δε ξέρω πλέον τι να κάνω - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αφου παντα παιζει η ιδια ιστορια...Η βαρετη επαναληψη μιας σειρας στην τιβι σαν να λεμε!

Ετσι , και στο τελος ο πρωταγωνιστης μιλα με τον εαυτο του .

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Χαχα , αλλαξες λιγο τον τροπο γραφης και νομιζες οτι θα μας ξεγελασεις .
    Αντι να επεναρχεσαι καθε τρεις και λιγο με νεες ιστοριες και νεα προφιλ , θα μπορουσες να γραψεις κανα μυθιστορημα να βγαλεις και φραγκα .
    Μην αφηνεις την φαντασια σου και το συγγραφικο σου ταλεντο ανεκμεταλλευτα . Κριμα ειναι.

Υ.Γ: Αυτη που σε φωναξε φταιει
    αγαπητοί φίλοι καλημέρα.θα ήθελα να μου πείτε ποιος νομίζετε ότι είμαι,γιατί εγώ εδώ μέσα πρώτη φορά γράφω.και όσα μηνύματα έχω γράψει είναι απο το ίδιο pc με την ίδια ip διεύθυνση και που ανήκει σε επιχείρηση.οι διαχειριστές του φόρουμ μπορούν να το ελέγξουν.όποιος θέλει του στέλνω pm με τα πλήρη στοιχεία μου.επίσης θα παρακαλούσα τους διαχειριστές του φόρουμ επειδή είμαι υπεύθυνος και για το δίκτυο της επιχείρησης να μου πούνε αν υπάρχουν άλλα μηνύματα με διαφορετικό ψευδώνυμο εδώ μέσα και την ίδια ip ώστε να ελέγξω αν έχουμε εδώ κάποια παραβίαση της ασφάλειας του δικτύου μας.Και επειδή μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι ρωτώ: υπάρχουν και άλλοι "βλαμμένοι" σαν εμένα που τους αρέσει κάποια και φοβούνται να πάνε να της μιλήσουνε;
    ευχαριστώ πολύ

έστειλα και μέσω της αναφοράς του φόρουμ τα στοιχεία μου και τον τόπο απο όπου γράφω.

Super Moderator
    Μπορώ να επιβεβαιώσω πως δεν φαίνονται άλλες εγγραφές.πολλαπλά προφίλ για το μέλος kozchr.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου

Εισαι σε πολυ μεγαλη ηλικια πλεον,δεν ξερω πλεον τι μπορεις να κανεις φιλε μου.Θα πρεπε να χουν λυθει ηδη αυτα.

ναι έχεις δίκιο.εδώ σε αυτό το θέμα έχω γράψει αυτά που ζω τώρα.στην κατάλληλη ενότητα θα γράψω κάποια στιγμή τι με οδήγησε ως εδώ.πάντως το τελευταίο που δε θέλω είναι να χάσω τελείως την ελπίδα μου για ζωή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    αγαπητοί φίλοι καλημέρα.θα ήθελα να μου πείτε ποιος νομίζετε ότι είμαι,γιατί εγώ εδώ μέσα πρώτη φορά γράφω.και όσα μηνύματα έχω γράψει είναι απο το ίδιο pc με την ίδια ip διεύθυνση και που ανήκει σε επιχείρηση.οι διαχειριστές του φόρουμ μπορούν να το ελέγξουν.όποιος θέλει του στέλνω pm με τα πλήρη στοιχεία μου.επίσης θα παρακαλούσα τους διαχειριστές του φόρουμ επειδή είμαι υπεύθυνος και για το δίκτυο της επιχείρησης να μου πούνε αν υπάρχουν άλλα μηνύματα με διαφορετικό ψευδώνυμο εδώ μέσα και την ίδια ip ώστε να ελέγξω αν έχουμε εδώ κάποια παραβίαση της ασφάλειας του δικτύου μας.Και επειδή μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι ρωτώ: υπάρχουν και άλλοι "βλαμμένοι" σαν εμένα που τους αρέσει κάποια και φοβούνται να πάνε να της μιλήσουνε;
    ευχαριστώ πολύ

έστειλα και μέσω της αναφοράς του φόρουμ τα στοιχεία μου και τον τόπο απο όπου γράφω.
    Δεν με πειθεις , ουτε ο Αεον με πειθει .

πες μου σε παρακαλώ τι θες να κάνω για να σε πείσω ότι γράφω πρώτη φορά εδώ μέσα.εκτός απο το να γράψω εδώ στο δημόσιο φόρουμ το ονοματεπώνυμο μου.δείξε μου σε παρακαλώ ποια θέματα και ποια άλλα προφίλ,πιστεύεις ότι δημιούργησα.ένα σωρό ελαττώματα μπορεί να έχω αλλά στο σημείο να μπαίνω σε ένα σοβαρό φόρουμ και να γράφω φανταστικές ιστορίες,δεν έχω φτάσει ακόμη.
    edit
    εχω γράψει κάποια πράγματα εδώ http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BD%CE%B9%CE%B1 όποιος συνεχίζει να πιστεύει ότι ειναι καλοστημένο παραμύθι ή φανταστική ιστορία ας το πιστεύει.εγώ πάντως εύχομαι να μην περάσει άλλος άνθρωπος ανάλογες καταστάσεις γιατί κανείς δεν το αξίζει
    Last edited by Deleted-member-19102015; 19-06-2014 at 22:46.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Ετσι , και στο τελος ο πρωταγωνιστης μιλα με τον εαυτο του .
    Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    πρωτη σκεψη: εχω μια φιλη, 30 χρονων μονη της ολα αυτα τα χρονια, ταμαμ θα ησασταν. βεβαια εχει ενα θεμα ο ενας της ξινιζει ο αλλος της βρωμαει.

δευτερη σκεψη:

πλέον ξέρω ότι αν ένας άνθρωπος δεν έχει το θάρρος-θράσος να πλησιάσει τους σωστούς ανθρώπους,θα τον πλησιάσουν αυτοί που έχουν μάθει να εκμεταλεύονται τους άλλους
    ο ανθρωπος αυτος μπορει να μαθει να μην καθεται να τον εκμεταλλευονται!

τριτον, δε χρειαζεται να αποδειξεις εδω μεσα σε κανεναν ποιος εισαι και ποιος δεν εισαι.

τεταρτον, για να βρει κανεις σχεση, πρεπει να ερωτευτει, για να ερωτευτει, πρεπει να αφεθει, για να αφεθει, πρεπει να μη φοβαται, για να μη φοβαται, πρεπει αν αφησει λιγο στην ακρη τη λογικη και την αναλυση, για να αφησει στην ακρη τη λογικη και την αναλυση, πρεπει να το θελησει πολυ.

αυτα.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    διπλο ποστ

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    πρωτη σκεψη: εχω μια φιλη, 30 χρονων μονη της ολα αυτα τα χρονια, ταμαμ θα ησασταν. βεβαια εχει ενα θεμα ο ενας της ξινιζει ο αλλος της βρωμαει.

δευτερη σκεψη:

ο ανθρωπος αυτος μπορει να μαθει να μην καθεται να τον εκμεταλλευονται!

τριτον, δε χρειαζεται να αποδειξεις εδω μεσα σε κανεναν ποιος εισαι και ποιος δεν εισαι.

τεταρτον, για να βρει κανεις σχεση, πρεπει να ερωτευτει, για να ερωτευτει, πρεπει να αφεθει, για να αφεθει, πρεπει να μη φοβαται, για να μη φοβαται, πρεπει αν αφησει λιγο στην ακρη τη λογικη και την αναλυση, για να αφησει στην ακρη τη λογικη και την αναλυση, πρεπει να το θελησει πολυ.

αυτα.
    πρώτη σκέψη: είμαι ανοιχτός σε κάθε γνωριμία.ναι τώρα πια είμαι γιατί πέρασα και απο το στάδιο που δεν ήμουν και αυτό μου στοίχισε.
    δεύτερη σκέψη: άφησα να με εκμεταλευτούν γιατί σκεφτόμουν ότι αφού δεν έχω να κάνω κάτι καλύτερο στον ελεύθερο χρόνο μου,τουλάχιστον ας κάνω αυτό έστω και αν πρόκειται για εκμετάλευση εν γνώσει μου.
    τρίτον,συμφωνώ αλλά ότι έγραψα το έκανα γιατί ξαφνικά βρέθηκα να κατηγορούμαι για κάτι που δεν έχω κάνει
    τέταρτον,ερωτεύτηκα αλλά δεν είχα το θάρρος να παω να το πω.το ήθελα πολύ αλλά δεν άφηνα στην άκρη τη λογική και την ανάλυση.τώρα ξέρω ότι καλύτερα να έτρωγα άκυρο παρά που δεν προσπάθησα καν

Senior Member
    πρώτη σκέψη: είμαι ανοιχτός σε κάθε γνωριμία.ναι τώρα πια είμαι γιατί πέρασα και απο το στάδιο που δεν ήμουν και αυτό μου στοίχισε.
    δεύτερη σκέψη: άφησα να με εκμεταλευτούν γιατί σκεφτόμουν ότι αφού δεν έχω να κάνω κάτι καλύτερο στον ελεύθερο χρόνο μου,τουλάχιστον ας κάνω αυτό έστω και αν πρόκειται για εκμετάλευση εν γνώσει μου.
    τρίτον,συμφωνώ αλλά ότι έγραψα το έκανα γιατί ξαφνικά βρέθηκα να κατηγορούμαι για κάτι που δεν έχω κάνει
    τέταρτον,ερωτεύτηκα αλλά δεν είχα το θάρρος να παω να το πω.το ήθελα πολύ αλλά δεν άφηνα στην άκρη τη λογική και την ανάλυση.τώρα ξέρω ότι καλύτερα να έτρωγα άκυρο παρά που δεν προσπάθησα καν
    βλέπω πρόοδο, μπράβο σου

Βρεθηκαμε κ κατηγορουμενοι, ο,τι πρεπει για υποδοχη ε;
    Οσο για την εκμεταλλευση, ελπιζω να μην δειξεις αλλη ανεχεια.
    Καλη τυχη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post

αυτα.
    τα είπες όλα

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast