Results 16 to 22 of 22
-
02-05-2014, 05:03 #16
Φίλε μου,
Να ξέρεις πώς αυτός ο απρόσωπος χαρακτήρας του χωρισμού είναι το «αγκάθι». Ύστερα από μια ανθρώπινη σχέση όσο και να διήρκησε, όσο και αν μοιραστήκαμε στο πλαίσιό της, αυτός ο άδοξος τρόπος λήξης μας πληγώνει.
Δυστυχώς, ενίοτε οι άνθρωποι είναι δειλοί, διστακτικοί, φοβισμένοι και δεν ξέρουν τι θέλουν. Φέρονται και καταφέρονται αλλοπρόσαλλα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό, μόνο να μάθεις και να ωριμάσεις απ’ την όλη εμπειρία.
Ποτέ σου μην αλλάξεις, μην κάνεις εκπτώσεις σε ο,τι νιώθεις και να ενδίδεις αν αισθάνεσαι ότι έχεις να δώσεις. Να είσαι επιφυλακτικός με κάποια βάση, ναι. Να αλλάξεις επειδή ορισμένα άτομα δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτή σου την δοτικότητα, ΟΧΙ. Μην επιτρέπεις τους άλλους να σε μεταβάλλουν και να υπονομεύουν έτσι τον χαρακτήρα σου.
Μη σκέφτεσαι εγωιστικά, επειδή εσύ δεν ήσουν αυτός που έβαλε το τέλος (αν κάτι τέτοιο σκέφτεσαι). Άσε τα μικροπρεπή άτομα να αντλούν επιβεβαίωση και ηδονή τελειώνοντας πρώτοι κάτι. Νιώθουν νικητές. Χαμένοι νικητές όμως επί της ουσίας.
Εσύ φέρθηκες αληθινά, ήσουν εκεί. Αυτό φτάνει.
Θα το ξεπεράσεις. Θα κλείσει η πληγή. Όλοι το βιώσαμε και το βιώνουμε και θα το ξαναβιώσουμε αν είμαστε τόσο άτυχοι. Συνέχισε τη ζωή σου με τις δραστηριότητες σου και τις ασχολίες σου, βγες και ναι, θα πονάς ακόμα ενδόμυχα, αλλά μια μέρα θα ξυπνήσεις και θα έχεις βγει εσύ ο πραγματικός νικητής. Γιατί το μεγαλύτερο ρίσκο είναι να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και να μη φοβόμαστε να εκτεθούμε.
- 02-05-2014, 07:44 #17
Φίλε μου , δυστυχώς επειδή την έχω πατήσει και εγώ έτσι και σε ίδια φάση περίπου, με την μόνη διαφορά ότι εμένα με χώρισε επάνω στις διακοπές... Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε... Μην το κυνηγήσεις και μην κάνεις καμία απόπειρα να τα ξαναβρείτε.... Όσο βαρύ και να σου ακούγεται , όσο και να σε τρώει η να σε πονάει, άφησε την , έχει βρει κάποιον άλλο. Μην το ψάξεις περισσότερο γιατί μπορεί να πληγωθείς ακόμα πιο πολύ.....
Αυτή είναι η γνώμη μου , αν θέλεις την ακολουθείς η απλά προσπέρασε την .
Φιλικά.
02-05-2014, 12:19 #18
Οι γυναίκες και κυρίως οι νεαρές στη πλειοψηφία τους το μονο που θέλουν είναι να πάρουν αυτό που έχουν ανάγκη τη συγκεκριμένη στιγμή. Όταν το πάρουν θα βαρεθούν η θα βρούν κάτι καινούριο να τις εξιτάρει. γραψτην στα @@ σου και προχωρα. Και να μη ξεχνάς trust no bitch!
02-05-2014, 15:59 #19
02-05-2014, 16:01 #20
02-05-2014, 16:04 #21
Φιλε μου σε ευχαριστω για τα λογια σου ειναι πολυ σωστα και βοηθανε πολυ. Δεν εχω αλλαξει και δεν προκειται να αλλαξω για καμια αυτο στο υπογραφω. Απλα θα κραταω περισσοτερες "πισινες" πλεον. Δεν σκεφτομαι εγωιστικα, επειδη δεν εβαλα εγω το τελος αυτο ειναι ξεκαθαρισμενο. Εξαλλου δεν ειμαι τετοιος τυπος. Απλα μου τη δινει που εγινε τοσο ξαφνικα μπαμ μπαμ.
02-05-2014, 21:59 #22
Χαρη οποιον φιλο μου εχω που η κοπελα του πηγε για σπουδες σε αλλη πολη, μετα απο ενα σημειο χωρισανε. Λες οτι πηγαινες καθε σκ σχεδον που ειναι καλη συχνοτητα, αλλα απλως κραταει λιγο παραπανω. Ειναι διαφορετικα να μενει ο αλλος κοντα σου και να βρισκοσαστε ανα πασα στιγμη. Μετα η κοπελα βγαινει με αλλες παρεες, εχουνε γκομενο οι φιλες εκει που μενει κοντα, πανε κλαμπακια καφεδες κλπ και αυτη νιωθει ενα κενο που μεγαλωνει. Μου κανει εντυπωση βεβαια που δε σου ειπε οτι σε χωριζω γιατι με κουρασε η αποσταση. Ισως να ναι και αλλοι λογοι αλλα πρεπει να δεχτεις οτι σιγουρα και αυτο επαιξε βασικοτατο ρολο. Για να μη το ειπε καν ομως, δειχνει οτι κατι αλλο υπαρχει που εφερε τη φθορα. Η γνωμη μου ειναι ουτως ή αλλως επειδη μενει σε αλλη πολη μη την ξαναενοχλησεις, παρτο ετσι. Μην κρατας κακια και κοιτα να βρεις καμμια στη γειτονια σου.