κοπελα εδω μεσα γτ να το περνουν στραβα? αληθεια απο λογικη κι μονο πως θα την επεφτα εγω σε καποα εδω μεσα? πρωτα δεν ξερω πως ειναι δευτερων δε θα τολμαγα αφου αν θα διαβασει για εμενα δε θα θελει ουτε να με δει ποια θα ηθελε ?πωτες δεν λεω το στορρυμου σε μια κοπελα που θελω να την φλερττραρω πωτε.
κι τελος ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝ ΓΙΑ ΞΑ ΓΝΩΡΗΣΤΟΥΜΕ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΠΩΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑ. οσο για την υποθεση της κατερινας που της εγραφα με ομορφα λογια τι να πω?αν το νιωθει αυτο ως φλερτ μαλον δεν τις την εχει πεσει κανενας ανδρας μαλον η εμφανηση της ειναι ετσι που κανενας ανδρας δεν θα τις μηλησει με ομορφα λογια απλα χωρις ερωτικο σκοπο δλδη.
τελος βοτκα ευχαρηστω για οσα γραφεις εχεις δικιο δε πρεπει να μηλαω ετσι επειδη υπαρχουν καποιες εξερεσεις. οι πιο πολλοι εδω κεσα ειναι αξιολογοι κι συγνωμη αν για καποιο χρονο εξαφανηστω
03-04-2014, 13:08 #18532
03-04-2014, 13:38 #18533
παντος γιαννη δεν εχω κανει πεσημο σε καμια.ποσο μαλον στην συγκεκριμενη που λες,ημαρτον αν ειναι πεσημο το να μηλας ομορφα σε μια κοπελα να μηλας τρυφερα κι με οσο πιο ευγενεια γινετε δεν ειμαι πεσημο.ποσο μαλον που την μπερδεψα για αλλη νομιζα οτι ηταν πολυ μικρη κι για αυτο μηλαγα ετσι.πεσημο ομβς δεν γιμετε οτςν ταυτοχρονα την κατηγπρω.
μαλον γιαννη δεν ξερεις απο φλερτ,γτ.αν ειναι για εσενα αυτο. το πραμα πεσημο τι να πω??
εσυ νομιζεις οτι προσφερεις κατι εδω στο φορουμ? εχεις σκεφτει κι εσυ πωτε να αποχωρησεις?μπορεις να μεινεις μακρια απο το φορουμ?
παντος το να ασχολησαι μαζιμου ενω εγω σε αποφευγω ενω εγω ουτε καν διαβαζω οσα γραφεις απεναντιας εσυ απο οτι λες καθεσαι κι ψαχνεις τι εχω γραψει εδω κι καιρο.
αν οσα λες τα πιστευεις νομιζω οτι θα ηταν σωστο να αναφερθεις κι σε οσες οσους με κραζουν αλλα μαλον δενμπορεις.
ουτε εχω αλλο προφιλ ουτε ενοχλω κι επιτιθομαι σε αλλα ατομα οπως κανεις εσυ. αληθεια?εσυ γτ. μπαινεις εδω μεσα? αφου το φορουμ δεν αναφερει πουθενα οτι πρεπει να πλιγονουμε κι να λεμε ψεματα για αλλα μελοι οπως κανεις με εμενα ε?γτ.εισαι εδω?
03-04-2014, 13:44 #18534
Δεν τα λυνετε αυτα τα θεματακια σας με προσωπικα μυνηματα; Γιατι πρεπει να γινεται το φορουμ πεδιο μαχης; (χωρις λογο μαλιστα)
03-04-2014, 17:28 #18535
αυτό τους λεω!! να τα γραφουμε σε πορ.μην. κι όχι εδώ!! όχι να ασχολουμε τον κοσμο με τις δικες μας ανοριμες ιστοριες!! αλλα από ότι καταλαβαίνετε!! οι φιλες μας θελουν να κανουν εντυπωση!! σκοπος τους είναι να τα βλεπουν όλα αυτά ολοι οι χρηστες του φορουμ!! αφου για αυτό ζουν!! ζουνε για να δειξουν στο φορουμ ότι αυτές! ότι η κλικατους είναι η πιο δυνατη εω μεσα!! ότι αυτές εχουν δικιο κι γενικα το συνδρομο της εξουσιας κι της αναγνωρησης!! αφου πολύ απλα εξω από εδώ , στην ζωουλα τους δεν μπορουν να κερδισουν καθολου σεβασμο!! δεν μπορουν να κερδισουν την αναγνορηση ουτε από τον ιδιο τους τον ανδρα!!
προσωπικα θα ηθελα να παψει ολο αυτό!! κι στην τελικη αν θελουν ,ας μου γραφουν σε μηνυμα, όχι εδώ!!
03-04-2014, 17:32 #18536
Λοιπον αντι να πλακωνεστε να προτεινω μια σουπερ σειρα δειτε?
http://teniesonline.ucoz.com/load/17-1-0-6606
8 επεισοδια,αναμενουμε τον 2ο κυκλο!!Δειτε το και αν δεν σας αρεσει θα κατσω να με φτυσετε!! :)
03-04-2014, 17:43 #18537
MNIMONIO!!! τοσο πολύ το προχωράτε πλεον ε??
εσυ κι η κλικασου με πολεματε με όλα τα μεσα ε?
πρωτων!! μου εστειλες ένα σαιτ που εχει ιους!!εχεις σκοπο να μου χαλασεις το πισι, κι αποτερο σκοπο!! να μου περασεις τον ιο!! να βαλεις το"προγραμμα" στο πισιμου με σκοπο να μπορεις να μπαινεις μεσα στα στοιχειαμου!! να δεις τα πρωσοπικαμου!! να βρεις τους λογαριασμουςμου κι να μου παρεις τα λεφταμου!!
επισης μου στελενις αυτην την ταινια με σκοπο να με προσβαλλεις, εχω καταλαβει το υπονοουμενοσου!! ντροπη!! μεχρι που θα παει το μισος σας ε?????
03-04-2014, 17:46 #18538
ελα, μνιμονιο αστειακι ηταν!!¨), χιχιχι, φανταζεσαι να το ελεγα αληθεια αυτό?? ποπο!! θα ειχα ξεφυγει
03-04-2014, 17:46 #18539
Δεν εισαι καλα Πανου...Μετανιωνω που ασχοληθηκα και σου εγραψα 2 πραγματακια προχτες στα θεματα σου,πραγματικα μετανιωνω.
Το σαιτ δεν εχει ιους,ειναι απλα μια σειρα που με ενθουσιασε παρα πολυ και το εβαλα για να την δουν και αλλοι.Λυπαμαι παρα πολυ Πανου..Πραγματικα!Και δεν σε ειρωνευομαι..Δεν εισαι καλα.
03-04-2014, 17:47 #18540
Που ειναι εκεινο το θεμα με τις ταινιες γαμωτο,να το βαλω εκει?
Αισθανομαι στεναχωρια αρκετα συχνα
08-07-2025, 20:52 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια