Τι σκέφτεστε; - Page 1246
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1246 of 1532 FirstFirst ... 24674611461196123612441245124612471248125612961346 ... LastLast
Results 18,676 to 18,690 of 22967
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εννοειται. γι'αυτο ποσταρουμε σε φορουμ ψυχολογιας!
    Ψυχολογιας οπως το ειπες...αμα θες πορνο να σου στειλω κανα 2 καλα να μπεις...να ξελαμπουκαρεις λιγο..το πολυ κανει κακο...

Banned
    Quote Originally Posted by kramel36 View Post
    Ψυχολογιας οπως το ειπες...αμα θες πορνο να σου στειλω κανα 2 καλα να μπεις...να ξελαμπουκαρεις λιγο..το πολυ κανει κακο...
    εχω 7000 terabyte, ευχαριστω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Σιγά ρε ζόρικε! http://www.pic4ever.com/images/63izs7n.gif
    Κάτι τέτοιους σαν εσένα τους μασάω και τους φτύνω!

Και για ν' αφήσουμε τ' αστεία, αντί να σκορπάς τα πλούτη σου σε καραμπίνες και παρακολουθήσεις, δεν τα δίνεις για μία μεταμόσχευση μυαλού;
    Μήπως πιάσουν τόπο!

Eνταξει Μαριον , δεν θελω πλεον να γινεις το κοριτσι κου . Θα βρω αλλο . Ακαρδo κοριτσι .
    Γινεται Μαριον μεταμοσχευση μυαλου ? διοτι ειμαι ιδανικος δοτης , αλλα να δωρησω το δευτερο σπουδαιοτερο οργανο του σωματος μου ?
    Ελα τωρα , ασε τα χαζα , μπορουμε ανετα να τα βρουμε . Γουσταρω ζοριλικια !

ΥΓ ειλικρινα χαιρομαι τον ' διαλογο ' μαζι σου ( ξερω , ξερω , εσυ οχι ) διοτι εισαι ευφυης κ δεν μασας τα λογια σου . Και σεβομαι τους ευφυεις .
    Last edited by Macgyver; 08-04-2014 at 00:52.

Banned
    εχω 7000 terabyte, ευχαριστω.
    μιλάμε για υλικό!!!!
    χαχαχαχαχαχα

Φαινεται πως στο φορουμ παρασιτούν μικρες κλίκες υποστήριξης, αν και αδρανείς, απειλουν πως διαθέτουν οπλισμό έτοιμο για δράση αμα καποιο μελος τους το οποιο κρινουν ως ευαλωτο θεωρήσουν ότι δεχθηκε επίθεση. Πω πω πω.... Να προσέχουμε....
    Πρεπει να εξακολουθήσω να διαβάζω επιλεκτικα απο τις αναρτησεις του φορουμ, επειδη θελω διαθεση πάντα ανεβασμένη!!! Υπάρχει βεβαια και η λίστα αγνόησης...
    γιάννης

Senior Member
    σκεφτομαι οτι προτιμοτερο θα ηταν να νομιμοποιησουν ολες τις ναρκωτικες ουσιες. και περισσοτερα εσοδα θα ειχαν τοτε, και ο πληθυσμος του πλανητη θα μειωνοταν οπως στοχευουν. να πηγαινουμε στο σουπερ μαρκετ και τα περιπτερα, να αγοραζουμε τα lsd και τη κοκαϊνη με το κιλο, σαν τις καραμελες και τη ζαχαρη. αφου δε μπορει να εχει μια Ά ποιοτητα ζωης κατι πρεπει να κανει ο κοσμακης. θελεις να φτιαχτεις, να ξεφυγεις, να τριπαρεις κυριε ? θελεις να το παρακανεις και απο υπερβολικη δοση να πεθανεις ? εχεις το ελευθερο, καντο νομιμα και με καλο πραμα. οχι οπως τωρα με τους druglords να γινονται πλουσιοι, και τα φτηνα υποκαταστατα. σισα αντι κοκαϊνης, κροκοντιλ απ'τη Ρωσια αντι ηρωινης, κι οτι αλλο βγαλουν αργοτερα.
    αμα νομιμοποιησουν το χασις θα ναι καλυτερα! οικολογικοτατο προιον φτιαχνεις ρουχα χαρτι θα σωθει ο πλανητης!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    [QUOTE=ioannis2;477473]Φαινεται πως στο φορουμ παρασιτούν μικρες κλίκες υποστήριξης, αν και αδρανείς, απειλουν πως διαθέτουν οπλισμό έτοιμο για δράση αμα καποιο μελος τους το οποιο κρινουν ως ευαλωτο θεωρήσουν ότι δεχθηκε επίθεση. Πω πω πω.... Να προσέχουμε....

Ρε συ Γιαννη , αυτο το χιουμορ σου , πολυ το γουσταρω .

Banned
    σκεφτομαι και τη Merkel που θα ερθει τη παρασκευη για να πει Gute Nacht Griechenland. με τον Σαμαρα και το χαμογελο του βλακα να επιμενει οτι πιασαμε πρωτογενες πλεονασμα. στραγγιξε τους παντες, ελεγχει και τη δικαιοσυνη απειλωντας οποιον του χαλασει το image πως θα συλλαμβανεται αμεσα. δε πα να ναι βουλευτης, δημοσιογραφος, πολιτης. εγινε ο ευρωπεος Kim Jong Un, εκεινος τους θανατωνει, αυτος τους φυλακιζει. για να μπορει να πει 'ολα ειναι καλα τωρα σε τουτη δω τη χωρα' και να συνεχισει τη φαντασιωση του. ζουμε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα. ενα πανελλαδικο θεατρο του παραλογου. καλη εχουνε υπνωση. μην ανησυχειτε θα ζησετε, απλα οχι σ'αυτη τη ζωη, μπορει στην επομενη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Nτιανα ναι , εχω 4 καραμπινες , ειμαι συλλεκτης αλλωστε , οπως κ ειμαι συλλεκτης ρολογιων , γραμματοσημων κ μοτοσυκλετων . Ποιος ειναι ο πραματικος εγκληματιας , αυτος που εχει 1 καραμπινα κ σκοτωνει ανυπερασπιστα πτηνα , η εγω που εχω 4 , κ απλως τις κοιταζω ( κ για ασφαλεια αλλωστε , στους καιρους που ζουμε , ιδιως αν εχεις 5 φραγκα παραπανω ) .
    Η ' διαμαχη ' που προεκυψε , με εβαλε σε σκεψεις . Εφτασα να απειλω αλλα μελη του φορουμ , κ σκεφτομαι σημερα ' εισαι με τα καλα σου Αγγελε ' . Οχι δεν ειμαι στα καλα μου , κ οταν καποιος με προκαλει ( δεν αναφερομαι στο μνιμονιο η σε αλλο μελος ) απο καλο παιδι , γινομαι επικινδυνος ( θεωρητικα ) , κ ντρεπομαι που το λεω . Το φορουμ , οπως αφελως πιστευεις , δεν ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας , αλλα ποιος θα βγει απο πανω , ποιος θα βγαλει ταπωθημενα του κ θα ' ταπωσει ' τον αλλον . Αποφασισα να ζησω στην πραματικη ζωη , κ οχι σε μια virtual ζωη , οπως πολλοι-ες ζουν , στο internet ( η στο φορουμ ) . Η ζωη ειναι εκει εξω κ μας περιμενει , οπως κ τα προβληματα , να τα λυσουμε .
    Θα με βοηθησετε εσεις ? εσεις δεν μπορειτε καλα-καλα να βοηθησετε τον εαυτο σας .
    Oσο για το αν πρεπει να φοβασαι , δεν εχω σκοτωσει κανεναν , τουλαχιστον τελευταια !!!! πιστευω απο τις τηλ. επικοινωνιες που ειχαμε , να καταλαβες το ποιον μου . Εννοειται οτι δεν προκειται να σε πειραξω , μαλλον πλακα κανεις , κ δεν υπαρχει λογος να τηλεφωνιομαστε , αν αισθανεσαι ετσι .
    Οπως σου ειχα πει , σκοπευω να αποχωρησω σιγα-σιγα απο το φορουμ , οτι ηταν να μου το δωσει , μου τοδωσε . Απο δω κ περα , μονον να μου παρει μπορει .

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Φαινεται πως στο φορουμ παρασιτούν μικρες κλίκες υποστήριξης, αν και αδρανείς, απειλουν πως διαθέτουν οπλισμό έτοιμο για δράση αμα καποιο μελος τους το οποιο κρινουν ως ευαλωτο θεωρήσουν ότι δεχθηκε επίθεση. Πω πω πω.... Να προσέχουμε....
    Πρεπει να εξακολουθήσω να διαβάζω επιλεκτικα απο τις αναρτησεις του φορουμ, επειδη θελω διαθεση πάντα ανεβασμένη!!! Υπάρχει βεβαια και η λίστα αγνόησης...

Ρε συ Γιαννη , αυτο το χιουμορ σου , πολυ το γουσταρω .
    ιωαννη,
    αν το υπονοουμενο σου αφορα στον μαγκαιβερ που μας μιλαει για τις 4 καραμπινες του και τις απειλες του εναντιον μελων, σου προτεινω , αν σε απειλησει, αντι να τον βαλεις σε λιστα αγνοησης, να ενημερωσεις την υπηρεσια διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος να ελεγξουν και την ακριβεια των αδειων κλπ και την βαση των απειλων....
    κι αστον να χαιρεται με το χιουμορ σου :)

Senior Member
    Ελα βρε χαζοremedy , πιστευεις οτι θα ανεφερα τον οπλισμο μου , χωρις ναχω αδεια , κ ιδιως να απειλησω τον φιλτατο Γιαννη ? το ηλεκτρονικο εγκλημα , χαζουλα , ασχολειται μα πιο σοβαρα θεματα , ( ρωτησα το νομικο τμημα της εταιριας μου ) . Κ ποιον απειλησα ?
    Ασχολησου με τον αντρουλη σου , κ ασε με εμενα νασχολουμαι με την Μαριον , που ειναι αγοροκοριτσο , κ πολυ την παω . Με εντυπωσιασε που γνωριζει περι πυραυλων , κ αλλων οπλικων συστηματων .
    Μαριον , ειμαστε μπονυ κ κλαιντ . Θα σε μαθω πολλα πραματα . Αν θελεις .
    Αγγελος .

Ο Macgyver προφανως δεν ανήκει σε κλίκα, αυτο διαπιστωνεται μεσα απο την μεχρι σημερα παρουσια του στο φορουμ, ήτοι δεν υποστηριζεται ούτε συμπληρώνεται συστηματικά και σε προφανή βαθμό από αλλους όταν βρισκεται σε αντιπαραθεση. Επίσης, διαπιστώνεται ότι δεν έχει δρασει υποστηρικτικά υπερ αλλου μελους, με το οποιο να υφισταται αυτη η αλληλοσυμπλήρωση και αλληλοστήριξη, αναφεροντας πως αν ξαναενοχληθει αυτο το μελος από οποιονδήποτε θα χρησιμοποιήσει οπλα που εχει στη διαθεση του. Ουτε το ένα ουτε το αλλο προκυπτουν απο τις αναρτησεις του τις οποιες παραθετεις. Ετσι δεν ειναι Remedy?
    Κατα τα λοιπα δεν επιθυμω να αναμειχθώ ή να σχολιάσω στα όσα αναφερει στις αναρτησεις του αυτες.
    Σε αλλη αναρτηση αναφερομουν, και ο νοών νοείτω, ευκολα διαπιστωνεται κι αυτη.
    Δεν επιθυμω να εμπλακω σε αντιπαραθεση, απλα σχολίασα κάτι, και καλό απόγευμα......:)
    γιάννης

Ελα βρε χαζοremedy , πιστευεις οτι θα ανεφερα τον οπλισμο μου , χωρις ναχω αδεια , κ ιδιως να απειλησω τον φιλτατο Γιαννη ? το ηλεκτρονικο εγκλημα , χαζουλα , ασχολειται μα πιο σοβαρα θεματα , ( ρωτησα το νομικο τμημα της εταιριας μου ) . Κ ποιον απειλησα ?
    Ασχολησου με τον αντρουλη σου , κ ασε με εμενα νασχολουμαι με την Μαριον , που ειναι αγοροκοριτσο , κ πολυ την παω . Με εντυπωσιασε που γνωριζει περι πυραυλων , κ αλλων οπλικων συστηματων .
    Αγγελος .
    ... άντε να φαμε και κανα κουραμπιέ!
    γιάννης

Senior Member
    Είστε και πολύ κουραμπιέδες πάντως!

Senior Member
    Αγγελος .
    αν εισαι αρκετα χαζος για να απειλεις μελη μεσα στο ιντερνετ, μπορει να εισαι αρκετα χαζος και για να κρατας οπλα χωρις αδειες..
    και σε περιπτωση που δεν το ξερεις, οι αδειες οπλοφοριας ληγουν ... ρωτα λοιπον το νομικο τμημα του μυαλου σου που μπορεις να βρεθεις με απειλες κατα ζωης μεσω διαδικτυου και μαλιστα χωρις ο απειλουμενος να κουνηθει απο το γραφειο του, η να ξοδεψει ενα ευρω...

εσυ να μας πεις ποιον απειλησες μαγκ. εσυ ειπες οτι απειλουσες μελη. εκτος αν το ξεχασες. βρισκεται σε κουοτ ακριβως απο πανω σου....
    σε περιπτωση που απειλεις και μετα μετανοιωνει και τα σβηνεις, να σε πληροφορησω οτι το database καθε σαιτ δεν σβηνεται ποτε και ειναι στην διαθεση των αρχων σε σοβαρες περιπτωσεις.

το με τι θα ασχολουμαι εγω, το αποφασιζω μονη μου και με τον αντρουλη μου. εσυ κανονισε να εισαι εντος των οριων του νομου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ο Macgyver προφανως δεν ανήκει σε κλίκα, αυτο διαπιστωνεται μεσα απο την μεχρι σημερα παρουσια του στο φορουμ, ήτοι δεν υποστηριζεται ούτε συμπληρώνεται συστηματικά και σε προφανή βαθμό από αλλους όταν βρισκεται σε αντιπαραθεση. Επίσης, διαπιστώνεται ότι δεν έχει δρασει υποστηρικτικά υπερ αλλου μελους, με το οποιο να υφισταται αυτη η αλληλοσυμπλήρωση και αλληλοστήριξη, αναφεροντας πως αν ξαναενοχληθει αυτο το μελος από οποιονδήποτε θα χρησιμοποιήσει οπλα που εχει στη διαθεση του. Ουτε το ένα ουτε το αλλο προκυπτουν απο τις αναρτησεις του τις οποιες παραθετεις. Ετσι δεν ειναι Remedy?
    Κατα τα λοιπα δεν επιθυμω να αναμειχθώ ή να σχολιάσω στα όσα αναφερει στις αναρτησεις του αυτες.
    Σε αλλη αναρτηση αναφερομουν, και ο νοών νοείτω, ευκολα διαπιστωνεται κι αυτη.
    Δεν επιθυμω να εμπλακω σε αντιπαραθεση, απλα σχολίασα κάτι, και καλό απόγευμα......:)
    οχι δεν ειναι ετσι ιωαννη..
    αναφερεις προσωπικες σου κρισεις, με τις οποιες διαφωνω απολυτως.. τιποτε τετοιο δεν "διαπιστωνεται"...

απο πουθενα δεν προκυπτει οτι ο μαγκαιβερ δεν ανηκει σε "κλικες" οπως τις εννοεις στην συζητηση αυτη. τον εχω δει αααπειρες φορες να τρεχει και να" υπερασπιζεται "εν αδικω μαλιστα ατομα που δεν βρισκονται πλεον αναμεσα μας (με τα παλια νικ) λογω παραβιασεων . αρα συμφωνα με το σκεπτικο σου, ειναι μελος κλικας... το οτι σβηνει παντα τα μηνυματα του, δεν τον απαλλασει.. το θεμα σαφως και δεν ειναι μονο το σημειο που μιλαει για τις απειλες εναντιον μελων, αλλα η συνολικη του συμμετοχη, που και παραβιασις πολλες εχει, και υποστηριξη συγκεκριμενων μελων κι ας εχουν μπαναριστει, αλλα και απειλες, απ οτι ειδα ...

ιωαννη μου, καταλαβαινω το πνευμα σου, αλλα κουτσο αλογο διαλεξες παλι ...
    αν πραγματι δεν θελεις να αναμιχθεις, κανονισε να μην πετας τυχαιες ανακριβειες και ειδικα να μην πυροδοτεις καταστασεις. δεν σε τιμα και δεν ειναι και ανδρικο...
    . αν παλι θελεις να αναμιχθεις, φροντισε να εισαι πιο αντικειμενικος γιατι αλοιθωριζεις...