Results 166 to 180 of 205
Thread: Νομιζω με απατά
-
13-04-2014, 15:03 #166
Εχεις δίκαιο Γιώργο σε γενικές γραμμές απλα στο θέμα συγχωρεσης δεν νιώθουν όλοι το ίδιο.εσυ λες αν σε συγχωρουσε μετα θα κανες τα παντα για να την βλέπεις χαρούμενη ,άλλοι ομως μπορει να σκεφτούν α ωραια μετα απο ολα αυτα που έκανα με συγχώρεσε οποτε ας περάσει ο καιρός να ξεχαστεί το θέμα και μετα το ξανακάνω αφου δεν με χώρισε τωρα άρα δεν πρόκειται να με χωρίσει και μετα.και πεφτεις παλι σε ενα φαύλο κύκλο και φτου και απτην αρχή!
- 13-04-2014, 15:07 #167
14-04-2014, 11:20 #168
Μα το μετάλλιο αυτο εσείς το δίνετε!! Ενας αντρας με πολλές εμπειριες πάντα σας γοητεύει. Ειναι και ιδιαίτερο προσόν στην απόφαση σας να τα φτιαξετε με καποιον. Μονο που οσο πιο πολλες εμπειριες τοσο πιο σιγουρο ειναι πως θα απατα, θα εχει την γυναικα του για τη σταθερη συναισθηματική βαση και θα πλαγιαζει και με όποια άλλη θελει. Τετοιες παλιες του συνηθειες δεν τις αποποιείται κανεις τοσο ευκολα. Απλα τελειοποιει τον τροπο στο να τις καλύπτει.
γιάννης
14-04-2014, 13:03 #169
οχι το μεταλλιο σας το χει δωσει η κοινωνια δεν σας το χουν δωσει οι γυναικες απλα το κερατωμα αποτελει ενα παραπανω δικαιωμα των αντρων εναντι των γυναικων μιας και υποτιθεται υπαρχει ισοτητα.
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
14-04-2014, 13:20 #170
14-04-2014, 13:33 #171
καλο μεσημερι και καλο βραδυ!!! Συγχαρητηρια για το μεταλλιο!
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
14-04-2014, 15:19 #172
ε ρε που καταληξαμε!! απο ντετεκτιβ κ πορνεια της θεσσαλονικης αρχισαμε κ καταληξαμε στα μεταλλια!!! χαχα καλο μεσιμερι παιδια!
23-04-2014, 21:02 #173
τι εγινε Σαντρα;
βρηκες καμια ακρη;
πως πανε τα πραγματα;
23-04-2014, 22:15 #174
πολύ σωστος ο γιαννης!!! εχεις απολυτο δικιο!! η κοινωνια η ελληνικη ειδικα στην επαρχια της βορεια κι στερεας ελλαδας το θεωρει κατι λογικο ο ανδρας να γυρνα κι με άλλες γυναικες!!
αποψη μου είναι ότι φταινε οι μαναδες αυτων των περιοχων!! καμαρονουν τα αγορια τους όταν γκομενιζουν, καμαρονουν "" αχ ο γιοκας μου τις εχει δυο δυο !! θα γινει μεγαλος γοης το ζιγουρρρμου ¨)¨)χαχα - το εχω ακουσει αυτό από μανα στην επαρχια, στην σαλονικη αν θυμαμαι- ,ετσι λοιπον οι μαναδες περναν στα αγορια την λογικη ότι είναι "μαγκια" να γκομενιζουν, να μην κολανε σε μια γυναικα μοναχα!!! απεναντίας στις κορες τους λενε τα ναποδα!! τους λενε να μην μπλεκουν με αγορια!! να το κανουν μετα τα 18 τους κι αλλα τετοια!! κι απορω??
πως γιννετε η μανα στο αγορι να του λεει πηγαινα "αντρακλαμου" με γυναικες από τα 12, κι στα κορίτσια να τους λεει οσο πιο αργα, αν γιννετε κι στον γαμο!! πως? μπορουν??
κι φυσικα αυτό παει καποιες φορες μαζι κι με την βια! ""δωστης καν,, χαστουκ, αν ξεμπουρδιζει τρυγυρ¨) -χαχα,
δυστυχως αυτά συμβαινουν στην ελλαδιτσα μας ακομα, τι περιμενουμε λοιπον????
Υ.Γ. προς αποφυγει παρεξηγισιων δεν ηθελα να απαξιωσω την ομορφη επαρχια μας!! απεναντίας θα ηθελα πολύ να ειχα παπου κι γιαγια από επαρχια, να είχαμε ένα χωριουδακι να πηγαινα!! , επισης θεωρω ότι υπαρχουν περιοχες στην ομορφη επαρχια μας που είναι ονειρο να ζεις!!που είναι πολύ προχο ο κοσμος, όπως συμβαινει σε καποια νησια μας, στο κεντρικο αιγαιο! η σε καπιες περιωχες της θεσσαλιας, αυτά εχω γνωρισει αυτά λεω!! ευχομαι να μην παρεξηγηθουν μαζι μου- κι για αυτό χιχιχι- παιδια εδώ μεσα που είναι από την ομορφη επαρχια μας.
24-04-2014, 01:14 #175
Νομίζω ότι κάπου τα μπέρδεψες... Ως επί το πλείστον, οι μπαμπάδες καμαρώνουν τους γιους-γα...άδες, και χαίρονται όταν οι γιοι τους είναι κωλοπαίδια.
Απλά διαιωνίζετε οι ίδιοι όσα σας βολεύουν.
24-04-2014, 02:32 #176
συνηθως η μαμαδες περνουν τις αξιες στα αγορια! οι μαμαδες μας μηλαν αναφορικα με το πως θα ειμαστε με τις γυναικες!λογικο αφου αυτές είναι θυληκα, αυτές θα μας περασουν τα οποια μυστηκα , μαλον τα πρωτα μυστηκα στην παιδικη μας ηλικια δλδη, θα μας πουν τι διαφωρες εχουμε από τα κοριτσακια!! οι πατεράδες δεν ασχολουντε συνηθως όταν ο γιος είναι 6-7 χρονων!!! εξαλου η μαναδες συνηθως-μηλω για την εποχημου την δεκαετια του 80", τωτες οι μαναδες περναγαν τις πιο πολλες ωρες με τα παιδια τους!!
καλα δεν εχεις ακουσει ότι η μαμα αναλαμβανει τον γιοκα κι ο μπαμπας την κορη??
αρα??? ειδες τελικα που κι για αυτό φταινε οι -ορισμένες- γυναικες? οι μαναδες αυτές οι γυναικες περναν στα αγορια λαθος ιδεες για την μετεπιτα συμπεριφορα τους στα κορίτσια!!χαχαχα
24-04-2014, 09:46 #177
Δεν ξέρω πώς ήταν οι μανάδες σας το '80 στον Πειραιά, προς τη δυτική Ελλάδα όμως οι μανάδες δεν έλεγαν ούτε τότε ούτε τώρα φυσικά στα 6χρονα να γίνουν γαμιάδες.
Γενικά, κανένας γονιός ή συγγενής δεν περνά αξίες στα 6χρονα παιδιά σχετικά με σεξ και γκομενιλίκια. Δεν ξέρω πόσο προχώ ήταν ο Πειραιάς του '80, αλήθεια.
Οχι δεν εχω ακούσει ότι η μαμά αναλαμβάνει τον γιο και ο μπαμπάς την κόρη. Εκτός αν μιλάμε για τον Μεσαίωνα κ έχω μπερδευτεί εγώ! Τότε πάω πάσο. Σήμερα όμως στον πλανήτη γη, η μαμά αναλαμβάνει την κόρη,γιατί πολύ απλά ούτε ο μπαμπάς ούτε η κόρη έχουν άνεση να συζητήσουν μαζί για σχέσεις,σεξ και προφυλακτικά. Τον γιο δεν τον αναλαμβάνει κανείς, γιατί δεν φοβούνται τπτ για τον γιο. Απλά του λέει ο μπαμπάς αραιά και πού να είναι γκομενιάρης σαν τον πατέρα του.
Ετσι ηταν τα πάγματα όταν ήμουν εγώ μικρή, και έτσι μεγάλωσαν τα παιδιά με τα οποία συναναστρέφομαι εγώ καθημερινά. Στην εξευγενισμένη πρωτεύουσα ίσως οι γυναίκες έχουν μείνει πίσω και μαθαίνουν το γιόκα να φέρεται όπως ο προπάππους της γιαγιάς μου.
Απλά διακρίνεσαι από έναν μισογυνισμό ρε Τζωρτζ, για όλα σου φταίνε οι γυναίκες. Χαλάρωσε. Δεν είστε και τα πιο υπέροχα πλάσματα στον κόσμο.
Ακου εκεί φταίνε οι μανάδες που εσείς κερατώνετε τη γκόμενά σας με ότι κινείται! Κ εγώ έχω κερατώσει, χιλιάδες φορές, αλλά δε φταίει ο πατέρας μου που ισχυρίζεσαι ότι ανααμβάνει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των κοριτσιών, ούτε η μάνα μου. Άλλα φταίνε. Μην τα ρίχνουμε και όλα στην ανατροφή .
24-04-2014, 12:52 #178
Παντού θα βρεις οπισθοδρομικούς κοκκινοσκουφίτσα. Και σε πόλεις και σε χωριά. Έχει να κάνει με το περιβάλλον που μεγάλωσαν, με τις συναναστροφές τους αλλά σε μεγάλο βαθμό και με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους.
Ειδικά σε μια μεγάλη πόλη, οι διαφορές που μπορεί να συναντήσεις στους ανθρώπους, στη νοοτροπία τους ακόμη και στην εμφάνισή τους από γειτονιά σε γειτονιά είναι τεράστιες.
Κατά τη γνώμη μου, δεν οδηγεί πουθενά το να μπαίνεις σε διάλογο για κάποια θέματα με άτομα που "βολεύονται" με τέτοιες νοοτροπίες.
Παρατηρώ ότι τον τελευταίο καιρό το φόρουμ έχει καταντήσει η γωνιά θλιβερών, ανέραστων μισογύνηδων.
Κάποια στιγμή θα περάσει κι αυτό, όπως έχει γίνει πολλές φορές ως τώρα.
24-04-2014, 14:32 #179
Συμφωνώ. Απλά ορισμένες φορές απαντάω γιατί όταν μένουν αναπάντητα κάποια πράγματα, φαίνεται σαν να συμφωνούμε όλοι με το τελευταίο μήνυμα, ότι δεν υπάρχει καμία διαφωνία, αντίλογος. Μπαίνουν στο φόρουμ και 10-15χρονα παιδάκια, είναι κρίμα να τους πετάγονται τα μάτια έξω μ'αυτά που βλέπουν και να τους περνιούνται λάθος μηνύματα.
Σαφώς και υπάρχουν και οπισθοδρομικές απόψεις, άνθρωποι, ιδέες, αντιλήψεις, και σε πόλη, και σε κωμόπολη, και σε (συμ)πρωτεύουσα, και σε θάλασσα, και σε βουνό και κάμπο. Αλλά είναι εντελώς τρελό να φορτώνουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο χωριό που μεγαλώσαμε, στη μάνα που μας μεγάλωσε και στις ακατάλληλες ταινίες που παίζει η tv.
Οκ, είναι το πιο εύκολο πράγμα να μοιράζουμε ευθύνες δεξιά και αριστερά με σκοπό να απενοχοποιηθούμε , αλλά ντάξει , μη δουλεύουμε και τους εαυτούς μας...Last edited by kokkinoskoufitsa; 24-04-2014 at 15:36.
24-04-2014, 14:43 #180
Συμφωνώ ότι πρέπει να τοποθετούμαστε σε κάποια θέματα για τους λόγους που αναφέρεις.
Αυτός είναι ο λόγος που κι εγώ πολλές φορές καταθέτω την άποψη μου.
Όσο για το θέμα των ευθυνών, είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα.
Κατά τη γνώμη μου, ο άνθρωπος που αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του, είναι αυτός που τελικά καταφέρνει να δημιουργήσει και να ζήσει τη ζωή που ονειρεύεται. Γιατί έχει συνειδητοποιήσει ότι αυτός και μόνο αυτός από κάποια ηλικία κι έπειτα, ευθύνεται για την ποιότητα της ζωής και της προσωπικότητάς του.
Είναι θέμα επιλογών, πολύ απλά.