Results 31 to 45 of 66
Thread: δε ξέρω πλέον τι να κάνω
-
18-06-2014, 13:31 #31
εγω πιστευω οτι το θεμα του φλερτ ειναι πολυ πιο απλο απ' οτι το κανουμε πολλες φορες να φαινεται και δεν απαιτει απαραιτητα να εισαι ετοιμολογος ή να πετας θεικες ατακες ή να εισαι φαφλατας....οταν συναντιουνται δυο ανθρωποι που αρεσουν ο ενας τον αλλον εκπεμπουν ασυνειδητα ερωτικα μυνηματα και οσο περισσοτερο πλησιαζουν και βλεπουν ανταποκριση ο ενας απο τον αλλον τοσο πιο εντονα και ξεκαθαρα γινονται αυτα τα μυνηματα. Αλλα για να ξεκινησει ολο αυτο θα πρεπει να αποφασισεις να εκτεθεις και λιγακι χωρις να σε καταβαλει ο φοβος της απορριψης. Μπορεις να ξεκινησεις με μικρα βηματα π.χ. την επομενη φορα που θα γνωρισεις καποια κοπελα που σε προσελκυει να της χαμογελασεις λιγο παραπανω, να της κανεις καποιο κοπλιμαν και βλεποντας και κανοντας αναλογα με το πως ανταποκρινεται...ισως να της πεις και να πατε για καφε αν θεωρεις οτι εχεις πιθανοτητες να σου πει ναι, αν σου πει οχι δε χαλασε κι ο κοσμος.....κι αν σου πει ναι μην αγχωνεσαι για το τι θα της πεις, μιλα της για απλα πραγματα για τις σπουδες σου, την οικογενεια σου, τι μουσικη σου αρεσει κλπ και βλεπεις και τις δικες της κινησεις πως ειναι, αν της αρεσει να μιλατε, αν σου χαμογελαει κλπ. Και βγαλε απο το μυαλο σου χαζα στερεοτυπα του τυπου "οι γυναικες θελουν καποιον να τους φαιρεται προστυχα" ή "οι γυναικες θελουν καποιον που να ξερει να μιλαει"
- 18-06-2014, 13:46 #32
Rose συμφωνώ και απλά να προσθέσω ότι σε μια καινούργια γνωριμία απαγορεύεται δια ροπάλου η κατσιφάρα η μιζέρια, η κλάψα και η μονοπώληση της συζήτησης από ένα θέμα.
Θέλει απλές συζητήσεις που ενδιαφέρουν και τους δύο, λες για καλοκαιρινές διακοπές, σπουδές, εργασιακά, χόμπι που έχεις ή θα ήθελες να έχεις. Γενικά πράγματα που δεν θέλουν πολύ σκέψη και σάλτσα. Τώρα αν το άλλο μέρος δεν δείξει ενδιαφέρον δε χάθηκε και ο κόσμος.Last edited by Tasos75; 18-06-2014 at 23:51.
18-06-2014, 13:50 #33
εκπεμπουν ασυνειδητα ερωτικα μυνηματα και οσο περισσοτερο πλησιαζουν και βλεπουν ανταποκριση ο ενας απο τον αλλον τοσο πιο εντονα και ξεκαθαρααφου σε οπια τρυπα κ αν κρυβομουν με ανακαλυπτε συνεχεια...
18-06-2014, 13:56 #34
πίστεψε με ότι αν είμαι εδώ και γράφω σήμερα είναι γιατί είχα και έχω και κάτι άλλο να κάνω στη ζωή μου που με αποσπά από τις προσωπικές μου σκέψεις.έτσι όπως ήρθαν τα χρόνια αν ήμουν άνεργος και δεν είχα την δυνατότητα να κάνω κάτι που να με αποσπά απο το να σκέπτομαι συνέχεια τη μοναξιά μου,θα είχα ήδη αυτοκτονήσει.ακόμη απο τις απαντήσεις σας το μήνυμα που λαμβάνω είναι ξεκάθαρο.βρες τρόπο να βοηθήσεις εσύ τον ευατό σου.μόνο εσύ μπορείς να σε σώσεις και κανείς άλλος.και έχετε απόλυτο δίκιο.και τόσα χρόνια το ίδιο λέω και εγώ σε μένα.αλλά θεωρώ ότι ο άνθρωπος δυστυχώς δεν αλλάζει.κάποια πράγματα είτε τα έχεις,είτε όχι.οπως δε μπορούν όλοι να γίνουν γιατροί,δικηγόροι,μαθηματι κοί κτλ έτσι δε μπορούν να γίνουν όλοι δυναμικοί χαρακτήρες.
προσπάθησα τόσα χρόνια να κάνω πολύ καλά το "όταν δεν έχεις το θάρρος να κάνεις αυτό που πραγματικά θες,κάνε κάτι άλλο για να ξεχαστείς και για να μη σε πάρει τελείως η κάτω βόλτα".και με αυτή την λογική έχω καταφέρει να μετανιώνω γιαυτά που δεν έκανα και όχι γιαυτά που έκανα.
κλάψα και μιζέρια απέναντι στους άλλους και ειδικά όσους γνωρίζω για πρώτη φορά,δεν έχω βγάλει ποτέ.τώρα μονοπώληση της συζήτησης με ένα θέμα ναι εκεί,όντως έχω θέμα.αλλά και πάλι μόνο άμα με ρωτήσει κάποιος.δεν αρχίζω μονολόγους μόνος μου.επίσης να πω ότι δε βρίσκω κανένα ενδιαφέρον σε αθλήματα τύπου ποδόσφαιρο,μπάσκετ κτλ.ας πούμε δε ξέρω καν ποιοι παίζουν στο μουντιαλ.γενικά όμως δεν έχω θέμα στο να βγω έξω.άμα με καλέσουν να πάω κάπου,θα πάω.
18-06-2014, 14:07 #35
δεν είναι έτσι ακριβώς το μήνυμα, τρόπους να ξεπεράσεις τις φοβίες σου έχω να σου λέω όσους θέλεις, και ευχαρίστως να τα λέμε....απλά την πραγματικά ζόρικη δουλειά -παίρνει χρόνο- πρέπει να την κάνεις εσυ, και τα βιβλία κάνουν μαγικά! αν δε πάρεις ενα βιβλίο και το διαβάζεις στην παραλία ακόμα καλύτερα
18-06-2014, 14:33 #36
Σιγουρα εχεις δυναμη ως χαρακτηρας αλλιως θα ησουν απραγος και σε αλλους τομεις της ζωης σου π.χ στη δουλεια σου αλλα εκει λες οτι εισαι μια χαρα......απλα στα προσωπικα σου δεν εχεις κανει την απαραιτητη προσπαθεια. Λες "αν μου μιλησουν μιλαω, αν με ρωτησουν απανταω, αν με καλεσουν πηγαινω".......για φαντασου να καναν ολοι ετσι, θα περιμεναμε ο ενας απο τον αλλον να κανει το πρωτο βημα. Νομιζω οτι απλα μενεις παθητικος δεκτης γιατι φοβασαι την απορριψη, γιατι δεν κανεις μερικα πραγματα για να το αλλαξεις αυτο;
18-06-2014, 14:44 #37
Kozchr επειδή η μοναξιά είναι πρόβλημα πάρα πολλών, πίστεψέ με, βάζω και τον εαυτό μου μέσα, καλό θα ήταν να σκεφτείς τρόπους που θα κάνουν εσένα να νιώσεις πιο όμορφα και ταυτόχρονα να έρθεις σε επαφή με άλλο κόσμο.
Μην κολλάς στο ότι πρέπει σόνυ και καλά να είναι γυναίκες. Ένας καινούργιος γνωστός πολύ πιθανό να σου γνωρίσει κάποια φίλη του, μια ενασχόληση άσχετη με τα τεχνικά θέματα που καταπιάνεσαι πολύ πιθανό να σε χαλαρώσει και να σου δώσει ευκαιρίες να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο. Προσπάθησε να αλλάξεις λίγο τις εικόνες σου βάζοντας κάτι καινούργιο δυο τρεις φορές τη βδομάδα στις ρουτίνες σου και όλα θα πάνε καλά.
18-06-2014, 17:40 #38
δεν κανεις κατι κακο αλλα με αυτη την σταση μπορει να φοβουνται και οι αλλοι να σε πλησιασουν
συν οτι οι γυναικες ειναι οντως εγωιστριες σε αυτο το θεμα επειδη ομως εχουν πιο πολλες αδυναμιες και ανασφαλειες απο εμας
και αφου εμεις τις κυνηγαμε εχουν βολευτει και δεν κανουν τιποτα
επισης μην περιμενεις την κοπελα που θα σε εντυπωσιασει και θα πεσεις ξερος
γνωριζοντας μια κοπελα καλυτερα μπορει να ανακαλυψεις οτι σου ταιριαζει και σου αρεσει και να θες να μεινεις μαζι της
η μπορει να ανακαλυψεις δεν ειναι ετσι οπως νομιζες και ο ερωτας που ενιωσες να μετατραπει σε μισος
18-06-2014, 18:34 #39
18-06-2014, 19:19 #40
αυτο το θεμα απο χτες με κανε να θυμηθω τις μαλακιες που τυχαν σε μενα. με τη τελευταια μεσα σε μια βδομαδα σχεδον πλακωθηκαμε. ακομα τριγυριζει στο μυαλο μου γιατι νομιζα μου ταιριαζε πολυ. αλλα τελικα δεν υπαρχουν γυναικες που μας ταιριαζουν, απλα μπορει να εχουμε κατι κοινο κι αυτο ειναι ολο. νομιζω οτι το μεγαλυτερο λαθος που κανουμε ειναι να ελπιζουμε πως θα βρουμε αντιγραφο του εαυτου μας σε θηλυκη version. ε δεν υπαρχει, ειμαστε μοναδικοι. γεννιομαστε και πεθαινουμε μονοι. οι αλλοι ανθρωποι ειναι περαστικοι απ'τη ζωη μας.
18-06-2014, 19:26 #41
εσύ τουλάχιστον φίλε δοκιμάζεις και τρως τα μούτρα σου.και μπράβο σου.έχεις τον τρόπο και μετανιώνεις γιαυτά που κάνεις και όχι γιαυτά που δεν κάνεις
19-06-2014, 00:45 #42
Χαχα , αλλαξες λιγο τον τροπο γραφης και νομιζες οτι θα μας ξεγελασεις .
Αντι να επεναρχεσαι καθε τρεις και λιγο με νεες ιστοριες και νεα προφιλ , θα μπορουσες να γραψεις κανα μυθιστορημα να βγαλεις και φραγκα .
Μην αφηνεις την φαντασια σου και το συγγραφικο σου ταλεντο ανεκμεταλλευτα . Κριμα ειναι.
Υ.Γ: Αυτη που σε φωναξε φταιει
19-06-2014, 01:00 #43
19-06-2014, 01:04 #44
19-06-2014, 01:05 #45