Τι σκέφτεστε; - Page 1302
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1302 of 1532 FirstFirst ... 30280212021252129213001301130213031304131213521402 ... LastLast
Results 19,516 to 19,530 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Όλο, γιατί δεν κατάλαβα αν απευθύνεσαι κάπου συγκεκριμένα η το λες γενικά .
    γενικα το λεω. σε οσους δεν ειναι ακομα εξοικειωμενοι με τις λειτουργιες των σμαρτφονς. το υπολοιπο, ειναι κατανοητο νομιζω.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γενικα το λεω. σε οσους δεν ειναι ακομα εξοικειωμενοι με τις λειτουργιες των σμαρτφονς. το υπολοιπο, ειναι κατανοητο νομιζω.
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να κάνεις check in κάθε φορά που θα βρίσκεσαι κάπου....

Νikos is at his work (Somewhere in the industrial zone of Oinofuta) trying not to sleep on his keyboard.............

Γιούχουυυυυυυυυυ περνάω υπέροχα εδώ στην παραλία!!!!!

Senior Member
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να κάνεις check in κάθε φορά που θα βρίσκεσαι κάπου....

Νikos is at his work (Somewhere in the industrial zone of Oinofuta) trying not to sleep on his keyboard.............

Γιούχουυυυυυυυυυ περνάω υπέροχα εδώ στην παραλία!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα χαχ
    ναι, καπως ετσι :)
    δεν ξερω το γιατι. προφανως καποια αναγκη να δειξεις οτι περνας καλα και εχεις κοινωνικη ζωη, στην καλυτερη περιπτωση, η να εξαπατησεις καποιους, στην χειροτερη...?
    το ατομο για το οποιο μιλαω, στο παρελθον το εχει κανει και για τους δυο λογους κι ενας φιλος του με διαβεβαιωσε χθες οτι το συνεχιζει και γελανε ολοι..

Banned
    χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα χαχ
    ναι, καπως ετσι :)
    δεν ξερω το γιατι. προφανως καποια αναγκη να δειξεις οτι περνας καλα και εχεις κοινωνικη ζωη, στην καλυτερη περιπτωση, η να εξαπατησεις καποιους, στην χειροτερη...?
    το ατομο για το οποιο μιλαω, στο παρελθον το εχει κανει και για τους δυο λογους κι ενας φιλος του με διαβεβαιωσε χθες οτι το συνεχιζει και γελανε ολοι..
    Κοίταξε και εγώ κάνω κάποιες φορές check in, π.χ ήμουν στο kaprun Αυστριακές Άλπεις την προηγούμενη εβδομάδα για ένα συμπόσιο. Όπως και στο Bermingham τον προηγούμενο μήνα για ένα σεμινάριο. Εκεί έκανα δεν το κρύβω. Αλλά να κάνω γιατί πήγα στην πλατεία επταλοφου για καφέ με τον Γιάννη και τον Σαράντη , όχι δεν προτιμώ.

Senior Member
    Κοίταξε και εγώ κάνω κάποιες φορές check in, π.χ ήμουν στο kaprun Αυστριακές Άλπεις την προηγούμενη εβδομάδα για ένα συμπόσιο. Όπως και στο Bermingham τον προηγούμενο μήνα για ένα σεμινάριο. Εκεί έκανα δεν το κρύβω. Αλλά να κάνω γιατί πήγα στην πλατεία επταλοφου για καφέ με τον Γιάννη και τον Σαράντη , όχι δεν προτιμώ.
    ε αν ηταν μεγαλο γεγονος για την ζωη σου οτι ηπιες (η οτι θα θελες να πιεις) εναν καφε, ισως να το εγραφες κι εσυ.. :)
    οσο για το σεμιναριο στο κανκουν. το θλιβερο ειναι το αντιθετο.
    να γραφεις ειμαι στο ritz στο παρισι και μου κανουν αερα και το gps να πετιεται μονο του και το στιγμα να δειχνει ενα ταπεινο προαστιο της πολης σου..

Banned
    Μεταξύ σοβαρού και αστείου, εάν υπάρχει κανένας που να γνωρίζει από προγράμματα που έχουν να κάνουν με διαμόρφωση-επεξεργασία εικόνας και λοιπά , ας μου στείλει ένα π.μ ... Έχω ένα θέμα εδώ και μέρες και δεν μπορώ να το λύσω. Είναι λίγο στενά και τα χρονικά όρια μου.

Ευχαριστώ.

Senior Member
    ε αν ηταν μεγαλο γεγονος για την ζωη σου οτι ηπιες (η οτι θα θελες να πιεις) εναν καφε, ισως να το εγραφες κι εσυ.. :)
    οσο για το σεμιναριο στο κανκουν. το θλιβερο ειναι το αντιθετο.
    να γραφεις ειμαι στο ritz στο παρισι και μου κανουν αερα και το gps να πετιεται μονο του και το στιγμα να δειχνει ενα ταπεινο προαστιο της πολης σου..
    Πάντως εξακολουθεί και μου κάνει εντύπωση το πόσο πολλοί άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, βγάζουν όλη τη ζωή τους στο φόρα στα social media. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια ανάγκη για προβολή σε ένα τόσο μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Είναι μόδα, αλλά σίγουρα δείχνει και κάτι παραπάνω.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πάντως εξακολουθεί και μου κάνει εντύπωση το πόσο πολλοί άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, βγάζουν όλη τη ζωή τους στο φόρα στα social media. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια ανάγκη για προβολή σε ένα τόσο μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Είναι μόδα, αλλά σίγουρα δείχνει και κάτι παραπάνω.
    Περισσότερο για εφέ νομίζω ότι γίνεται , χωρίς βέβαια να καταλαβαινουν συγκεκριμένα για ποιον λόγο το κάνουν. Ακολουθούν την μάζα.

Banned
    Πάντως εξακολουθεί και μου κάνει εντύπωση το πόσο πολλοί άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, βγάζουν όλη τη ζωή τους στο φόρα στα social media.
    με τοσους απιστους θωμαδες που υπαρχουν ειναι σα να μη βγαζεις τιποτα το μονο που χρειαζετε ειναι να διαθετεις μια προσωπικη ζωη παραξενη κ ιδιοτροπη κ το 80% δε θα παρει χαμπαρι καν.

Banned
    Η αγάπη δεν είναι μπακάλικο..
    να μετράς τι έδωσες εσύ... τι εγώ... τι ο άλλος...
    Η δίνεις από την ψυχή σου και βγάζεις τον σκασμό...
    ή κάτσε στη γωνίτσα σου... και μέτρα τι δεν πήρες...!!!!!
    ΑΛΚΥΟΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Βγαζουν όλη τους τη ζωη στη φορα από αναγκη για προβολή και αγωνία να κρατηθουν στην επικαιρότητα, χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο το οποίο θα προκαλούσε προβολή τους από social media, πχ επιτευγματα σαν επιστημονες ή επιτυχημένοι επαγγελματίες. Κι απ την άλλη η μεγαλη ζητηση για τετοια, δλδ οι αρκετοι χασομέρηδες που μπαινουν στα social media και παρακολουθουν τετοιες ηληθιότητες αποβλακωμένοι. Κι αμα πει κανεις πως δεν ασχολείτε με τετοια κινδυνευει να παρεξηγηθει...
    γιάννης

Banned
    a καλα αν δε ξερεις καπιον απο αυτους προσωπικα ουτε με το μαντειο των δελφων δε θα βγαλεις ακρη υπαρχουν πραγματα αξιολογα αλλα αυτα συνηθως βρισκονται στο παρασκινιο κ για να εισαι ικανος να τα δεις πρεπει να τον ξερεις τον αλλο προσωπικα.

Banned
    Καλημέρεςςςςς :)

Senior Member
    Με γυροφερνουν πολλες σκεψεις για το πως εμμενουμε και συνεχιζουμε σχεσεις που απο την αρχη τους δεν ηταν κ κατι το ιδιαιτερο για εμας..το βλεπω κ σε εμενα και στους γυρω μου..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..