εσωστρεφεια! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Μπορουμε ομως να ειμαστε ανοικτομυαλοι (ενα απο τα ατου της εσωστρεφειας ειναι οτι εισαι πιο ανοικτομυαλος συνηθως απο τους αλλους) και να μεταλλαχθουμε προς αυτο που θελουμε εντελει στη ζωη.
    εισαι ανοικτομυαλος,αλλα επειδη εισαι εσωστρεφης η αλλοι σε περνανε για μπουφο!(γενικα το λεω)

Senior Member
    εχεις facebook?

Senior Member
    Quote Originally Posted by manosthess View Post
    εισαι ανοικτομυαλος,αλλα επειδη εισαι εσωστρεφης η αλλοι σε περνανε για μπουφο!(γενικα το λεω)
    Χμ ναι δεν αμφιβαλλω ισως για αυτο. Αν καλοσκεφτεις δυσκολα να παραδεχτει καποιος οτι εχει καποιον μπροστα του καλυτερο σε κατι , ειναι προπονητης ομαδας ... δεν ξερει τι του γινεται ... ειναι ποδοσφαιριστης ειναι χασογκολης .... ειναι πρωθυπουργος .... αυτος και εαν ειναι ΖΩΟ .... γενικα ακομα και οταν τρεφουμε αισθηματα ισως κατωτεροτηας παλι εχουμε τον εαυτο μας πολυ ψηλα σε σχεση με τους αλλους , ειναι το πιο κοντινο μας προσωπο .... και το ιδιο ισχυει και για τους αλλους και τον δικο τους εαυτο. Σε γενικες γραμμες προσπαθησε να βρεις ισορροπιες.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by manosthess View Post
    εχεις facebook?

Εχω Μανο αλλα συγγνωμη δεν το δινω .... εχω πολυ στενο κυκλο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Χαρηκα που τα ειπαμε πρεπει να αποσυνδεθω τωρα ... σκεφτηκα και για μενα ορισμενα πραγματα με την συζητηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Χαρηκα που τα ειπαμε πρεπει να αποσυνδεθω τωρα ... σκεφτηκα και για μενα ορισμενα πραγματα με την συζητηση.
    καλο απογευμα να εχεις!κι εγω χαρηκα που τα ειπαμε!περιμενω κι αλλες γνωμες,να μιλησουν κι αλλα ατομα,ισως και πραγματα που τους απασχολουν!

Page 2 of 2 FirstFirst 12