Ξεπερασμα χωρισμου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 259
    Banned
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    δεν μπορείς να μιλάς έτσι όμως ... συγγνώμη κιόλας που πετάγομαι σε μήνυμά σου,αλλά διαβάζω το θρεντ και μου φάνηκε κάπως παράλογο αυτό που λες.
    δεν μπορείς να νιώσεις τον άλλον τι σκέφτεται και πως αντιμετωπίζει τα πράγματα.τι γελοίο και κουραφέξαλα; τα συναισθήματα του άλλου είναι γελοία;
    επειδή δηλαδή μερικοί δε ζηλεύουν είναι γελοίο οι άλλοι να ζηλεύουν στα 18 τους;;
    θέμα χαρακτήρα είναι δεν μπορούμε να το κρίνουμε.και δεν το κάνει κανείς επίτηδες,το νιώθει και το κάνει.το ζει.δεν το κάνει για να την σπάσει στην κοπέλα του.
    άλλο να λες στον άλλον να προσπαθήσει να χαλαρώσει και να δει τις σχέσεις αλλιώς κι άλλο να του λες,είναι γελοίο αυτό που νιώθεις,να ζηλεύεις από τα 18 μιά σχέση.ε δε γίνεται.
    και αν εσύ δε το βλέπεις τραγικό το γεγονός με τις φωτογραφίες,ο άλλος μπορεί να το βλέπει.μπορείς να πεις στον τυφλό γιατί δε βλέπει; μπορείς να πεις στον κωφάλαλο γιατί δεν ακούει;
    και να του πεις τι γελοίο που δεν μπορείς αλλιώς; οχι.οπότε λίγο υπερβολικό αυτό που είπες.
    Να ξεχωρισεις τις εννοιες των λεξεων "γελοιο-αστειο" και να ξαναρθεις για να πουμε τα υπολοιπα..Διοτι αν ξεκινας με τετοια παρερμηνεια δεν μπορω να επεκταθω παραπανω στα λεγομενα σου.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Να ξεχωρισεις τις εννοιες των λεξεων "γελοιο-αστειο" και να ξαναρθεις για να πουμε τα υπολοιπα..Διοτι αν ξεκινας με τετοια παρερμηνεια δεν μπορω να επεκταθω παραπανω στα λεγομενα σου.
    έγινε! πάω να ανοίξω το λεξικό γιατί έγινε παρανόησις!

Banned
    Ελπιζω πραγματι να το συνειδητοποιησες!
    Κοιταξε να δεις,δεν ειμαι η μις τελεια που γραφω τις φανφαρες μου!Εχω κανει και εγω χαζοζηλιες με καταστροφικα αποτελεσματα,οπως οι περισσοτεροι φανταζομαι!Δεν ειναι απλα θεμα χαρακτηρα οπως λες εσυ,ειναι προβλημα που αν δεν το λυσει καποιος ή αν δεν το διαχειριστει με καποιο τροπο θα μεινει παρεα με τον χαρακτηρα του!
    Πραγματι σταθηκα στο νεαρο της ηλικιας του ναι το θεωρω αστειο να ενοχλειται για αυτο που μας ανεφερε και να μην ζει τον ερωτα στα ντουζενια αυτης της ηλικιας :)
    Σε καμια περιπτωση δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω παντως τον θεματοθετη,αν ενιωσε ασχημα για κατι που εγραψα μπορει να το πει ο ιδιος.

Banned
    Και τελος οσο μεγαλωνουμε ωριμαζουν οι αρετες μας αλλα και οι προβληματικες συμπεριφορες που μπορει να εχουμε.

Ελπιζω πραγματι να το συνειδητοποιησες!
    Κοιταξε να δεις,δεν ειμαι η μις τελεια που γραφω τις φανφαρες μου!Εχω κανει και εγω χαζοζηλιες με καταστροφικα αποτελεσματα,οπως οι περισσοτεροι φανταζομαι!Δεν ειναι απλα θεμα χαρακτηρα οπως λες εσυ,ειναι προβλημα που αν δεν το λυσει καποιος ή αν δεν το διαχειριστει με καποιο τροπο θα μεινει παρεα με τον χαρακτηρα του!
    Πραγματι σταθηκα στο νεαρο της ηλικιας του ναι το θεωρω αστειο να ενοχλειται για αυτο που μας ανεφερε και να μην ζει τον ερωτα στα ντουζενια αυτης της ηλικιας :)
    Σε καμια περιπτωση δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω παντως τον θεματοθετη,αν ενιωσε ασχημα για κατι που εγραψα μπορει να το πει ο ιδιος.
    δεν ειπα οτι τον προσβαλλες.ειπα οτι (γενικα) ειπες κατι το οποιο θα μπορουσες βεβαια και να το πεις σε καθε ανθρωπο.το οτι ειναι γελοιο.
    δηλαδη οκ εσυ που εισαι εξω απο το συναισθηματισμο λογικα αυτη τη στιγμη,εβαλες αυτη τη λεξη και με καθαρο ορθολογισμο ειπες οκ ειναι γελοιο βρε παιδι μου να ζεις κατι τετοιο και να το βλεπεις ετσι.πχ.γιατι δεν ζεις τη ζωη σου πιο ανεμελα κλπ.
    ομως αυτο δεν ισχυει γτ και οι 18αρηδες ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειναι κι αυτοι.και οι 28,38,48,58,και παει λεγοντας.
    οι ανθρωποι δεν μπορουν να αλλαξουν αυτο που νιωθουν.με το να τους πεις εσυ,γελοιο! θα επρεπε να νιωθεις αλλιως.
    ε δεν μπορει να το αλλαξει ο ανθρωπος.οχι μονο ο νηματοθετης αλλα ολοι.
    ισως ενας τροπος θα υπηρχε.να περασουν τα χρονια,να αλλαξει τροπο σκεψης μεσω εμπειριων κλπ κλπ και μονο ετσι.
    αλλα οταν καποιος νιωθει κατι,εκεινη τη στιγμη δεν μπορει να πατησει φρενο και να πει στοπ δεν θα το νιωθω πλεον.

και οχι.προφανως και το ειπα περιπαικτικά και δεν το εννοούσα για το λεξικό.

Banned
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post

οι ανθρωποι δεν μπορουν να αλλαξουν αυτο που νιωθουν.με το να τους πεις εσυ,γελοιο!

προφανως και το ειπα περιπαικτικά και δεν το εννοούσα για το λεξικό.
    Βρες μου που εγραψα την λεξη γελοιο ή γελοιος οπως ανεφερες πιο πριν?Αλλα ντ'αλλα της Παρασκευης το γαλα..Βουρ για το λεξικο προσωρινη.
    Νομιζω εξηγηθηκα πληρως για το τι εγραψα αν και ηταν σαφεστατο,αν θες να παιξουμε με μια λεξη που συνεχιζεις να την προσθετεις χωρις να υπαρχει πουθενα...Ειναι αλλο κεφαλαιο αυτο.

Banned
    Γελοιο θα ελεγα ειναι τις προβληματικες συμπεριφορες να τις βαπτιζεις "χαρακτηρα" και "ελα δεν βαριεσαι μωρε δεν αλλαζει αυτο" και οχι να χτυπησεις ενα καμπανακι σε εναν 18χρονο που σημερα διωχνει απο κοντα του,ενω υποφερει,ενα κοριτσι που θελει αλλα δεν τον αφηνει ενα προβλημα του χαρακτηρα του..
    Τωρα μπορεις να πεις οτι χρησιμοποιησα την λεξη "γελοιο" :)
    Tελος η ζηλια ανευ οριων και ανευ λογου πρωτα δηλητηριαζει εμας και υστερα τους αλλους.

εγω θα σου πω οτι ειναι λιγο αστειο να εχεις τετοια κολληματα-ζηλιες στα 18 σου χρονια..
    ιδού...αλλά ξέρεις κάτι;; βαριέμαι να το αναλύσω ξανά ..άστο.
    arrivederci.

Banned
    Σε ευχαριστω για τα μεγαλα μαυρα γραμματα της λεξης ΑΣΤΕΙΟ

Senior Member
    Παιδια δε χρειαζεται ενταση και φασαρια...νταξει καταλαβαινω ολα οσα γραφετε, μα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου...αλλα σιγουρα αλλαξα...μα η ιδια δεν το καταλαβαινει..της το εχω πει..αλλα τιποτα......παλι δε μου απαντατε ομως σ αυτο που ρωταω..μετα απο 1 μηνα/....η 2 μηνες...υπαρχει περιπτωση να γυρισει;;;; ξερει τωρα πλεον οτι την θελω....οτι την αγαπαω..το ξερει..πειτε μου υπαρχει περιπτωση να γυρισει...;;;;; και κατι ακομα......με εχει ξεπερασει;;;;γινεται;;; 10 μηνες σχεση να τα ξεχναει ολα σε 1 μηνα;;;;γινεται αυτο;;;;πειτε μου λιγο...γινεται;;;να τα εχει ξεχασει ολα μα ολα και να μην αισθανεται εστω κατι για μενα γινεται;;;;.......απαντηστε μου και στα δυο σας παρακαλω....ευχαριστω

Senior Member
    Παιδια καποιος να μου απαντησει σας παρακαλω...

Banned
    Τι απαντηση θες ακριβως?Να την παραγγειλουμε αν ειναι..Δεν σε ειρωνευομαι,αλλα αμα λες ετσι ειναι ο χαρακτηρας σου οπως λες μεινε με αυτον..
    Επισης δεν υπηρξε φασαρια,απλα ουδεποτε σε ειπα γελοιο οπως επεμενε η προσωρινη και αυτο εξηγουσα..Αληθεια τι απαντηση θες?Για το αν θα ξαναγυρισει η κοπελα που θες ενω εσυ την εδιωξες ενω ετσι μωρε ειναι ο χαρακτηρας σου?

Senior Member
    Τι απαντηση θες ακριβως?Να την παραγγειλουμε αν ειναι..Δεν σε ειρωνευομαι,αλλα αμα λες ετσι ειναι ο χαρακτηρας σου οπως λες μεινε με αυτον..
    Επισης δεν υπηρξε φασαρια,απλα ουδεποτε σε ειπα γελοιο οπως επεμενε η προσωρινη και αυτο εξηγουσα..Αληθεια τι απαντηση θες?Για το αν θα ξαναγυρισει η κοπελα που θες ενω εσυ την εδιωξες ενω ετσι μωρε ειναι ο χαρακτηρας σου?
    ...δε θελω ουτε να μαλωσω ουτε κατι τετοιο...εγω μπηκα σ αυτο το φορουμ νομιζοντας οτι υπαρχουν καποια ατομα που ενδιαφερονται να ασοχληθουν με μερικα θεματα που με αφορουν και να μου δωσουν συμβουλες..ισως εκανα λαθος.....

αυτο που θελω να μου πειτε ειναι αν υπαρχει καμια πιθανοτητα να γυρισει μετα απο ολα αυτα που της εκανα;;;;

Banned
    Eιδες κανεναν να μαλωνει??Ενταξει εχω φυγει εδω και χρονια απο τα 18 και ισως γι'αυτο δεν μπορω να συνεννοηθω μαζι σου,δεν θεωρω παντως οτι σου εκανα επιθεση..

Για το τελευταιο σου ερωτημα μισο λεπτο να ριξω τα χαρτια και ερχομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Unforgiven View Post
    ...δε θελω ουτε να μαλωσω ουτε κατι τετοιο...εγω μπηκα σ αυτο το φορουμ νομιζοντας οτι υπαρχουν καποια ατομα που ενδιαφερονται να ασοχληθουν με μερικα θεματα που με αφορουν και να μου δωσουν συμβουλες..ισως εκανα λαθος.....

αυτο που θελω να μου πειτε ειναι αν υπαρχει καμια πιθανοτητα να γυρισει μετα απο ολα αυτα που της εκανα;;;;
    οσο ξερεις εσυ αν θα γυρισει πισω η κοπελα αλλο τοσο και βαλε ξερουν και οι αλλοι ο χρονος θα δειξει!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast